Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz kaisers #14061 üzenetére
Az árcsökkenés idővel természetes, akik a megjelenéskor vették meg, hivatalos gyártói garanciával - ahogy én is - 269.990,- forintot fizettünk érte.
Nemrégiben kezdődtek a nagyobb áruházláncoknál is akciók, pl. a mediamarkt rendszeresen kínálja egy-két hónapja 12%-20% körüli kedvezménnyel a Samsung termékeket, de kisebb gsm boltokban vagy online értékesítő webshopokban, esetleg szürkeimportos forgalmazásból sokkal olcsóbban is meg lehet venni jelenleg már valóban.
-
Andralin
aktív tag
válasz kaisers #14079 üzenetére
Megnéztem jobban a holnapjukon, ezek is csak 1 év garit adnak + 1 év "szoftergarancia", ahogy a többi GSM shop is. A hivatalosak viszont drágábban, de 2 év Samsung garanciát adnak, azért nem mindegy. Azért köszi a linket.
Gear VR szemüveggel kapcsolatban is lenne egy kérdésem, mert olvastam, hogy sokan kaptak itt a topiklakók közül ilyet az elején.
Van rá lehetőség, hogy nem virtuális tartalmat is nézzen vele az ember? Tehát pl. a kedvenc sorozatomat utazás közben tudnám nézni ezzel a szemüveggel? Felbontás ilyenkor nem jobb mint a VR tartalomnál? -
marquuard
veterán
válasz kaisers #18339 üzenetére
Óvatosan vele, én egyetlen sötét témát találtam (Dark Mint), ami nem okozott bootloop-ot. Persze ez sem azt jelenti, hogy tökéletesen fog működni, erre egy figyelmeztető ablak fel is hívja a figyelmedet majd. Elvileg az inkompatibilis témarészeket nem alkalmazza a rendszer.
PSN ID: marquuard
-
válasz kaisers #18553 üzenetére
Igen, de nem push módban működik (mert a facebook nem engedi), hanem a beállított intervallumnak megfelelően, bizonyos időközönként letölti az üzeneteket. Minél kisebbre állítod az időt, annál jobban fogja meríteni a telefont.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Keem1
veterán
válasz kaisers #20787 üzenetére
Hivatalosan ugyebár gond, viszont az is igaz, hogy egy kijelzőcsere esetén nem épp a béta szoftver lenne a legégetőbb probléma. Ha szeretnéd magad esetleges magyarázkodásoktól, felesleges köröktől megkímélni, szerintem inkább tedd fel a függőségének megfelelő romot.
#20789 kaisers: Az a baj, hogy Magyarországon hivatalosan nincs 7.0 béta.
Nézd, nem mondom azt, hogy biztos bajod lenne, de én inkább pesszimista vagyok ilyenkor. Francnak se hiányozna, hogy egy kekeckedő szervizes áthúzza a garipapírt, hogy nem hivatalos rom (ebben a régióban persze), ezért nuku gari.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz kaisers #28773 üzenetére
Próbáld meg ezt esetleg. LG tv esetén bevált.
(#28774) Lacno: ki kell kapcsolni a frissítest, vagy tiltani.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kasya
nagyúr
válasz kaisers #29344 üzenetére
Sajnos en mast nem tudok. En visszamentem MM-re.
(#29343) kaisers : root utan most is van ilyen. Nem tudom az E robot tud e ilyet es megy e root nelkul. Nezd meg esetleg.
Amugy nincs nagy kulonbseg a 2g es 3g fogyasztas kozott...a 4g eseten mar lehet "nagyobb" difi, mert sok helyen gyengebb meg a terereje.[ Szerkesztve ]
-
-
gerner1
nagyúr
válasz kaisers #29532 üzenetére
Ez valóban érdekes, mert nálam ment eddig is. A SamFirm -ről egyet kell tudni, az pedig az, hogy nem az OTA -szerverről tölt, hanem valamelyik public szerverről. Az OTA -ról általában 1-4 nap, mire átkerül valamelyik public -ra a kiadott firmware, ahonnan tölteni tudja. Tehát ezzel kalkulálni kell.
Tehát letöltés legtöbbször 3 ok miatt ad hibát:
- Nincs mit letölteni (mert OTA -ról, még nem került át a public -ra)
- Valamilyen hiba miatt, az USB -n felcsatlakozott telót, automatára állítva nem tudja azonosítani.
- Manualt pipálva, csak a két felső mező (vagy azok se) van kitöltve.Manualhoz a kódokat pedig simána adja a google, csak be kell írni, hogy "galaxy s7 edge firmware PDA CSC Phone ....
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz kaisers #29575 üzenetére
Azt lehet, bár ez nem egy media player app ... A fő funkcióját ellátja, ami a telóval készült tartalmakat érinti, és könnyedén, gyorsan létrejön a kapcsolat. AVI -t lejátszik, szóval, lehet, hogy egy későbbi frissítéssel menni fog az mkv is. Ugynakkor, könnyen lehet, hogy van, ami ezt is tudja már, csak nem ismerjük még...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch S10 46mm Fekete M/L
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Apple watch series 9 45mm stainless steel ÚJ 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest