Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz vadászcsiga #16200 üzenetére
Nem, közelre már nem igazán jó a szemem, így meg simán jól látom.
Viszont ez az új halloween téma nem rossz. Ha a rácsot állítod akkor kisebbek lesznek az ikonok.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Meg szerintem nagyon jó a Black Material téma is , az tetszik eddig a legjobban. + Jót tesz a kijelzőnek és az akku időnek is. Tudom meg lehet oldani más launcherel is , de nem érzem szükségét hogy lecseréljem. Eddig...
Nekem az AOD . is nagyon tetszik. Meg az éjjeli óra is.Egyébként más launcher esetén is minden működik kivéve a gyári témákat ? Neked miért jobb a nova ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
-Skylake-
addikt
Sziasztok !
Három kérdéssel fordulnék a kedves forúmlakókhóz :
1 : van egy ilyen készülékem, roman piacra szánt eu verzió. Neha ( van hogy napi 1szer, van hogy 3-4 naponta 1szer) olyat csinál, hogy mikor hívni akarok valakit, amint megjelenik a zöld hívóképernyő azonnal bontja a kapcsoaltot. Ha bedobom repülő módba és azonnal vissza (kb 3 másodperc összesen) utána tökéletesen jó. Lehet e ez amiatt, hogy roman rom- Magyar sim ?
2: Ha ez a rom miatt van, akkor szívesen felhúznék egy másikat,de a Smart Swich csak azt tudja rápakolni ami alapbol rajta van. Ha Odinnal ráhúzok egy másik romot, akkor a garanciám megmarad ugye ? Mikor Note4-em volt, ott a hivatalos rom odinnal nem ugrasztotta a knoxflag-et, itt sem fogja ?
3 : Amennyiben a feltételezésem helyes, melyik romot ajánlanátok hozzá ? Tehát melyik a legtisztább, legjobb ROM jelenleg az S7E-re ? Illetve, hogy honnan jutok hozzá ( pl Sammobile ilyenek)Előre is köszönöm a válaszokat!
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
alcapone386
őstag
válasz -Skylake- #16203 üzenetére
Nekem is sokat csinálta. Legutóbbi frissités óta nekem nem jött elő. Megjegyezném Trémobil romom van. Ha visszaolvasol, sokmindenkinek előjött ez a hiba. (többféle ROM on is) Nézd meg jött e ki frissítés a romodra. Ha nem, akkor jöhet valami független rom. Részemről ha tennék fel, akkor magyar függetlent, vagy német vagy UK. Bár szolgáltató hibára is volt gyanakvás. Sokaknak tmobilon jött elő.
De ez csak ötlet. Hátha válaszol neked olyan, aki független romokban otthon van
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz vadászcsiga #16206 üzenetére
Ez a szöveg a progressziv lencsével most megcsinálta a napomat. LOL.
-
álarc
aktív tag
válasz vadászcsiga #16204 üzenetére
Azt be tudjátok lőni, hogy dupla kattos lezárás nova ugye, de nem old ujjlenyomatra, mindig kódot kér. Valami biztonsági házirendre hivatkozva.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Varszegig #16211 üzenetére
Azt hiányolom én is. Van néhány widget, amit szívesen látnék ott is, vagy a lezárt képernyőn. Akkor is, ha az többlett fogyasztással jár. Amúgy is minden nap kap enni, akkor is ha esetleg túrázunk, vagy autózunk.. 1 napot meg akkor is kibír, ha normál használat aspektusból, egésznap kínozom.
[ Szerkesztve ]
-
WinstonWolf
senior tag
Nekem nagy ujjam van... engem pl. Nem zavar. Inkább zavarna, ha kisebb lenne
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
lela
aktív tag
4 napja használom a telefont, de nem igazán nyűgözött le...
LG G4 volt előtte az előtt pedig egy sgs3.
Azt vettem észre hogy az sgs 3 óta még mindig nem nőtte ki a főleg szoftveres gyermekbetegségeit a samsung.
A memóriakezelés (multitasking) még mindig nem az igazi, az a szerencséje hogy kurva gyors a proc illetve a tároló, így minden viszonylag gyorsan megtörténik, ennek ellenére apróbb laggok azért vannak. Valahogy az LG simábban ment, a 3gb ellenére. A TW elég puritán, már ami a beállítások tárházát illeti. A témázhatóság viszont pozitív! A fényképező picit tényleg jobban lát a sötétben illetve a dualpixel technológiának köszönhetően gyorsabb a fókusza az LG lézeres fókuszához képest.
Az ujjlenyomat olvasó bár nem 100%-os (10ből 9x működik) ennek ellenére sokkal stabilabb és kényelmesebb mint az LG kopogtatós (knock kódos) feloldása. ( ott csak akkor működött igazán jól ha előtte bekapcsoltam a kijelzőt. Nagy hibának tartom hogy legalább az olvasó nem a hátlapra került ha még a hangerő nem is. Én azt gondolom egy ekkora telefonnál (még az én lapát kezem esetén is) sokkal kényelmesebben kezelhető ha nem kell fogást váltani hanem a mutatóujjammal tudom vezérelni. (Persze a ha az asztalon leteszem a telefont akkor viszont nem tudom használni az ujjlenyomat olvasót, de az a nagyon ritka kivétel)
A kijelző színei élénkebbek az amoled miatt, de az IPS meg picit talán élethűbb volt. Viszont az amoled beégésre hajlamos...
Az akku idő az jobb mint az LG nél: Ott kb 3.5 óra volt itt kb 4-5 óra, de ez még változhat...)
Amit az LG-nél nagyon hiányoltam az a fém ház, a samsung mind a design mind az anyagminőségben verhetetlen.
Akinek LG G4-e van és nem úgy jár mint én (bootloop hiba), azt tanácsolom ne cseréljen, mert nem fog hasra esni...
(Ja és nincs Fm radio és infra sem már akinek ezek fontosak...)Az LG egy sokkal sokkal jobb és kezelhetőbb telefon már ami a G4 et illeti...
-
SanyikaDC
tag
Fényerő lehúzós csikozódás okát tudja valaki? Nekem most sz@rt be az edge...
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
Akkor te még nem próbáltad ki a condensed módot?
Beállítások -> Display -> Display Scaling
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Srácok, ti be tudtok lépni a My Samsung-ra weben keresztül? Nekem nem fogadja el a jelszavam, ami biztos, hogy jó, mert a telón azzal léptem be a samsung accountba, és még a jelszó emlékeztetőt sem küldi el.
Még valami.
AoD-ot bekapcsolva nektek sem mozog a kijelzett infó? Félek, hogy beég a kijelző.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
RaveForce
veterán
A kijelző színei élénkebbek az amoled miatt, de az IPS meg picit talán élethűbb volt. Viszont az amoled beégésre hajlamos...
tiszta szerencse, hogy lehet állítani, és olyan színprofil is van, ami profi mérések szerint is legközelebb áll a valósághoz, és tökéletesen van kalibrálva
a beégés meg a jelek szerint nem igazán van már jelen(már a 2éves note4-emnél is csak extrém használattal, valamint csak egy helyen és halványan tudtam elérni), illetve 2éven belül ha megtörténne is, ott a gari#16228
ha jól emlékszek az a titok, hogy pixel vagy alpixel szinten vándorol az óra, így küszöböli ki a beégést, bár ekkora fényerő mellett eleve hatványozottan kisebb rá az esély
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Ááá, kiderült a turpisság, hogy miért nem tudta belépni a magyar my samsungra. Mert külön account van a magyar meg az angol oldalon. Bravó samsung...
-
Yodafon
senior tag
Hali mindenki! Nekem ugyan sima S7 -em van de nem vágom hogy kell 360-as képet facebookra feltölteni. Kamerával szépen összekattintgatom a gömb felületeit 360 fokos módban. Galériában tök jól tudom is nézegetni de mikor a facebook app-al akarom feltölteni mindig csak a statikus képet tölti fel. Mit rontok el? Ha web-ről töltöm fel ua a képet akkor működik faszán az egész. Help me!
I'm gangsta!
-
vadászcsiga
félisten
válasz szabosasito #16234 üzenetére
A premium verzióban haladó alatt.
-
L.L.
senior tag
válasz szabosasito #16234 üzenetére
Nálam így néz ki ez a menüpont, és nekem sem engedi a feloldást "hogy csak ujjlenyomattal", kéri a pint vagy mintát.
vadászcsiga: nekem prémium van, mégsem.[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
válasz Burt1793 #16223 üzenetére
Igen nem csak negatívat írtam és igenis ha valaki ilyen telót vesz az tudja hogy kb mire számítson ha előtte G4 e volt..Ettől függetlenül összességében ez egy jó készülék.
Az a véleményem hogy kb 2-3 évet érdemes várni mikor az ember készüléket vált, mert évente csak mindig finomítanak egy picit a gyártók és a kettőt előre egyet vissza elvet követik...[ Szerkesztve ]
-
meszimark
tag
Valaki már vett a telefonhoz vezeték nélküli gyors töltőt autóba? Félek rendelni az eBayről ilyet, mert nem bízok a minőségében, hátha kárt tesz a telefonba.
Esetleg tudnátok küldeni beváltat?Samsung Galaxy S4 LTE -> Samsung S7 Edge -> Samsung S9+ DS -> Samsung S21 Ultra, Acer Predator 15 G9-591-73C2 (i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 970M, 256GB SSD + 1 TB HDD), Thecus N7700 NAS (3x1TB HDD, 2 TB HDD)
-
szabosasito
aktív tag
Köszönöm nektek a segítséget.
-
jacis
nagyúr
Néhány napja volt róla szó hogy a helymeghatározást és a közeli eszközök keresése opciót ki kell kapcsolni mert ezek is csipegetik az akksit. Na ez tényleg igaz. Nekem a helymeghatározás mindig ment (bár nem tudon minek ha nem navigálok..). Most hogy kijapcsoltam ezt a két dolgot most kb egy órával megnőtt a sot-om. Eddig kb 5 óra volt átlagban. Most ez felment 6-ra. Nagyon rendben van a teló nálam....
Futási idő?:
kattiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
addikt
válasz csabicska #16246 üzenetére
Ö, pardon, ez miért merül gyorsan? Amúgy, ha rányomsz az Android rendszerre, kiírja neked, mik a fogyasztók és nagy valószínűséggel meg fogod találni, ami többet fogyaszt (igaz, nincs részletezve, de lehet találgatni az általad használt appok és funkciók alapján).
Amúgy szerintem ez az akkuidő teljesen rendben van, nem tudom, mit vársz...
-
Zugi
aktív tag
Hozzáértő szakiktól érdeklődnék, mert nem látok tisztán töltési kérdésben. Ha a telefon mellé gyárilag mellékelt töltővel töltöm a telót, ami ugye gyorstöltő, akkor az akku élettartamára az negatív kihatással van? Így tehát ha egy normál töltővel töltöm, azzal jobban járok? Ebből következően a Samsung gyárilag olyan töltőt ad, amivel hamarabb leamortizálom az akkut?
Jó dolog, hogy így gyorsan feltölt, de önmagában legtöbbször erre mégsem lenne szükségem, csak ritka esetben, mert általában olyan helyzetben vagyok, hogy irodában ülve van ideje töltődni az asztalomon, vagy éjszakára is töltőre dugva az ágyam mellett. Ilyenkor nem jelent semmi pluszt a gyorstöltés. Az akksija pedig annyira jó, hogy nincs is szükségem sűrűn, csak kb. másfél naponta töltőre dugni.
Összefoglalóan, nem a gyári mellékelt töltőt használva teszek legjobbat a telefonommal?
[ Szerkesztve ]
-
A lítium-ion akukknak leginkább a melegedés árt, és mivel gyorstöltés közben jobban melegszik, ezért igen, hamarabb amortizálódik az akku, de ennek hatása mondjuk csak hosszú távon érezhető. Ha nem akarsz gyorstöltést használni, elég kikapcsolni a menüben, az akku beállításainál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest