- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier3
csendes újonc
válasz
belashx #8533 üzenetére
Elsőre tökéletesen megoldotta a problémát a downgrade, úgy ahogyan azt belashx is említette, nekünk ha jól sejtem ugyanaz a készülékünk van. Megtudom erősíteni, hogy így rendben van, nyugodtan mehet a downgrade amíg újabb verziót ki nem ad samsung, amivel működik rendesen.
-
nostromomind
csendes tag
válasz
belashx #8512 üzenetére
azt hittem csak azokat érinti akik számhordozással jöttek át.
Vegyek egy olyan kábelt és tegyek fel 1-el régebbi szoftvert?Azt sem tudom hogyan lehet pedig letöltöttem 1-el régebbit, de hogy pontosan melyik ablakokkal nyissam meg az odinban és épp nyaralni indultam volna, de nincs internetem. -
Rinocerosz
őstag
válasz
belashx #8503 üzenetére
Igen, ezt a Frijában meg kell tanulnunk. Sajnos én sem tudom, hogy lehet régebbi verziót letölteni, de szerintem valahogy biztosan. A manual módot már én is nézegettem és olvasgattam is utána, de egyenlőre semmi.
Holnap lehet rászánom az időt és megpróbálom ezt a dolgot felkutatni. -
flawfless
csendes újonc
válasz
belashx #8482 üzenetére
Sziasztok!
Próbálom megcsinálni párom S20+ készülékét az új frissítés után. Nála kártyafüggetlen a készülék, és T-s kártya van benne. Most jött el az Örs vezér téri Samsung szervíztől, ahol azt mondták neki, hogy ez egy központi hiba az új frissítéstől, és a T-s ügyfeleket érinti. Csinálni nem tudnak vele semmit, meg kell várni, amíg a Samsung kiad egy következő frissítést.
Szóval összefoglalva nem működik a mobilnet, és nem tudnak neki Odinnal feltenni az üzletben egy előző verziójú firmwaret. Én próbáltam itthon megcsinálni Odinnal, de valamiért megakad a 'setup connection' fázisnál, amikor már betettem az összes AP, CSC-t meg ilyeneket. Megpróbáltam a legújabb Odinnal, illetve az előző verziós Odinnal is. A Firmware mérete amúgy 9 GB, nem tudom hogy ez-e a probléma. Régebben, ilyen 5-6 éve, amikor még szórakoztam custom romokkal, akkor 1-2 GB volt egy ilyen történet. A telepítést pedig úgy csinálom, hogy a teló download módban van, USD debug bekapcsolva, tehát érzékeli az Odin, de nem tud tovább menni a setup connection-nél. Valakinek esetleg erre valami tanács?
Ja, és hogy miért rád toltam a replyt: Ezt nem értem pontosan, ez hogyan lehet, hogy Vodás a teló és T-s a kártya? Nem csak kártyafüggetlen telefonnal lehet használni bármilyen hálózatos kártyát, és hogyha valamely szolgáltatóhoz van kötve (vodás, t-s, yetteles), akkor csak annak a szolgáltatónak a kártyájával működik? -
Rinocerosz
őstag
válasz
belashx #8477 üzenetére
Érdekes lenne azt is megnézni, hogy mi történik rom csere esetén. Mondjuk ha Xeh romot raknál a telefonra. Nem tudom lenne e változás, de ki tudja.
Szerintem jó lenne már ha a samsung is bevezetné, hogy nincs ennyi különböző rom hanem van egyfajta és kész. Igaz én váltottam s22-re és ott már csak olyan van, hogy EUX és ez ügye Európa + pár ország és még egy Európa EUY néven... gondolom ezt már visszafelé nem fogják megoldani.
-
laczkaba
aktív tag
-
MadMancs
veterán
válasz
belashx #8167 üzenetére
VDH s20+ és XEH S21 ultra is probléma mentes T-simmel. Volt már 1 és 2 Telekom, illetve a 4 szolgáltató kb minden kombinációja.
Pontosabban S21 (csak azzal) el volt kb 2 hét amikor 1 cellán rakoncátankodott Telekom sim egy cella frissítés után (eldobta hálózat, max H+, nem voltam elérhető, nem ment ki hívás stb), de Telekom hibabejelentés után háttércsoporttal egyeztetve újrakonfigolták cellát azóta oké újra. -
MadMancs
veterán
válasz
belashx #7166 üzenetére
Igen, nálam is ez az ok, jó persze utcán, világos helyen max a fényerő, de ott kell is, lakásban, zárt helyen viszont nagyon bántja a szemem ha magas. Adaptív tudja mikor mi a jó. Asszony S20+ nyúzza rendesen, nála kb ha otthon van alváson kívűl mindig be van kapcsolva játékai miatt kijelző, neki is adaptív. Nyoma sincs beégésnek. Igen Samsung egyik legjobb, nem véletlen gyártja pl ő iPhone kijelzőket is, apple pedig erre nagyon speciálisan érzékeny, egyik amivel reklámoznak sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest