Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Az a vicces,hogy bnőm telenoros s7-ére meg az én s7edge-emre kijött,a független s8-ra meg nem...
-
SharpSA
veterán
Végre... Jött frissítés a Samsung billentyűzethez és végre magyar nyelv esetén is működnek a másodlagos karakterek, a szimbólumok.
-
törölt tag
válasz
StarKiller89 #23589 üzenetére
Nálam sincs
-
söncö
tag
Sziasztok.
Köszönöm a korábbi segítségeteket.
Nagy morfondírozás után megrendeltem egy S8+-t az i6 helyébe.Na most a jelenlegi felállás szerint újabb problémák lesznek ,de gondolom többen is tudtok rá megoldásokat.
1. Névjegyek/telefonszámok átvitele ios->android
2. Apple music tartalom valamiféle mozgatása vagy kikonvertálása szabadon mozgatáshoz a galaxyra.
3. Láttam itt több társunk kommentárját a romokhoz. Nem kezdő vagyok a főzőcskézésben viszont a samsung vonalon romokból totál sötétség ,milyet rakjak fel ,honnan töltsem stb stb...
Előre is köszi! -
Skynet258
veterán
válasz
SkyS1gn #23566 üzenetére
Kivéve a Samsung Level U sorozatot, mert ott a keretprogramnak köszönhetően még be is mondja, hogy áll az akksi (ha be van állítva, kikapcsolható feature). Nekem ilyenem van, szépen lehet követni az akksit. csak hogy ne zárjuk ki teljesen az Android vonalat.
BTW Oreo várás: van most nálam tesztre egy Huawei Mate 10 Pro, ezen Android 8 van. Hát az elmúlt két nap alapján az átlag felhasználásban az ég egy adta világon semmilyen extrát nem találtam...
-
szabyka95
őstag
Októberi update utan Neha beakad a telefon..nagyon idegesito
-
Bingoo
tag
válasz
Mr.Silkó #23572 üzenetére
Köszi a választ. Igen, kicsit hamarabb kérdeztem, minthogy átböngeztem volna a hszeket.
Janeszgol! Tesód mióta használja az Oreot?
Kicsit aggódom emiatt a hiba miatt. P10 még ami szóba jön, de a Samsung jobban tetszik, csak pont a fényképező lenne az egyik érv a Samu mellett...
Digipartner.hu-t ismeri esetleg valaki? Mert ott nagyon jó áron van és gyári garit is írnak, viszont túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen. És ha esetleg jelentkezik ez a hiba, az oreo pedig nem végleges megoldás, akkor gondolom horror áron küldhetném szervizbe, ha nincs rajta Samu gari.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Bingoo #23571 üzenetére
Szia!
A felsorolt hibák abszolút nem gyakoriak szerencsére, a legtöbbre ráadásul jött már update. Épp előbb jelezte egyébként janeszgol kolléga, hogy a fókuszvesztést is orvosolták elméletileg.
-
Bingoo
tag
Most tervezek egy s8-at venni. Elolvastam az összefoglalót, de még lenne kérdésem. Az említett típushibák milyen gyakorisággal fordulnak elő? Csak annyira gyakran, mint bármilyen más műszaki cikk esetleges meghibásodása vagy jóval sűrűbben? Ezt a fókuszvesztést tudják orvosolni, ha esetleg nálam is előfordulna?
-
madkiller
őstag
válasz
mediumgecso #23567 üzenetére
Gyanús, hogy a 8.1 nálunk kimarad.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mediumgecso #23565 üzenetére
Sehogy, iphone tudja, android nem, majd csak a 8.1-ben. [link]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van egy bluetooth-os fejhallgatóm, hogy láthatom azt hogy mennyi a töltöttsége?
Tronsmart Encore S6
Kollégám az iphone 5S-en látja, ő is ugyanilyet vett -
válasz
Quasi_modo #23563 üzenetére
Ezt most nem értem, kifejtenéd? Az ébresztőt még akkor állítom be mindig, amikor még nem aktív a ne zavarjanak mód és akkor szólal meg, amikor még aktív hajnalban (0-6-ig aktív, és este 11 körül állítom az ébresztőt, ami reggel fél 6kor csörög).
-
tuki2200
senior tag
Nem te vagy hulye, a regi sisak csak papiron tamogatott, de, ha nem a cserelheto csatis a Gear VR hanem a rádugós atalakitos ami neked van, az nem hasznalhato vele.. amugy is a jo jatekok elvezhetetlenek kontroller nelkul, erdemes megvenni a 2017-es verziot kontrollerrel, az lett kitalalva az s8-hoz, jobb a betekintesi szoge is, elvezhetobb meg az igazan jo jatekokkal jatszani sem tudsz kontroller nelkul csak a gagyikkal
-
CsabaZz
tag
Én ezt az oldalt szeretem használni vizuális szemléltetéshez. Nem rudom mennyire pontos, eddig nem volt vele problémám.
-
válasz
StarKiller89 #23537 üzenetére
A kijelző szélességét kell nézni. Az S8 keskeny, olyan széles a kijelzője, mint egy 16:9-es 5 colos telefonnak.
-
racerx
őstag
válasz
avlisz80 #23526 üzenetére
Pedig kb ez a legjobb megoldás rá. Szélén ragadós üvegek felejtősek (Nillkin is), nem ragad, feljön alámegy a por stb. Ez meg majdhogynem átmenet a sima fólia és az üveg között. Csak baromi nehéz felrakni, nekem 1x tökéletesen sikerült, másodszor nem, pár helyen elállt a szélén. Még szerencse hogy simán le lehet venni, lemosni, és ujra felrakni. Kicsit szikével méretre vágtam és jó(jobb) lett (de sajna nem tökéletes). Pedig az elsőn semmit se kellett mókolni....
Ma elvileg megjött egy teljes felületén ragasztós üveg, majd kipróbálom. -
janeszgol
félisten
Akinek volt fókuszálási problémája a telefonnal (fókuszvesztés). Oreo béta óta nem jelentkezett a hiba tesómnál. Érdekes eset amúgy.
-
bigdady
nagyúr
Hol lehet beállítani hogy ne zavarj módban is jelezzen hanggal /rezgéssel az ébresztő? Amúgy jelez de így nem
-
StarKiller89
senior tag
-
roxan
senior tag
válasz
Mr.Silkó #23506 üzenetére
No, megoldódott:
Samsungnak ment mail, és délután felhívtak telefonon. Kedves, hozzáértő fiatal csajszi segített, egyeztettek a technikusokkal, egyelőre nem tudták, szerintük nem rendszer ikon, de hogy biztosak legyünk, javasoltak egy próbát. Ki majd bekapcsolás után a Samsung logó alatt a hangerő gombot folyamatosan lefelé nyomva ún. Biztonságos mód indul el, amikor a telefon csak a rendszer alkalmazásokat futtatja, az utólag telepítetteket nem. Itt nem látszott az ikon, vagyis vmi program hozta.
Adtak egy szervizes-telefonszámot, ha marad az ikon, akkor hívjuk fel, és a telefonba belépve ők letesztelik (nekem korábban a K Zoom-nál volt ilyet, amikor volt vmi gondom).
Na a biztonsági újraindítás után először nem volt az említett ikon (óvatosan ezzel a móddal, mert pár beállítást legyalult, meg a nem rendszer ikonokat az asztalról, tehettük vissza mind. De mást nem állított el).
Így nem tudtuk felhívni a kapott számot, ezért elkezdtem egyenként az összes programot futtatni, aztán egyszercsak megjött az utált ikon.A Smart keyboard (általam régóta használt és kedvelt billentyűzet) okozta, rengeteg beállítási lehetőség van benne. Párom magyar és angol nyelven használja (ezt tegnap állítottuk be), prediktívvel, és ebben van egy "nyelvi ikon megjelenítése az állapotsorban" kapcsoló, ami kipipálódott. Mivel én csak a magyart használom, nekem sosem jött elő korábban.
Na a lényeg, hogy megoldódott.
Ölöm és bódottá....
-
janosibaja
őstag
Frissült a Nova.
Belevarrták az Oreo kinézetet. (Dokk, kereső, ikonok)
-
Weareus
addikt
Üdv.
S8-as telómon este szoktam yt-vidiket nézni és eddig volt egy olyan "fícsör", hogy teljes képernyős videólejátszáskor a kijelzőre koppintva a jobb felső sarokban előjött egy ikonszerű izé, hogy méretre vágás, ami nagyon klassz kis funkció volt, most viszont nincs ilyen lehetőség.
Youtube-módosítás?
S8 szoftverfrissítés?
Mi okozhatta? (Semmiféle beállítást nem változtattam és appot sem töltöttem le...). -
avlisz80
tag
Sziasztok!S8+ra ma rakták fel az elvileg üvegfoliat!Hát bakker ez tényleg nem üvegfolia!Ráadásul full szar az egész!Ott tetettem fel Speedbe de viszem vissza mert az oldalán kb 1cm rá se tapadt eláll mindenhol!Nagy csalódás és egyben elég gáz...
-
polonic
félisten
válasz
Roland861010 #23520 üzenetére
Ha hozzá van adva a smart lockban megbízható eszközként, akkor igen.
-
válasz
Roland861010 #23515 üzenetére
.. és régi lenyomattal működik?
(Sorry, nem tudtam kihagyni, no offense)
-
polonic
félisten
válasz
Roland861010 #23515 üzenetére
Viselésérzékelés is be van kapcsolva? Vagy megbízható eszköz is van hozzáadva?
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Tudja valaki hogy mi a különbség a nillkin 3d cp+max és a nillkin 3d ap+max üvegfólia között?Árban sokkal olcsóbb az ap max.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok!
Olyan bajom lenne ,hogy a smart lock be kapcsolva de nem csak azon a helyen old fel a készülék új lenyomat nélkül hanem minden hol.
Pontos cím van be állítva ! -
bendegruz
őstag
upc-nél vett valaki s8+-t?
él arra is a plusz egy év gari a samsungnál? -
stemplar07
őstag
Igen támogatja de csak az AptX-et, és szebb is a hangja mint kábelen ( ez viszont az S8/+-ben lévő DAC/AMPP ról sajnos elmond mindent :-( ) nekem egy Astell & Kern xb-10 BT dac/amp van ami HD képes , de az AptXHD-t nem támogatja még a Note 8 sem sajna.. de valóban szépen szólnak vele a füleseim még így is .
Az LG G5-6-v20-v30 , Huawei Pro, Xiaomi stb. tudják az Aptx-HD-t is , megint spórolt a Samsung a codec díjon ..
-
cotag
senior tag
2016-os (RM323) VR szemüvegbe bele lehet tenni a sima S8-at?? Próbálta már valaki??
-
ECHO2235
aktív tag
Ma jelzett a telefon, Telenor, Októberi frissítés.
valakinek tapasztalat?
tmobile-os ismerősöm sokat panaszkodik frissítés óta -
kw7
csendes tag
válasz
Zsozsoka 74 #23503 üzenetére
Nyomd hosszan a linket és válaszd a megnyitás új lapon lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest