- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubrutin
aktív tag
Ma enis rendeltem egy sima s8- ast mobilcornertol, holnap megjon elvileg, nagyon varom mar
-
oil120
senior tag
Azért az érdekes, hogy a 16:11-kor érkezett gmailes levelem 17:27-kor érkezett meg és ekkor derült ki, hogy már 4 ott figyelt 13 órától kezdve a fiókban. A szinkronizálás még mindig nem tökéletes és ilyen problémám más telefonokkal nem volt. Az exchange meg tökéletes.
Furi, remélem egyszercsak megoldják, mert bosszantó, mivel vártam is egy visszajelzést. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
gainwardgs #25367 üzenetére
Kábé az itteniek fele!
Mindenki elégedett vele tudtommal.
-
haladó
tag
Vki meg tudja mondani hogy egy nem eu-s s8ban a teszt menü nem olyan mint amit yt-on látni. Kevesebb mindent lehet tesztelni (pl nincs sleep, low frequency, grip test, barcode test és meg még 1-2 lehetőség hiányzik)pl ha a szenzorokra szeretnék ránézni nincs barométer, mágnes/iránytű, hrm szenzor. Az érintés tesztben nincsenek kis mezők amik kigyulladnak érintésre, csak két párhuzamos fekete vonal, (amin belül kell menni, de vmi hibát ír ki mégha belül is maradsz) kijelző szélein körbe és persze átlósan.
Bixby úgy tünt van. -
a510
aktív tag
Én nagyjából hiszek a gsmarena.com-nak ott az s8 akksiideje 84 óra a Honor 8 70 órájához képest. Ez nem kis különbség, és nem a Honor javára. Persze a napi használat lehet más, de nem hiszem, hogy ebből kijön az, hogy a Honor üzemideje jóval nagyobb.
-
ShadowLac
addikt
Hello.A fekete s8 nak kemény tok alatt nem kopik
a fekete fémkeret? -
TOZ
addikt
válasz
Soltee1 #25379 üzenetére
Legyen itt ellenpont is, csak a forum miatt, hátha valakit ez is érdekel a software kérdés kapcsán.
Szóval. Kezdem mondjuk onnan (ZTE Bladet (igazából OSF-t), G1-et most hagyjuk androidos pályafutásom elejéről), hogy Desire HD... Hazaértem vele, azonnal Cyanogenmod.
Galaxy S2, hazaértem vele Cyanogenmod.
Aztan jöttek a Nexusok (Ganex, N5 (N7, N7'13), N5X).
Amikor N5X alaplaphibával elszállt kellett egy gyors megoldás, ez lett az S7. Nagyon féltem, hogy Nexus után szar lesz. És basszus ez már nem az, mint régen. 3 hete pedig S8. Utálom, de ezek már működnek. Nem kell rootolgatnom, meg custom rom meg mitom, just works. Egyetlen, amiről nem tudok lemondani, a Nova Launcher, meg a ExDialer, mert megszoktam, de amúgy.... -
Soltee1
tag
A zárképernyőn a státusz lehúzást hol lehet kikapcsolni?
Mégegyszer elnézést én tényleg csak segíteni akartam. Nagyon szép telefon, de ez van akinek kevés.
Nem vitát akartam indítani... -
Deck
titán
válasz
Soltee1 #25376 üzenetére
Semmi probléma nincs vele szoftveresen.
Ki-be kapcsolható. Akinek kell bekapcsolja akinem nem az nem. Sajnálom a Samsung nevében is, hogy adnak választási lehetőséget.
Az S8 kijelzője lett a legjobb kijelző, a szemeddel valami gond van.
Aksija is jobban teljesít az S8 párosnak. -
Soltee1
tag
Hát pár nap használat után azt hiszem jó hogy megtartottam a honor 8at...
A galaxy s8 a legszebb telefon a piacon, de szoftveresen egy katasztrófa. Minden s széria meg volt nekem, mert mindig azt írták, hogy most már sokat javítottak rajta(Nem eleget).
Nagyon sajnálom, de újra vissza kell térnem a régi telóra.
Leginkább az bosszant, hogy mennyire biztonságos, közbe meg zarkepernyon olvashatók, törölhetők az üzenetek, emailek.(tudom elrejthető, de akkor is.) Ráadásul ki be kapcsolhatók a funkciók. Nevetséges.
A kijelzőtől is el vannak ájulva, pedig egy jobb fajta ips sem rosszabb. Sorolhatnám még...
Aki szabadabb oprendszerhez van szokva az nem fogja szeretni.
Elnézést minden galaxy fantól csak azért írtam le mert sokan kérdezték, hogy pl honor 8hoz képest milyen..
Ja és az üzemidő ha már a honor 8nal tartunk kb. Fele az s8nak.
Talán tudtam segíteni akinek a szoftver és az üzemidő fontos.✌
-
mediumgecso
őstag
válasz
concrete86 #25373 üzenetére
Coop-kupon? Ez mi pontosan?
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok!
Aki megspórolta a Coop-kuponját, annak üzenem, hogy tudnak most venni gyári wireless töltőt 10 ropi kedvezménnyel a telekomnál (nem sorolták be az akciósok közé). Amúgy én tudtam így venni tegnap 32 gigás pendriveot is ingyen, mert abból még van/volt raktáron. -
Deck
titán
válasz
Igen, szuper
Volt, hogy leejtettem a telefont és a tok sarkára esett, szerencsémre.
-
polonic
félisten
válasz
Igen. Nagyon jó. Az eséstől is megvédte nekem a telefont.
-
gainwardgs
veterán
Nillkin super frosted tokot használ valaki?
Vélemények? -
hunluigi
senior tag
Továbra is csak nagyon korlátozottan érkeznek az infók a linux on galaxy -ról de kiszivárgott egy demo videó:
ITT
Várós....Amitől egy kicsit tartok, hogy a 4 Gb ram itt már valóban kevéske lesz, de a note 6 sem sok ebben a relációban. Minden esetre, ha nem kefélik el azt gondolom valóban ez az új irány!
-
válasz
Wiz Khalifa #25347 üzenetére
Fogtam élőben levendulaszínűt, nekem nagyon tetszik, szerintem vállalható férfiaknak.
(#25362) Gaborka30: működik azon keresztül, még egy kicsit vastagabb tok is jó (jelenleg Nillkin Frosted Shielddel töltöm a telót vezetékmentesen)
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Galaxy S8-hoz vásárolnék wireless töltőt. Ezt néztem :
[töltő].
Van tapasztalata ilyennel valakinek?
Esetleg másik ajánlott?Köszi!
-
Sziasztok!
Picit off téma. Hol lehet venni google play utalványt? Egyszerűen nem találom sehol.
-
kislaci
senior tag
Na megvan, azért nem kapcsolta a viber a villogó széleket, mert a viber beállításokban ki volt kapcsolva a bejövő üzeneteknél a képernyő világítani kezd. Valaki másnál sem ment, csak azért írom.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Felemelésre nem ébred fel, mint az iPhone. Ellenben van a kisegítő lehetőségeknél egy opció, amit ha bekapcsolsz, akkor a közelség érzékelő előtt akármikor elhúzva a kezed, felébred a kijelző.
Én inkább az ezüst színűre neveztem be, de többeknek van itt is a "lilából", nem tartják férfiatlannak.
-
Skynet258
veterán
válasz
Nekem levendula van, tetszik, szerintem nem csajos. Mások véleményét meg leszarom.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Mr.Silkó #25345 üzenetére
Köszi a választ.
Egyébként akkor ez is tud olyant jól értem hogy felemeli a telót és feléled? Mert videókon olyat láttam csak hogy a home gomb táján ha megérinti a kijelzőt az ember (gondolom nyomásérzékeny a dolog) akkor éled fel.
Illetve a fotókkal ellentétben (mert nem lehet jól kivenni) a levendula színű mennyire nőies árnyalatú? Vagy férfiként vállalható, egyáltalán nem rózsaarany hatású? Mert az illetőnek az tetszik jobban. Ha nőies a szín élőben akkor vesz Artic Silvert.
-
válasz
mediumgecso #25316 üzenetére
Rossz hírem van, mert nem lehet külön üveget cserélni, a kijelzőcsere meg kb 100k-ba kerül.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #25337 üzenetére
Szia!
Mindkét kérdésedre igen a válasz.
Előbbi kicsit összetettebb dolog, a kisegítő lehetőségekben kell hozzá a képernyő egyszerű bekapcsolását aktiválni (bár picit máshogy működik, mint iOS alatt), utóbbi pedig a zárolt képernyő beállításait megfelelően paraméterezve szintén rendben teszi a dolgát.
-
walkmanakos
újonc
Sziasztok, egy dupla sim es változattal rendelkezem. 2 simkártyával használom. Előfordul, sajnos elég gyakran, hogy nincs internet kapcsolat. Teljesen indokolatlanul nincs. Internet kapcsolatot és hálózatot is jelez , de valahogy mégsem működik. Egyetlen megoldást találtam rá, beteszem repülő üzemmódba,majd kikapcsolom, de ez azért elég bosszantó.
Érdekelne más is tapasztalt e ilyesféle hibát, és ha igen milyen megoldást talált rá, vagy mi tud javasolni .... hogy mi lehet a probléma. -
MM
őstag
válasz
kislaci #25313 üzenetére
Szerintem van értelme a 4K videóknak. Ha nem zoomolsz sokat, akkor meg főleg.
Ha Google kép/video szinkronizációt használsz tömörítéssel, akkor ezeket is emészthető méretűre konvertálja, ellenben még így is sokkal jobb képet kapsz, mint egy FullHD felvétel. Ami nyilván most sem hátrány, pláne 5-10-20 év múlva...
-
kislaci
senior tag
Az AOD kikapcsol zsebben, vagy ott is világít, illetve ha színes az óra nem pedig fehér, többet fogyaszt?
Köszi a válaszokat, és bocsi a sok kérdésért. -
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szemez egy S8-al.
A kérdése a következő lenne. A telefont fel lehet ébreszteni gy hogy ne nyomja meg a power gombot? Tehát mint pl iPhone-nál hogy felemeljük a készüléket vagy valami.
Illetve ha be van állítva az arcfelismerés vagy az írisz szkenner akkor ha a telefont felébresztettük automatikusan fel is old és a kezdőképernyőn találjuk magunkat igaz?
Régen volt S7-em de az ne volt ilyen cuccokkal telepakolva így nem tudtam neki ezekre a választ megmondani.
-
Henrico
tag
Lenne olyan kedves elmagyarázni valaki, hogy néhány telefon miért csak 1 év gyári garanciával lehet megvásárolni, pl az Aqua-ban is?
Mert a sima üzleti 1 évet azt értem, hogy az olyan kutya vacsorája... de a gyári 1 az miért 1? -
kislaci
senior tag
Kösz mindenkinek, felraktam a vlc-t,tényleg jó. Na megnézem jobban ezt a világító széleket. Nektek mindig be van kapcsolva?
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #25322 üzenetére
Én is FHD-n használom, nincs 4k tv-m, nem is tervezem. Nagyon ritkán nézek tv-t. Filmekre meg az ódivatú pana plazmámat imádom.
Rászikszalagoztam egy mibox 3-mat, azzal tükrözöm amit néha akarok de oda is elég a FHD.
Természetesen abban igazad van, hogy, ha van egy megfelelő megjelenítő akkor ütni tud a 4k, de egyelőre nem nagyon lehet kihasználni. -
polonic
félisten
Frissült a samsung members. Azóta nem indul el, csak a kérjük várjon felirat malmozik folyamatosan.
Nálatok is? -
kislaci
senior tag
Valaki meg tudja erősíteni, hogy Viberrel nem működik a világító szélek értesítés?
A beépített videó lejátszó tetszik, feliratot is jól kezeli, de néha nincs hang
Lehet hozzá valami kodeket leszedni, vagy más lejátszó után kell nézzek? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
kengyel #25321 üzenetére
Hát nem tudom, srácok, én látom a különbséget a FullHD 60 FPS és a 4K között, utóbbi javára. Elég csak csinálni pár rövid tesztfelvételt ugyanarról a témáról, különböző felbontásokban (HD, FullHD, FullHD 60 FPS, QHD, 4K), simán kijön a 4K előnye, persze megfelelő megjelenítőn visszanézve.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kislaci #25313 üzenetére
Én 4K-ban (ahogy az összes korábbi, erre képes telómmal is így tettem), de az a gáz, hogy ezeket a videókat a Chromecastom nem bírja lejátszani a tévén, plusz az itthon lévő gyengébb laptop is megfekszik tőle.
w333 (#25314)
Azért a felesleges jelzővel vitatkoznék, az erősebb PC-k és telefonok lazán lejátsszák a 4K tartalmakat, amiknek a minőségbeli előnye egyértelműen kijön FHD-hez képest, még 4K tévé/monitor nélkül is.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Kellene vki aki javít kijelzőt...ma pofával landolt a betonon, üveg repedt, kijelző ok.
Köszönöm a segítségetSzerk.: Olcsón 😂
-
kislaci
senior tag
Ti milyen felbontásban rögzítetek videot? Tv-m csak full hd van, van értelme nagyobb felbontásban rögzíteni?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sultansmith #25305 üzenetére
Erre általában vannak speckó mérőműszerek – ha online nem találsz rá infót –, amik a jack kimeneten keresztül mérik az ilyen jellegű adatokat.
-
a510
aktív tag
válasz
sultansmith #25305 üzenetére
A 300 ohmos HD 600-at simán meghajtja (mondjuk nem teszteltem órákig) .
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tudja esetleg valaki, hogy mennyit ohmot tud elviselni a headphone outputja az S8+ nak?
Vagy konkrétan hol lehet elérni a neten ezeket a specifikációkat? -
Mr.Silkó
veterán
Ha valaki nem látta volna esetleg, a gyári naptárnak van egy frissítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged