Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Tudom, hogy ez nem az S6 topicja, de ma felraktam a 6-os androidot és meg kell jegyeznem, hogy piszok gyors lett a telefon. Nincsenek meg a laggok, amik megvoltak és a memoria is jobban van kezelve. A fele megvan. Nem tudom, hogy az üzemidő milyen, de kíváncsi leszek rá.
A lényeg, hogy a 6-os android meghozta a pozitív változásokat ott is. -
Szellem.
nagyúr
válasz Silent77 #5899 üzenetére
Annak idején amikor az S6 Edge megjelent az elején jóformán csak ilyen fóliákat tudtam beszerezni, ha vettem volna. A magam részéről aki mindig fóliázza a telefonját furának találom, hogy egy telefon megjelenésekor nem nagyon vagy egyáltalán nincs rá fólia.
Azt hiszem az S6 megjelenése utáni 4. hónapban jutottam hozzá egy normális fóliához, ami széltől szélig ért és nem jött fel a hajlított részeknél. Azóta is az van fent rajta.
Én amivel eddig meg voltam elégedve és bátran javaslom az ára ellenére az a Spigen Curved Crystal fólia. Nekem anno nem volt vele semmi bajom. Egy dologra kell nagyon odafigyelni, hogy pontosan legyen illesztve és a széleinél nagyon jól oda kell simítani. Különben alá megy a kosz és fel fog jönni. -
Szellem.
nagyúr
válasz Silent77 #5904 üzenetére
A magam részéről nem veszem meg az S7-et, de azt néztem, hogy a gyári tokjai egész jól sikerültek. Némelyik nagyon jól néz ki. Viszont amikor használtam az S6-omat, akkor nekem pont a Spigen tokok jöttek be nagyon. Az egy fasza jó minőségű tok, és szerintem jó helyen van benne a telefon. A Neo Hybrid különösen nagy szerelmem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #7081 üzenetére
Az mindig is úgy volt itt a fórumokban, hogy az aktuális telefon topicjában egy másik telefonnal akár egy szóban is összehasonlítod a telefont (legyen az akár IOS vagy Android rendszerű), akkor mindig lesznek olyanok, akik ezt személyes sértésnek veszik és kijön belőlük a kultúrember. Ez emberei gyarlóság. Aztán, azok az emberek akik később leváltják az aktuális készüléküket és átmennek egy másik topicba ami egy másik telefonról szól, akkor ott ugyan ezt a viselkedést produkálják.
Nyilván az aktuális telefon topic arról a telefonról kell, hogy szóljon, de ettől még meg lehet említeni időnként (és nem egyfolytában) a konkurencia készülékeit. Ettől függetlenül a fanatikus sértődöttség ellen nincs orvosság és nem is lesz, meg az ellen sem, hogy vannak olyan trollok, akik szándékosan akarják az aktuális telefon topican ráerőltetni másra a saját másik telefonjukat és szándékosan gerjesztik a hangulatot. -
Szellem.
nagyúr
Nem akarom, hogy bárki félreértsen, de észrevettem egy érdekes dolgot.
Van ugye az a gond, amit itt olvastam, hogy beragad egy google alkalmazás ami miatt nagy mértékben merül a telefon.
Na most, volt nálam 4 napig egy LG G5 (kérem nem félreérteni, nem favorizálni akarom a G5-öt), és ott nem tapasztaltam ilyen problémát.
A használati statisztikákban a 4-5 helyen volt a google dolgai. Az első a kijelző volt, utána a telefon készenlétben, stb.
Nem lehet, hogy ami probléma itt jelentkezik, az a samsung szoftverében van? Nem okoskodni akarok, de próbálom megfejteni, hogy az S7-nél mi lehet ez a beakadás. -
Szellem.
nagyúr
válasz vonatospisti #8651 üzenetére
Én tavaly az S6 Edge-el szívtam meg! Megvettem a telefont és hozzá egy gyári S-View tokot. Aztán nem egész 2 nap után egy csúnya bemaródás lett a kijelzőben! Kicseréltettem a SES Store-ban nagy nehezen. Aztán a következő telefonon is megjelentek ezek a karcok. Utána már sajnos szerviz lett belőle. A szervizben bevizsgálták és a hazai Samsung kiadott egy közleményt, miszerint a gyári Clear View tok összekarcolja a kijelzőt. Kicserélték garanciában a kijelzőt, meg tettek rá egy téglalap alakú fóliát.
Én sem javaslom senkinek a notesz formájú tokokat! Mindegyik karcolja az üveget, pontosabban a por ami alá kerül.
Annyit itt megjegyeznék, hogy elég szomorú, hogy a Samsung nem tanult a tavalyi esetből és továbbra sem adnak gyári fóliát az Edge-hez! A sammobile.com oldalon is volt tavaly szó erről a karcosodásról. Nagyon soknak karcolta össze a kijelzőjét a gyári tok. Amúgy nem lenne vele semmi baj, csak kéne a telefonhoz gyártanijuk egy normális fóliát.
Engem többek között pont ez tántorított el, hogy nincs rá normális fólia, vagy ahogy olvasgatom a fórumtársakat sokat kell próbálkozni, mire jön egy "normális" fólia. Sajnos én is olyan vagyok, hogy akármennyire vigyázok rá, karcolódik a kijelző. Persze van akinél meg semmi nem történik a kijelzővel.Szóval, ha nincs fólia az Edge-n ne használjatok ráhajtós tokokat!
Annyit megjegyeznék, hogy a Note 4-emmel is hasonló történt, csak ott a műanyag és a bőr találkozása mart bele egy kocka alakot a kijelzőbe. Azt is kicserélték hosszas levelezés után, de akkor is gáz a szitu!
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
A mai napon tulajdonosa lettem egy S7 Edge Black Onyx-nak.
Nagyon gyönyörű a készülék. A SES-ben kaptam egy üvegfóliát ár, de gyötrelem. Nem ragad fel középen csak a szélein és amikor megnyomom a kijelzőt, akkor érezni a horpadást ahogy megmozdul a fólia.
Van valamilyen normális fólia a telefonra? Ha igen, honnan és hol tudom beszerezni? -
Szellem.
nagyúr
A nevére nem emlékszem, mert a felrakás után kidobtuk a dobozát, de nagyon tré.
Fel van púposodva amit nem látsz, mert csak a szélein ragad fel. Nagyon rossz érzés nyomogatni, meg zavar a pattogása.Kéne valami fasza fólia rá, csak nem tudom mit tegyek fel. Más nem használ rá fóliát? Nem akarom, hogy véletlenül is megkarcolódjon a kijelzője. Most egy gyári samsung hátlap bőrtokban van.
-
-
-
Szellem.
nagyúr
Minden egyes indításnál kiírja, hogy SD kártya fotók és adatok átviteléhez. Ezt hol lehet pontosan kikapcsolni, hogy ne dobja fel mindig amikor restartolom a telefont?
-
Szellem.
nagyúr
Nekem Sony kameramodul van a telefonban.Ez gáz?Vagy jó?
-
Szellem.
nagyúr
válasz vadászcsiga #9292 üzenetére
Na most ne szivassatok .Ez a jo kameramodul vagy a másik??
-
Szellem.
nagyúr
Eddig milyen regiókódra jött le az új frissítés?Nekem XEH van és mèg mindíg APD1 van.
-
Szellem.
nagyúr
válasz ForRedGlory #9392 üzenetére
Nem, de nem értem a megjegyzésed? Gondolom szándékos trollkodás akart lenni a részedről? Ha nem, akkor félreértettelek.
#9390) gerner1: Nekem XEH van, független és nem jelez frissítést!
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Telefonőrült #9402 üzenetére
Igen de ott sem dobott fel semmit!
-
Szellem.
nagyúr
válasz leslien #9416 üzenetére
Nálam minden okés. Egy dolog zavar, hogy minden újraindítás után feldobja az üzenetet, hogy az Sd ártya zárolva. Amúgy minden okés vele.
HTC 10 volt a másik amit néztem, de engem sajnos nem győzött meg. Így lett az S7 Edge, de abszolút nem bántam meg! Sőt![ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Nem biztos, hogy jó, ha használod azt a programot. Nekem semmi nincs elállítva a telefonomban.
Olyat állítottam be, hogy mi használja a helyadatokat, mi használhatja a mobilhálózatot, és mi használhatja az értesítéseket. Azt ennyi.
Eddig semmi bajom az üzemidővel. Most ma felkerült az új szoftver és figyelem mi lesz. -
Szellem.
nagyúr
Van arra lehetőség, hogy a Helyadatokban kikapcsoljam a Google Play Szolgáltatások helyhasználatát?
ha igen, hol és hogyan?
Bemegyek az Alkalmazás adataiba és ott az Engedélyek fülön nem engedi kikapcsolni a helyadatok használatát.A Hely meghatározási módszereknél a 3 közül melyik az energiatakarékosabb megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Howkeddlee #9560 üzenetére
Ha elfogadsz egy javaslatot:
Csinálj egy teljes rendszevisszaállítást. Ha ez megvolt, akkor wipe cash partion törlés. Utána állítsd be a telefonod újként. A programokat ne állítsd vissza. Aztán utána nézd meg és telepítsd fel a programokat Playből. -
Szellem.
nagyúr
válasz csabicska #9585 üzenetére
Amit eddig kaptam az Edgre az siralmasan szar volt. A két szélein tapad a hajlított kijelzőre és középen pedig"pupos". Amikor nyomkodod a kijelzőt puffog. Egyenlőre itthon csak ilyet láttam. Szar, ne használd. Inkább vegyél rá rendes fóliát. Korábban leslien kolléga linkelte.
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!Van még fólia alternatíva?Ha igen mi?Ez az ultimateshield egy vacak volt.
Egyáltalán van aki nem használ fóliát? -
Szellem.
nagyúr
válasz vadászcsiga #9649 üzenetére
Tokot vagy valamit használsz hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple Watch S10 46mm Fekete M/L
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest