- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniboy
csendes tag
VDH-ra is kint van a novemberi frissítés
-
saril
senior tag
válasz
alcapone386 #7693 üzenetére
s20, s20plus csak pd 3.0 és csak 18 watt, legalábbis hol láttál 25 wattot? én úgy tudom az csak az ultra privilégiuma..
-
alcapone386
őstag
Kicsit összetett a válasz.
Lényegében ez a töltő(power bank) amit vettél, max gyorstöltéssel tudja tölteni a telefont. A supergyors töltés (samsung hívja így) az 25w lenne.
Sajnos a samsung elkezdte bevezetni a termékeibe azt a "biztonsági" funkciót amit az apple csinált először, (Inkább gazdasági mint biztonsági) hogy samsung kábel/töltő, csak akkor tölt rendesen, ha minden összetevő samsung.
Elviekben a power bankod akkor fog gyorstöltéssel tölteni, ha egy másik usb-c kábellel (ami támogatja a gyorstöltést), tehát nem samsung kábellel töltöd a telefonod. Másrészt gyárilag a gyorstöltés funkció ki van kapcsolva az akku beállításokban, és csak a szupergyors töltés van bekapcsolva. Hiába tudná a power bankod a gyorstöltést, amíg azt nem kapcsolod be, lassan fog tölteni a power bank.
Így kell bekapcsolni:
1. link
2. link
3. link
4. linkPl nekem van egy 65w-os fali töltőm, ami samsung kábellel csak gyorstöltést tud, de másik usb-c kábellel megy a supergyors töltés. Szóval több ok miatt sem mehet rendesen a töltés
-
mályva
aktív tag
Sziasztok van egy galaxy 20-am, viszont vettem hozzá egy Redmi VXN4304GL 18W 20000 mAh gyorstöltő fekete powerbank ot , amit usb végüvel töltök, mert a gyári samsung kábellel nem tölti.. Na most az van, hogy a töltés csiga lassú, és eleve csak akkor tölti ha lezárom a képernyőt. Miért lehet ez? A másik kérdés, hogy mit ajánlotok powerbankot galaxy s20-hoz? Köszönöm
-
DonMarco
aktív tag
válasz
alcapone386 #7688 üzenetére
Üdv ! Igen,nekem is most frissített a "drága" készülék..
-
alcapone386
őstag
XEH re is kint van az aktuális frissítés. S20plus.
-
Jappán
tag
válasz
sharkypeti #7681 üzenetére
Amit a tisztelt fórumtárs írt azt be kell pötyögni a tácsázóba. Bejön a teszt menü és azon belül a reciever menüpontra kattintva elfehéredik az egész kijelző és akkor látod mi a helyzet
De ott mindent le is tudsz tesztelni. Kamera, hangszóró, szenzorok.
-
BIT_
tag
válasz
takacsbotond #7685 üzenetére
Hydrogel.
Jobban véd, mint az üveg, ezt teszteltük itthon.
Oleofób, nem gyűjti az ujjlenyomatot. Öngyógyító. Ha megkarcolod, 24 órán belül eltűnik róla a karc.
Nekem nagyon bevált -
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Ti milyen fóliával véditek a készülék kijelzőjét? -
DaDa
senior tag
válasz
sharkypeti #7683 üzenetére
Igen, a tárcsázóba kell bírni.
-
belashx
senior tag
válasz
sharkypeti #7681 üzenetére
*#0*#
Ott a fenti sorban a színekre bökve látod/nem látod, hogy beégett-e. -
Chamoro
tag
Hölgyeim és Uraim! S21 Ultrára váltottam és maradt pár tok S20+ hoz. 1. Rhinoshield Bumber (új) 5000 Ft (ehez ajándékba odaadom a használt szürke LED Cover tokot.
2. Battery Case 6000mAh. Ez is voltaképp új de már nem használtam az S20+ al. A régi S9-el próbáltam ki és jól működött. 3000 Ft.
Privátban írjatok. -
balintka
addikt
TMH-ra kint a havi frissítés, 177 MB körüli méretű.
-
mályva
aktív tag
Galaxy s20on nem működik az nfc ez miért lehet ?
Nem tudok Google pay el fizetni.
Megcseréltem a sim kártyát úgy sem jo -
Jappán
tag
Én nem vettem le a hátlap fóliát. A tok úgyis takarja. :D Nincs tökéletes védelem.
A gyári fólia, ha már nagyon veszett lesz, nem veszek rá másikat. Az első kijelzőre vettem fóliát 8ezer forintért . Kb fél évig volt rajta, aztán idegből leszedtem és kidobtam mert semmi haszna nem volt. Ha nagyon masszívan kapja a készülék én Love Mei tokot dobnék rá. Sony Xperia Z2 telefonomon az volt és akkor még építőiparban dolgoztam. Na az brutális darab volt, de sokszor jó szolgálatot tett.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok galaxy s20 hoz vettem egy power bankot
vadonatuj a bank, nem tölti egyáltalán, de usb porton tölt
kell a samsung s20 nak valami beállitás hogy engedje tölteni vagy mi?
usb nek érzékeli, de nem tölti
Redmi VXN4304GL gyorstöltő -
sittes79
addikt
Sziasztok,
S20+ hoz keresek tokot, ami tud legalább 2 plasztik kártyát tárolni. Olyan kellene, ami csak hátul véd. Köszi -
mályva
aktív tag
háttérbeli adathasználat engedélyezése? Ezt ki kell lőnöm minden appnál , amir nem akarok hogy menjen mobil netről?
-
mályva
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogyan kell megoldani mobilnet alatt, hogy egyes appok fussanak mások ne? Mert nem szeretném ha enné 1-2 app akkor a netet. Samsung galaxy s20 köszi
-
okezsoke
tag
Sziasztok!
S20-at szeretnék venni használtan, mire érdemes figyelni ennél a telefonnál? -
Ubul86
őstag
sziasztok...szerintetek arra van lehetőség, hogy okos felvétel készítésénél, amit már elkészített, és esetleg nem készített belőle képeket, valami oknál fogva, csak a 10-15 mp-s videót, meg 5 mp-s gyorsítottat, van valahogy lehetőség, hogy újra átnézze, és ha talál olyan képet belőle, akkor átalakítva lementse?
Sokszor előfordul, hogy van egy 15 mp-s smart capture-m, amiből nem csinál képet, csak a videó, de van, mikor 12-13 felvétel is készül, benne sima képekkel + filter + videókkal
És az előbbit nem értem, hogy miért, de arra gyanakodtam, hogy lehet ha túl sokat készítek egyszerre, akkor beragad -
slybubu
csendes újonc
Köszönöm az időd és fáradtságod hogy megnézted
-
slybubu
csendes újonc
Ez már biztató
Köszönöm -
slybubu
csendes újonc
Sziasztok,
Nekem is nagyon bejön a telefon, szándékozom is beruházni rá, feltéve ha futna rajta egy számomra igen fontos alkalmazás.
A neve Guardian connect. Amennyiben valakinek ideje engedi letöltené a készülékére ezt az appot a play áruházon keresztül hogy tudja e a teló futtatni?
Köszönöm előre is! -
MadMancs
veterán
válasz
Essentials #7643 üzenetére
Mindenkinek más ami jó. Lehet neked Samsung jobban bejön, lehet másnak pont nem. Bár mindkettő Samsung panel, kinek ez, kinek az, sok függ a kalibrálástól, és felhasználói színprofil beállítástól.
-
Teaway
veterán
válasz
Essentials #7643 üzenetére
Sajnos (vagy szerencsére
) nincsenek iPhone-os barátaim.
-
Essentials
aktív tag
Szeretném leszondázni a véleményeteket, mert egy soha le nem zárható vitában vagyunk egy kedves ismerősömmel. xDD
Szóval én azt állítom ( mert azt látom ) hogy az OLED iPhone-ok kijelzője más színárnyalatokkal dolgozik mint a Galaxy S mobilok megjelenítői, annak ellenére hogy általában a Samsung gyártja le ezeket a paneleket az Apple számára, de az Apple kalibrálja be őket magának.
Amikor megnézek egy S mobilt, nekem alapértelmezett ( default/gyári ) módban hagyva is szaturáltabbnak tűnik a kijelző, élénkebben a színek rajta. Ezt többször észrevettem, és még a legfrissebb sorozatoknál is látom ezt a különbséget.
A kedves ismerős viszont váltik állítja hogy ez nem igaz, ugyanolyanok a panelek, ő nem veszi észre a Samsung szaturáltabb színeit, és azt mondja hogy biztos nem gyári alapbeállítású készülékeket hasonlítok, hanem olyan S mobilt, ami át van témázva élénk módra. ( De ez egyébként nem igaz, mert default beállításon látom a különbséget. ) Sokszor hallom azt is, hogy az iPhone kijelzője "fakó", olyan emberektől, akik Samsung S/Note sorozatot használnak.
Szóval az a kérdés, hogy ti switcherekként, vagy a barátotok OLED iPhonejára, vagy Galaxy S/Note készülékére átnézve észreveszitek ezt a szaturáltabb ( vagy fakóbb ) különbséget, létezik-e szerintetek, avagy nem! Még jobb ha egyszerre használjátok mindkettő típust. Köszi előre a válaszokat! 🙂 -
BIT_
tag
Sziasztok.
Segítség kellene.
Vettem használtan egy Samsung s20+ 5G telefont és néztem, hogy az utolsó frissítés rajta 2020 Szeptember 1. volt.
Kerestem frissítést, de nem talál semmit.
Szoftver adatainál látom, hogy H3G angol szolgáltatós a telefon.
Van e mód és ha igen mi, hogy egy magyar firmware kerüljön a telefonra?
Előre is köszi a segítséget. -
modd3r
őstag
TMH már OTA-n!
-
mldigital
tag
válasz
alcapone386 #7636 üzenetére
Bluetooth órára, bixby nem aktív.
-
mldigital
tag
Segítenétek megfejteni mi kapcsolja be a ne zavarj üzemmódot? Random módon előjön. Képek :
[kép] -
polonic
félisten
OTA is elérhető a frissítés XEH-re.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
viewdetails #7631 üzenetére
Igen, mert idei telefonok. De mi tavalyi modellesek a12vel kapjuk.
-
MadMancs
veterán
válasz
viewdetails #7629 üzenetére
-
viewdetails
addikt
válasz
MikeWazowski #7630 üzenetére
A52, A72, A32 ami kezembe került mostanában Android 11-el és tudja, nincs rendszerhez kötve, Samsung a hunyó hogy nincs backportolva a régebbi modellekre.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
viewdetails #7629 üzenetére
Az majd csak az android 12-vel jön jövőre.
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #7628 üzenetére
Smartswitch lehozta, de nagy változást nem látok elsőre. Google hírfolyam legalábbis még mindig nincs a bal oldalon.
-
mg1992mg
őstag
válasz
MikeWazowski #7624 üzenetére
XEH még szintén semmi.
-
nagyj74
senior tag
Vodás S20+-ra jött frissítés
-
polonic
félisten
válasz
espista #7620 üzenetére
Szia
Van egy chrome bővítmény, ami szinkronizálja az adatokat, de lehet csak a könyvjelzőket, a samsung browswerrel. A chrome bővítmények pedig telepíthetők edge-be. -
espista
senior tag
Sziasztok! Van rá mód, hogy Microsoft Edge-ről átköltöztessek mindent a Samsung Internet Browswrre és még az asztali Edge-el is szinkronizáljon?
-
jpisti
senior tag
Ha nem Magyarországra gyártott készüléket sikerült vennem, akkor vajon fel lehet rá tenni egy olyan ROM-ot amit a Magyarországra gyártott készülékeken van?
-
nagyj74
senior tag
Létezhet az, hogy e-sim-el a teló takarékosabb az akksival?
-
giroud199
senior tag
Valakinek lenne ötlete, hogy hol lehet kikapcsolni a Samsung gyári zenéjét, ha bedugom az USB n tölteni a készüléket az autóban egy fejegysegbe? Illetve miért nem jatsz le hangokat type c n keresztül? Köszönöm a válaszokat
-
nagyj74
senior tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem.
Eddig úgy használtam a S20+-t, hogy 1. SIM VODA, 2. SIM Telekom. A Telekomról megy a net, összes többi rákérdez.
Ma aktiváltam a Vodafone e-sim-et, a Telekom kártyát ugye át kellett rakni az 1. slotba. Azóta viszont nem írja ki a Vodafone e-sim-re a VOLTE-t. A Telekomra eddig alapból nem írta ki.
Mi lehet a gond, ettől még tudja az e-sim a VOLTE-t? -
MadMancs
veterán
válasz
trent11 #7608 üzenetére
S20+ 5G, rendesen kiírja ablakban a hívő nevét, és fel is lehet venni csukott tokkal.
Egyedül ne zavarj üzemmódban jelenik csak meg a kis ikon ha hívnak (értelem szerűen nem lehet felvenni, de nyitott tokkal is ugyanez, csak redőnyt lehúzva, de ez rendeltetésszerű működés. -
trent11
csendes tag
Használ valaki s20+ra Smart Clear View tokot?
Nem igazán hozza azt amit a videókon látok, többek között
1. bejövő hívásnál nem írja ki a hívó felet, csak egy kis ikon mutatja hogy csörög a telefon
2. nem is tudom felvenni a telefont anélkül, hogy kinyitnám a tokot, amikor nyomkodom az ikont hogy elhúzzam valamerre, azt írja hogy pattintsam fel a tokot és úgy használjam a telót
3. eddig semmi testreszabható opciót nem találtam a tokra a telefonban, leszámítva azt hogy a tartozékoknál a szövegirányt tudom állítani.
Bármilyen tapasztalat érdekelne ezzel kapcsolatban. Köszi -
Srácok egyelőre búcsút intek, átmegyek az ellenséghez.
Minden jót és még sok frissítést kívánok mindenkinek! -
jpisti
senior tag
Ma megjött az óra, de valamiért az EKG nem működik... illetve a telefonon nem hajlandó elindulni a Health Monitor alkalmazás mondván: "A szolgáltatás nem áll rendelkezésre, A Samsung Health Monitor nem használható a jelenlegi tartózkodási helyén."
...pedig elméletileg már használhatónak kellene lennie Magyarországon. Valakinek valami tipp? -
atomka78
aktív tag
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Egyébként mennyi pénz most (hol a legolcsóbb) egy aksi csere az S20+ 4g telón ha már nincs gari a telefonra ?
-
alcapone386
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged