- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
DarthFater #56960 üzenetére
A hajlított kijelző "előnye". Itt mindig megmondják, hogy előfordulHAT elvétve, hogy törik/reped az üveg kis esésnél is, de gyakorlatilag mindig.
Cserét illetően én semmit nem találtam, amire érdemes lenne leváltani az S8-at, főleg nem xiaomi/huawei vonalon. Mindben van szívatófaktor. Én s10e-t nézegettem, mert nem hajlított, de kamerában már gagyi, egyebekben meg gyakorlatilag nem több az S8-nál. -
trebrona
nagyúr
válasz
-
válasz
Szerintem a Mate 20 Proval jobban jársz.
-
icemad
nagyúr
válasz
P30, p30 Pro eléggé jó telefon. De nem jött be a Samsung? S9, s10 széria?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DarthFater #45246 üzenetére
Szerintem ezek nem valid adatok.Csak mutatott egy technikát,amivel egyszerűen megjegyezhető, ám de még is nehezen törhető jelszavakat lehet generálni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
DarthFater #45246 üzenetére
Gondolod valòsak?
Csak a metodikàt ìrtam -
oba
addikt
válasz
DarthFater #45195 üzenetére
Arra a kérdésre válaszolj magadnak, hogy kell e neked S-Pen, illetve a dupla kamera miatti portré mód. Ezek miatt érheti meg csak, más miatt szerintem nem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
DarthFater #45181 üzenetére
A kérdéseddel fáradj át ide kérlek. [link]
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #43780 üzenetére
Sziasztok
Egy hónapja írtam, hogy a gyári AKG fülesemmel gond volt..
Azóta nem volt időm bevinni egy darabig a SESbe, és igazából a Sony fejhallgatóm pótolta a munkába menet-jövet.. egy darabig... aztán már meguntam a "kellemes" meleget a füles alatt..Bevittem a SES-be, és azt mondták, hogy mivel gari időn túl van (megnéztem, április végén járt le az 1 év a tartozékokra), ezért nem tudnak ezzel sajnos mit kezdeni... hajintsam ki, adjam oda valakinek akit nem szeretek - lényegében vegyek másikat
Ha gari idő előtt vittem volna be hozzájuk, akkor 2 napig kell otthagyni, és újratelepítés után adják csak vissza a telefont. Magyarul, majdhogynem kuka lett a füles, a magas hangok annyira nem szólnak benne.
Megoldás: a nagyszerű "Csöves erősítő Pro" beállítást bekapcsoltam + a hangszín szerkesztőben mókoltam egy kicsit... most legalább a mélykiemeléses, tuc-tuc zenéket lehet rajta egész tűrhetően hallgatni...Szóval, ha valakinek ilyen problémája lenne, és még garanciás, és nem akar hasonló tudású, vagy ugyanilyen, csak új fülest venni 5-15.000-ért, az mindenképp vigye be és 2 nap múlva valószínűleg egy formázott telefont és egy új fülest kap "ajándékba"
U.i.: Félre ne értsetek szerettem a fülest... viszonylag jó a konkurencia gyári füleseihez képest (már aki ad hozzá
) De szerintem ha pótolni kell, ennyi pénzből már inkább normálisabban szóló fülest vesz az ember mint egy ugyanilyet
-
marquuard
veterán
válasz
DarthFater #43774 üzenetére
Javítsatok ki ha hülyeséget mondok, de ha jól tudom, akkor készülékkel együtt fogadják szervizben és csak factory resettel adják ki a kezükből.
Itt is van a tapasztalat: [link]
-
válasz
DarthFater #43774 üzenetére
Hali!
Jól tudod, gari 1 évig van a tartozékokra.
Megpróbálhatod elvinni egy szervizbe, hátha cserélik. -
light0416
tag
válasz
DarthFater #29535 üzenetére
Rövid ideig használhatóak ezek az üvegek, viszont mivel csak az oldalán van ragasztás ezért 1 hónapon belül 100% h apró mikró porszemek bemennek az üveg alá és látszódni is fog ami elég idegesítő, én 2x is így jártam végül inkább levettem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #26692 üzenetére
Nagyon szívesen, örülök, hogy elégedett vagy továbbra is a választásoddal!
A képeid meg szépek, jól sikerült mindegyik!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #23446 üzenetére
Olvass vissza és megtudod!
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #19891 üzenetére
Mr. Silkó, köszönöm a választ, de én mégis szeretnék rá, valami normálisabb fajtát
Valaki más pár javaslatot tudna adni, akinek van az S8/S8+-án edzett üveg?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #19891 üzenetére
Sajnos igazán jó megoldás tudtommal még mindig nincs, az edge kijelző miatt.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #18026 üzenetére
Adtam neki rendesen!
-
Deck
titán
válasz
DarthFater #17718 üzenetére
Névjegyzék - jobb felső sarok 3 pont - Beállítások - Rendezés szempontja
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #17640 üzenetére
Valaki erre?
-
törölt tag
válasz
DarthFater #17645 üzenetére
-
törölt tag
válasz
DarthFater #17638 üzenetére
?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #17250 üzenetére
Neeem, szerencsére ez egy nyugis topik.
-
válasz
DarthFater #17142 üzenetére
Igen, azt. A SES-ben lehet külön kapni.
Ami ingyenes és tetszik: Titans of space, olyan mintha űrben lennél a planetárium kutya füle hozzá.A kollágám bele is kapaszkodott a székbe mikor bele repültünk a Szaturnusz gyűrűibe.
Körülötte keringenek a holdak, frankó szerintem.
Ocean rift: az tenger alatt tudsz úszkálni.A jobbak fizetősek de van logikai játék is, űrcsata, vadészgéppel repülni, na itt lehet szédülni is.
Van az Affected the manor, az elég parás. Csak egy zseblámpa van nálad amit az írányítóval tudsz kezelni, meglepően jó az is.
Rangi az egy logikai játék nem rossz.Sok fajta van van ami gyengébb de vannak jók is csak ki kell fogni az akciókat mert a jobbak akár 10$ is elkérnek érte és nincs refund.
Úgyhogy nekem tetszik el lehet vele lenni.
A mobilos VR világhoz ez a legjobb mert az Oculus írja a játékokat.
A Samsungos irányító meg remek, nincs párja a mobilos piacon. A WII kontrolleréhez lehetne hasonlítani, csak jobb.De azért csodát ne várj, de kicsit kikapcsolódni jó hozzá.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
DarthFater #17140 üzenetére
Nekem is régebben az S8 - on kívül a HTC u11 volt a befutó de a márka és a szervíz hálózat miatt maradtam az s8 mellett.
-
lanszelot
addikt
válasz
DarthFater #17147 üzenetére
Mint irtam nekem meg van mobil es pc vr om is. Nem negativ, ez van. Nem letezik olyan amit kerdeztel. Van par jo, de nagyon keves. Mobil vr on pedig semmi ami hosszabban le tudna kotni. VR mozi phfff egy vaszon van elotted, es egy ures moziban ulsz, vagy autoban, egyedul a tengerparton...stb mozi minosege meg csapnivalo. Nem kell ferditeni a dolgokat.
pl , PC n ami jol nez ki, de kozel nem valosaghu: the blu
-
lanszelot
addikt
válasz
DarthFater #17142 üzenetére
Egyik se valosaghu. Mint jatekba bele tudod elni magad es van par jo ami lekot, de semmikepp sem valosaghu.
Nem ijeszto mivel vegig tudod hogy a szobad kozepen hadonaszol.
Olyan van hogy a labad is probalod hasznalni, de mar mozdulat kozbe rajosz hogy ott nincs kontrollered.
Telefonnal meg meg szarabb mert a kezed nem szabad. -
válasz
DarthFater #17033 üzenetére
Szia!
A tavalyi VR szemüveg jó a készülékhez.
A lényeg, hogy a kékes színűt vedd a fehér nem kompatibilis vele!
Én is tavalyit használok amit még a Note 7-hez adtak.
Vettem hozzá külön távírányítót is, azzal jobb az élmény.Amúgy a Riftcat jó a PC-s VR-hez, ha megfelel a géped a követelményeknek lehet használni Steam VR, Oculus VR játékokkal is.
Nekem nagyon tetszik a VR, sajna a pénztárcám nem örül neki ennyire
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #17034 üzenetére
Tudtommal nem lehet bővíteni.
Ami meg a Gear VR-t illeti: én a kettővel ezelőtti generációval próbáltam, abba nem fért bele az S8+. Az idei az első, ami USB Type-C-vel került kiadásra, szóval ha a tavalyi, S7-hez kiadottal kompatibilis is esetleg az S8, akkor is kell bele a Type-C átalakító. A +-nál meg az alapból nagy méretet még növeli a szemüvegbe féréshez az átalakító.
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #16970 üzenetére
Valaki erre tudja a megoldást?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #16960 üzenetére
Nekem nincs most Gear VR-om, de azt biztosan tudom, hogy a korábbi fehér Gear VR-ral nem kompatibilis az S8+, legalábbis méretben biztos nem, próbáltam.
viera
Szívesen!
-
lanszelot
addikt
válasz
DarthFater #16968 üzenetére
Fake.
Wifi n at tukrozni kell a kepernyot, itt mar van minosegi romlas es csuszas. Majd hiaba mozgatod a fejed a kep mindig egyfele nez. Es utoljara ott a telibe hanyod magad.Van htc vive om, azon is xar az autoverseny. /Project cars/ pedig ott sokkal jobb a minoseg. De ott is elhanyod magad mert annyira osszezavarodik az agyad. A sok youtube os amitas mind hazugsag. Nem eled bele magad, ahogy ok megjatszak. Es barmilyen gyors mozgastol iszonyat rosszul leszel....es folytathatnam. Ezek a vr dolgok olyan mint a kinect volt...meh egy honap utan ott porosodik maganak.
-
lanszelot
addikt
válasz
DarthFater #16291 üzenetére
PC vel sehogy. A dirt el meg mashogy se mert nem tamogatja a vr t. Amugy vr ban xar az autoverseny, behanysz tole. Nagyon gyerek cipoben van meg. Nem eri meg egyik se.
Csak az uj gear vr t tamogatja meg a telo, de az uj google szemcsit is fogja. 100% tamogatottsagrol beszelek.
-
sgeza
veterán
válasz
DarthFater #16948 üzenetére
Firetube
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #16291 üzenetére
Erre valaki?
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #16948 üzenetére
Chrome asztaliba
-
thamasz
senior tag
válasz
DarthFater #16429 üzenetére
-
kaisers
aktív tag
válasz
A + jeles ikon az adattakarékos mód.
-
sgeza
veterán
válasz
Energiatakarékos mód be van kapcsolva.
Akkor teljes a kép egyébként sot tekintetében, ha melléteszed az akkumulátorhasználati képet is! Ha közben töltöd, de nem 100%-ra, akkor nem nullázza a kijelzőidőt. -
sgeza
veterán
válasz
DarthFater #16431 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy képernyővel felfelé is megy. A menüben történő beállításnál nem ír kitételt egyébként.
-
lanszelot
addikt
válasz
DarthFater #16431 üzenetére
When faced down, the edge lighting feature lights up the edge screen when you receive calls or notifications. You can color code up to five contacts that will appear in their respective colors when they get in touch, while all other calls or notifications will be shown in neutral bright light.
Samsung oldalarol van.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #16355 üzenetére
Nekem is sötét téma van beállítva, de mostmár a gyári is ugyanezt produkálja.
-
Aszi10
tag
válasz
DarthFater #16290 üzenetére
Ezek a Sot-ok nekem már komolyan mondom,hogy ilyen scifibe illők
én el nem tudom képzelni hogy hogyan tudod ezt elérni... Nekem s8+ van de 4 óránál többet nem tudok belőle kihozni ... pedig még a jövő hét is le van tiltva ...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #15187 üzenetére
Nagyon szívesen, örülök neki, hogy sikerrel jártál végül!
Használd egészséggel! -
bombibmw
veterán
válasz
DarthFater #15082 üzenetére
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #15082 üzenetére
Na mit vettél?
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #14875 üzenetére
Akkor kezdjük az alapoknál:
Van három gomb,amire szükséged van:
Kibekapcs,bixby/home és hangerő le ,ezeket egyszerre
Aztán amikor pár másodperc múlva bejön a dolog, egy hangerő fel gombot nyomj
Ellenőrizd a dolgokat
Samsung official !!!
Official !!!
Frp OFF!!!
Warranty void 0 !!!
Kilépni a kibekapcs és a hangerő le gomb egyszerre tudsz
-
mtm800
senior tag
válasz
Nem
-
válasz
Nem.
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #14865 üzenetére
-
válasz
DarthFater #14853 üzenetére
Ha reset előtt nem lépett ki a google és vagy samsung account -ból, akkor újra be kell lépnie, majd kilépnie.
zzola: starter pack-kal csak online rendelve tudod megvenni,a miatt szállítják máshonnan.
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #14862 üzenetére
Mennyi 175-180ezer?
Download mód
Current Binary
System Status
Warranty void
Frp lock
Ezeket nézd és még
Szolgáltatói szoftver
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #14859 üzenetére
Használtan???Ne már
-
sgeza
veterán
válasz
DarthFater #14853 üzenetére
Igen, de a menüből nyomj resetet, ne a recoveryből!
Egyébként próbálj utána belépni, és ha sikerül, akkor jó.
De más fontosabb dolgok is vannak ám, érdemes elolvasni az összefoglalót, szerintem ott le van írva.
Knox állapot, szolgáltatós telefon esetén a tiltás veszélye, stb. -
bombibmw
veterán
válasz
DarthFater #13553 üzenetére
Értem, köszönöm!
Van különbség a sima Nova és a fizetős Nova Prime között?
Olvastam, hogy a prime volt 125Ft is, de most eléggé borsos az ára és azt nem szedném le, ha jó a sima is.icemad:
CM-et próbáltam már, de az nagyon nem tetszett.
Nova lesz, csak kérdés, hogy melyik. -
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #13553 üzenetére
2 hét alatt nem ért el még hozzád?
-
Zolio3
senior tag
válasz
DarthFater #13124 üzenetére
Amennyire én tudom, erre még nincs konkrét app, de nem is igazán szükséges. A névjegyek átvitele egyszerű: Outlook-ból tudsz exportálni Gmailre. Vagy kimented Outlook-ból vcard-ba, Gmailbe beimportálod. Adatok átvitele: talán legegyszerűbb megoldás a Onedrive. Oda felmásolod, a másik készülékkel letöltöd. Vagy számítógépre másolod fel, és a másik készülékkel le.
-
bombibmw
veterán
válasz
DarthFater #12598 üzenetére
Nekem Metropolis van.
Csak ajánlani tudom.
Lehet, hogy batár valakinek, de erőt sugárzó és nagyon jól néz ki. -
thebear007
aktív tag
válasz
DarthFater #12621 üzenetére
Én már nem megyek oda, csak ha muszáj. Ebayről van nekem is.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Előbbi van nekem, csak narancsban.
-
thebear007
aktív tag
válasz
Nekem van Metropolis, ha nyaralás vag sport van, az van rajta. Kiváló. Az üveget sem nyomja fel, Nilkin van rajta.
-
sgeza
veterán
válasz
DarthFater #12437 üzenetére
Ennél jobban semmi nem fog, mert nem lehet az előbb leírtak miatt.
Én ötvözöm azokat, amik rendelkezésre állnak:
- Névjegyek google fiókhoz szinkronizálva
- Google fiókhoz biztonsági mentés bekapcsolva
- Samsung mentéssel a telefont (híváslista), órát (ébresztés) és üzeneteket mentem
- Helium backuppal amit lehet
- Alkalmazások saját mentési lehetőségét használom, ahol van ilyenEzeket persze nem mindennaposan, a heliummal csak akkor mentek, amikor szükség van rá.
-
racerx
őstag
válasz
DarthFater #12437 üzenetére
Root nélkül nincs rendes alkalmazás (ingyenesen meg pláne...)
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #12356 üzenetére
Az első 6 hónap után,picit csökken a kockázata,ez tény
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #12353 üzenetére
Ja,csak ne tiltsák le.
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #12349 üzenetére
Azt vágom,de milyen?Hasznàlt új magyar külföldi?
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #12345 üzenetére
Na végül mit vettél meg?Milyen telót?
-
dnelb
veterán
válasz
DarthFater #12345 üzenetére
ne legyél 15 éves
Luser2000 : mindegy, engedjük el. ha az autó oldalán lenne a probléma akkor a G5-el is ilyen lett volna.
-
dnelb
veterán
válasz
DarthFater #12338 üzenetére
. kibírom amúgy, csak fura
-
Ateess
tag
válasz
DarthFater #12322 üzenetére
Köszi köszi, azt is néztem, és tényleg meggyőző, csak a hátlapot is szeretném lefedni.
De még nézelődök. Köszi még egyszer! -
Lanash
senior tag
válasz
DarthFater #12318 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de Ő tapasztalatot vár, neked meg még a telefon sincs meg.
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #12249 üzenetére
@Ateess -- A linkelt #12249-hsz-ben írtam róla, hogy szerintem a Rhinoshield mennyire király... És nem csúfítja el a telefont mint egy UAG... (bár kinek mi a csúnya)
-
szabyka95
őstag
válasz
DarthFater #12222 üzenetére
1 honap, auto fenyero, alig latszik, keresni kell, de ottvan
-
Ateess
tag
válasz
DarthFater #12258 üzenetére
Persze, nem is abból ítélem meg, csak azért elég drága a telefon és hosszú távra tervezek, így szeretném, ha a mindennapos használatot bírná és nem lenne baja.
A leejtés már más tészta, én amúgy is nagyon figyelek arra, hogy hogy nyúlok egy telefonért, lekopogom, de nagyon ritkán ejtek le telefont, így nem is ez zavar, mert ott tényleg csak szerencse kérdése, hogy hova, milyen szögbe és felületre érkezik, hanem inkább az, hogy leejtés nélkül, zsebben hordva, de tokba, üveggel az elején ne legyen baja, ne pattanjon csak úgy el az üveg.
Épp emiatt ejtettem ki például a Huawei P10 Plus-t, mert valaki írta, hogy a ház elhajlott a melegben a leggyengébb ponton a bekapcsológomb mellett.Úgyhogy remélem ennyi pénzért azért a hétköznapi használat során bírja a telefon. Bírja, ugye?
-
dnelb
veterán
válasz
DarthFater #12258 üzenetére
Nekem g5 volt az s8 előtt, kinézeten kívül semmi előrelépés nincs a g6-ban. kivették az értesítési ledet, van helyette akksi szívó always on, nincs infra, hardver ugyanaz, kamera 2 éves, előlapi is rosszabb, kamera karcolódik, G5-ben ufs2 volt a nand, ebben hol ufs hol emmc.. szóval az egész telefon egy pofátlan nagy spórolás lett, szóra sem érdemes kb
en imadtam a g5öt, szóval jó nagy csalódás a 6-os sajnos
ettől a leeséstől meg nem értem mit remeg mindenki, ha ennyire lyukas kezű valaki akkor vegyen rá neohybridet, vagy más telefont, megvan oldva. utcára se menjünk ki mert ránk esik 1 tégla..ha nem ejted le nem fog magától repedni.
-
Ateess
tag
válasz
DarthFater #12254 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Gondolom az LG G6 hátlapja is ugyanilyen vékony, nem?
Csak mert ma vagy holnap tervezek S8-at rendelni és emellett még a G6 játszott. -
Zoli133
addikt
válasz
DarthFater #12250 üzenetére
gorilla glass-ról sose mondták hogy törésálló
-
tween
őstag
válasz
DarthFater #12246 üzenetére
Jerry állandóan szétbarmol mindent
-
janosibaja
őstag
válasz
DarthFater #11985 üzenetére
@k810; @DarthFater: szuper jó fejek vagytok!
-
k810
aktív tag
válasz
DarthFater #11985 üzenetére
Úgy látom, hogy az S8 és a military szó kombinációja lesz a legtutibb a kérdezőnek.
-
marcarc
senior tag
válasz
DarthFater #11968 üzenetére
Nem ejtettem meg el...kop...kop...kop. Folia nincs rajta, se uveg se semmi.
-
marcarc
senior tag
válasz
DarthFater #11965 üzenetére
Nekem nagyon bejon az alcantara. Szep pereme van a kijelzonel, igy fejjel lefele is leteheted, nem fog karcolodni. A zsebkoszt szeretni nagyon. Jah es nem karcolja szet mint a clear cover. En nem bantam meg.
-
söncö
tag
válasz
DarthFater #11709 üzenetére
Akkor a hölgyike vagy nagyon korán kezdte még a pályafutását vagy nagyon félre tájékozott volt.
Lásd: ha veszel az MM-ben egy telefont azon van egy matrica ,a beszállító matricája pl.: bravophone, strong&unix stb...
Ha németbe veszel egy telót azt hogy viszed be egy magyarországi üzletbe ha nem egyeznek a beszállítók? Vagy majd az MM fogja megcsinálni neked?
Ugyanez érvényes visszafelé is. Magyar mm teló külföldön nem gariztatható.Viszont amennyiben Samsungos beszállító matrica van rajta akkor tudod garanciáztatni magyarban is. De nem az mm-ben hanem a Magyarországi Samsung szakszervízekben.
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #11732 üzenetére
Ha nem fizetik a szolgáltatást,mint mindenhol
-
OCTAMD
őstag
válasz
DarthFater #11728 üzenetére
Arra figyelj hogy ezeket tiltani is tudják
-
Pompi
nagyúr
válasz
DarthFater #11722 üzenetére
"A Samsung S8/S8+ LED View Cover toknál a tokban lévő ledek milyen módon működnek? Honnan kapnak áramot? "
A telefonból. NFC-vel kapcsolódnak össze.
-
torrente777
tag
válasz
DarthFater #11722 üzenetére
Igen függetlenek.
-
DarthFater
tag
válasz
DarthFater #11591 üzenetére
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget (a külföldi Media Markt-os telefonnal kapcsolatban)...
Tegnap délután benéztem a miskolci Mediába, hogy megkérdezzem, mit tudnak kezdeni vele, ha egy külföldi MM-ben vásárolt (2 éves MM-garis) termék elromlik.
Azt nyilatkozta a pultos hölgyike, hogy egész nyugodtan vigyem be hozzájuk a zakkant szerkezetet, mert tényleg igaz, hogy bármelyik országban is veszed, az egész világon bármelyik MM-be visszaviheted garanciális javításra.
Tehát ha elmész nyaralni Hawaii-ra, megdöglik a ketyere, és véletlenül pont van Media Markt a közelben (a zsebedben meg ugye mindig ott lapul a garancia-lap), akkor bemész, és megszerelik neked.. (majd egyben visszakaphatod, feltéve, hogy még egy-két hetet ott töltesz, hogy összeszereljék)
A Samsungos plusz egy év regisztrációról először nem tudott pontos infókkal szolgálni, de szerinte nem kapnám meg a plusz egy évet, mert azt csak abban az országban lehet, ahol vetted. Szóval ha itthon vetted, itthon tudod kiterjeszteni, ha Külföldiában, akkor ott...
Egyébként hasznos volt az információ, csak mire hazaértem, írt a hirdető, hogy a telót elvitték amíg én kérdezősködtem..
(még jó hogy a szomszédban van az MM, nem utaztam messzire az információkért)
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
Szia! Részben hátha tudok segíteni. Én a bécsi MM-ben vettem a Kindle-met, és erre direkt rákérdeztem. Ott nekem azt mondták, hogy igen, bevihetem bármelyik MediaMarktba, bárhol, országtól függetlenül, akkor is, ha az adott készülék nem elérhető náluk (esetemben ugye a Kindle).
De én inkább rákérdeznék itthon is (akár írásba foglalva), ez az összeg fájóbb lenne, mint a kindle 20k-ja :-)
(elnézést a dupláért, telefonon nem történt semmi a "szerkesztés" gombra kattintva az első kommentemnél. Itt valamiért működik. Windows...)
-
OCTAMD
őstag
válasz
Samsungnál 1 év a gari
Ellenőrizd hogy DBT Rom legyen rajta ,nehogy beszívassanak
180at ér max
És csak személyesen
-
icemad
nagyúr
válasz
Külföldön sok helyen 2 év a garancia a telefonra is és a tartozékokra is. Szerintem hívj fel egy media marktot, ők megmondják neked, hogy él e a garancia. (Egyébként én is így tudom, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest