Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz Yodafon #16276 üzenetére
Igen csak minimum 1A -t tudjon leadni mert különben nem fog menni. Vezetéknélküli gyorstöltést így nem fog tudni még akkor sem ha a pad támogatja pld az s6+-é.
Én s4 töltőpadot használok az kb 4 óra alatt tudja feltölteni nem gyári fejjel.Lézerparaszt
Még repülhetsz is vele😆[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
enemi
senior tag
válasz Yodafon #31524 üzenetére
Éppen tegnap filóztam én is... Nagyon jó volt nekem a hatos. Csak jönnek elő a hiányosságok(pl tegnap kapcsoltam,hogy kivették a People edge-világító szélek funkciót is) ...valahogy nem érzem én ezt a pluszt amit kéne. Vizuális tuning-oszt bohóckodik az ember a beállításokban fél órát
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
gerner1
nagyúr
válasz Yodafon #31524 üzenetére
" A másik h 4G+ mobilhálózat helyett egyszercsak átlép HSDPA-ra... És nem valahol kint mucsaröcsögén hanem a Corvin negyednél ami azért eléggé jól le van fedve .. "
Szerintem pedig, pont az ellenkezője. Nincsen rendben a lefedettség. 4G -n egészen biztosan nem, és ez igaz az összes szolgáltató rendszerére. Itt pesten, van még több hely ezen kívül, ahol csapnivaló a szolgáltatás (Kossuth tér, Ferenciek tere, Sárkány Center környéke, és még lehetne sorolni...). Ezen felül, 4G -n gyakori hiba-okozó, hogy az egymással szomszédos cellatornyok installációja, sok helyen nem azonos... -
gerner1
nagyúr
válasz Yodafon #31535 üzenetére
Nálam is ugyan ez. Ülök egy helyben, és a készülék láthatóan váltogat 4G -> LTE -> 4G+ között. És, hiába van az egyikkel 3-as térerő, a másikon csak 2, vagy annyi sincs. Ilyenkor ha netezek, akkor elindítom a böngészőt, és kb 2-3 percig működik, után megáll, akármit is választok az éppen látható oldalról. Gyakran az sem megoldás, ha Ki/Be kapcsolom a mobilNET -et. Ellenben, ha ezeken a helyeken, és alkalmakkor visszakapcsolom a készüléket fix 3G -re, akkor stabil minden, semmiféle "furcsaság" nem történik, pedig ott is váltogat H ->H+ ->és 3G között (igaz ritkábban), de ezek mindegyikével mindenhol vastagabb a térerő, mint ugyanott 4G -n ... Nálam, ezek MM alatt is pont ugyan ilyenek voltak. Én ezekben, semmiféle változást nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik