- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
TMH-ra kint a 4.1
-
BIT_
tag
válasz
Csillagkuty #8198 üzenetére
Gondolom gyári beállítás visszaállítását még sosem csináltál. Azt meg kellene próbálni. Különben sem árt főverzió frissítés után csinálni egyet.
Az szerintem megoldja a problémádat. -
Csillagkuty
tag
Sziasztok! 1 éves s20+-om van. Tapasztalt más is olyat, hogy a főképernyő egyszerűen befagy? Nem reagál érintésre, de pl alul az alkalmazás váltó gomb működik, de pl az alkalmazásokat ott bezárni vagy váltani nem engedi. A redőnyt le tudom húzni, ott be tudom kapcsolni pl wifi, zseblámpa stb., ha messengeren rám írnak tudok válaszolni, de főképernyőn lapozni, alkalmazást megnyitni nem lehet, nem reagál. Telefonkönyv, névjegyzék, üzenetek lent szintén semmi. Egy frissítéssel el vagyok maradva, az vajon megoldja a problémát? Ha egyáltalán szoftveres a gond, bár ha a kijelző reagál a fenti esetekben, akkor nem lehet fizikai probléma.
-
laczkaba
aktív tag
Akku tapasztalat one ui 4.1.100%ról-60%-ig ügyesen lemegy,viszont innen nagyon gyengén merül.5 óra kijelző idő megvan.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
viewdetails #8194 üzenetére
Igen,úgynézki az üzemidő jobb lesz.Simább,gördülékenyebb.
-
laczkaba
aktív tag
[kép] .Megjött.
-
Rinocerosz
őstag
Szia!
Ügye ha fóliát veszel akkor talán nem lesz gond az ujjlenyomat olvasóval mert az vékony. Amit javasolnék, hogy a Beállítások - Kijelző - Érintésérzékenységet kapcsold be és akkor szerintem fóliával okés lesz legyen az bármilyen.
Az üvegfólia az már más kérdés, ott érdemes lehet olyat venni amin meg van jelölve az ujjlenyomat olvasó kompatibilitás. Spigen is elég jó vétel lehet... sokan vettek olyat ahogy itt olvasgattama fórumot. Szerintem amivel nem lőhetsz mellé az a UV-s üveg ezek a legjobbak.
Óva intenélek olyan üvegfóliáktól amiknek csak a széle ragad mert az katasztrofális... cuppog a kijelző, nehezen érzékel és még könnyen a por is alá megy és akkor onnantó annyi neki.Nekem a Whitestone Dome Glass jött be, de ez elég drága opció azt hiszem olyan 15-20 ezer ft között vettem. Sajnos nem is az ára a baj hanem az, hogy nem lehet kapni vagy csak nagyon nagyon ritkán.
-
tKb.
tag
válasz
Rinocerosz #8190 üzenetére
Sziasztok!
Fóliát szeretnék vásárolni a telefonomra, mert az eredeti már nagyon gatya... viszont az ujjlenyomatolvasó miatt, úgy hiszem, hogy nem tudok egy sima mezei üvegfóliát vagy akármit, mert akkor nem fog működni. Tudnátok esetleg ajánlani ezzel kapcsolatban valamit?
Köszönöm
-
nagyj74
senior tag
válasz
Rinocerosz #8187 üzenetére
Csak javítás?
-
modd3r
őstag
TMH februári frissítés megérkezett.
-
laczkaba
aktív tag
És működik a 96Hz képfrissités.Érdekes módon sokkal kevésbé meríti az akkut mint a 120Hz.Pedig nem sok a különbség.
-
lasse001
senior tag
válasz
Rinocerosz #8176 üzenetére
A Vodánál lehet kérni erősítőt amit vezetékes netre kötsz. De sz..ra sem való. Nekem volt 2 is. De 10 2 szer ha rácsatlakozott. Ez miatt is múlt héten az egész család váltott számhordozással a T-re.
-
lasse001
senior tag
válasz
Rinocerosz #8174 üzenetére
Mert a vodafone nem tudja. Csak a telekom. Rakj be egy T-s kártyát és bent lesz a kapcsolók között
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
Szerettem volna kipróbálni a Wifi hívást, de sajnos nekem nincs ilyen opcióm. Elvileg ha jól tudom a Telefon appban kellene keresni, de nincs ott. A navigációs menüben és a wifi beállításoknál se találtam. Ez valami szolgáltató függetlenül dolog? Nem igazán értem miértnincs meg ez az opció.
Galaxy s20(vdh) androd 12...
-
MadMancs
veterán
válasz
belashx #8167 üzenetére
VDH s20+ és XEH S21 ultra is probléma mentes T-simmel. Volt már 1 és 2 Telekom, illetve a 4 szolgáltató kb minden kombinációja.
Pontosabban S21 (csak azzal) el volt kb 2 hét amikor 1 cellán rakoncátankodott Telekom sim egy cella frissítés után (eldobta hálózat, max H+, nem voltam elérhető, nem ment ki hívás stb), de Telekom hibabejelentés után háttércsoporttal egyeztetve újrakonfigolták cellát azóta oké újra. -
belashx
senior tag
válasz
inflator #8166 üzenetére
Térerő van rendesen az adott helyen?
Vagy ugyanaz a gond, ami évek óta fennáll a Samsung és Telekom párosításánál:
Látszólag minden rendben és jön egy sms, hogy nem fogadott hívásod volt.Nekem vodás szoftver van rajta, Telekomos simmel, és nem jónnek random smsek nem fogadott hívásokról, mint korábbi T-s Samsung telóknál.
-
inflator
tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki más is olyat, hogy a térerő jelnél csak egy áthúzott karika jelenik meg?
Napjában többször is, pár másodpercig tart, ilyenkor se hívni nem tudok se engem hívnin nem tudnak.
Szervizben volt a készülék, a mérések szerint hibátlan.
Korábban két telenor simmel hazsnáltam, nem volt ilyen gond, most két telekomos sim van benne és azóta csinálja. Sim kártya csere is volt már.
Köszönöm előre is. -
venom8888
őstag
válasz
Rinocerosz #8161 üzenetére
Meg van,koszonom
-
venom8888
őstag
válasz
Rinocerosz #8159 üzenetére
igen a nagyitassal kinlodik, azt hol lehet kikapcsolni?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A telefon kepernyoje korul megjelent egy sarga keret, hogy tudom eltuntetni?
-
mani17
tag
válasz
Rinocerosz #8063 üzenetére
Szia, érdekelne. Esetleg egy leírást tudnál linkelni? (S10 fórumban nem találtam)
-
mani17
tag
Sziasztok, S20 tulaj leszek a napokban, viszont nem egy Sima S20am lesz, hanem USA Modell 12gb ram illetve snapi 865. Namármost sajnos nincs rajta magyar nyelv
ezellen tudnék valamit is tenni? Válaszokat előre is köszönöm!
-
polonic
félisten
Új frissítés jelent meg XEH S20+ -ra.
-
ACE-
addikt
válasz
viewdetails #8149 üzenetére
Nekem volt... pl. Skype egyszer megy egyszer nem... Samsung E-mail progija is hasonlóan...
-
ACE-
addikt
válasz
viewdetails #8143 üzenetére
Tapasztalataim szerint az, hogy PC-n és telefonon szimultán olvasod a leveleket, és az értesítés ott marad, az app függő, és nincs köze a telefonhoz, valamelyik app "frissíti" az értesítési sávot, valamelyik nem...
-
Zsivi
tag
Sziasztok,
a képen látható folt jött elő a kijelzőn. Valaki találkozott már ilyennel, mitől lehet ez?
Köszi előre is!
Andris -
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #8142 üzenetére
Hát nekem nem lett jobb. Az egy dolog, hogy nem tudok fontosnak jelölni beszélgetéseket, ahogy korábban a 11-es Android alatt (hogy Ne zavarjanak módban ne csak a Kedvenc névjegyek érjenek el, hanem aki még fontos lehet írásban), de maguk az értesítések is késnek, jellemzően a chat alkalmazásokból, illetve ha PC-n elolvastam őket, akkor is még órák múlva is képesek az értesítési sávon virítani, mint olvasatlan elem.
Ti is küzdötök hasonlóval? -
modd3r
őstag
Februári frissítés kijött TMH-ra!
-
kisbéci
tag
válasz
Rinocerosz #8138 üzenetére
Tegnapelőtt jött meg. Szóval akkor kezdtem előről beállításokat. Na mindegy most épp tökéletesen működik.
-
kisbéci
tag
Sziasztok! Mikrofon hiba van a készülékemmel. Most jött vissza garanciális javításból de a hiba továbbra is fennáll. Egyszer jó egyszer nem. Messenger hangüzenet egyik pillanatban van hang másikban nem vesz fel semmit. Hívás is hasonló. Lehetséges, hogy szoftveres hiba lenne? Nincs fent csak alap alkalmazások. Köszi a tippeket.
-
stvrbll
csendes tag
Hello! Esetleg vki tudja hogy mi változott A12 alatt a wifi hívásban? Eltűnt az ikon, jelenleg úgy látszik hogy egyáltalán nem működik ez a funkció. Elég gyenge a mobilhálózat sajnos , számomra elég fontos dolog ez.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
viewdetails #8128 üzenetére
Nekem akkor lett jó a telefon mikor odinnal feltettem rá a romot és csináltam egy FR-t... érdekes dolgok tudnak lenni itt :)
Mikor csak a romot tettem fel és elkezdtem bealkni a telefont több hiba is volt. Az egyik, hogy a névjegyeket nem tudtam importálni, tv-re nem bírt csatlakozni.. úgyhogy megint rom aztán fr... és rendbejött.Most mondjuk nem lehet panaszom mert olyan jól hasít a készülék, hogy az nem igaz.
-
viewdetails
addikt
Ne törölgessétek, nem lesz jobb. Át kell nézni az alkalmazás listát, mi használ testérzékelöket, gps-t.
Hozzáteszem, kiszámíthatatlan, mert bár én megcsináltam a resetet a 12 után, tegnap megismételtem, mert így is volt gond az értesítésekkel, Android Autóval. Most jónak néz ki.
-
NavySeal
senior tag
Na, megcsináltam végül én is a visszaállítást.
OTA-n most dobta fel a februári frissítést (VDH). -
ACE-
addikt
válasz
MadMancs #8119 üzenetére
Ja, minden rendben, a Google Pay-nél elveszett az összes kártyám, a Curve-öt hozzá sem tudom újra rakni... Az SMS-eknél azt vettem észre hogy nem másolja ki a regisztrációs SMS-ekből a 6 jegyű kódot, régen megjelent a felugró üzenetben csak rányomtál és kimásolta... szóval ez azért okozhat galibákat...
-
mldigital
tag
Sziasztok. Nem lehet valahogy rávenni a telefont, hogy az erősebb wifi jelhez kapcsolódjon. Nagyon ragaszkodik az egy csikhoz holott mellette listán is ott van egy sokkal erősebb jelű wifi.?
-
BIT_
tag
válasz
Rinocerosz #8117 üzenetére
Mondjuk nekem összes jelszavam bent van Samsung passban.
-
BIT_
tag
válasz
Rinocerosz #8115 üzenetére
Hmm, nekem az OTP beállítása kb 2 perc. Mi tart abban olyan sokáig?
-
NavySeal
senior tag
válasz
Rinocerosz #8113 üzenetére
Sajnos nekem is meg kell lépnem...pedig (főleg a banki appok) miatt nem nagyon akarom.
7végén valószínűleg rászánom én is magam. -
Rinocerosz
őstag
Nagynehezen én is megléptem a visszaállítást
. Odinnal felnyomtam a rom-ot aztán egy FR és hát most a telefon olyan mint egy kisangyal.
Azonos használat mellett jelenleg estére marad olyan 30% vagy több a készülékben.
Egy akkumulátor csere talán még ezt is megfejelné, de hát sajnos kicsúsztam a 1 évből... talán ha már nagyon gyengül akkor kicseréltetem. -
norbe74
csendes tag
válasz
viewdetails #8111 üzenetére
Mindent töröltem és újratelepítettem.
Na mind1, most töröltem a Play szolgáltatásokat és letöltöttem megint.
Majd elválik, bár csodára nem számítok. -
norbe74
csendes tag
válasz
viewdetails #8109 üzenetére
Köszi megpróbálom.
De 11-en nem fogyasztott ennyit.
Csak mióta frissítettem 12-re. -
viewdetails
addikt
-
norbe74
csendes tag
Sziasztok!
Az akkuhasználati adatoknál a Google Play szolgáltatások előkelő helyen szerepel kb. 3-5., sokat fogyaszt átlag 5%. A háttérben folyamatosan megy.
Ez másnál is így van?
Illetve ha kényszerleállítom vagy kikapcsolom az okozhat problémát? -
Jappán
tag
Sziasztok! Be lehet valahol állítani a videós képernyőrögzítőt,hogy sd karira mentse a videót?
Hálás lennék a tippért -
ACE-
addikt
válasz
MadMancs #8105 üzenetére
"Valóban Android 12 újdonság, és eddig csak digi simmel láttam működni."
Talán azért, mert a többi szolgáltató lefedettsége sokkal jobb, és ha DIGI sim-et használsz másik szolgáltatóval akkor nem nagyon lesz olyan terület (vagy viszonylag ritkán) ahol DIGI van, de a másik nincs. Elvileg a szolgáltatónak ebbe nincs beleszólása, ha megy a VoWifi akkor ennek is mennie kell.
-
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #8091 üzenetére
Valóban Android 12 újdonság, és eddig csak digi simmel láttam működni. Gyakorlatilag VoWifi, ami nem wifit hanem mobilnetet használ (értelem szerűen a másik kártyáét). Esetedben azt jelenti hogy a kettes slotban lévő sim az egyes slotban lévő kártya mobilnetét használja hívásra/sms re. Ha zavar, kapcsold ki kettes sim esetén a VoWifit.
-
polonic
félisten
válasz
alcapone386 #8102 üzenetére
Kiírta, hogy jó pár alkalmazás frissítése szükséges lehet. De semmi újat nem talált.
-
alcapone386
őstag
XEH s20plus frissítés most jött ki (835mb). Febr. 1 a biztonsági szint. Wow, ez gyors volt
Új hozzászólás Aktív témák
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest