- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
válasz
MadMancs #8832 üzenetére
Nálam szerintem az a baj, hogy az átalakító már eleve kikapcsolja a telefon mikrofont, és mindegy hogy mikrofonos vagy mikrofon nélküli kábelt dugok bele.
Én csak a hangot vinném a kábelen, és a telefon mikrofont használnám ahogy használtam eddig is, jack aljzattal bíró készülékkel, ugyanezzel a 3 pines jack/jack kábellel.Nincs esetleg valami szoftver ami visszakapcsolja a mikrofont, átalakító használatakor?
-
viewdetails
addikt
válasz
MadMancs #8356 üzenetére
A Samsung honlapján Budapesten jelenleg a Westendben, az Oktogonon és az Árkádban végeznek hivatalos, garanciális szervízt. Ami érdekes, hogy a korábbi, budaörsi Tesconál lévő TMX szervízt már nem jelölik, de a TMX honlapján mint javított márka fent van.
Pár hónappal ezelőtt ismerőst azzal hajtottak el az Árkádból, hogy nem szervízelhetnek, csak TMX Budaörs vagy a Samsung Oktogon maradt a Samsung döntése alapján, Experience Store-októl visszavonták.
Bogozza ki aki tudja. -
kerobi
senior tag
válasz
MadMancs #8276 üzenetére
Vezeték nélküli töltést ir ki, meg jó sok időt. A gyorstöltés, szupergyors töltés és a vezéknélkuli töltés be van kapcsolva, plusz a 85%os akkuvédelem is.
Egyébként 92%os az akksija mikor vettem 1 hónapja meg az első rendszer volt rajta.
A szabványt azt nem tudom, de vásárlásnál ki lehetett választani az s20-at is, meg ajfon meg stb. Az autos töltö magsafe töltö, az is lassan tölt, ráadásul nem is magnetic..
Ők voltak a jomadarak. -
retesz147
addikt
válasz
MadMancs #5318 üzenetére
Szia.
Itt erre a töltőre gondoltál?
Xiaomi 20W Wireless Charging StandAmennyiben igen, mivel "hajtottad meg"?
Vagy ki milyen töltőpadot ajánl, amivel megy a gyorstöltés és max 10e Ft (jahbés ha lehet, álló
) .
Köszi! -
ACE-
addikt
válasz
MadMancs #8119 üzenetére
Ja, minden rendben, a Google Pay-nél elveszett az összes kártyám, a Curve-öt hozzá sem tudom újra rakni... Az SMS-eknél azt vettem észre hogy nem másolja ki a regisztrációs SMS-ekből a 6 jegyű kódot, régen megjelent a felugró üzenetben csak rányomtál és kimásolta... szóval ez azért okozhat galibákat...
-
ACE-
addikt
válasz
MadMancs #8105 üzenetére
"Valóban Android 12 újdonság, és eddig csak digi simmel láttam működni."
Talán azért, mert a többi szolgáltató lefedettsége sokkal jobb, és ha DIGI sim-et használsz másik szolgáltatóval akkor nem nagyon lesz olyan terület (vagy viszonylag ritkán) ahol DIGI van, de a másik nincs. Elvileg a szolgáltatónak ebbe nincs beleszólása, ha megy a VoWifi akkor ennek is mennie kell.
-
Rocker1
tag
-
viewdetails
addikt
válasz
MadMancs #7759 üzenetére
Én is így vagyok vele, amikor kell töltöm és nem ülök mellette, hogy mikor hány százalék, gyorstöltést nem használok, kivéve reggel 6:30 és 8:00 között, vagy ha autóban csatlakozik kábellel.
A kérdés inkább csak filozófikus volt, vajon mikor "hazudtak" nekünk, kapcsoló előtt vagy után? -
viewdetails
addikt
válasz
MadMancs #7756 üzenetére
Bár ez az akkutéma inkább vallási meggyőződés a topikokban, ez a kapcsoló azért felvet pár kérdést:
1, mivel korábban nem volt ilyen a rendszerben, akkor tkp. ezáltal elismerik, hogy eddig tudatosan károsították a felhasználókat az idő előtti akku kapacitás csökkenéssel és az akkucsere költségeivel?
2, beszélhetünk-e továbbábullshitelésrőlfélretájékoztatásról amikor az intelligens töltőáramkörökröl, csepptöltésről, stb. hallunk a gyártótól?
3, ha pedig csak placebo, akkor most ezzel azokat vezetik félre, akik a 80%-os töltésre esküsznek?Update: nem tudom, ez a kapcsoló mennyire Samsung specifikus vagy általánosságban megtalálható a 12-es rendszerekben, gyártófüggetlenül?
-
belashx
senior tag
válasz
MadMancs #7164 üzenetére
Igen, szerintem is a magas fényerős használat a hiba, de kinek-hogy tetszik.
Mielőtt bárki azt hinné...Én nem a kijelző kímélése miatt használom bizonyos fényerőn, hanem, mert úgy kényelmes a szememnek.
#7165 modd3r:
Mindegy, milyen telefont használsz, ha OLED, akkor az ilyen lesz. Samu gyártja a legjobb mobilos kijelzőket (szerintem), szóval ez ilyen. -
rappit4
őstag
válasz
MadMancs #7148 üzenetére
Sound Assistant nekem is fenn van. Én sem hallgatom hangosan, de a kenyelmes hangero alatt van boven. Most néztem egy iBasso DC03 nevu DAC-ot, remelhetoleg az erositis majd rajta eleget.
Még egy másik kérdés, tudtok ajánlani sima egyszerű USB-C > Dupla USB C splittert? -
buherka
addikt
válasz
MadMancs #7116 üzenetére
Amúgy ezek a saját márkás Qilive cuccok mind Francia (Auchan is az). Meglepően jó minőségűek. Van Tv-jük, számtech periféria, meg minden. Anno központi beszállítója voltam az Auchan-nak, és nem hordtuk vissza ezeket a cuccokat. Meg is lepődtem. Szóval annyira nem gagyi. Ár érték arányban verhetetlenek. Itt van 2200.- pénz
-
rappit4
őstag
válasz
MadMancs #7075 üzenetére
Egy ilyen átalakítót vettem. Nektek melyik vált be? Szerintem nem szoftveres hiba lesz mert ha megmozgatom akkor dobja el.
-
válasz
MadMancs #7063 üzenetére
Hát ez vicces, szerintem ha 5-6 óra SOT-om lenne, akkor az enyém rég nullára merülne. Nagyából 3 óra napi SOT-al 50% alatt vagyok, de mivel napi 2x legalább töltöm az autóban USB-ről, 1-1 órát így kicsit árnyalja a képet.
Szerintem fos, és ezzel nem vagyok egyedül. Persze más sem.
Majd megpróbálom 1 nap tesztelni egy régebbi Note telóval, az mit lök.
Úgyis érik az almára csere egyéb okok miatt is. -
BigBlackDog
veterán
válasz
MadMancs #7003 üzenetére
"az olyan mintha PC-dben a CPU órajelét fixen maxra lockolnád ha szükség van rá ha nem"
Azzal még nincs semmi gond, ha maxra van lockolva az órajel. Nálam is 8-10 éve már 4.8 GHz-re van belőve a proci órajele, viszont netezés közben 40 fok körül maradnak a maghőmérsékletek. Ha viszont már ki is van használva, akkor fog melegedni.
-
polonic
félisten
válasz
MadMancs #6644 üzenetére
Érdekes amúgy ez. Valamihez, pl private share mégis kell az a szám, a SIM-ről olvasná ki.
És szerintem itt az RCS-nél is kiolvasná a számot és nem kéne kézzel megadni.
De ettől függetlenül, igen, működött így is.
Tényleg érdekes ez a számkijelzés is, mert korábban S8-cal ugyanazzal a fizikai SIM-mel látszódott nekem. Feleségem S8-án is látszódik a szám. -
Hauzer
tag
válasz
MadMancs #6621 üzenetére
Köszi,hogy rá néztél. Nekem igazából kettő van. Nappal és este. Teljesen más beállításokkal, hangerővel , éjszaka energia takarékosan stb. Most ezekből semmi se megy. A fő képernyőt lehuzva régebben ki írta,hogy melyik fut épp. Most ezt se látom..de ez lehet a frissítés miatt is akár. Nem is zavarna...de hogy este megint 35%ot merül magában a telefon,az már igen. Erre jó volt az energia takarékos dolog.
-
scavy
tag
-
BaDaBoo
csendes tag
válasz
MadMancs #6059 üzenetére
Elvégeztem több teszthívást. Végül megállapítottam, hogy a hívott fél is hallatszik, csak kb tized olyan hangosan mint a saját hangom.
Mate 20 Pro-n ez volt fent: CallRecording_10.1.0.apk. Ez szépen tette a dolgát, hallatszódott mind a két fél kristálytisztán, de az S20+ valamiért nem eszi meg. Hiába adom meg a szükséges engedélyeket neki, nem engedi az említett verziót telepíteni se.
Biztos vagyok benne, hogy valami bagatel dolog lesz a hiba forrása ha egyszer rájövök, de még nem találtam meg.
-
BaDaBoo
csendes tag
válasz
MadMancs #6049 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
A Cube ACR-t valószínűleg finomhangolni kell, mert hívásnál csak a saját hangom hallom, a hívott fél hangját pedig nem.
Telefonelvétel hangforrásánál Te mit állítottál be? Alapértelmezetten "Voice recognition (software)" opción van, de úgy a hívott fél nem hallható.
A távirányítóval kapcsolatban meg elsiklottam az infra hiánya felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged