- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #23297 üzenetére
lockscreen a neve.
custom romon biztos kilehet, nexuson lehetett. -
hunluigi
senior tag
válasz
FiremanusXI #23295 üzenetére
ACR -re keres rá a playen. Többünknél az hibátlanul megy. Én már kb 4 éve azt használom. Esetleg a rögzítés forrását nézd még meg, hogy az általad használt appban állítható e.
-
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #23293 üzenetére
Értem, köszi!
A másodikra: igen, aktív. De nem is ez a gondom, ez a gomb bevisz a Home oldalra.
A készülék oldalán lévő bekapcsológomb lenyomása visz szerintem fölöslegesen a csúsztatásos oldás képernyőre (mi ennek a neve?) Ezt a csúsztatásos képernyőt nem lehet kiiktatni?
-
FiremanusXI
csendes tag
Samsung S 6 edge + az AllCallRecorder nevű program tökéletesen működött, S8+viszont nem indul el a felvétel vagyis a hívott felet nem hallom .
Valakinek ötlet?
Próbáltam másik programmal is kb 5-6 -al.Köszönettel Firemanus
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #23289 üzenetére
A zárképernyős órán nem tudsz változtatni.
A másodikra: Ez nálad aktív?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Roland861010 #23288 üzenetére
Ott valami hiba lesz, vagy trükköztek a GSM-ben. Vidd vissza.
-
janosibaja
őstag
Tudom, apróság, de ha vki megmondaná a megoldást, örülnék.
A zárképernyőn AOD-on beállítottam analóg órát.
Ha nem ujjlenyomat-olvasóval lépek be a mobilra, hanem arról a képernyőről, amin csúsztatással lehet oldani (nem tudom, ennek mi a neve), akkor nem az analóg, hanem az alapbeállítás digitális AOD órája látszik.
Be lehetne állítani egységesre, hogy mindkét kijelzőn ugyanaz az óra legyen?
...
Más.A beállított biztonságos helyeken nem rögtön a Home képernyőre kéne, hogy a bekapcsológomb lenyomására belépjek, s nem erre a csúsztatásos képernyőre? Kihagynám ezt a fölösleges lépést, hiszen "biztonságos hely"..
-
válasz
Roland861010 #23285 üzenetére
Nincs fólia rajta?
-
Roland861010
veterán
válasz
Ateszpapa #23284 üzenetére
Szevasztok!
Vetem egy S8-at gyárilag új 0 perces annyi hogy frissítettem , na de se az arc felismerés se az írisz nem akar müködni.
Az első kamera full hományos amikor iriszt akar szkennelni meg akkor is ha arcot probál!nagy nehezen meg csinálja ki probáltam 30 oldásból max 4-4 volt az arány azért ez elég gáz !
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Quasi_modo #23283 üzenetére
Ja, hogy tiltottad is.
Akkor először engedélyezned kellene. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Quasi_modo #23275 üzenetére
A főképernyőn balról jobbra húzod, akkor előjön a bixby a kártyákkal.
-
marquuard
veterán
válasz
Quasi_modo #23277 üzenetére
Hopp, nekem béta van.
Modulok és ott a felső sorból tevékenységek parancsikon.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Quasi_modo #23277 üzenetére
Én úgy szoktam hogy beszélek hozzá..
Hi Bixby... és már lesi is a kívánságomat. -
marquuard
veterán
válasz
Quasi_modo #23275 üzenetére
Nekem így sikerült.
Nova Launcher: kezdőképernyőn hosszan tapi -> minialkalmazások -> tevékenység parancsikon -> listából Bixby Home kiválasztása. Ez kirakja kezdőképernyőre a Bixby Home-ot, és ezt meg tudod nyitni, majd itt újra aktiválni.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ha inaktiváltam a Bixby gombot, akkor hogy tudom előhúzni a Bixby-t?
-
eliterob
tag
Üdv! Sima 8 telenor ma jött valami 256mb frissítés... Működik minden nincsenek negatív tapasztalatok.? Akkor telepitem én is 😀
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
gainwardgs #23258 üzenetére
Nálam működik a weboldal rendesen, enged új terméket regisztrálni, direkt kipróbáltam most. Mondjuk nem túl gyors az az online felület, légy türelmes vele!
-
avlisz80
tag
Sziasztok...
Facebook alkalmazás csak nálam halt meg?Leáll pár görgetés után!Napok óta ilyen,már töröltem újra raktam de ugyanaz a hiba... -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#61199872 #23255 üzenetére
Szia!
A képernyőidő a sima S8-nál olyan 5 óra körül mozog a legtöbbeknél, átlag felhasználással, másfél napos üzemidővel.
Hiba csak néhány felhasználónál jelentkezett, de általánosan nincs jellemző hiba.
A támogatás valószínűleg 2 Android főverzió váltást jelent, illetve legalább ugyanennyi ideig folyamatos Google féle biztonsági frissítéseket.
Ami meg a garit illeti, ha hivatalos helyen veszed, akkor be tudod regelni a MySamsung felületen a 2. évre is, utána meg még tudsz ugyanitt extra garanciaidőt vásárolni a Samsungtól.
-
gainwardgs
veterán
Regisztrálni akarom a készüléket de rányomok a regisztráció gomra és nem történik semmi..
Valaki tud segíteni
-
válasz
hunluigi #23242 üzenetére
Az sajnálatos, Telekomos függetlenre már múlt héten megjött, vagy mikor.
Fólia téma: ugye felrakattam a Mobile outfitters-eset, tudtam én,hogy ront a kijelző minőségén, de most mellé tettem az iPad mini 2-met és csodálkoztam... Szóval sajnos elölről le fogom venni és bármennyire szidva/dicsérve van a gyári fólia, vettem egyet és felrakom azt helyette. Remélem, jó lesz. Oldalán, meg hátul marad az Outfitters, elölről is sajnálom, mert tényleg 100%-osan és jól illeszkedik, de szemcsésíti a képet, ami rengeteg helyzetben zavaró, főleg, ahol nagyobb egyszínű felületek vannak (pl. böngészés).
Ajánlom,hogy ne menjen alá egy gyösz sem, bár régebben a Z1Compact-omra úgy tettem fel a fóliát, hogy a víz alatt volt a telefon, majd kivéve kisimítottam a vizet, ami a fólia, meg a telefon kijelző között maradt. Tökéletes lett.
-
törölt tag
Sziasztok! az s8-ról kérdeznék: üzemidő átlag visszafogottabb használattal,tapasztalat hosszabb használat után,esetleges problémák ha vannak (újraindulás,fagyás...) hosszú távra tervezek venni telefont legalább 3 év.támogatásban hány évre kell számítani?
-
Tomiii258
tag
OKé, feladom...szó szerint 15 perce keresem már, de nem találom!
Tudja vki hol a túróban van a képernyő automatikus elforgatása opció?
Nagyon vak lehetek, hogy nem találom... -
Tomiii258
tag
válasz
ShadowLac #23241 üzenetére
A rugged armor a szélein is eléggé körülöleli a telót, igaz én csak a kínai koppintását hazsnálom, de tök ugyanolyan. Mintha vki korábban már írta volna, hogy ezt úgy hidalta át, hogy szikével vágott le a gyári fólia széleiből kb 1-1 mm-t.
A másik tokom a Ringke Onyx, az védtelenebbül hagyja a széleken a telót, cserébe szerintem barátságosabb a fóliákkal, bár én fóliát nem használok, úgyhogy csak ránézésre mondom, hogy az fólia barátabb tok.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
kengyel #23240 üzenetére
Az i8 Plus-nak irigylem kicsit a tényleg hasznos portré módját. Sógornőm vett egy hónapja pont, kérdeztem tőle egy családi vacsin, hogy tetszik-e neki az új iPhone-os portré mód, hát fogalma nem volt róla, hogy van ilyen funkciója a telójának.
Pedig szerintem az valóban elég hasznos és jópofa fícsör.
-
bigdady
nagyúr
QJ1 fgtlenre nem kéne updatenek jönnie ota-n?
-
hunluigi
senior tag
szabyka95 bedobta, hogy telenórira jött frissítés. Aztán már nem válaszolt. Valaki aki propelleres (PAN CSC-s) meg tudja ezt erősíteni? Sem OTA-n sem samfirm-en nem látok semmit. 8+ érdekelne elsődlegesen.
-
ShadowLac
addikt
Rendeltem egy fekete s8 ast.
Kérdezném: spigen rugged armor tok-hoz Nillkin 3D AP+ PRO fólia vagy gyári fólia passzol-e a széleit nem gyűri-e fel ?Vagy még kiszemelt tok : SPIGEN SGP NEO HYBRID SAMSUNG GALAXY S8 GUNMETAL HÁTLAP TOK
A két tokkal és fólia variációval van valakinek tapasztalata.?
Vagy más fólia ajánlása? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Roland861010 #23238 üzenetére
Emlékeim szerint korábban volt cikk erről a Mobilarénán is. A második hátlapi kamera hiánya miatt nyilván szoftveres trükk lesz.
-
Roland861010
veterán
Erről lehet valamit tudni portré mód!?
-
petya2012
őstag
sziasztok
ti tudtatok arról,hogy a mysamsungon lehet venni +1 évet 14990-ért??most találtam rá,még jóhogy befizetek rá
-
shadowcam
tag
válasz
janosibaja #22961 üzenetére
Semmi gond nem lesz, én is ugyanazt megtettem és teljesen rendben teszi a dolgát a telefon.
-
válasz
hunluigi #23227 üzenetére
Köszi, akkor nem kísérletezem, igazából pont erre lesz a legkevesebbet kötve. Ha hazamegyek anyukámhoz vidékre, megy a fullHD TV-jére, aztán nézzük úgy a filmeket (remélem, ki lehet rakni nagy képernyőre egy sima filmet valami lejátszóval), illetve itthon is asszony TV-jére lesz rákötve és szintén filmezés.
-
espi38
őstag
Firstphone 195 ezer most az S8 2 év garanciával
-
Pacee87
aktív tag
válasz
<Lacy85> #23223 üzenetére
Én is annak tartottam! Végül ezért nem onnan rendeltem.
Más: ilyesmit használ valaki : DVB-T tuner for Android
-
hunluigi
senior tag
válasz
icecave #23226 üzenetére
Azon a monitoron nem fog menni máshogy... "In terms of peripherals, you can connect PC monitors, HDTVs and projectors, as long as they are capable of displaying 1920 x 1080p resolution. Sadly, support for higher resolutions is absent; using a 4K, 1440p or 21:9 wide-screen monitor will just result in a stretched 1080p output"
-
Kis Dex update. Ugye nem ment rendes felbontással hdmi-dvi átalakítón (nem is értem miért, majd végignézem a DVI szabányokat, lehet sz*r az átalakító).
Próbáltam HDMI-Displayport kábellel, el sem indult, lehet aktív kábel/átalakító kellene neki, nem passzív.
Ami a vicc,hogy HDMI-VGA adapterrel simán átvitte a képet, 1920X1080
Mivel a monitorom 1920x1200-as, lehet még megpróbálom egy aktív kábellel, de a lényeg,hogy mostmár meg tudom oldani, akit szeretnék vele.
-
RONEX
csendes tag
válasz
Mr.Silkó #23215 üzenetére
Én konkrétan be tudtam regisztrálni a superphone-nál vásárolt S4-emet a mysamsung-on. És egyszer igénybe is vettem rá az assistance helyszíni javítást, mert a bekapcsoló gombja tönkrement. Emiatt vagyok egy kicsit bizonytalan abban a kérdésben, hogy mely forrásból vásárolt készüléket lehet regisztrálni. Szerintem még nem is számlával, hanem csak blokkal adták meg adás-vételivel, de ebben már nem vagyok biztos.
Pacee87: Köszi! Nézem.
-
always
csendes tag
Üdv! Segítséget kérnék.
I7-ről jöttem, ott be tudtam kapcsolni apponkent, hogy ne használjon mobilnetet, ha véletlen úgy nyitnam meg pl a youtubeot, vagy ilyesmi.
Itt nem talaltam ilyen funkciot, csak ezt a hatterben valo korlatozast.
Valaki tudna ebben segiteni? 3rd party app is jo, csak igy hamar lemegy a netem, ma is 3 video utan vettem csak eszre hogy nem WiFin vagyok:/
Előre is köszönöm! -
Ha bekapcsolom az AOD funkciót. Kiválasztom, pl ah digitális órát. Mit kell beállítanom ahoz, hogy az értesítések megjelenjenek az -AOD képernyőn?
-
<Lacy85>
addikt
Aqua-nál szerintem tuti azért írnak 1 évet, mert hosszabbítani kell a +1 évért, de azért inkább kérdezz rá.
Mert logikusan belegondolva alapból tényleg csak 1-et adnak, és ha elfelejted regisztrálni, utána meg mész reklamálni második évben, hogy "de hát itt kettőt írtak"...
Lehet belőle bonyodalom...
Mivel hivatalos bolt, így tuti nem lesz gond a 2 év garival. (Szerintem)(#23208) Pacee87: Passzolok. Rá kell kérdezni.
-
RONEX
csendes tag
Nekem anno egyből mondták az üzletekben, hogy regisztráljak és akkor +1 év. Az S4-em a superphone nevű "zsibvásárban" vettem, amit ennek ellenére be tudtam regisztrálni a Samsung-nál. Emlékszem a lenyíló combo box-ban valami olyat választottam, hogy egyéb üzlet. Nem volt gond vele, megkaptam a +12 hó garit. De hogy azóta változott e valami ezzel kapcsolatban a Samsung-nál, jó lenne tudni.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
kengyel #23205 üzenetére
Én nem is tudtam erről a gari hosszabbításról. Sony-nál alapból 2 év volt.
Múltkor írta itt valaki, hogy beregisztrálta a telefont. Gondoltam akkor én is megcsinálom.
Akkor dobta az üzit, hogy "köszönjük, garancia meghosszabbítva".
Na mondom király.
Gyors megcsináltam S7-re is. Ha itt nem olvasom, kb. buktam is volna a +1 évet, mert senki nem mondta vásárlásnál, meg nem is írták sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged