- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ez a wifi hívas ez mire jo?
-
Tomiii258
tag
válasz
joefasalasso #38078 üzenetére
Kapocslatok-Adathasználat-Adattakarékos üzemmód
Ezt kapcsoltad be, annak az ikonja, korábban a nugáton még kerek volt, most oreón ilyen 3szögletű ikont kapott. -
marquuard
veterán
XEU-ra még nincs update, meglepődtem hogy XEH-re meg kijött.
Deck: Azért kipróbálom az Adhell 3-at is, látom építik.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #38083 üzenetére
Köszi! Manokakinak is.
-
600700
senior tag
Random merules , neha nem jelzi a bejovo hivast /uzenetet.
Csere lesz .... -
sgeza
veterán
válasz
Kétirányú közlekedésre figyelmeztető tábla!
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
Nem állítottál be adatforgalmi limitet - figyelmeztetést?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Le tudnám szednin valahonnan közvetlenül nem 3kb/s sebességgel a legutolsó egyből odinozható oreót amit már nem kell kicsomagolni? Samfirm nem játszik
Kösz -
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel lezárt képernyőn is lehet youtube videókat hallgatni? iOS volt de droidon nem nagyon találok megfelelőt.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem most reggel jött egy szoftverfrissítés OTA (456mb). XEH OREO-ra. Most települ....voda sim
-
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #38064 üzenetére
Az az érdekes, hogy ez a graph.facebook.com (meg pl b-graph, vagy z-p4-graph is) amúgy blokkolva van szerintem, pl a Recent Activity-ben látszik, hogy blokkolta és most per pill nem is látok reklámot messengerben.
Ezért is volt fura, hogy tegnap/tegnapelőtt meg egy-egy reklám mégiscsak megjelent, szóval nem értem azok hogyan mehettek át a szűrőn. -
hunluigi
senior tag
Nem tapasztal senki olyat, hogy fb és insta értesítések kétszer jönnek meg (eddig csak ezeknél vettem észre)? Oreo óta csinálja. Jön értesítés, megnyitod, vagy kisöpröd, és utána 1-5 percen belül megint megjön. A halálba idegel.... már mindent átnéztem háromszor mindenhol, de nem jövök rá miért csinálja.
-
hroberto
veterán
válasz
sebgutkopf #38072 üzenetére
Hasonlót írtam én is... "Több mint 400 MByte..."
-
hroberto
veterán
Épp most érkezett egy nagyobb frissítés (több mint 400 MByte) a telefonra (XEH).
-
Chamoro
tag
Aki feltette a márciusi frissítést az tapasztalt bármi javulást?
-
Mr.Silkó
veterán
Majd találkozunk a Note9 topikban!
lml87
Ritka, hogy ne reagálna az írisz szkenner, esetleg nagyon erős, kamerával/érzékelővel szemből érkező napsütésnél.
Sötétben mindig működik.norcu
"Hogyan lehet visszarakni az android 7.0-t??"
Az összefoglaló vége felé le van írva a kérdésedre a válasz, linkekkel.
-
ImI87
őstag
S8+ esetében látom, hogy a biometrikus azonosítás vagylagos, tehát vagy írisz, vagy arc.
Most még csak itthon rendes fényben próbáltam az íriszt, mindig jól működött.
Érdemes ezt hosszú távon használni? Van olyan szitu, ahol nem akr működni? pl erős napfény, vagy sötét utca?
S9 esetében a két megoldás már kombinálva van? -
norcu
újonc
Sziasztok kb. egy hete frissült az s8 a legújabb androidra.
Gyors tapasztalat: akku üzemidő nap végére android 7.0 kb. 65% android 8.0 kb. 50% nem használom többet a telefont, mégis szemet szúr, hogy többet eszik az új rendszerrel.Idegesítően akadozik a rendszer, idáig imádtam a telót, de most már nagyon elegem van belőle az android 8-cal.
Csak egy példa: beállítások-kapcsolatok-adathasználat ez után már érezhetően gondolkozik meg-meg akad a teló. Tudom az a válasz fog most jönni, hogy nekem nem csinálja. Megértem, de ez nem tesz engem boldoggá.A lényeg: Idáig imádtam, most már idegesít az új rendszerrel. Kíváncsi voltam, de csalódtam. Hogyan lehet visszarakni az android 7.0-t??? Nekem erre nincs szükségem!!!
-
Tomiii258
tag
Messengeren belül a SABS se fogja a reklámokat, nem lehetne vmilyen szűrőt mégis hozzáadni, hogy azok se jelenjenek meg?
Vagy azok a reklámok más elven működnek? -
Hát srácok, ma megvették az S8+-t, így már nem igen leszek a topikban. Az eddigi legjobb telefonom volt (természeten az S9+-t nem számítva).
-
kaisers
aktív tag
Oreo-n az az opció a navigációs sáv beállításnàl másoknak sincsen már, hogy "téma háttere"?
-
dkovizoli
addikt
Én úgy vettem észre, hogy amióta a samsung beavatkozott a sabs-ba, mintha nem is működne úgy mint előtte. Bizonyos oldalakon dobálja be a popup-okat, megint átirányít reklám oldalakra. Létezhet? Nyilván működik mert írja, de már nem olyan hatékony. Vagy maga a samu blokkolta már részben?
-
balintka
addikt
válasz
BoneDragon #37993 üzenetére
Szerintem csak lassan-lassan. Most 200-ért volt S9+ a FirstPhone-nál akcióban. Én azt várom, h 180-185re lemenjen vmi akcióban az ára, és akkor veszem meg. Ez még 1,5-2 hónap szerintem.
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Beléptem én is a klubba egy fekete S8+ telóval.
Egy sima S7 után nem érződik túl nagynak, kellemes a mérete.
Egy kézzel is működik, bár én nem használom az ujjlenyomatolvasót.
A felső értesítési sáv lehúzása meg megoldható úgy, hogyha a kezdőképernyőn akár középen is húzol egyet lefele.Én a Spigen tokokat szeretem már S4 S6 S7 óta, most is azt vettem.
Spigen NEo Hybrid [link]
És hozzá egy Spigen GLAS.tr Full cover üvegfóliát [link]Meg tudom erősíteni, hogy ez a kombó kompatibilis, az üvegfólia tényleg "Case Friendly", ha szépen fan feltéve, akkor a széleken 0,5 mm marad az üveg és a tok között, alul-felül pedig 1 mm.
Bár ez is csak a szélein ragad, így majd pár nap után derül ki, hogy tartósan a helyén marad-e.
Nekem elsőre tetszik.
(Ettől függetlenül megvettem volna a Tough Armor tokot [link], de mivel annak az egész hátulján van alu lap, így mindig le kellett volna venni töltéskor, ami macerás. Így maradt a Neo Hybrid, ami elegánsabb is...)Még összeszokóban vagyunk...
Szeretnék majd hozzá egy wireless charger pad-ot. Jól emlékszem, hogy kénytelen leszek megvenni az S8+ -hoz való modellt, mert az S7-hez valóval nem fog menni a fast charge? Ez biztosan így van, mert a mostani töltőpadra is rá van írva, hogy fast charge.
Esetleg érdemes megvenni egyből az S9-hez valót, van valami újdonság benne?Illetve van infó arról, hogy az újfajta Dex mikortól lesz elérhető itthon? Még egy olyanra nagyon pályázom.
-
válasz
batai15 #38028 üzenetére
Raktam még fel pár képet. A Samsung telefonok mellé nem adnak fóliát az Edge panel miatt, csak iPhone mellé. Csak a nilkinnel próbáltam. A két lemez beépítve kb a telefon közepétől lefelé és felfelé úgy 3-3 ujjnyira van, így nem fedi le a beépített qi réz közeget. A nillkin tartó kb akkora, mint a Pitaka és avval jó. Amelyikben közepén van egy kerek mágnes, avval sztem nem kompatibilisek. Amit csatoltam 10% kódot, április végéig él.
-
lukoz
aktív tag
válasz
BoneDragon #38016 üzenetére
A rugged armor-nál garantáltan nem
-
Ma vettem a feleségem s8ra egy Pitaka tokot. Kaptam felhasználható 10% kedvezmény kupont, amit itt megtaláltok. Mióta ez van a Note 8omon, nem volt ingerem másik tokot venni és már mindkét autóban mágneses Pitaka qi tartó van.
-
lukoz
aktív tag
válasz
BoneDragon #38012 üzenetére
Én spigen rugged armor-t használok
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
BoneDragon #38012 üzenetére
Spigen, UAG, elég nagy a választék.
-
BoneDragon
veterán
Na berendelve egy s8+
Milyen tokot ajánlotok rá? Nembaj ha kicsit vastag, csak védje a telefont. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged