Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinstonWolf
senior tag
válasz bableves88 #16351 üzenetére
Mi szurkolunk neked... Sajnos hiába olvasol utána, sok a rossz tapasztalat, de akad jó is! Mindentől függetlenül nincs más szerviz, csak ők. De sok sikert!!!
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Devilstudio
tag
Nem igen akar jönni az update. Hol a szeptemberi? De már inkább az októberi.....vicc!
Az adatvédelem halott, és a szociális média tartja a dohányzó fegyvert.
-
SlayR
senior tag
Visszaolvasgattam, és ez így reakcióra késztetett....
Megjelenésétől fogva G4-em volt nagyon tetszett, és szerettem is, de...teszem az egészhez, hogy utáltam a Samsungot, majd az S7 Edge bemutatóján elkapott az " ez kell! " érzés....számomra a kinézett perfekt a használat meglepően tetszetős, és egyszerű...a kamera nagyon jó volt a G4-ben de ebben sokkal jobb sk szempontból....az aksi meg...G4 egy egész napos pesti túrámnál fél napnál már a végkimerülés szélén...S7nél még hazafele simán nyomkodhatom amit akarok, és ebben pedig rengeteg kamerahasználat és miegymás is benne van (ez miatt főképp nálam csillagosöt) ....a dizájn nagyon jó volt G4nél visszatérve, de idővel sokszor már úgyéreztem nem fordít rá időt az LG megfelelően fejlesztgessenek sőőt... -
geri005
tag
válasz Devilstudio #16353 üzenetére
Ezért nem is nagyon foglalkoztat, hogy mikor jön a Nougat, mert úgyis számolhatok rá pár hónapot...
-
válasz Devilstudio #16353 üzenetére
Eddig csak Nexusoknál láttam havi frissítést.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Joe.36
addikt
válasz Akidobos74 #16346 üzenetére
Ez a tok bizonyos mértékben véd a pofára eséstől, van is róla video teszt itt, olvass vissza.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
lela
aktív tag
válasz 600700 #16348 üzenetére
Köszi... Annak sík a kijelzője
Minden telefonomra eddig tökéletesen tettem fel a fóliákat üvegeket, de ha itt 0.01 mm el csúszol már buktad.
Próbáltam többször is, de nem a pozícióval van a gondja, mert az jó helyen van, egyszerűen nem hajlik annyit amennyit kellene...(#16357) RicHarD
Egy linket tudnál dobni hol vetted?Egyébként a kijelzőidővel kapcsolatban:
Ha menet közben rátölt az ember akkor nem nulláz, tehát így lehet csinálni 10+ órás kijelzőidőt is...(#15467) mflex:
Hogy vált be a Gpeil üveg???[ Szerkesztve ]
-
Csak akkor nulláz töltésnél, ha 90% fölé megy az akku töltöttsége.
A SoT meg ugye a felhasználástól függ. Nekem pl olyan 5-6 óra jön ki egy töltéssel, de eléggé meghajtom a kicsikét. Egy csomó minden folyamatosan szinkronizál (google + hotmail + exchange fiók + 2 időjárás app óránként + swipe for facebook), a location high-ra van állítva, be van kapcsolva a AoD, szoktam játszani, netezni és pár fényképet is lövök minden nap. Ugyanilyen használattal a OnePlus 3 30-40%-kal kevesebb SoT-ot tudott, részben a kisebb akku, részben az energiaéhesebb SoC miatt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szevassag
tag
Nekem ez a QM31 nagyon bevált. Annyi, hogy az egyik sarkánál van egy bubi amit nem tudok lesimítani, de máshol sehol semmi gond, nem is jön fel. Tényleg az van, hogy teljesen pontosan kell felrakni, nem lehet egy negyed mm-t sem tévedni.
-
szilasz007
aktív tag
válasz Zolika08 #16154 üzenetére
Nalam frissites utan annyi kulonbseg jott elo, hogy ha amennyibe a gyari clear view tokot hasznalod (amelyiknek felul van egy attetszo uvege), akkor most mar oda, kicsinyitve megjelenik az AOD.
Ez eddig nekem nem volt, csak a szep sotet kepernyo.Reszemrol ez mar most win es nem ertem alapbol miert nem igy volt
-
sacsabi69
csendes tag
válasz gerner1 #16319 üzenetére
Nem.
Az mit jelent ? Mit csinálok vele ? Teljes törlés ?
Bocs, hogy ilyen tudatlan vagyok, de nem ezzel foglalkozom minden nap...
A recovery- be hogyan is kell belépni.. ??
Egyszerre bekapcs. gomb, valamelyik hangerő állító gomb, stb. ?
Köszi hogy foglalkozol a tudatlanságommal !! -
csabicska
senior tag
válasz szilasz007 #16364 üzenetére
Hogy van beállítása?
Nekem sötét miután lehajtom.
Dobsz egy képet?-Galaxy S20 - The best-
-
gerner1
nagyúr
-
válasz csabicska #16371 üzenetére
Ez milyen tok? Se S-View, se LED View nem lehet, de még Clear View-nak sem néz ki.
Helyesbítek: Clear View-nak néz ki. A félreértés onnan van, hogy a kolléga S-view-t értett tok alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Akos_h
tag
Sziasztok!
A beépített KNOX-ot hogy lehet kiiktatni? Folyamatosan idegesít azzal hogy az egyik alkalmazás veszélyt jelent és hiába tiltom le az értesítéseket, ez akkor is folyamatosan feldobálja.
(A Picsart alkalmazásról van szó ami kétlem hogy veszélyes lenne...) -
600700
senior tag
A simanak sem sik a kijelzoje :-) akkor lenne uveg is ra, bar az egyikre sincs ami normalis.
Tobb ismerosnek is van qm31 folia edgen is elegedettek vele.
A hatlapravalo az viszont tenyleg nem az igazi. Bar egyik ismerosom kovette a leirast es hajszaritoval ramelegitett es tokeletes lett.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
csimpi1
tag
-
nagyúr
Sziasztok!
A gyári autós tartón kívül van még valami ajánlott jó minőségű darab? Nem kell Qi töltés, csak legyen stabil, és olyan, mint a gyári, tehát 1 gombbal oldós vagy bedugós bekattanós, mert a mostanit oldalra kell húzgálni, és két kézzel is néha kín, nemhogy féllel, plusz túl erős a rugója, de a tartórész meg könnyen leold rosszabb úton (szal egész mo-on.)
Köszi!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
alcapone386
őstag
Mivel kiveséztük már a kijelzővédők nagy részét, gondoltam írok egy másik dologról. Tudom erős a zafír üveg, de sajnos a gravitáció kétszer is erősebbnek bizonyult, így 2 kamera lencsét is kellett már cserélnem. (6s, galaxy s5). Illetve karcolódott is, így poénból amikor megvettem s7e barátomat, rendeltem rá tempered glass védőt. 4 hónapja van rajta a kamerán és a vakun is, de észre sem venni. Ha megkarcolódik megy a lecsóba és rakok rá ujjat. Jelenleg s7e es s7 telefonokon használom, és nagyon pöpec. És mi a poén? Mindez 0.99 dollár.
-
Varszegig
veterán
válasz alcapone386 #16387 üzenetére
"erős a zafír üveg, de sajnos a gravitáció kétszer is erősebbnek bizonyult,"
Még jó hogy egyik sem zafír üveg
-
gerner1
nagyúr
Az sima (vagy jó indulattal, ezek is gorilla üveg) hőkezelt üveg. Egyébként én is tettem fel, valóban nem drága, ennyit megér. Amúgy a cseredarab sem különösebben drága . Akkor van gond, ha úgy törik be, hogy a lencsevédő-üveg fémkerete deformálódik is. A lencsevédő keret cseréje ugyanis, csak a hátlap lebontásával oldaható meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Ilyet rendeltem rá én is de még nem érkezett meg...
-
alcapone386
őstag
válasz Varszegig #16388 üzenetére
" A zafírkristály használata az órák esetében megszokott, a mobilok piacán viszont csak az utóbbi időben kezdtek el foglalkozni ezzel az anyaggal. Kijelzőhöz még csak elvétve vetették be, ez alól a Motorola luxus készüléke, az Aura volt kivétel, ami nem csak az anyag, hanem a kerek (zafírkristály) kijelző miatt is különleges volt. Az Apple egy ideje ezzel az anyaggal fedi be a kamerák objektívjét, de ezt használja az iPhone 5s Touch ID érzékelőjénél is." -cikk vége.
Innen vettem, hogy zafirüveg. Amugy meg mindegy miből volt. Betört, és ezen van a hangsúly .
-
alcapone386
őstag
Zafír üvegről általánosságban.
"Zafír kristályüveg a legkeményebb üveg típus, mindennapi használat során nem karcolódik. A zafír a korund csoportba tartozó ásvány, ennél csak a gyémánt keményebb. Az óra hátlapján feltüntetik ezt a tulajdonságot. A luxusóráknál, magától értetődő, hogy zafír az üveg. Non- reflecting - tükröződésmentes"
Persze attól, hogy kemény, még lehet törékeny.
-
válasz alcapone386 #16393 üzenetére
Igen, pont azért nagyon törékeny, mert nagyon kemény. Az edzett üveg is törékenyebb a sima üvegnél.
-
Varszegig
veterán
válasz alcapone386 #16392 üzenetére
Nem olyan régen volt róla cikk valahol, hogy egy nagy fenét volt az apple telóin zafírüveg, csak bekamuzták, a karcállósága a közelében sem volt. A törékenysége viszont lehet elérte a zafírét
A zafír karcállósága nem kérdés. 8 éves az órám, az üvege makulátlan.[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Ez is igaz Volt anno egy gorilla glass teszt, nagyon szépen megmutatták mi hogy működik.
Nagyon várom már, amikor nem kell védőfólia/üveg a telefonokra. Ahogy kijön az új gorilla glass, mindig írják hányszor erősebb az előzőtől. Erre mindig sikerül megkarcolnom a kijelzőket.
Persze egyre jobbak, de én olyan idióta vagyok, ha már tudom, hogy egy apró karc is van a telefonon, akkor mindig oda lesek. Valahogy rááll a szemem és zavaró -
Parallaxis
addikt
válasz Varszegig #16395 üzenetére
Nem olyan régen volt róla cikk valahol, hogy egy nagy fenét volt az apple telóin zafírüveg, csak bekamuzták, a karcállósága a közelében sem volt.
Zafírüveg volt az, csak más anyag is volt benne, ezért nem érte el a milliós órák üvegének karcállóságát.
A sima üvegnél viszont sokkal jobban ellenállt a karcoknak. -
Varszegig
veterán
válasz Parallaxis #16398 üzenetére
Nem kell milliós óra a zafírhoz azért, 200 alatt már kapsz olyat.
-
james008bond
őstag
Nekem 10 éves a zafír üveges órám. Karc nincs rajta, jó néhányszor csaptam már hozzá mindenféle ( nem gyémánt keménységű felülethez ) és nem tört be, viszem magammal szaunától kezdve édes, tengervízbe, termál és gyógyvízbe és semmi baja. Szóval a hőingadozást is bírja.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik