Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
Semmi különleges nincs az edge kijelzőbe szoftveres uton sem csak míg
az edge romok támogatják kernel szinten ezt addig a sima nem kivéve root esetében.
Egyébként egy egyszerű keretrendszer amibe van pár oldalsávra méretezett írt (fejlesztett)alkalmazás.
De már sok külső alkalmazás fellelhető ami root nélkül is tudja a sima a verzión ezt a feature-t☺A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
mycso
veterán
Így van, annó Note4-en használtam edge panelt, már nem tudom, hogy melyik program volt, de teljesen jól működött, nagyon hasonlított erre, mint ami gyárilag az S7E-ben van.
Igazából ezt már sokan belátták/tuk, hogy ez a hajlított edge kijelző, csak egy nagy parasztvakítás. Ettől függetlenül, nekem a formája miatt nagyon bejön, ezért is választottam ezt.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
600700
senior tag
válasz Parallaxis #16954 üzenetére
Mindamellett még elég sérülékeny is fizikailag. :-)
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
F-ECT$
titán
-
alcapone386
őstag
Én, ha nem akarom, hogy csipogjon ujraindításkor, egyszerűen rezgőre állítom a hangüzemmódot és kész...
-
manokaki
addikt
Aki használ Glance Plus-t annak megy az értesitések kijelzése , nem fogadott hivás , messenger , stb ??
Attila
-
alcapone386
őstag
Telekomos romom van. Most frissítettem.
Ekvalizer eddig is volt, vagy ez valami uj?[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz alcapone386 #16960 üzenetére
Volt.
-
gerner1
nagyúr
válasz vadászcsiga #16963 üzenetére
-
alcapone386
őstag
Ha 10 szer nem raktam fel fóliát s7e-re akkor egyszer sem. Nem hiszem el, hogy a széleire nem tapad egyik sem...gontoltam meglesem youtube-on.
Eddig amíg nem simítottam fel a fóliát mindenhova, nem is szedtem le a védő "2" es réteget. A videó tanulsága szerint itt rontottam el...és tényleg.. ahogy közepen bubimentesítettem, leszedtem a "2" réteget, és simítgattam a széleket. Hát nem letapadt?[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
El se hiszem, hogy megjött a Telekomos októberi pakk
Viszont a szeptemberi így kimaradt (mivel van októberi, nem gond, de ez előrevetíteheti, hogy lesz még ilyen), ejnye-bejnye. -
gerner1
nagyúr
válasz alcapone386 #16965 üzenetére
Akkor, a védőréteg leválasztását indító füllel mit csiniltál? Levágtad ?
-
gerner1
nagyúr
válasz alcapone386 #16968 üzenetére
Arra, ami a video -n is látszik, hogy a képernyővédő, a csomagolásból kibontva 2 matrica-szerű füllel van ellátva, mindkét védőrétegnek 1-1 . Eddig 2 különböző gyártótól vettem ilyen PE képernyővédőt, és azok is ilyenek voltak már a csomagolásból kibontva. Ezekre gondoltam.
-
alcapone386
őstag
válasz gerner1 #16969 üzenetére
Ha a sárga lehúzó fülre gondolsz, annak segítségével húzod le a védőréteget. Az csak azért van, hogy ne körömmel keljen.
A két kék fül az meg rögzítő (nálam ez cellux volt).Védőfólia felhelyez, felül rögzít, bepasszít.
Fordítasz egyet és a 1 es védőréteget óvatosan lenyúzod, közben egy kártyaval simítod. A 2es fület nem vágtam le engem nem zavart a bubi söprésben. Majd amikor kész vagyok középen, 2es fül lehúz óvatosan, hogy ne szedje le a védőfóliát (mert ugye ez 3 rétegű fólia). Amikor már csak a védő fólia maradt fent, ujjal gyorsan ügyesen a görbületre simít[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz alcapone386 #16970 üzenetére
Pont ezt nem értettem, hiszen a kijelzővédőt gyártók így csomagolják már. Pont azért, hogy egyértelmű legyen, hogy "le kell húzni" . Ezért nem értettem, hogy Te miként siklottál el felette. ......- #16965 "A videó tanulsága szerint itt rontottam el...és tényleg.. ahogy közepen bubimentesítettem, leszedtem a "2" réteget, és simítgattam a széleket. "
-
alcapone386
őstag
válasz gerner1 #16971 üzenetére
Akkor félreértettük egymást. Én mindig leszedtem a 2es védőt is. Itt a lényeg, hogy mikor szeded le. Eddig végigsimítottam a széleken is, és utána vettem le a kettes védőréteget. Csakhogy ilyenkor mindig maradt valahol hiba, bubi vagy nem tapadt. Most úgy csináltam, hogy a szélekre csak akkor simítottam rá, amikor már levettem a kettes réteget. A lényeg, hogy ha kettes reteggel együtt simítom a szélekre, akkor merevebb az egész, és nem tapad le. Ha csak a fóliát simítom, az kezesbárány.
-
gerner1
nagyúr
válasz alcapone386 #16972 üzenetére
Igen, ez valószínű . Én most várom, hogy megérkezzen az a 6db QM31 -es, amit 2 hete rendeltem. Túl sokat nem várok ettől sem, de ami azt illeti, az eddig próbáltak pocsékak voltak, pedig volt köztük márkás gyártótól... Szóval most úgy vagyok vele, hogy ha gyorsan amortizálódik, akkor lerántom, és felteszek egy másikat. Ennyiért ez belefér.
-
csimpi1
tag
Hol tudok hívószámot letiltani? Note4-hez vagyok szokva, ott volt a hívásbeállításoknál egy egyéb beállítás menü. Itt nem találom sehol.
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Joe.36
addikt
Felraktam a T-s romot zenebona van a rendszerhangok voltak lenémítva, nem sok változást látok, vagyis semmit... Tudja valaki mit kaptunk ?
Nálam sehol nincs lag. Semmi! Csak akkor torpan meg ha bemegyek az alkalmazás kezelőbe. Gyári T-s rom. Gyári launcher.
Material Black Téma.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
james008bond
őstag
Ha már fólia, nekem ilyen van fent:
Sajnos, az oldal most épp nem elérhető. Én anno e-bay-ről rendeltem, aztán mikor akartam újabb adagot rendelni, már nem volt fent az eladó ( vagy a tok ). Gyári ClearView tokban van és eddig nem jött fel ( csak sarkokban kezdett, mivel nem volt néhány napig tokban és az övtáskába ki/berakásnál szerintem felgyűrte ), mondjuk elég sokáig kellett simogatni az éleknél felrakás után, de végül letapadt. Nagyon vékony, öngyógyuló és ScreenKnight után a tapintása és fény áteresztése, na meg az illeszkedése és "láthatatlan" volta nagyságrendekkel jobb lett.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
lela
aktív tag
válasz james008bond #16981 üzenetére
Ez az?
-
Tybike81
őstag
Van valami jelentősége ha Isocell szenzoros az S7E-m, és nem pedig Sony? Mennyire jobb az egyik mint a másik, és mitől függ, hogy mivel szerelték?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
manokaki
addikt
Bekapcsoltam , söt még kipipálgattam az üzenet , a telefon ( mind a 3 helyen raktam pipát) ..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
gerner1
nagyúr
válasz Tybike81 #16985 üzenetére
Attól függ, hogy a gyártás napján, éppen melyikből volt készleten. A különbség, ennyi lehet .
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
sziasztok, ket kerdesem lenne
-a telefon jellemzoen a mobilnetet (E-3/4G) hivas elejen lecsapja es nem is lehet engedelyezni. de nem mindig, neha (es ez a kerdes milyen kombinacioban) viszont hivas alatt is elerheto a net. mitol fugg es hogy lehet elerni hogy mukodjon?
-kb 5-6 elrontott ujjlenyomat utan kivag fel percre. ha hirtelen tovabb probalkozom akkor ez felmehet tobb percre is. sot egy alkalommal amikor kivettem zsebembol mar 12 perc varakozas fogadott. lehet ezt allitani valahol hogy ne dobjon varakozasi szuneteket (vagy kesobb dobja)
koszonom[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
RaveForce
veterán
válasz vadászcsiga #16938 üzenetére
ami kimerült annyiban, hogy némította a rendszerhangokat
nálam a silent boot mondjuk nem bugol, de érdekes hogy vkinek meg csak félig jó... az a telekomos rikácsolás valóban idegesítő, a 16évvel ezelőtti hótbutafon alcatelemen is lehetett választani ki-be hangot(a nincs is opció volt) és animációt/képet, itt meg mikor már mindent tud a zsebben a számítógép és multimédiaközpont, ilyen triviális dologra már képtelen„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
meszimark
tag
Mik vannak a Telekomos ROM frissítésben? Vagy ez csak egy biztonsági frissítés?
Samsung Galaxy S4 LTE -> Samsung S7 Edge -> Samsung S9+ DS -> Samsung S21 Ultra, Acer Predator 15 G9-591-73C2 (i7 6700HQ, 16GB RAM, GTX 970M, 256GB SSD + 1 TB HDD), Thecus N7700 NAS (3x1TB HDD, 2 TB HDD)
-
válasz Konflikt #16990 üzenetére
Hívás közben nem működik a 4G, ennek technológiai korlátai vannak, ezért visszavált 3G-re a telefon. Ez minden telefonnál így van. legfeljebb nem jelzi ki, ha 4G marad kiírva. Amint bevezetik a VoLTE-t, lesz 4G telefonálás közben is. Ja, és visszaváltásnál elképzelhető, hogy egy rövid ideig nem működik a net.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szellem.
nagyúr
-
Galahed
senior tag
-
RaveForce
veterán
válasz vadászcsiga #16996 üzenetére
igen, az első mondatom vonatkozott rá
de vki panaszkodott rá, hogy csak félig működik nála az app„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Konflikt
addikt
(#16993) ollie es (#16995) Ákkk:
koszi a valaszokat, ezek alapjan probalgattam, es a kov. a helyzet.
-ha elerheto 4G es ekkor hivsz, akkor lecsapja a mobilnetet es nem megy vissza 3G-re (sot E/G-re sem), nincs net es nem is lehet megoldani hivas alatt hogy legyen ki-be kapcsolgatassal.
-ha force-olom a mobilt hivas elott 3G-re (vagy 2/3G-re) ill. ahol hivsz nincs 4G akkor tenyleg lesz net hivas kozben is.a "problema" az hogy nagy a 4G lefedettseg, emiatt hivas alatt alapbol nem lesz net, hacsak kezzel elotte nem force-olom at 3G-re, mert hivas kozben mar ezt nem lehet megtenni. de legalabb mostmar latom hogy mukodik.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest