- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stukker1987
senior tag
Érdekes egyébként hogy családban van G3 és ugyan kevesebb a hardver,sőt ugye akkoriban a felbontás miatt kifejezetten lehúzták,mivel a Snapdragon 800-at kevésnek találták alá,de 2-3 frissítés után ugyan lassabban nyíltak meg az alkalmazások,de azt smooth animációk mellett tették.
Ezután döbbenet volt,hogy pl az S6edge néhol idegesítőbben laggolt,főleg 7.0 OTA frissítés után. Clean install javított rajta de nem lett tökéletes.
Ehhez képest volt MTK(amit úgy általában mindenki negatív értelemben jegyez meg) procis kínai telefon a családban (Leeco 1S,Meizu M5),amik mint tudjuk nem a végtelen ideig tartó fejlesztésről voltak híresek,mégis szemre jobbak vagy legalábbis azonosak voltak ezen a téren.
És most jött az S8,ami korunk csúcsát képviseli hardveresen,hatalmas fejlesztői gárdával megtámogatva szoftveres téren és mégis láthatóak nem csak 3rd part applikációkban hanem akár menübe vagy settingsnél is az akadások.
Nekem ez picit csalódás megmondom őszintén. És mégis azt kell mondjam ÉN ma ha minden szempontot megvizsgálunk (infinity display sokat nyom a latba) a S8 családot tartom a legjobb okostelefonnak!
-
válasz
Hipnotic #14090 üzenetére
Valamivel jobban melegszik használat közben az S8 szerintem, de nem sokkal, mondjuk ma a 32 fokban elég meleg lett, amikor sokat fényképeztem, a kijelző fényereje is kb a maximumon volt, meg játszottam is vele.
Olvastam már itt beégésről, de nekem az S7 sem égett be fél év alatt. Mondjuk én nem szeretem maxra tolni a fényerőt. Viszont mivel 2 év hazai gari van rá, 2 éven belül cseréli a Samsung a kijelzőt gariban, ha beég.
Mintha azt olvastam volna, hogy a laggolás teljes megszüntetését az oero-s frissítéssel ígéri a Samsung. Egyébként nem vészes ez a laggolás, tényleg csak nexusokhoz meg oneplusokhoz képest tűnik egy kicsit laggosnak, de azt is hamar megszokja az ember.
-
Hipnotic
tag
Érdekes összehasonlítás volt. Köszi. Mondjuk már árban nincs is olyan nagy külömbség a két készülék között. Melegedés/forrósodás mennyire van jelen az S8-on? Amoled beégés volt már valakinek?
Krisztián: Pont Nexusom és LG-im voltak (vannak). Remélhetőleg a laggolást orvosolják szoftverfrissítéssel. Volt Samsung Tab S-em anno, de nem sokáig bírtam vele. Idegesítően laggolt és jellemző volt rá a forrósodás, égette a kezem. Ezért félek a Samsungtól. Viszont dizájn és a képességei végett ami papíron szerepel nagyon tetszik az S8/S8+.
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
A piros képernyő hibára visszatérve, akiknél jelentkez(ik)ett, azt úgy kell érteni, hogy bármilyen beállítás mellet, akármit is csináltak piros árnyalatú maradt, volt a kijelző?
Csak mert a kékfényszűrésnél is belehet iszonyat pirosra is állítani a kijelzőt. -
válasz
negroo #14083 üzenetére
Az S8+ sokkal jobb, mintha egy kategóriával magasabban lenne.
S8+ előnyei az OP5-höz képest:
- hangzás fülessel (ez nekem első prioritás)
- kamera
- kinézet (a mai flagshipek mellett az OP5 már elavultnak néz ki, és a kijelző is kicsi)
- kijelző (nagyon sokat számít, hogy nagyobb a mérete meg a felbontása is)
- vízállóság
- SD bővíthetőség
- Samsung ökoszisztéma (pl ugye van sms mentés ,smart switch és egy rakás cucc, ami OP-nél nincs)S8+ hátrányai az OP5-höz képest:
- kicsit laggol a felület (nem vészes, hamar megszokható, és csak OP5 után, ami nagyon smooth, tűnik fel)
- csak 4/64GB ram tárhely (ez sem vészes)
- ujjlenyomat olvasó (OP5-ön gyorsabb is, meg jobb helyen van, vagy inkább hülye helyen van az S8-on)
- ha valakinek fontos, a romolás, rootolás garivesztéssel jár (de egyáltalán nem érzem, hogy kéne root egy S8-on, OP5-ön kell az audio javításához)Összességében sokkal pérmiumabb érzés az S8, tényleg egy kategóriával magasabbnak tűnik. De e mellett, mivel az OP5 jóval olcsóbb, annak is el lehet nézni a hiányosságait azért a pénzért.
-
-
dnelb
veterán
válasz
Hipnotic #14059 üzenetére
igazából bárhol. pl alkalmazásmenut ha megnyitod sosincs 60 fps, chromeban tok random képes megakadni pl nagyításkor, app kilépéskor gondolkozás... szóval ilyen apróságok. ha nem használtál előtte nexust vagy lg telefont akkor észre se fogod venni, viszont ha igen akkor feltűnő hogy sokszor nincs 60 fps fixen. ez a Samsung felület sara, szerintem nem is lehet javítani. viszont összesegeben megeri vele együttelni, mert sokkal sokkal jobb telefon mint a G5 pl.
-
Jelenleg az S8+ a világ legjobb okos telefonja, legalábbis tudomásom szerint!
-
B@sszus most már abba kell reménykedjek, hogy az iPhone 8 vagy X vagy legyen bármi a neve ne sikerüljön túl jól, mert elég lenne vissza szokni iOS-re!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet azt beállítani, hogy az új képek, zenék hova kerüljenek automatikusan. Úgy értem, hogy memóriakártyára, vagy a teló memóriájába. Előre is köszönöm!
-
Én nem tudom ti milyen akadozást láttatok, nekem semmi nem tűnt fel!
-
Deck
titán
válasz
Den Hadnagy #13790 üzenetére
Nekem tudja a Nova.
Gyári nálam laggos, buta. Mindig kipróbálom de a Nova közelében sincs
-
válasz
Den Hadnagy #13790 üzenetére
Nekem 1 hónappal ezelőtt még tökéletes volt, viszont kipróbáltam sok launchert és a végén mindig visszatértem a gyárihoz mivel ez most már nagyon jó😁
-
Hipnotic
tag
Az akadozás mennyire van jelen és mennyire zavaró? LG G5 és G6-ról váltanék, ott a rendszer nagyon jól van optimalizálva nincs semmi akadás és döccenés,dadogás. Minden nyílik, pörög ahogy kell. Ez az egy amin még agyalok és vissza tart... Jött már frissítés ami javított a helyzeten? Szerintem ilyen árszinten az nem szabadna túl nagy elvárásnak lenni, hogy döccenés mentes rendszert kapjunk.
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó #14033 üzenetére
"ecsetelted, hogy te mindenfajta "lánc" nélkül veszed a készülékeidet" ilyet nem irtam. Valaszoltam arra miert nem eri meg az elofizetes.
Ha vissza olvasol azt irtamhogy megbantam hogy megvettem. Mivel nincs a piacon jo telefon /ezert nem valtottam 2013as telomrol eddig/ nincs mire valtani. Azt sem irtam hogy csak rossz a telefon. Azt irtam tobb a rossz mint a jo. Az akg fules nagyon jo, fenykepezo detto. De semmi mas kiemelkedot nem tudok.Nem irtam olyat se hogy hianyzik az edge pl, hamem azt kerdezte vki van e edge funkcio, arra valaszoltam, ebbol jott az utobbi beszelgetes. Az irasaim nagy resze valaszok voltak.
User hiba: mifele user hiba? Valahol lemaradtal.
Ekezetek: pc n nincs magyar billentyum, telefonon zajos helyen hiaba diktalok, ekkora kijelzore miert nem lehet magyar billentyuzet...pont ezekrol beszelek.
-
Nem is akarlak én meggyőzni, csak a saját véleményem írtam le!
Amúgy előnyök szerintem az S8+-nál:
Hatalmas kijelző és jobb fogási forma, mint az S7E-nél.
Szebb kép.
Nagyobb felbontás.
Jobb akkumulátor idő.
Iris scanner.
Jobb kamera szerintem elől és hátul is.
Sokkal strapabíróbb, mint bármelyik előző S modell.
Bixby.Hátrány: Egyedül az ujjlenyomat olvasót találom annak, azt valahogy nem nagyon tudom megszokni!
-
Lanash
senior tag
válasz
lanszelot #14031 üzenetére
Amikor berobbantál a fórumba, akkor is csak fikázni tudtál aztán hamar kiderült, hogy user error. Szerintem ez mai napig fent áll. Az hogy egy 2017-es telefont egy 2013-al hasonlítasz össze az meg már vicces. Ha jól beállítod az S8-at, majd jó lesz.
Végére csak annyi, hogy személy szerint engem kiráz a hideg, hogy nem tudsz étkeztetés betűket írni. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
lanszelot #14031 üzenetére
Megértem, hogy számodra sok negatív tulajdonsága van az S8-nak, nincs is ezzel baj, a vélemény szabad. Viszont amit nem értek, hogy miért nem adsz akkor túl rajta? Mivel fentebb azt ecsetelted, hogy te mindenfajta "lánc" nélkül veszed a készülékeidet, ergo ezen is továbbadhatnál gondolom, ha nem találtad meg benne a számításodat.
Segítenénk mi szívesen neked a telefonos problémáid megoldásában, de azt látom, hogy többnyire olyan hiányosságokat sorolsz fel, amik alapból adottak voltak, és nyilván nagy részükről tudtál, mielőtt megvásároltad volna a telefont.
Mégegyszer mondom, a negatív véleménnyel nincs gond, csak kicsit sarkosan fogalmazod meg a problémáidat, illetve néhol erősen fogalmazol, ami miatt néhány fórumtárs láthatóan rosszindulatot vél felfedezni a mondandódban, és ezért veszik fel veled a kesztyűt.
-
lanszelot
addikt
válasz
kocsij #14025 üzenetére
Edge funkcio edge funkcio2
No, ha az s8 edge, akkor ezt hogy allitom be?
Mert amig nincs edge funkcio, addig nalam csak hajlitott szelu kijelzo.Edge jelentese - perem, vminek a széle
Az, hogy marketing ugyanugy nevezi azert van mert igy a bambakat be lehet etetni.
Moto g: azert azt hozom fel, mert az volt, es rengetek kenyelmi dolgot hianyolok eme csada telobol. Ez a samsung szegyene, hogy egy ilyen regi keszulek van amiben jobb mai napig, pedig 3,5 eves mult.
Ui: mint irtam beszelgetnek, es ugy latom egyesek szemelyeskedesnek, samsung istenuk elleni eretneksegnek veszik, ha nem pozitivumkent emlitem meg, tehat ezt a reszt lezartnak tekintem, mielott vki atcsapna vitaba.
-
válasz
#06969344 #14026 üzenetére
Igen, de ennek már csak a hátulja törékeny nagyon az üveg miatt viszont elől csak nagy ütés után megy szét a telefon elvileg. A Note 8 szerintem egyáltalán nem éri meg a váltást erről, de ez személyes vélemény. Ugyan az szinte a két telefon egy pár extrát adnak hozzá ami engem teljesen hidegen hagy.
Majd az iPhone-ra leszek kíváncsi, ha az sem hozza meg a kellő odaverést akkor marad még egy darabig a "kicsike"
-
törölt tag
Nekem is S7 Edge volt, össze is tört igaz Samsung Clear Cover-ben, ami csak karcolás ellen véd. Én sem bántam meg a cserét S8+-ra (bár amint kapható a Note8 el is adom) viszont ez már Nilkin Defender 2-ben van, nem mintha ez sokkal jobban védené a világ egyik legtörékenyebb készülékét.
-
lanszelot
addikt
válasz
concrete86 #13982 üzenetére
Ami az s8 es s8+ on van az nem edge. Az kerekitett kijelzo. Nincs edge funkcio, pl csak edge reszen megjelenitett uzenet. A korbe szaladgalo feny .... hagyjuk, eszre se venni, talan sotet szobaba /reklam/. Oldalrol behuzom menu, mar a moto g 2013 is tudta, az csak egy app, ami nem a rendszer resze, csak samsung rank erolteti, mint a fb ot.
-
Szia! Igaz nem másfél év után, de én S7Edge-ről váltottam S8+-ra. Nekem nagyon tetszik sokkal jobban, mint az S7 Edge anno. Az ujjlenyomatot igaz pár napja van csak még meg, de azt én sem tudom megszokni egyenlőre (mindig a kamerát vagy a vakut fogdosom), viszont az Iris scenner iszonyat jól működik éjjel-nappal főleg, ha nem hordasz szemüveget vagy lencsét mivel az bizonyos fényviszonyoknál ugye vissza veri a fényt és nem úgy érzékel. Én bátran ajánlom a váltást, szerintem a kamera is szebb képet csinál, valamint az első is jobb hiába kicsit kisebb a látószöge!
Ezt pár nap használat után mondom. Valamint keskenyebb, mint az S7E és nem is annyira lóg le a széle, mint annak ezáltal a kijelző nem nagyon van veszélyben. Egyes tesztek szerint az eddigi legstrapabíróbb kijelző / üveg van a telefonban!
-
Igen-igen. Nekem nagyon tetszik, csak az Orched Grey színhez nem tudom melyik illene legjobban!
Ez tetszik legjobban a tokok közül és ha eredeti Samsung botlban veszed nem viszont eladótól vagy viszont eladó boltban, mint a MediaMarkt pl akkor az egy év garancián felül, ha a kijelzőnek bármi baja van és bizonyítható, hogy a tok okozta (nagy karc stb) akkor ingyen cserélik a kijelzőt!
-
rmmm
tag
sziasztok!
masfel ev utan s7-rol valtanek s8-ra, de nem tudok nagyon ervelni mellette azon tul, hogy szeretem cserelgetni a telefonom, segitsetek
boltban megneztem, es ellene szol:
-kisebb latoszogu a front kamera, selfinel pont az lenne a lenyeg h a hatter is beleferjen az idiota fejem moge
-ujlenyomatolvaso hatul van, macerasabbnak tunik
-usb C (renegeteg normal usb toltot vettem itthonra es melohelyre, minden szobaba stb, cserelni kene)
-edge a sima 8 is. nem tetszett az edge korabban, mert nem szandekosan inditott el dolgokat, es torekenyebb isami mellette szolhatna, de nekem nem elég ok, mert a mostani is megfelel: jobb aksi uzemido, nagyobb (es picit fenyerosebb/szebb) kepernyo
ugy tudom a hatso fenykepezo, ami nekem a legfontasabb tulajdonsag, ugyanaz, nem fejlodott
mi marad akkor? aki valtas utan hasznalja, miben szereti jobban a gyakorlatban?
köszi
-
67tuareg
tag
válasz
kengyel #13861 üzenetére
Én hasonlót használok, olyat aminek két zipzáras rekesze van. Útépítésben dolgozok, a zsebeimből szószerint öntöm ki a homokot, de a teló mellett sosem volt még. Ennek feltétele, hogy mindig figyelek a zipzár behúzására amikor visszateszem a telefont.
A legnagyobb problémát a kamionba ki-be ugrálás jelentette eleinte /biztonsági öv/, de mostanába már nem nagyon igazgatom legalábbis nem tudatosan. Én a tokshopból rendeltem két feketét meg egy kéket. Kimondottan örültem amikor rátaláltam, és szeretem is. -
Egyébként olyan kábelről tud valaki, ami HDMI és USB-C ? Tegnap iPhonenál láttam Lightning - HDMI kábelt és csak simán rá kötötte a TV-re a srác és úgy jött a kép is, valamint a telefon is töltötte magát vissza. Ilyet esetleg ehhez is be tudunk szerezni?
-
válasz
kengyel #14000 üzenetére
Ezt nagyon ajánlják. Én is gondolkozom rajta, hogy beújítok egyet. Még az iPhone 7-hez vettem egy hasonlót, de az nem Spiegen és az S7E jól és kényelmesen elfért benne, viszont az S8+-al még nem próbáltam. Ha jó lesz bele ez is akkor nem cserélem le viszont, ha nem akkor tuti egy ilyet újítok be!
-
CsabaZz
tag
válasz
lanszelot #14006 üzenetére
Akit esetleg érdekel, van már Note 8 ROM port (Android 7.1.1) az S8(+)-hoz.
-
lanszelot
addikt
válasz
icemad #14005 üzenetére
Kinabol vettem online.
ollie: szoftver, hiaba bivaly a hw. Pont ez az iphone iszonyat hw pocsek sw.
Kerdest megelozve : nrm hibas a szoftver, csak rossz. Rossz szoftvert nem lehet elmagyarazni. Kell hogy hasznalj egy jot. Mi jo nekem: nr krlljen mindenert kulon alkalmazasokat leszedni, vagy hasznalni, csak alapbol tudja a telo /nem alkalmazassal/ . Ne kelljen birizgalnom, simiznem allandoan, csak tegye a dolgat. Ezt varom el 2017ben. Es ezt elmagyarazni mit takar, azt nem tudom mert konyvet irnek ide
-
lanszelot
addikt
válasz
icemad #13987 üzenetére
Elofizetes: 49eur 24 honapon at az 1176eur en 600eur etr vettem. Es 21,6eur ert veszek 100ora beszed, unlimited text, unlimited data , feltoltos. Az 1128eur. Es mindenben jobb vagyok.
De volt olyan hogy egy honap utan eldobtam a telefonkartyat mert kula volt a halalra dicsert lefedettseg, nem is egyszer.ollie: op5 sose volt jo telo. Moto g 2013 rol beszeltem. Google keze benne volt ugy gyartotta a motorola.
Spen: megneznem hogy 1 het utan ki fogja hasznalni. 5% se a vevuknek. Hagyjuk a muvesz meg designer t. Azok ilyen kis kepernyon nem szorakoznak. Spen funkciok, a vasarlok 80% azt se tudja mi mi. Firkal vele kicsit majd ennyi. Arra a firkalasra tokeletes amit vettem.
Nem iphone utanzast irtam, alma majmolast. Cegpolitika, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged