Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabicska
senior tag
-
Unying
tag
Osztrákból származó a telefonom. A rom verziószáma G935FXXUIBPH1, a build MMB29K.G935FXXUIBPH6. Augusztus 1. az utolsó biztonsági frissítés dátuma. Létezik az, hogy azóta nem jött ki frissítés a készülékemhez? Keresgetem manuálisan, de mindig azt írja, hogy a legfrissebb verziót használom. A készülék független.
Samsung Galaxy s8 plus
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz csabicska #16101 üzenetére
Bocsi, még reggel van: [Package Disabler Pro]
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
csabicska
senior tag
-
Tybike81
őstag
Létezik, hogy most a Note 7 kudarca után az S7E ára emelkedni fog, vagy jobban fogja tartani az árát?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
leslien
nagyúr
itt van egy kis csámcsogni való..
S7E vs Pixel kamera teszt.. ..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
válasz csabicska #16098 üzenetére
Óránként 1% teljesen jó a legtöbb telefonnál.
(#16106) Tybike81: nem hiszem, sőt, valszeg több leárazás lesz, hogy a volt Note7 tulajok (vagy azok, akik azt tervezték venni), maradjanak a Samsung márkánál.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gerner1
nagyúr
válasz freezespider #16112 üzenetére
Az általad #16060 -ban írt tartalomra, helytálló volt a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
Visszatértem hozzátok a "régi-új" fekete edgémmel
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
PeteePeti
őstag
AOD frissítés érkezett! Legalábbis a Telekom romra!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Srácok, a Led-es tokot mindenkinek csak ajánlani tudom, állati jó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gerner1
nagyúr
válasz freezespider #16123 üzenetére
Azt neked kell tudni.
-
meszimark
tag
Milyen frissítés, mert én nem látom, hogy kaptam volna.
Samsung Galaxy S4 LTE -> Samsung S7 Edge -> Samsung S9+ DS -> Samsung S21 Ultra, Acer Predator 15 G9-591-73C2 (i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 970M, 256GB SSD + 1 TB HDD), Thecus N7700 NAS (3x1TB HDD, 2 TB HDD)
-
Varszegig
veterán
válasz WinstonWolf #16132 üzenetére
Hatályos törvények alapján elég a garancialevél, ha az nincs akkor a számla. Semmi mást nem kérhetnek, csomagolás, születési anyakönyvi kivonat, oltási bizonyítvány stb.
-
gerner1
nagyúr
válasz meszimark #16131 üzenetére
Telekormos készülékeknek érkezett valami.
-
Tybike81
őstag
válasz WinstonWolf #16132 üzenetére
Egy számla másolatot küldhetnél a biztonság kedvéért
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Ákkk
addikt
válasz freezespider #16126 üzenetére
Ezeknek az appoknak semmi köze a valós értékekhez😆
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
meszimark
tag
Én is telekomos vagyok, azért furcsállom, hogy nem talál semmit
Samsung Galaxy S4 LTE -> Samsung S7 Edge -> Samsung S9+ DS -> Samsung S21 Ultra, Acer Predator 15 G9-591-73C2 (i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 970M, 256GB SSD + 1 TB HDD), Thecus N7700 NAS (3x1TB HDD, 2 TB HDD)
-
lakospeti
csendes tag
Sziasztok! Végre én is megvettem
Egyenlőre nagyon pozitívak a tapasztalatim, gyönyörű, azt leszámtva, hogy tényleg nagyon óvatosan kell bánni vele, mert csúszik. De ez gondolom itt már nem újdonság.
Éppen ezért elgondolkodtam valami egyszerű, átlátszó, nagyon vékony tokon. Az oridzsinál Samsung Clear Cover-ről van valakinek tapasztalata? Eléggé drágállom 7-8000 Ft-ért, szóval van esetleg valami bevált típus, ami olcsóbb?Pl ilyet használ esetleg valaki? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
-
600700
senior tag
válasz lakospeti #16140 üzenetére
A gyari Clear Cover nem rossz , kemeny tok , van rajta egy karcallo atlatszo folia , igazabol a karcok ellen ved , alapszintu vedelem.En ezt hasznalom nem rossz. Tenyleg megmarad a telefon szépsége benne.
Ha nagyobb vedelem kell vannak jo Spigen tokok , de azokban mar nem annyira jon ki a telefon szepsege de jobban vedenek.SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
gerner1
nagyúr
-
RaveForce
veterán
válasz gerner1 #16130 üzenetére
furcsa... note4en nagyon sokat használtam, és még ma is jó
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik