Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Burt1793 #118 üzenetére
mivel minden hivatalos forgalmazó itthon szemüveggel adja csak a készüléket, nem lehet tudni, hogy ez a szemüveg árával növelt ár (vagy kevesebb kicsit, akciós szemüveggel), vagy az csak ajándék, és ha lecseng az akció, akkor marad-e az ár, de szerintem az utóbbi, én nem emlékszem semmiféle olyan termékre, ami valaha olcsóbb lett volna, mert az előrendelői ajándék már nem járt hozzá
szóval szerintem felesleges olyat híresztelni, hogy olcsóbb LESZ, ha nem lesz már hozzá GearVR
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
válasz Burt1793 #118 üzenetére
Az Galaxy S csúcsmodellekben évek óta nincs rádió valami okból, kétlem, hogy ez az ok megváltozna egy év múlva. Amúgy semmirevaló, az én telefonomban van, ki is próbáltam már érdekességképpen. Ha nem muszáj, nem hallgatnék rádiót. Szar zene, gyökér műsorvezetők, pl. Sebestyén Balázs.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pohár
félisten
válasz Burt1793 #132 üzenetére
de a kettő közt nincs összefüggés, 210 volt az S6 kártyásan, függetlenül meg 230, nem is csökkent egy jó darabig egyik sem (a T-nél meg 250k perpill a sima S7, függetlenül meg 240, ebből sem lehet levonni sok következtetést azon kívül, hogy hülye a T
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
james008bond
őstag
-
mtm800
senior tag
válasz Burt1793 #13194 üzenetére
Ha csak az AP hez tallózod be a file-t /odin/ akkor megmarad mindened. De ha nem tetszik az új rom és vissza akarod majd tenni az eredetit, akkor mindenképpen kell majd mind a 4 file és az új belakás mert anomáliákat okozhat.
Vagy eleve felteszed a 4 file-t és belakod újra . -
HofiZoli
senior tag
-
törölt tag
válasz Burt1793 #14186 üzenetére
Nekem is van GPS, csak kb 10 éves térképpel.
Waze van nekem is, plusz bt füles miatt telefont felvenni/letenni, hogy lássam ki hív.Tablet általába hosszú útra van feltéve, gps-nek.
Engem nem zavar amúgy, le szoktam tenni teljesen, amennyire lehet, a szellőzőig kb.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
-
Meszgab81
újonc
válasz Burt1793 #14222 üzenetére
Helló!
Amit ajánlottál 2x is megcsináltam, de akkor is újraindult magától!
Viszont azóta megoldódott a minden gondja a telónak! Az SD kártya volt a hiba forrása. Nem tudom mi volt a nyűgje, de amióta kivettem, azóta kutya baja a telefonnak! Teljesen visszaállt a normál RAM kezelése is! Szal ha másnál is vannak hasonló tünetek, akkor vegye ki a memóriakártyát és figyelgesse a telefont, hátha megszűnnek a gondjai!
-
Joe.36
addikt
válasz Burt1793 #14329 üzenetére
Nekem a led 3 fényben felvillan sorban ha bekapcsolom a töltőt, majd töltés közben kéken ég, töltés befejeztével zölden, elég hamar feltölti, utána leveszem, nem hagyom rajta éjszakára.
Ezeket nagyon nem kell kímélni, erre lettek tervezve, nem szabad nagyon 0 ra lemeríteni, és feltöltve otthagyni a töltőn nagyon sokáig.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
RaveForce
veterán
válasz Burt1793 #14441 üzenetére
nemtudom, eddig sose volt üveghátlapos telóm, de én nem nagyon szoktam fürdetni ezt se
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Andralin
aktív tag
válasz Burt1793 #14500 üzenetére
Az Anysoftkeyboardot már próbáltam és bejött az is!
De sajnos végigzongoráztam az összes beállítását, töltöttem le hozzá különböző billentyűzeteket is, de nem tudtam rábírni, hogy jobbra csúsztasson.Átnéztem a kisegítő lehetőségeket is, ott sem találtam ilyen beállítást.
Esetleg tudsz segíteni, hogy merre keresgéljek, melyik menüpontban?
-
RaveForce
veterán
válasz Burt1793 #14515 üzenetére
Túl sokat használom a telót és sok szemét keletkezik? Kár, hogy ezt nem lehet automatizálni... Pár naponta nyugodtan törölgethetné magának.
program-szám, program, és felhasználó függő a mérete. többnyire temp és cache fájlok alkotják, pl amikor ürítem, utána látványosan a NFS: No Limit-ben a saját garázsomban másodpercekig rajzolja ki a kocsikat, egyébként, meg egyből ott van mind készen
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz Burt1793 #14517 üzenetére
nekem se az asphalt se a másik felkapott -most nem ugrik be- nem jött be, bár már nem mostanában próbáltam őket, de a NFS No Limit elsőre betalált
-
Andralin
aktív tag
válasz Burt1793 #14542 üzenetére
Próbálgattam mindkét megoldást és végül csak az anysoftkeyboard megoldását választottam, így kényelmesebb.
Sőt be tudtam benne állítani, hogy jobbra vagy balra swipe-olva a billentyűzetet jobbra összehúzza egykezes gépeléshet vagy visszaállítja teljes méretre kétkezes gépeléshez, így most ez a megoldás tökéletes szerintem! -
Andralin
aktív tag
válasz Burt1793 #14748 üzenetére
Na valamivel jobb a helyzet, köszi!
Most nézem csak, hogy a kontaktok átimportálásánál volt a gond!
A többszavas neveket az esetek nagyrészében egyben a keresztnév mezőbe tette, de néhány esetben pedig szétszedte magától keresztnév + vezetéknévre, és ezeknél van most a gubanc!Na azt hiszem akkor írogathatom át egyenként a hibásan átjött kontaktok nevét.
WinstonWolf: igen, közben rájöttem erre is!
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tjokai
senior tag
válasz Burt1793 #15967 üzenetére
Pár napja már szó volt róla itt a fórumon, nem ismétlem vissza ha nem gond. Örülök h a tied az egyik legjobb a piacon, az enyém sajnos nem az. Bár ma nem volt vele gond, javuló tendencia
Egyedül a megbízhatóságával akad problémám, minden más téren tökéletes![ Szerkesztve ]
Üdv!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 7 45mm+ Cellular Stainless Steel.
- Apple Watch Ultra 1 3 Hónap Garancia
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest