- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soltee1
tag
Vásárlás előtt állok én is és azt szeretném kérdezni valakinek van-e az FD változatból, tehát a dual sim-esből és mik a tapasztalatok?
Köszönöm!
-
.wantííd
tag
Esetleg valaki first phone-nál vásárolt? Megbízhatóak? Jár a 2 év garancia?
-
törölt tag
válasz
ToomyC #24478 üzenetére
Mindenkinek más a normál felhasználás.
Az s8 4-6 óra sot, a plusz 6-8 óra sot körül mozog, de ez csak kijelzőidő.
Nálam 1 óra beszélgetés jó térerő mellett 10%-t visz az akkuból, 1 óra böngésző használat szintén 10%-ot merít WiFi-n de pl ugyanez 15% körül van ha a térerő nincs velem. -
laca.1
aktív tag
Ilyen hogy képernyő attunes efektek hol állítható?
-
hroberto
veterán
Németországban vásárolt telefont lehet itthon garanciáztatni ha nincsenek meg a papírjai?
-
polonic
félisten
Na most feltöltött 6 %-ról 100-ra a vezetéknélküli gyorstöltés.
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, vásárolnák egy sima S8-at az érdekelne hogy az aksi normál felhasználás mellett meddig bírja ? köszi a válaszokat ...
-
tódvárt
csendes tag
Sziasztok!
Névjegyet hogyan tudok felvenni a kedvenc névnegyek közé? Sehol nem találom ezt a lehetőséget. -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok! Van ra mod hogy fizetos temat letoltsek kikerulve a gyari appot?
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
2 hónapig használtam egy Iphone 7 plus telefont, gyorsan visszamenekültem egy Samsung S8-ra.
A Samsung téma áruházban mióta fizetősek a témák? Azelőtt nem emlékszem,hogy fizetős lett volna. A legjobb témák fizetősek.További szép napot.
-
leslien
nagyúr
amiota fent van a QK7 vannak bejövő hívás problémák.. vkinek hasonló panasz?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
lenovomen #24456 üzenetére
Ha nem tok miatt van ez, akkor egy próbát megérhet, de szerintem lehet, hogy a telefont is bekérik a dolog kivizsgálására, ami már nem kellemes.
Magát a csatlakozót tudod tesztelni a Samsung Members appban, a diagnosztika, hardver tesztelése, csatlakozók menüpontban.
-
lenovomen
aktív tag
Vajon garanciában lehet kérni új töltőt? A mostani mintha túl könnyen kicsúszna... Sokszor azt hiszem tölt aztán közben nem, mert kijött a dugó.
"Győződjön meg, hogy a töltő megfelelően van e csatlakoztatva" ezt írja.
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok.
Mi lehet a gond? Ha a telefon automatikusan csatlakozik az autohoz bluetooth-on akkor nincs net es nem is lehet bekapcsolni tavoli sim uzemmodra hivatkozva.
Ha manualisan csatlakoztatom akkkor jo. -
TOZ
addikt
A members "csak" jóra értékeli az akkut. Egy hetes S8. Emlékeim szerint új korában az S7en volt olyan, hogy kiváló.
?! -
Lecs@
addikt
Üdv. A biztonságos mappába helyezett appokat látom, de egy áthelyezett videót nem. A tárhelyről törlődött, kiírta hogy áthelyezve. Fontos lenne számomra. Lehet lüke vagyok, de nem tudom hol keressem.
-
Melyik appot javasoljátok a bixby gomb tiltására
Állandóan megnyomom -
Mr.Silkó
veterán
válasz
lenovomen #24437 üzenetére
Nem szoktam leállítani az appokat, csak amit tényleg csak alkalmilag használok. A RAM lényege az, hogy minél több alkalmazás legyen előtöltve benne, így gyorsabban nyílhatnak meg, ha szükség van rájuk. És nyilván azokat az appokat szeretném a háttérben, amiket nap-mint-nap használok, viszont a rendszer ígyis-úgyis előtölt alkalmazásokat, de ha mindig eltakarítasz mindent a RAM-ból, akkor "ő dönti el", hogy mik legyenek az előtöltött appok.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
lenovomen #24441 üzenetére
Always on display (Aod).
Úgy tudom nincs sok értelme mindig kilőni az appokat a háttérből mert úgyis újra indulnak.
Optimálisabb szerintem ha 5 naponta csinálsz egy restart-ot (újraindítást) a telón (mert ez az esetleg beragadt alkalmazásokat eltűnteti.
A messenger viszont nálam nem sokat fogyaszt mert egy frissítés által optimalizálva lett (mert régebben túl sokat fogyasztott).
Inkább a Facebook app eszik sokat úgy hallottam (én a Facebook - ot a böngészőből használom)...
Ha valakinek más véleménye van vagy mást tapasztalt eme dolgokkal kapcsolatban biztos megosztja velünk. -
lenovomen
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #24438 üzenetére
Mi az az aod? Facebook Messenger is folyamatosan fut neked? Az úgy nem szívja gyorsan az alkut? Huaweinél én úgy használtam, hogy képernyő kikapcsolásakor kilőtt minden felesleges alkalmazást teljesen a ramból.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Roland861010 #24439 üzenetére
nem
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
lenovomen #24437 üzenetére
A világító szélek opció például ha jönne egy értesítésed akkor be illetve kikapcsolt képernyőn megjelenik egy világító csík körbe - körbe.
Az alkalmazásokat néha szoktam bezárni mert ugyebár arra való a 4 gb ram hogy ezt kezelje és ha túl sok minden van nyitva (a háttérben) akkor automatikusan bezárja magától.
Általában otthon negyed fényerőn használom kint (utcán) viszont 50 százalékos a fényerő hogy lássam is a képernyőn lévő dolgokat.
Aod viszont nincs bekapcsolva mert túl sokat fogyaszt nálam. -
lenovomen
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #24433 üzenetére
Mik azok a világító szélek? Az alkalmazásokat ti kényszerítetten szoktátok leállítani vagy eszköz karbantartóban nyomtok egy optimalizálást? Ez elvileg alvó üzemmódba helyezi azokat. Képernyőt hány százalékon használjátok?
-
lenovomen
aktív tag
Ki milyen szolgáltatásokat használ a telefonján? Mik vannak bekapcsolva? Akku kímélő üzemmódot használja valaki? Always on displayt?
-
johnwillow
tag
Az normális, hogy az S8-om Android biztonsági javítási szintje 2017 augusztus 01. ? UK-ből kaptam a telót. Van egy S6E+-om is, de arra már jött novemberi frissítés is.
-
sgeza
veterán
válasz
laca500 #24425 üzenetére
Az tuti, hogy - ha megbízható forrásból származik a telefon - az illető állította be rajta vélhetően a biztonságos indításhoz kapcsolódó kódot. Ha ezt elfelejtette, az szerintem gáz. Nem tudom, hogy ez orvosolható-e szervizben, vagy ilyenkor ők sem tudnak mit kezdeni vele. Remélhetőleg meg tudják oldani! Bár ha én terveztem volna a telefont, akkor pont azért csináltam volna ilyen kódot, hogy ha ellopják, akkor se tudjanak vele az ég világon semmit kezdeni, újrarakni se lehessen a szoftvert.
(Én amúgy nem értem, hogy valaki miért állít be olyan kódot, amiről fogalma sincs, hogy mi, és később pedig nem emlékszik rá.)
-
sgeza
veterán
válasz
NoilDwen #24413 üzenetére
Két külön dolog a viselésérzékelés és az, hogy összekötöd egy eszközzel! Én például az autóm kihangosítóját adtam meg biztonságos eszköznek, így ebben az esetben nem kell ujjlenyomatozni vagy egyéb kódot megadni.
A viselésérzékelés az, hogy amíg mozog a telefon, addig nem zár le. Ha lerakod mondjuk az asztalra, akkor bizonyos időn belül lezár. Szerintem ez totál felesleges funkció, de ez az én véleményem.
A lényeg, hogy valószínűleg soha nem fog neked olyat csinálni, hogy csak úgy feloldható kód nélkül. Ha ilyet tapasztalsz, az bizonyosan valamilyen felhasználói beállításból ered, mint ahogy most is ez derült ki. -
Zsozsoka 74
senior tag
Én is kérdeznék. Régebben ha babráltam a telót és közbe jött valami email vagy értesítés akkor azt hiszem egy kék kis buborék jelent meg az értesítés tárgyával.
Hol lehet ezt bekapcsolni? -
Hogy lehet beállítani a viber és az sms "wonderfull és zuperszexi" kék keret villog kijelzését több alkalmazásra? Lehet egyáltalán?
-
laca500
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #24420 üzenetére
A sztori az, hogy kint lakik Brüsszelben.
A telefontársaságnál ahol az előfizetései vannak lehetőség volt kedvezményes vásárlásra.
Vett 3 darabot darabját 100 Euróért. Egyik a barátnőjéé a másik az enyém a 3. meg az övé. Én meg a barátnője rögtön használni kezdtük, őt meg nagyon nem érdeklik az újdonságok illetve nehezen vállt, bedobta a fiókba. Most kezdte megadni magát az előző készülék így elővette. Azt mondja, hogy bekapcsolni bekapcsolta, de nem igazán emlékszik, hogy mit nyomkodott rajta. Nem tartja nagy problémának, majd holnap beviszi oda ahol vette, hogy nézzék meg mi a fene lehet a nyűgje. Csak én akartam nekisegíteni neki, és megkérdeztem hátha volt már hasonló problémája valakinek. -
leslien
nagyúr
válasz
Roland861010 #24421 üzenetére
és h tennéd fel odin nélkül?
ha jobban megnézed ez a szakács topik...
-
Roland861010
veterán
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémánk volna, és most ne röhögjetek, hogy öcsém májusban vett egy S8-t, de azóta csak a dobozában porosodott. Most úgy döntött, hogy ideje lenne használni is, de bekapcsolásnál kér egy kódot és azt írja, hogy adja meg mert a telefon titkosítva van!
Mi a fene lenne ez a kód, vagy hol található ez meg?
Sim kártyával és nélküle is először ezt kéri! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
NoilDwen #24416 üzenetére
Ha összekötöd a telóval valamilyen okoskiegészítődet, akkor pont az a lényege a dolognak, ha ezt az opciót beállítod, hogy annak a tárgynak a közelében nem kell biometrikus azonosítást használnod. Ez nem hiba. Más kérdés, hogy én ezt az opciót sosem használnám, nem bízom benne.
-
hroberto
veterán
Ha csinálok egy mentést Smart Switch-el az S7 telefon tartalmáról SD-re, azt az S8-on fel tudom használni?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quasi_modo #24401 üzenetére
Ezt megbeszélhettük volna privátban is, ha ilyen kifogásod van, te mégis azt választottad, hogy beírod a fórumba, nyilván ugrom rá, pláne, hogy úgy gondolom, elég régi a reged ahhoz, hogy tisztában légy a fórum jelenlegi szabályaival és útmutatásaival.
Azért írok gyakran, mert sok a kérdés, pörög a topik, de nem tudok folyamatosan a fórummal foglalkozni, főleg napközben, így az összegyűlt és megválaszolatlan kérdésekre így tudok mindenki számára követhetően válaszolni.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
polonic #24386 üzenetére
Biztos, hogy ez az ok. Xda-n megélt pár száz hozzászólást a téma. Még hivatalos Samsung vélemény is érkezett, ők közölték az általam írt okot. A védelem a Note7 kigyulladásos ügye okán került bele a frissebb szoftverekbe.
Egyébként lassú töltésnél meg az történik, hogy 40 foknál bekapcsol a töltő ventilátora, így vissza tud hűlni valamennyit a telefon, és nem éri el a 42 fokot (amely elérésekor a lassú töltést is lekapcsolná).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest