Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozma1986
tag
Üdv!
Nálam a tegnapi frissítés óta sokkal jobb lett akku időm

-
Mr.Silkó
veterán
válasz
nünüke1975
üzenetére
A gyári kamera appban nincs.
-
feroooo31
tag
Jelenleg S6 edgem van. Gondolkodok egy ilyen telefonon már egy hete. T-nél előfizetés hosszabbítással 185.000Ftért elhozhatom 20 havi részletre! Megérné? Mert szerintem február-márciusban lesz ennyi az ára nagyobb boltokban.
-
nünüke1975
aktív tag
Képeken látszódó dátum mint a fényképezőgépeken van ilyen az s8-hoz?
-
Piwi
veterán
Sziasztok
egy ideje már megvan az S8+ aztán most nézegettem csak úgy igazából mivel lassan ideér az angol O2 sim az oreo miatt. Szóval saját magam vásároltam az osztrák T-mobilenál,ezzel a sim kártyával is van használva,viszont AUT/ATO/AUT ir a teló
az ATO eleve A1 szolgáltató kódja. Nem volt semmi odinozás a telón amitől erre kellett volna állnia. Tud valaki valamit erről hogy ez most akkor hogy is van? 
-
Tomiii258
tag
válasz
nünüke1975
üzenetére
Ahogy már írta: zárképernyőn is le tudod húzni a statusbart (redőny
) és ott van az elemlámpa is.
(ha nincs ott az elemlámpa, akkor statusbar-t lehúzod teljesen és jobb felső 3 pontos ikonnal a Gombok sorrendjénél fel lehet rakni az elemlámpát is a statusbar-ra) -
sgeza
veterán
-
kislaci
senior tag
Valaki vr szemüveget tud ajánlani max 10k-ért?
-
Mike81
senior tag
válasz
oilver1
üzenetére
Szia! Ha még nem döntöttél akkor elmondanám az én véleményem. Kecskeméten a Malomban megtapiztam mind a 2 telót mert én is a 2 teló között vacilálok. Szép a Mate 10 P nagyon is! De valahogy a kijelzője számomra nem az igazi. Nézegettem próbáltam a beállításokat de valahogy sehogy sem az igazi a Samu kijelzőjéhez. Arra öröm ránézni. Nekem ez jött le. Szóval pénteken meg is veszem az itteni egyik kolléga s8+😉
-
madkiller
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Január vége / február eleje
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, van hír róla hogy mikor frissül az S8 Android 8-ra?
-
dnelb
veterán
válasz
nünüke1975
üzenetére
így van, tökéletesen mukodik lezárt képernyőnél is
-
dnelb
veterán
válasz
nünüke1975
üzenetére
nem kell app.
lehúzod a statusbart, ott benyomod és ennyi. még 5 szintben állítható is az erőssége. -
sgeza
veterán
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Ahogy kolléga írja, nem ugrasztja, de miért akarod lecserélni? Semmi rossz nincs benne, viszont még a független magyarnál is korábban kapja a frissítéseket! A magyarok közül a leghamarabb. Kb. 1 héttel a legfrissebb európai (talán francia vagy angol) után. Szerintem a legkevesebb szemét ebben van. Egyedül a vodafone start alkalmazás nem eltávolítható, viszont cseppet sem zavaró, mert nem csinál semmi bántót (kikapcsolható benne minden). Disablerrel pedig még tiltható is.
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Vodafonos telefon vodas romjanak gyárira történő cseréje Odin segítségével ugrasztja a knox számlálót, tehát garivesztéssel jár?
Köszi előre is a választ!
-
landi
csendes tag
Hogy lehet beállítani, hogy a telefon csöngésénél ne a keresztnév legyen elöl?
A névjegyzékben be van állítva, hogy vezetéknév, keresztnév a sorrend... ennek ellenére hívásnál pont fordítva csinálja...
-
Deck
titán
válasz
nünüke1975
üzenetére
Normális..
-
Mr. Sword
tag
válasz
nünüke1975
üzenetére
Én szólok neki, hogy "Hi Bixby, turn on flashlight." Egy másodperc, és fel is kapcsolja. Ugyanígy Bixby-vel le is kapcsolom. Tökéletes, még a ledcover tokot se kell kihajtanom.
-
nünüke1975
aktív tag
Van olyan opció vagy app amivel be tudom kapcsolni a lámpát lezárt képernyőnél?
Más egy élszaka 4% merülés normális?Wifi mobilnet illetve always display kikapcsolva.
-
söncö
tag
Help.
Nem vagyok idóta és értek az androidhoz is.
Random idióta hírdetéseket vagy vírus van a telefonon töltsd le ezt meg ezt weblapokat dobál fel a telefon samsung böngészővel.
Ergó nézed a mobilarénát görgetsz majd feldob egy ablakot. Ok
Görgetsz a beállítások közt majd randomra megnyitja a samsung böngészőt és egy felugró ablakot a képedbe tesz.
Hogy a cukorba hentergetett maci f@szába lehet ezt megszűntetni?
Adblocker van felrakva. -
SeatZola
őstag
Nekem a gyári független magyar XEH-re ma jött meg az AQK7 frissítés. Feltettem. Eddig jó. Semmi nem lett rosszabb!
-
dkovizoli
addikt
Sziasztok. Olvasgatom, hogy kint van már a német oreo beta is. Az enyém DBT/XEH/PAN. Van mód már különösebb trükközés nélkül felrakni a német bétát? Aqk7 van most fent. Köszi előre is.
-
Mr.Silkó
veterán
A beállítások, alkalmazások fül alatt is minden szükséges engedélyt birtokol az app?
-
Helltak
őstag
Leslien-nek hála, ma én is felraktam az Oreo bétát. Hard reset után ment fel, kíváncsi leszek, hoz-e üzemidőben is előrelépést!
-
MM
őstag
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Most tiltva van zárolt képernyő esetén, újraindítottam a telefont.
- záró képernyőnél lehúzva az értesítési sávot ennyit látok:
"E-mail
Tartalom elrejtve"- feloldott képernyőnél lehúzva az értesítési sávot ennyit látok:
"Feladó
tárgy
Tartalom elrejtve"Szóval a hiba annyi, hogy magát az email tartalmát nem mutatja. Ez csak a gyári kliensnél van (egy privát Outlook fiók van itt, illetve a céges Office365, mindkettő Exchange-ként)
Gyanús, hogy a céges fiók policy-ja miatt nem engedi megnyitni...A Huawei gyári klienssel, illetve Gmail klienssel nem volt eddig ilyen problémám.
-
Soltee1
tag
Dual simesre fel lehet rakni a beta oreot?
Nekem azt írja hogy nem támogatott telefonmodell...
-
mediumgecso
őstag
Sammobile-rol miért nem tudok letölteni?
Beléptem, de firmware sectionben nem tudok letölteni. Mi lehet a gond? -
Tomiii258
tag
Help me,mert meghülyülök már

Hogy a túróba lehet frissíteni kézzel a beépített képszerkeképszerkesztőt? Már nem először dobja fel,h van frissebb verzió,de mindig mikor épp mobilneten vagyok és épp nagyritkán szerkeszteni akarok egy képet. Olyankor mindig elnyomom,h később, de otthon wifin már nem dobja be a frissítést és magától sem frissíti le. Kerestem már gugli playen, a samu boltjában is,de sehol nem tálalom,plusz telón se tudom sehogy előhívni a névjegyet, hogy ott lefrissítsem. Futó alkalmazások között megtalálom, de onnan se tudok a névjegyére jutni. -
marquuard
veterán
válasz
mediumgecso
üzenetére

(#26025) janosibaja:

-
karicsek
aktív tag
Sziaszto.
Azt vettem észre, hogy a youtube videókat csak full hd ban játsza le, nem tudom 4k ra állítani.
Mit kell vele tenni, hogy 4 k lejátsza? -
válasz
nünüke1975
üzenetére
Már hogy mit szeretnél?
-
MM
őstag
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Köszi!
Most nálam az a fura, hogy:
- a második képen, amit linkeltél, a tetején van egy kapcsoló: - "tartalom elrejtése" - ez nálam nincs ott.
- ettől függetlenül, a Gmail pl. lezárt képernyőnél nem széthúzható és olvasható, feloldott képernyőnél igen. (ez OK)
- A gyári Email kliensnél viszont, lezárt képernyőnél látom, hogy kitől jött az email, de ha széthúzom, akkor azt írja: "Tartalom elrejtve". Ez idáig OK, de ha feloldott képernyőzárnál húzom le az értesítéseket, és itt néznék bele, akkor is "Rejtett tartalom" fogad. Itt viszont látnom kéne - legalábbis az eddigi 7.0 droidokkal így működött.(Értesítések/Speciális fülön mindkét alkalmazásnál tiltottm a lezárt képernyőnél olvashatóságot)
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja
üzenetére
Tökmindegy, de ha utána csinálsz, az a biztosabb elviekben.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék vizjelet a telóra.Van valami opció erre a play áruházba?
-
kislaci
senior tag
Valaki tudna ajánlani max. 10ért vr szemüveget a telefonhoz?
-
*Mukeey*
addikt
Valaki privátban esetleg tudna segíteni play áruházas/telenor problémával?Azért ide írok mert ez a topik nagyon pörög és sok jó arc van🤗
-
marquuard
veterán
Na XEU Oreo felrakva.

Novában hogyan tudom eltüntetni a navigációs sávot?
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani hogy az viber, messenger üzenet érkezés esetén felébressze a kijelzőt?
Megjön az üzenet villog azzal nincs gond.
Köszönöm. -
.wantííd
tag
Na hát nem volt zökkenőmentes a kezdés, a telefon bekapcsolt de nem akart semmire reagálni.. majd a hangerő le és bekapcs gomb lenyomásával sikerült újraindulni és utána már nem volt gond.
Elhihetitek, hogy a víz kivert..
A fehér kis matricát nem találtam amit az előbb a kolega mondott, viszont a készüléket sikeresen tudtam regisztrálni a samsung oldalán ( +12 hónap), az infókba meg ezt találtam:
Ez alapján jó a készülék ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár érdekes módon ez már a harmadik telefon tőlük,eddig MAX-al jött mnd,pedig azok is függetlenek voltak gyárilag
de akkor most én néztem be valamit
) és ott van az elemlámpa is.