- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
Sziasztok! Köszönöm ezt a jó pár évet, de elérkezett az idő, hogy lecseréljem a szeretett s20plus-omat és ezzel együtt elbúcsúzzak tőletek. Igaz semmi baja, minden hibátlan rajta, de hajtott az újdonság varázsa, illetve megnyert a snapdragon processzor
Természetesen maradtam márkahű, s23ultra lett az utód.
Sziasztok
-
alcapone386
őstag
Lekopogom, de eddig a melegedés netezés közben mint ha javult volna. Net, zene, facebook mellett érezhetően jobb. SOT 15%-nál 3óra 47perc. Remélem még fél évet kibír, aztán váltok snapdragon processzorra. Elég volt az exynosból....
Cimborával találkoztam. S20plus ról váltott s23ultrára. Nem bánta meg a váltást. Üzemidő, gyorsaság, kamera sokkal jobb. Remélem menni fog le az ára, mert azért még mindig sok mogyoróba kerül
-
alcapone386
őstag
Konkurensek töltési idejével összehasonlítva azért van különbség. Sajnos sokszor fordul elő velem, hogy 10percre tudom rárakni töltőre és rohanok tovább. Nem mindegy, hogy 20%ot kapok ennyi idő alatt, vagy 50%ot. Természetesen más lenne a helyzet, ha melóhelyen is tudnám tölteni. Régen ez volt és nem is zavart, de amióta rohanok jobbra balra, átértékeltem a töltési időt.
-
alcapone386
őstag
válasz
Bella0707 #8986 üzenetére
Engem is foglalkoztat a dolog, de még húzom kicsit. Mindenképpen megéri váltani, ha a támogatást nézzük. Jövőre megszünik elvileg az s20 család frissítési támogatása. (Idén s10 család kapott "kaszát"). Ezt leszámítva engem nagyon idegesít az üzemidő és a melegedés. Néha már inkább fóróságnak hívnám...S23 család szerencsésen snapdragon procit kapott, így vonzó. S24 nél rebesgetik, hogy csak s24ultra kap snapdragont, sima, illetve plusz verzió visszatér a xarabb exynos processzorhoz (persze csak az Eu-ban). Lényegében, ha úgy döntök, hogy maradok a samsungnál, akkor s23ultra lesz a következő. (És akkor itt kitérnék kicsit off-al. Xiaomi 13pro, vagy a nemsokára megjelenő xiaomi 14 család nagyon vonzó számomra. Sebesség (snapdragon),kamera és töltési sebességben is kiváló. Persze kapunk hozzá töltőt is..
Eddig márkahű voltam, de nagyon elkurvult a samsung. Se töltő, de normális töltési sebesség sincs. Egyszerűen azt érzem, hogy kihasználja az utóbbi évek népszerűségét, és szépen apránként kevesebbet nyújtanak az egyre magasabb nyitó árakért.) Ami még a samsungnál marasztal, az a szoftveres rész. Az jobb mint xiaomi
-
alcapone386
őstag
Most meg egy 1.1Gb-os frissítés jött ki s20plus 4G XEH re.
-
alcapone386
őstag
S20plus 4G XEH jött frissítés.
-
alcapone386
őstag
S20plus 4G - XEH frissítés kint.
-
alcapone386
őstag
S20 plus, 4G - XEH 182mb-os frissítés érkezett.
-
alcapone386
őstag
Még Magyarországon elérhető sem volt az 5G, már akkor tudtam miről van szó. Nyugi, napi szinten követem a tech világát.. (is).
"Mivel kevesebben használják".
Ugye viccelsz? Még jó, hogy kevesebben használják, mert nemrég vezették be a technológiát, és jelenleg is fejlszik a lefedettséget. Pont arról szól a technológia, hogy egyidejű használat mellett, magasabb terhelésen is, magasabb szávszélesség és alacsony válaszidő érhető el (jelentősen csökken a késleltetés).. Az energiahatékonyságról ne is beszéljünk. Lefedettség is kiváló lesz....Én a kérdező kérdésére válaszoltam. Egy átlag mobil felhasználó jelenleg 4G sávszélen vígan elvan. 1-2 évig nem fog sírni, ha nem tudja az 5G-t a telefonja. Vagy úgy gondolod, hogy facebook, tiktok, egy kis gmail olvasás, vagy éppen COD sír az 5G ért? Persze, ha az lett volna a kérdés, hogy önvezető autónak 4G vagy 5G kell, akkor más a válasz. Vagy, ha otthon nincs net, és osztani szeretné, hogy a család tudjon bőségesen torrentezni akkor persze az 5G megint jobb. Persze 5G-s telefon időtállóbb, de 4G még évekig elegendő lesz a mobilosok 80%-ának.
-
alcapone386
őstag
Napi használatban s20 plus 4G-t használok. Sokszor vagyok olyan helyen, ahol 5G sincs. Részemről nem hiányzik. 4G sebesség eddig mindenre elég volt.
-
alcapone386
őstag
Nagyon szívesen. Amire készülj, hogy egy akksicsere nem árt. Nekem 1.5 éves volt, és gariba cserélték. Igazából nem volt sok baja, de üzemidőben sokat nyertem
Asszonynak most s9 helyett s9plus van, az is 4 éves, de most fogunk akksit cserélni benne. Akksit leszámítva kifogástalan még most is. -
alcapone386
őstag
Nekem sem jött még elő s20plus nál.
Viszont....asszony s9ese itt csücsül a fiókban ezzel a hibajalenséggel. FR nem segített rajta, állítólag a flexi kábel hibája okozza. Videók vannak youtubeon a hibajelenségről, de ritka mint a fehér holló. Nekünk már 4.éves volt a teló, amikor előjött a hiba. S7edge 1 ujraindítást követően többet nem kapcsolt be annó. (Alaplapi hiba, pont 2év 1 hónapos volt). Mégis vettem egy s20plust, és azóta is hibátlan. Szóval előfordulnak hibák, de mivel egyik legnagyobb számban készült készülékcsaládról van szó, ezért ugye a nagyszámok alapján... -
alcapone386
őstag
S20plus XEH 4G - kint van egy kisebb frissítés.
-
alcapone386
őstag
S20plus XEH jött frissítés
-
alcapone386
őstag
válasz
atomka78 #8379 üzenetére
Különböző figurákat tud kirajzolni. Pl ha fotózol be lehet állítani mondjuk egy mosolygós smileyt. Ha visszaszámlálót állítasz fotózáshoz, akkor mutatja. Hangerő állításnál hangjegyet mutat, plus a mértéket. Üzenet érkezéskor boríték. Nekem fekete tokom van, de megfelelően fényes.
Igazából inkább csak jópofa kiegészítő, mint hasznos, de ennyiért sima tokot szoktak adni. Ezért is írtam, hogy akinek tetszik a fehér annak jó lehet -
alcapone386
őstag
válasz
bajnokpityu #8377 üzenetére
Most vettem észre. Inkább megosztottam, másnak is legyen
-
alcapone386
őstag
Nektek már feltűnt, hogy valamilyen hold fotózó funkció bekerült a telóba?
Már többször próbáltam fotózni a holdat, de csak egy nagy paca volt a végeredmény. Kutya sétáltatáskor mondom, de szép telihold van, lövök egy fotót... Teljesen rázoomoltam, bekapcsolt valami erős képstabilizálás, erre kiélesedett a hold. Lehet csak én voltam eddig béna, de eddig nem sikerült értékelhető képet lőni.
Ilyen lett: link link
(Szabad kézzel fotóztam, gondolom álvánnyal élesebb lenne)Ha nem zoomolok maxra, akkor marad a paca: link
-
alcapone386
őstag
XEH s20plus frissítés is megérkezett.
-
alcapone386
őstag
XEH s20plus frissítés most jött ki (835mb). Febr. 1 a biztonsági szint. Wow, ez gyors volt
-
alcapone386
őstag
Nekem is ez van. Már félve indítom újra. Volt FR, odinnal újrarakás, cash ürítés, de mindig elő előjön. Jelenleg 2féleképpen oldottam meg. 1.: folyamatosan nyomtam le-fel hangero gombot amikor ujraindulgatott, és bejött a biztonságos mód(bekapcsolta a repülő üzemmódot is). Ezután kikapcsoltam, recovery mód, wipe cash és jó lett. 2.: kivettem a simet és jól megtisztítottam. Ahogy kivettem, nem indult újra, visszaraktam a simet, pinkód beír és azóta inkább nem restartoltam
-
alcapone386
őstag
Tudom, most ki fogom verni néhol a biztosítékot, de szeretnék megosztani veletek egy akku tapasztalatot.
Amit tudni kell, hogy 1 év lejárta előtt, az akksim és alaplapom szarakodott(térerő problémák), így szervíz ezeket cserélte.1 hete betegen itthon fekszek, nem megyek sehova, csak netflixezek és netezek. Wifi szolgáltatja a netet, bluetooth 5.2 tws fülessel nézem a filmeket. Telefonálás szinte nulla. Na és itt jön a számomra is meglepő SOT. Feltűnt, hogy kevésbé merül a telefon, de nem akartam hinni a szememnek. 9 óra feletti SOT jött össze. Ami a vicc, hogy ha dolgozni járok, 4.5óra SOT jön össze. Régebben s7edge nél tűnt fel, hogy nagyban függ a SOT, hogy mennyit mozgok kishazánkba, de mostmár bebizonyosodni látszik, hogy nagyban függ a SOT, hogy milyen sűrűn csatlakozok más más adótoronyra. Egy biztos. 9óra SOT még soha nem jött össze, úgyhogy nekem ez a rekord. (S20plus, Android 12 - XEH)
-
alcapone386
őstag
Netflixezek...netflixezek...erre paff frissítés letöltése.
S20plus XEH - android 12 - januári biztonsági csomag. Nem sok mega, de legalább van
link -
alcapone386
őstag
Mióta samsungom van (s5,s7edge,s9plus,s20plus) minden verzióváltásnál eljátszuk ezt a kérdést
Van akinek jó, van aki visszatér a régire. Részemről talán ez az első olyan verzióváltás, amikor elsőre több a pozitív, mint a negatív észrevétel. Szóval én a "nem bántam meg" tábort erősítem. -
alcapone386
őstag
válasz
mg1992mg #7926 üzenetére
Ez tényleg fura. Én felraktam odinnal a svájci 12-t. Mivel így nem lett volna frissítésem, így visszaraktam 11 XEH-t odinnal, és ahogy beindult az android (nem állítottam vissza még a biztonsági mentést sem) már jött is OTA-n a 12.
Biztos, hogy XEH vagy? Nem volt odinnal romolva annó?
-
alcapone386
őstag
Eddig nekem gördülékenyebb és akkuban is jobb. De, és itt jön a de! Most megint újraindítottam a telefont, erre megint elkezdett folyamatosan újraindulni. Megint beléptem biztonságos indításba, utána már ki tudtam kapcsolni. Utána nyomtam egy cash törlést. Restart és most megint jó a telefon. Nem értem mi a p*csa lehet
-
alcapone386
őstag
Na én is feldobtam a 12-t. Először FR nélkül akartam, azaz csak update-elni, hogy ne vesszen el semmi. Na első indításnál bootloop lett. Pin kódot bekérte, majd restart, pinkódot bekérte majd restart...és így tovább. Hálisten sikerült biztonságos módba indítani, utána sikerült kikapcsolni a készüléket, és innen már be tudtam lépni recoberybe és mehetett az FR
Most megy a belakás, de eddig egész frankó. -
alcapone386
őstag
válasz
Tsebacsi #7838 üzenetére
Nekem volt jópár haszna már. Főverzió frissítéseknél pl bugok eltűntek, de volt kamera gondom is amit megoldott. Merülési problémát is orvosolt már.
Amúgy egy belakás 1 óra alatt megvan, ha van biztonsági mentésed.
FR egy évben kétszer szerintem nem gáz, főleg, ha ebben van egy főverzió váltás is. Persze a havi 1 már dúva lenne
-
alcapone386
őstag
XEH - dec 1 biztonsagi frissites megjött.
-
alcapone386
őstag
-
alcapone386
őstag
Ne írj neki, már nem olvassa.
(9óra alatt nem írt neki senki, durca..) Részemről most olvastam, de időbe telt a dekódolás.
Ha mégis olvasod: Root nélkül nemigazán lehet megadni, hogy meddig töltsön a telefon. Sajnos s20 és s20plus nem a legjobb SOT-al megáldott készülék. Akku üzemidő nagyban függ a használati módtól. Gps mennyit megy, mobilnet, wifi, milyen fényerővel használod, stb. FR után kell pár nap, hogy megtanulja a telefon a szokásodat és az alapján állít dolgokat. Játék megint sokat eszik. Részemről elengedtem az üzemidőn való agyalást. Powerbank+töltő melóhelyre, esetleg autóba szigargyújtó töltő, és akkor töltök amikor kell.
-
alcapone386
őstag
válasz
kisselandras #7737 üzenetére
Ha a fejet fogod akkor nincs. De ha a kábelt? Valemennyi nekem minden készüléken van. Ettől függetlenül tökéletes a töltés.
-
alcapone386
őstag
Találkozott már valaki ilyen hibaüzenettel? Napi sokszor jön elő:
link
Töröltem minden felesleges appot, lefuttattam több hibakereső appot, de nem múlt el a gebasz. -
alcapone386
őstag
Kicsit összetett a válasz.
Lényegében ez a töltő(power bank) amit vettél, max gyorstöltéssel tudja tölteni a telefont. A supergyors töltés (samsung hívja így) az 25w lenne.
Sajnos a samsung elkezdte bevezetni a termékeibe azt a "biztonsági" funkciót amit az apple csinált először, (Inkább gazdasági mint biztonsági) hogy samsung kábel/töltő, csak akkor tölt rendesen, ha minden összetevő samsung.
Elviekben a power bankod akkor fog gyorstöltéssel tölteni, ha egy másik usb-c kábellel (ami támogatja a gyorstöltést), tehát nem samsung kábellel töltöd a telefonod. Másrészt gyárilag a gyorstöltés funkció ki van kapcsolva az akku beállításokban, és csak a szupergyors töltés van bekapcsolva. Hiába tudná a power bankod a gyorstöltést, amíg azt nem kapcsolod be, lassan fog tölteni a power bank.
Így kell bekapcsolni:
1. link
2. link
3. link
4. linkPl nekem van egy 65w-os fali töltőm, ami samsung kábellel csak gyorstöltést tud, de másik usb-c kábellel megy a supergyors töltés. Szóval több ok miatt sem mehet rendesen a töltés
-
alcapone386
őstag
XEH re is kint van az aktuális frissítés. S20plus.
-
alcapone386
őstag
-
alcapone386
őstag
Csak úgy érdeklődés gyanánt. Kinek mennyi SOT jön össze mostanság? Eddig nagyon meg voltam elégedve a telesítménnyel, de most 3-4 óránál több nem jön ki. A felhasználási szokásaim nem változtak, FR is volt párszor. Ami fura, hogy eddig lakásban full térerőm volt 4g-n, most 2 vonal. Egyszerűen fingom nincs mi változott. Vagy a telekom térereje vacakol, vagy a telefon kezd haldokolni....
-
alcapone386
őstag
válasz
polonic #7578 üzenetére
Hát nekem wear os alapu volt huawei watch 2, most galaxy watch 3 van ami tizen rendszerű.
Wear Os naponta kért töltést, Tizen OS 2-2.5 napot kibír. Appokban minden van, amire szükségem volt eddig. Pörgős a rendszer, watch face szarásig van, pujie black watch face még több watch face-t ad. Egyedül az órával való fizetés nem megy, de ez wear os alatt sem zökkenőmentes. Szóval, ha nem fejlesztik tovább a Tizen OS-t, és marad úgy ahogy most van, akkor nem sírom el magam -
alcapone386
őstag
Ccleaner megcsinálja (pro).
Rejtett gyorsítótárnak hívja. Futtatás közben minden apphoz külön belép és gyorsítótárat ürít. -
alcapone386
őstag
válasz
Rinocerosz #7505 üzenetére
Egy ideje húzom a dolgot, de ma este újrarakom én is. Most megy épp a mentés
-
alcapone386
őstag
XEH - S20plus most jött egy apró update. (186.91mb)
-
alcapone386
őstag
válasz
kisdobos0111 #7474 üzenetére
Samsung members appban. Segítség/diagnosztika/indítás/közelítésérzékelés.
Ha már egyszer tesztelted, akkor az újra gombbal tudod megint tesztelni. -
alcapone386
őstag
Na ez nekem új. Ezek szerint megkaptuk
link -
alcapone386
őstag
Most nézem, hogy a galaxy max hz appban lett(frissült az app) CQHD felbontás, ami támogatja a 120hz-t.
Szerk.: váltogatok a felbontások között, de bizisten nem látok nagy eltérést FHD+ és WQHD közt sem
Inkább a HZ ami szembetűnő.
-
alcapone386
őstag
válasz
Rinocerosz #7435 üzenetére
Na ez új info. Most raktam fel
Na akkor tesztelem, mit tud -
alcapone386
őstag
Nem tudom szokott-e valaki játszani, én pl COD mobile-t tolom. A telefon melegedett mint állat. Besokalltam, és vettem egy black shark FunCooler2 pro-t. Ez a cucc iszonyat jó. Úgy hűt, mint az álom. Ha valaki sokat játszik, és zavarja a melegedés, csak ajánlani tudom! (A többivel ellentétben, ebben van thermoelektromos hűtés, így nem csak a venti hűt egy hűtőbordát..hanem valós hűtőteljesítmény van.)
-
alcapone386
őstag
Jaja ezt vágom és köszi.
A baj, hogy nem telefonáltam, igazából csak nasra szinkronizáltam a képeimet, és minden ok nélkül elkezdett villogni. A problémám az, hogy semmi oka nem volt a közelségérzékelőnek aktilávódni. További probléma, hogy folyamatosan előjön pár agyamat eldobom probléma, és nem értem mi a kiváltó ok. A para onnan adódik, hogy s7edge telóm annó egy újraindítást követően megadta magát (alaplap hiba) és azóta minden hibajelenségnél próbálom megfejteni az okokat. (Jelenleg melegedés, akksi üzemidő drasztikus romlása, kijelző pixel (közelség érzékelő) oknélküli villogása, kamera beakadása boldogít hébehóba. FR volt már párszor). Nem akarok vészmadárkodni, de ha ezek alaplaphiba jelek, remélem még gari lejárta előtt kiderül, nem úgy mint s7edge nél, ahol drágább lett volna a javítás mint ha használtan vettem volna egy patika állapotút)
-
alcapone386
őstag
Találkozott már valaki ilyen hibával, hogy a selfie kamerától jobbra kb fél centire egy pixel színesen elkezdett villogni? Hirtelen megijedtem, hogy kezd behalni a kijelző, erre újraindítottam a telefont. Újraindítás után eltűnt a pixel villogás.
Nem vágom mi lehetett. -
alcapone386
őstag
válasz
Rinocerosz #7215 üzenetére
Biztos jó, de 20k ért legyen is az. Részemről a 3 dolláros üvegek is tökeletesen felmentek. Ujjlenyomat olvasó pedig hibátlan. Felrakás után is rögzítenek, sőtt, ajánlott is felrakás után minden mintát újra rögzíteni.
Azt is hozzátenném, hogy 2x is szerencsétlenül pottyant le az autóban és pókhálósodott a kijelzővédő. Védett rendesen, kijelzőnek nem lett baja, és otthon felrakram egy másikat. Na amikor 1db kijzővédő 20eFt már más kérdés. 3 dolláros kijelzővédőből van 6db a fiókban, 20eFtosból kicsit rizikós lenne
Szóval oké, adnak hozzá keretet meg szép uv lámpát, de annyit nem ér. Kiemelem megint. A 3 dolláros kijzővédő is tökéletesen támogatja az ujjlenyomatos feloldást.Na mind1. Lényeg, hogy van választási lehetőség, mindenki tud választani
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest