- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
concrete86
aktív tag
válasz
janosibaja #22395 üzenetére
Gyárilag is ki lehet kapcsolni!
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, a kamera fókuszálási hangját hogyan tudom kikapcsolni? Eddig nem sikerült még rá jönnöm! 😊
-
janosibaja
őstag
válasz
m_dawe #22373 üzenetére
Én megértem, hogy zavar, hogy töltés közben világít a LED, mert én pl utálom, hogy éjjel, töltés közben világít, az meg végképp zavar, hogy éjszaka autózás közben intenzív pirosan fénylik a szemem előtt.
Nagyon primitív módszerrel kapcsolom ki, de végül is "kikapcsolom".
Light managert használok (a Pro-t megvettem, de szerintem jó az ingyenes is), ebben konfigurálható az összes értesítés színe, a pislogás gyakorisága stb.
A töltés közbeni színt átállítottam feketére
(Fekete az S8-asom.)
Bunkó megoldás, de működik.
-
válasz
#67656192 #22367 üzenetére
Tudom, hogy az, iPhone-hoz is volt ilyen, csak ha nézzük a kedvezményt, ez harmadannyiba került. Most egyelőre nincs is más, mert vagy ujjlenyomat mágnes-t nézek, vagy gyöszt
Lehet majd körbe fóliáztatom.
Ellenben most épp a kezdeti lépések vannak, mér 5 perce "egy pillanat..." feliratot bámulom a Samsung account regisztrációnál, hogy a végén kiírhassa, hogy nem sikerült, de legalább tovább enged.
-
törölt tag
válasz
insyde5 #22374 üzenetére
Csak mobilról kezelhető a cloud, de a biztonsági mentésből innen az sms -től kezdve az ikonelrendezésen át a hívás lista, telefonkönyv, képek, stb.. tehát az egész belakott teló visszaállítható. Megosztási link is hasznos lehet. Ja és az apk.-at is lementi és ugyanazt vissza tudja telepíteni, ami szinten hasznos lehet egy elcseszett app frissítésnél
-
Üdv Mindenkinek! Ismét egy kezdő droidos kérdés XD
A Samsung felhőt használjátok? van értelme? meg tudom nézni a cuccaim neten mint pl. a google drive on? Van más tárhely is, vagy csak a samu colud? Regisztráltam a Samsung account-on és a mySamsungon is.
Köszi. ( még nem mondtam, de meglepően bejön a samu/droid. Wp után, ami egyszerű volt mint egy faék.
)
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok.
A navigációs sávon valahogy el tudom tüntetni a billentyűzetválasztó ikont? (gyárit billt nem tudom letiltani :\ ) -
válasz
janosibaja #22364 üzenetére
Programokat, ilyeneket úgy fogom, de a kontaktokat, meg az sms-eket legalább igen (esetleg e-mail kliens beállítások).
-
-
Na meló után bevásároltam: [link]
Olvasom a fórumot, de majd biztos lesz kérdésem, főleg iPhone után.
Első itt is van: Még megvan az i7P, ez a smart switch app/program használható? Érdemes használni, vagy inkább manuál erőlködjek fel mindent?
szerk.: A hátuljáról ugye leszedhetem az imeit és serialt tartalmazó matricát?
-
leslien
nagyúr
skacok, van nálam egy Angol O2 + EE sim kártya az jó lehet a Uk bétara? sajnos nekem függő a telom..
-
espi38
őstag
válasz
gmarcell23 #22354 üzenetére
Nem találtam olyan árat ami 182 ezer. Lehetséges hogy elfogyott
ennyiért valószínűleg nem 2 év garanciát adnak
-
espi38
őstag
válasz
gmarcell23 #22332 üzenetére
Szia!
Én nem találtam 143 ezerért S8-at.
Az eMAG úgy ad 20%ot a Samsung telefonokra,hogy felvitte az árakat.
Gusztustalan amit csinál média Marktban 10%kuponakció van és mégis olcsóbb mint az eMAG -
marquuard
veterán
válasz
Mikkkeeeee #22344 üzenetére
Erről jut eszembe, ma pláza közepén álló GSM bódés akart rám beszélni egy üveget a kijelzőre, mondom haver ez sajnos nem üveg. Azt mondta edzett műanyag és azért van ráírva, hogy GLASS mert hasonló tulajdonságokkal bír mint az üveg. Minden bizonnyal.
-
Deck
titán
válasz
Mikkkeeeee #22344 üzenetére
Ez a kérdés tegnap is és azelőtt is és minden nap felmérül. Van kiemelt hozzászólás is abban benne van
-
zizike22
tag
en talaltam egy ilyet elvileg odinnal kell fel takni xda n volt fentszerimtetek felrakjam nem lessz baja?
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok, ti milyen foliat vagy uveget hasznaltok a telefonotokra, illetve milyen tokbarat megoldast ajanlanatok?
Koszi! -
madkiller
őstag
-
doe2
tag
válasz
frischmannak #22337 üzenetére
Én beírom a témáknál a keresőbe, hogy high contrast és csak 2 db jön ki : egy mini high contrast és egy black cool.
Egyik se az.
Vagy neked honnan van az? -
zzola
titán
válasz
gmarcell23 #22332 üzenetére
Beregisztrálod a Samsung.hu-n és kiderül azonnal. Szerintem nem magyar ennyiért...de sosem lehet tudni...
-
Deck
titán
válasz
Mr.Silkó #22305 üzenetére
Énis mindig ezt mondtam de most tényleg nem fogok. Amiket pletykálnak azok miatt nem váltok. Kb így se használom ki az erősebb soc-ot ami ebben van. Méret marad. Ujjlenyomatolvasót meg még nem tudták a kijelzőbe integrálni, fontosabb nekik a minél előbbi megjelenés. Szóval majd a Galaxy X-re
-
Drakk
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, abban hogy milyen módon lehet a Reminder-t kikapcsolni. Nagyon zavar, hogy minden nem elutasított hívás után előkerül.
Köszönöm a segítséget! -
gmarcell23
csendes tag
Sziasztok!
1-2 hete kérdeztem már itt, hogy miként adják néhol 160-170 ezer körül a mobilt egyes GSM-ek, akkor is nagyon segítőkészek voltatok, így szeretnék még egy kis infót kérni.Jött reggel egy email az Emag-tól, hogy kuponos akció van és a samsung mobilok is szerepelnek a repertoárban mégpedig 20%-al. Egy 182 ezerbe kerülő darabot néztem ki, ami egyébként 210ről volt leakciózva(persze ...
) és meglepődtem amikor erre is sikerült beváltani a 20%-ot és 147 ezer forint lett a végösszeg, úgy gondolom egy próbát megér, annak függvényében, hogy van 30 nap elállásom(de legalább 14).
Mindezek után az lenne a kérdésem, hogy hol tudom leellenőrizni a sorozatszámot / IMEI-t hogy megtudjam majd van-e legalább az 1év hivatalos SAMSUNG gari? Egy linket tudnátok küldeni ehhez? Illetve sorozat szám vagy imei kell az ellenőrzéshez? Valamint a szükséges szám a doboz külsején is megtalálható igaz?
Köszi előre is, további szép napot mindenkinek!
-
doe2
tag
válasz
frischmannak #22321 üzenetére
Ez melyik téma?
Köszi! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
mediumgecso #22322 üzenetére
Szerintem nem tudja ezt az S8.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
frischmannak #22321 üzenetére
Előbbi. Kicsit el van rejtve a menüben.
-
frischmannak
csendes tag
Erről a funkcióról én maradtam le vagy ez új?
[kép] -
Mégis volt egy előfizetésem, amit már lehetett hosszabbítani, szóval 212k-ért megyek egy éjfekete S8+-ért a Telekomhoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest