Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Az megy.
De akkor ez a funkció nincs s8-on jól értem?
Nekik meg nincs ez a smart spam hívás akármi? Mert ő meg arról nem hallott. -
bigdady
nagyúr
Haver s7edge telóján ha hason van látszik az edge részen értesítés hogy van e vagy nincs. Itt nincs ilyen? Csak aod-nél tálaltam ilyet de csak órát enged oda rakni. S8 nem tudja?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Hiperhuje
üzenetére
Ez valamelyest attól is függ, hogy milyen zenelejátszót használsz. Ha külső appot, akkor általában annak az alkalmazásnak a beállításaiban is lehet a keresett opció, ha a gyárit, akkor itt keresd:
Beállítások, zárolt képernyő és védelem, információk és facewidgetek, facewidgetek, zenevezérlő.
-
sgeza
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Királyos!
-
sgeza
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Megy már? Kipróbáltad?
-
sgeza
veterán
válasz
N.otorious
üzenetére
Hol lehet erre jelentkezni? Vagy azért ez bonyolultabb annál, hogy csak így random valaki jelentkezzen?
-
sgeza
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy mit csinálsz, de filmet nem képernyőtükrözéssel kell átvinni, hanem mondjuk dlna-val. Erre van számtalan program, például a Samsung smart view alkalmazása. Ha ezt elindítod, akkor látja a tévét, és persze a készüléken található lejátszható elemeket. Innen elindítva a filmet lejátszható a tévén. És persze kikapcsolhatod a kijelzőt.
-
thebear007
aktív tag
válasz
concrete86
üzenetére
Én hasonlóan használom, nálam nem szaggat. Más lesz ott a gond. UHD videót is gond nélkül lejátsza.
-
csabicska
senior tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Ez azt jelenti ,hogy lesz újra béta teszt program?
Vajon mikortól?
Én vállalnám.
Vagy miről is írnak itt ? -
dnelb
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
lehet lassú a wifid?
-
concrete86
aktív tag
Üdv.
Sejtem, hogy hülye a kérdés, de nézzétek el nekem. Vettem egy Samsung UHD TV-t, bízva abban, hogy az S8-cal oda-vissza gördülékenyen fog menni minden.
Nagyon szeretek a telón torrentezni, és videót streamelni a TV-re. Két bajom van:
- Vajon a képernyőtükrözés miért szaggat a tv-n? Egyébként elég zavaró, hogy az S8-nak nem tudom kikapcsolni ilyenkor a képernyőjét anélkül, hogy leállna a lejátszás (VLC és gyárival próbáltam, van más ötlet?)
- létezik, hogy a wifi direct funkciót kihagyták a tv-ből? Nem tudom elhinni, hiszen egy uhd smart tv-ről van szó, hub-bal, meg smart view-vel.
Hálás lennék válaszokért! -
N.otorious
senior tag
Galaxy S8 Android 8.0 Oreo update
The firmware version for the Android 8.0 update for the Galaxy S8 and S8+ could be G955FXXU1BQI1 and G950FXXU1BQI1, respectively. We’re not sure about the timeline for the release of Oreo for the smartphones, but we’ll let you know as soon as we get more information about it. There’s a fair chance that Samsung could start a beta testing program for early adopters like it did for the Galaxy S7 and S7 edge. Once the beta update gets tested thoroughly, the update could be rolled out worldwide much faster than last year as the company has started using multi-CSC firmwares.
-
Hiperhuje
aktív tag
Szisztok!
Azt szeretném beállítani, hogy ne legye a telefonon védelem
Hogy lehet kikapcsolni pinkódot?Üdv!
Hh
-
válasz
firemanus82
üzenetére
Mert ott aktív kapcsolat van.
-
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
S8 plusszom van. Segítséget szeretnék kérni! Be van állítva az újlenyomat feloldás. Működik is, de csak addíg, amíg be nem kapcsolom a bluetooth-t és akkor minden megszűnik, csak úgy felhúzással feloldódik a telefon. Ezt be lehet állítani valahol hogy megmaradjon a beállított telefon feloldás?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
KristófM
csendes újonc
Sziasztok!
Már tegnap is írtam, hogy a telo mindig ki írja, hogy nedves a csatlakozó.Ki tisztítottam, de még mindig ki írja. Vigyem szervizbe? -
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Nem kell magyarázkodni! Az a tok tök jó! Nekem UAG pathfinder narancssárga tokom van. Szerintem brutál jól néz ki és megy is a légimentős egyenruhához! Ráadásul annyira masszív, hogy így a gyereknek is oda merem adni a telefont. Bátran le merem rakni bárhová. Van cafele tokom is, ami igazából csak a karcok ellen véd, de az UAGban már esett ki a zsebemből a pécsi klinika tetőn a heliporton, betonra kb 1,5 métert. Kutya baja. Még a tok sem lett karcos.
-
tetova
tag
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Ha az "Android rendszer" a legnagyobb fogyasztód, akkor ott inkább szoftveres gubanc van, mégis arrafelé kéne keresgélned! Tippet nem tudok, neked kell megkeresned, melyik alkalmazás a bűnös.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Pontosan, állandóan keres, erőlködik.
Viszont szaladtam már bele kártyahibába is, nagyon merült az s6-om, mig anno Kékes forumtárs tanácsára ki nem cseréltettem a simet.
Utána renben volt minden. -
Katsu
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Bxaction telepítve van a telefonra. Működik is rendesen. Egy dolog zavar nagyon. A bixby gomb kikapcsolt kijelzőnél is működik. Van erre valami beállítás hogy csak bekapcsolt kijelzővel működjön és ha véletlenül megnyomodik akkor ne kapcsolja azt be?
Előre is köszönöm a választ.Üdv: Katsu
-
sgeza
veterán
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Ahogy kolléga is mondja, persze, hogy hülyeség. Ha alacsony a térerő, akkor nagyon teljesítménnyel kell adnia a telefonnak.
Bár ha épp nem telefonálsz és nem mobilnetezel, akkor elképzelhető, hogy ez nem okoz számottevő különbséget. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
szerintük nem okozhatja a túlzott mértékű merülést az itthoni állandó egyes térerő
Szerintem meg pont okozhatja. Az adó/vevő olyankor nagyobb energiával dolgozik. -
Zsozsoka 74
senior tag
Voltam ma a Telenornál és azt mondták hogy szerintük nem okozhatja a túlzott mértékű merülést az itthoni állandó egyes térerő valamint hogy miért több az android rendszer fogyasztása nálam mint a kijelzőé arra sem tudtak semmit mondani.
A vodánál meg azt mondták hogy van valami kütyü ami itthon erősíti a térerőt.
Megvolt már amúgy a restart és a wipe cache is de valamiért vagy 2 órával kevesebb a sot időm mint 2-3 héttel ezelőtt. -
racerx
őstag
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Én semmi ilyet nem tapasztaltam6, igaz legtöbbször az Operát használom az oldaltörése miatt.
Egyébként napokban volt róla szó, hátha a Nova többet eszik mint a Tw. Teszteltem, de nekem semmi egetverő különbség nem jött ki. Sokkal többet számítanak azok a dolgok amikről már ezerszer volt szó (pl nálam most van 1 ora sot, és 86%,otthon, szoba wifi, maskor meg ennyinél kb 65% szokott lenni....} -
Mr.Silkó
veterán
Valaki tapasztalt olyat Chrome-nál, hogy időnként nehezen vagy egyáltalán nem tölt be oldalakat?
Régen Chrome-ot használtam, akkor nem csinált ilyet, aztán volt Safari meg a Samsung gyári böngészője, egyiknél sem futottam ilyen hibára. Most visszaszoktam Chrome-ra a gyári böngésző nagy energia fogyasztása miatt, és gyakran előjön ez a jelenség, jó lefedettség mellett. Az adatforgalmi keretemet sem használtam még el.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem gondolom, hogy nagyon indokolnom kéne, miért ezt a tokot vettem, nekem tetszik, és a munkába is kell, pont. Gondoltam, hogy lesz, aki szerint csúnya vagy felesleges, de mivel nem mindenki dolgozik irodában, így esetleg többeknek igénye lehet egy hasonló kiegészítőre.
Ide meg azért töltöttem fel a róla készült képeket, hogy aki esetleg hasonló tokot keres, annak ne csak digitálisan kreált termékfotói legyenek.

-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
és SharpSA
Ízlések és pofonok. Élőben nem sokat von le a tok a telefon külalakjából, meg nekem eleve kifejezetten tetszenek az armor tokok, szerintem egy ilyen futurisztikus külsejű, minőségi készülék, mint az S8/S8+, baromi jól mutat egy ilyen zord megjelenésű, terepre szánt tokban. Persze megértem, hogy megosztó a külseje.
Egyébként nekem a munkám is megkívánja, mint azt korábban már többször is írtam, így összekötöm a kellemest a hasznossal. Ja, amúgy van teljes körű biztosítás is a telefonra kötve, de én mindig túlbiztosítom magam.

-
david5745
tag
Sziasztok
Gondolkodom egy S8+ vásárlásán mert valahogy az almával nem találtunk egymásra első körben két kérdésem lenne. Az első az, hogy Laptopszalonban vásárlót készüléket lehet e regisztrálni mysamsungon keresztül plusz egy évre a második kérdésem pedig az volna hogy ha véletlenül használatan veszek és az előző tulaj nem regisztrálta be akkor mennyi ideig lehet illetve saját nevemre regisztrálhatom e ?Válaszokat előre is köszi Egy eltévedt bárányka

-
Mr.Silkó
veterán
Akkor mi lenne, ha torrenteznél is?

Én is tele vagyok amúgy Samsung cuccokkal: telefon (egyébként megvolt az S2, S3, S3 LTE, S4 mini, S5, Galaxy Alpha, S6, S6 edge, S7 eddig), MicroSD kártyák, QI töltő, tévé, DVD. Hirtelen ennyi jut eszembe. De én sem vagyok márka-fanatikus, csak egyszerűen minden termékük baromi megbízhatónak bizonyult az évek alatt. Jó, a DVD lejátszót mondjuk pont rühellem, mert 5 percet kell szüttyögni vele minden egyes filmezés előtt, mire hajlandó lejátszani bármit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nincs mit egyébként.