- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyj74
senior tag
Nem rossz gondolat.
-
ACE-
addikt
válasz
PedroPascal #8097 üzenetére
Mert ez tulajdonképpen Wifi (VoIP) hívás, csak nem a Wifi-t használja, hanem a mobilnetet. Arra nem jöttem rá, mert az nagyon jó lenne, hogy hogyan lehet azt megoldani hogy teljesen kikapcsolom az adott SIM kártyát, és úgy is működjön... Valószínűleg nem lehetséges.
-
ACE-
addikt
válasz
PedroPascal #8091 üzenetére
SIM kártya beállításoknál látsz egy olyan 11-hez képest új beállítást, hogy "Internet automatikus átkapcsolása" Ez arra jó, hogy ha a preferált hálózaton nincs mobilnet, akkor a másik SIM kártyahálózatát használja, ilyenkor ezen a háűlózaton megy a VoWifi is az adathálózaton keresztül. Azt jelzi így. Tehát ilyenkor az 1-es azt jelzi, hogy a 2-es SIM-en kezdeményezett vagy fogadott hívások az 1-es SIM mobilhálózatát fogják használni.
-
fcbarca
őstag
sziasztok. dual simes 5g-s s20-am van, lehet ugy használni, hogy 1 fizikai+1 esim és egy micro sd kártya?
-
BIT_
tag
válasz
PedroPascal #8091 üzenetére
Az az 1-es a kagylóval? Annyi, hogy az 1-es SIM-ről beszélsz.
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
viewdetails #8083 üzenetére
Ma rávettem magam és újrahúztam a rendszert, eddig valóban egy fokkal jobb a dolog. Akinek esetleg Samsung Galaxy okosórája van, az készüljön, hogy azt is újra kell húzni az újra kapcsolódáshoz. Eddig tényleg megérte, gyorsabb is a telefon, aki halogatja, csak ajánlani tudom én is.
-
krystman
őstag
válasz
viewdetails #8088 üzenetére
Hát most újra tettem a programot, most jobb a helyzet! De 16m nél lejjebb nem nagyon megy a pontosság. A magassági szint is már sokat javult, kB 10m van a kettő között az előbbi 100m helyett. Engedélyezésnél "csak a program használata közben" szoktam engedélyezni.
-
krystman
őstag
Ti nem vettétek észre, hogy a GPS része kicsit fura? Van ez a GPS teszt program, és a magasság értéket már kezdetek óta nem jól határozza meg. Itt van mellettem a S7Edge és az tökéletesen mutatja a szint magasságot. A kettő közt 100m különbség van. És a pontosság is elég rossz. 😐 S7Edge 8m körül van, ez meg 16 néha 32m. Esetleg nálatok van ilyen?
-
nagyj74
senior tag
S20+ 5g-re kint van a VDH-s januári frissítés.
-
viewdetails
addikt
lsz12
Lehet SIM kártya hiba de lehet szoftver hiba is. Nem megoldás a SIM PIN-t kikapcsolni és inkább képernyőzárat használni?
Szergej0818
Ahogy arra Ace- rávilágított, sok függ tőle, hogy használod. A két SIM - főleg rossz térerő esetén - hamar legyilkolja az akkut. Ugyanígy a folyamatos AOD használat.
Nekem személy szerint mindig a Google Play Szolgáltatások volt magas - más készüléken is - ami ugye egy aggregáló szolgáltatás, mások appok ezzel fedezik többek között a saját GPS lekérdezéseiket, szenzor figyeléseiket. Aztán teljesen véletlenül rájöttem, hogy ha a Google Fit alkalmazást eltávolítom/altatom, akkor visszaesik a Szolgáltatások akkufogyasztása és az akku használat normalizálódik -
alcapone386
őstag
Nekem is ez van. Már félve indítom újra. Volt FR, odinnal újrarakás, cash ürítés, de mindig elő előjön. Jelenleg 2féleképpen oldottam meg. 1.: folyamatosan nyomtam le-fel hangero gombot amikor ujraindulgatott, és bejött a biztonságos mód(bekapcsolta a repülő üzemmódot is). Ezután kikapcsoltam, recovery mód, wipe cash és jó lett. 2.: kivettem a simet és jól megtisztítottam. Ahogy kivettem, nem indult újra, visszaraktam a simet, pinkód beír és azóta inkább nem restartoltam
-
appel
őstag
Nekem is ugyanez volt/van. Ha újraindítás után gyorsan beírom a pin kódot, akkor minden rendben, de ha lassú vagyok, akkor folyamatosan újraindul. Még érlelem a FR-t, megvárok egy havi frissítést, de ha akkor is csinálja, akkor rászánom magam. (kb. 2-3 óra alatt tudom újra belakni)
-
lsz12
csendes tag
Sziasztok! Egy hete frissítettem 12-re. Már akkor sem ment teljesen minden rendben, mert amikor kérte a PINkódot a SIMkártyához, mielőtt beírtam volna, elkezdte újraindítgatni magát. Aztán valahogy mégis beírtam, de utána a teló jelszavánál csinálta ezt kb 3-4-szer. Aztán egyszer csak mégis sikerült. Utána egy hétig minden rendben ment, nem észleltem semmi problémát. Aztán tegnap - egy hét elteltével - újraindítottam, ahogy szoktam, na akkor ugyanez ment... amikor magát indítgatta újra, akkor annyi volt, hogy megjelent a samsung felirat, meg pár másodperc után, hogy írjam be a jelszót... de mire beírtam volna, megint ugyanez... kb 3szor. Aztán elindult és azóta is hibátlanul megy, csak most délután feljött valami felirat, hogy "súlyos szoftverhiba, keressek frissítést, de el is halaszthatom, ha akarom" Frissítés opciónál nem talál újat, hiszen rajta van a 12... csináltam ezt a saját diagnosztikát, azt mondja, minden oké. Amúgy minden hibátlan, semmi gondot nem vettem észre. Szerintetek foglalkozzak vele? Szeretném megúszni a gyári beáll. visszaállítását, mert nem szívesen maceráznék vele fél napot, mire mindent visszatelepítek úgy ahogy megszoktam... Nem lehet, hogy a SIM-kártya miatt van? az már kb 2 éves, ahogy maga a teló is... Nagyon köszönöm, ha valakinek van ötlete... Vagy esetleg ha másnál is előfordult hasonló, mi oldotta meg?
-
norbe74
csendes tag
Sziasztok
Android 12 CUBE ACR kinél hogy működik?
Szükséges engedélyek megadva, manuális rögzítés beállítva.
De most nincs olyan fül ami 11en volt a hívás képernyőn, amit oda húzgáltál ahova jónak láttad és ha rögzíteni akartad a beszélgetést csak rá kellett nyomni a mikrofon jelre.
Most ilyen fül hívásnál nincs
Van erre megoldás? -
DonMarco
aktív tag
válasz
Szergej0818 #8074 üzenetére
Üdv ! Húú ez nagyon dúrva valóban
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
viewdetails #8073 üzenetére
Ezeket én nem értem. Beallitottam a 85 %-os töltést, reggel 6kor leveszem a töltőről és délután 3kor már 25 %-on van, mondjuk max 1.5 óra képernyő idővel, de szerintem annyi sincs. És szeritnem 7 hónapos a készülék. Igaz két sim, mobilnet végig, de ez alapjan akkor sem kellene ennyit merülnie. Lehet újra húzom a rendszert, mert ez megint kezdeni vállalhatatlan lenni így.
-
viewdetails
addikt
Ezért mondtam, hogy akku fanatikusoknak, valaki rögtön ráugrott...
Azért raktam csak be a képet, mert ilyen akkuidőket (1nap 23 óra) még újkorában sem jósolt.
Kérdésedre válaszolva 1 SIM, részben wifi részben mobiladat, minden vacak bekapcsolva, spotify ment, majd a felétől látszik ahogy éjjel merült nem repülő módban.
-
ACE-
addikt
válasz
viewdetails #8071 üzenetére
1 SIM? Képernyőidő nem látszik... ha hozzá sem nyúltál nem nehéz ez
-
Rinocerosz
őstag
válasz
nagy zoltan #8068 üzenetére
Egyáltalán semmi laptop pc nincs?
-
BIT_
tag
válasz
nagy zoltan #8066 üzenetére
Pontosan.
-
nagyj74
senior tag
válasz
Rinocerosz #8063 üzenetére
Talán az S10, 10+ témaindító 1. hsz-ban van leírva.
-
Jappán
tag
Két nap után megszűnt az agresszív merüléses probléma és legalább 1 órával több kijelző időt lehet belőle kicsikarni. A kezdetben döcögős rendszer is összekapta magát.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
nagy zoltan #8062 üzenetére
Szia!
Neked kell frissíteni kézzel mert az már nem fog találni manuálisan. Jelenleg az android 12 a legfrissebb verzió.A firmwaret le kell szedni, ebben a Frija nevű program tud segíteni utána pedig az Odinnal tudod felrakni a telefonra.
Régen leírtam falamelyik fórumon, hogy hogyan is kell lépésről lépésre, de már nem emlékszem hol.
-
nagy zoltan
csendes tag
Sziasztok
Van egy amerikai s20-am amin meg android 10 van és ezt látja a legfrissebbnek
Frissül meg valaha? -
modd3r
őstag
A tegnapi frissítés óta jobb lett az uzemido!
-
ClioRS
őstag
Nekem az Android 12 még a decemberi csomaggal 5 óta SoT-t tudott 2.nap, bármilyen reset nélkül, ami nem emlékszem mikor jött össze utoljára
Inkább 4 óra szokott lenni. Azt nem vettem észre, hogy pörgősebb a rendszer, viszont a Chrome most nálam jó, előtte azért sokszor akadt.
-
mg1992mg
őstag
Mondjuk én rég lecseréltem a Chrome-ot a Samsung gyári bőngészőjére, nekem ez sokkal jobban tetszik.
-
modd3r
őstag
TMH-ra is kijott a januári bizt. frissítés.
-
viewdetails
addikt
Ne zavarjanak módban van olyan, hogy csak az "Elsődleges beszélgetések" tudjanak csipogni. Android 11 alatt ehhez az értesítősávban el kellett húzni a Messenger, Telegram stb. üzenetet és a fogaskerékre kattintva be lehetett állítani Elsődleges kategóriájúnak.
12 alatt nincs fogaskerék, és ha hosszan nyomok rá az üzenetre, csak Némítani tudom.
Valakinek ötlet erre? -
mg1992mg
őstag
Lejárt már a telóhoz kapott Buds Plus garija, ha jól emlékszem 1 év volt..
Na annyi van, hogy meghalt a bal oldali füles, pedig sokkal kevesebbet használtam mint a jobb oldalit.. Ez nyilván irreleváns, csak na..
Sokkal halkabban szól mint a jobb oldali..
Minden neten található dolgot megpróbáltam, de semmi.Esetleg valaki találkozott ezzel a problémával?
-
modd3r
őstag
válasz
alcapone386 #8046 üzenetére
A WiFi sokkal kevésbé meríti az akkut, mint a mobilnet. Ha valahol rossz a térerő, akkor meg meginkabb.
-
alcapone386
őstag
Tudom, most ki fogom verni néhol a biztosítékot, de szeretnék megosztani veletek egy akku tapasztalatot.
Amit tudni kell, hogy 1 év lejárta előtt, az akksim és alaplapom szarakodott(térerő problémák), így szervíz ezeket cserélte.1 hete betegen itthon fekszek, nem megyek sehova, csak netflixezek és netezek. Wifi szolgáltatja a netet, bluetooth 5.2 tws fülessel nézem a filmeket. Telefonálás szinte nulla. Na és itt jön a számomra is meglepő SOT. Feltűnt, hogy kevésbé merül a telefon, de nem akartam hinni a szememnek. 9 óra feletti SOT jött össze. Ami a vicc, hogy ha dolgozni járok, 4.5óra SOT jön össze. Régebben s7edge nél tűnt fel, hogy nagyban függ a SOT, hogy mennyit mozgok kishazánkba, de mostmár bebizonyosodni látszik, hogy nagyban függ a SOT, hogy milyen sűrűn csatlakozok más más adótoronyra. Egy biztos. 9óra SOT még soha nem jött össze, úgyhogy nekem ez a rekord. (S20plus, Android 12 - XEH)
-
modd3r
őstag
válasz
viewdetails #8042 üzenetére
Onnan biztos menne, de nem akarok újratelepítést, csak a cache törlést.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
viewdetails #8042 üzenetére
Üdv ! Én speciel menüből csináltam.. Szerintem detto ugyan az.
-
spider23
senior tag
Nekem is jobban merült, így hétvégén rávettem magam egy reset - re. Még tegnap is állítgatni kellett hogy olyan legyen mint volt. Viszont a durva merülés megszünt és érezhetően gördülékenyebb lett a rendszer. Szóval nekem megérte a dolog.
-
Jappán
tag
A merülés kérdés sajnos nálam is megjelent frissítés után.
Nincs többet nyomkodva/használva. A készenléti merülés is agresszívabb lett, a rendszer pedig akadozik. Fura.... Nem sok hangulatom van legyalulni az egészet -
modd3r
őstag
válasz
viewdetails #8037 üzenetére
Nem tudok Recovery-be lépni, mert a 11-es frissítés gépről ment fel, és azóta hibauzit kapok ha a gomb kombinációval próbálok indításnal belepni...
Mindegy, márciusban S22-re váltok úgy is.
-
Rinocerosz
őstag
Szoktam nézegetni, hogy mikor mennyit merül. Nálam persze már az akkumulátor is problémás, de sajnos most ez van.
Sok a szemét is már rajta... szóval érik a dolog.
Egyszer csak rászánom magamat és elviszem cseréltetni, de mostanában úgyvan, hogy folyamatosan kellene a telefon. -
ACE-
addikt
válasz
Rinocerosz #8033 üzenetére
Nem lehet hogy csak azért érzitek így, mert ilyenkor az új funkciók átnézése, több nyomogatás miatt nyilván többet is használjátok? A digitális jólét nem mutat a korábbiaktól eltérő használatot az elmúlt pár napban amióta felraktad?
-
balintka
addikt
válasz
Szergej0818 #8030 üzenetére
És mit gondolsz, gondoltok az akkumulátorvédelemről? Ki fogja bekapcsolni a max. 85%-os töltést? Én szerintem használni fogom.
-
Szergej0818
csendes tag
Sajnos nekem is. És a #7975 - ös hozzászólásomra miszerint megy az energia takarékos üzemmód és 120 Hz egybe, az eddig ismert megoldások közül már egyik sem működik. De nem értem, hogy egy okos telefonról beszélünk és nem tudom ezt mégsem beállítani vagy paraméterezni, hogy mit tartalmazzon az energia takarékos mód. Úgyhogy kutakodok még, hátha kitalálnak rá 12 nel is megoldást, mert nekem az nagyon bejött, érezhetően lassabban merült a teló.
-
modd3r
őstag
Jó ez az Android 12,tetszenek az ujitasok és tényleg furgebb lett a rendszer. De nálam érezhetően gyorsabban merül a telefon...
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #8027 üzenetére
[kép]
Az opció be van kapcsolva mint 11 alatt de ha wifin van nem jeleníti meg a mobil net 4g pictogrammot, így nem is aktív gondolom. Akkor is ez a helyzet ha wifi hívás nem aktív mint jelen esetben. -
PedroPascal
őstag
Ma ment fel az android 12. Korábban úgy használtam, hogy egyszerre volt a telefonon wifi-n és mobilneten. Most nem így van és nem is találom ezt a beállítási lehetőséget.
-
balintka
addikt
válasz
Szergej0818 #8019 üzenetére
Én utána szoktam mindig.
-
fcbarca
őstag
sziasztok. Lejött egy s20 hajlított uvegfolia, de UV vélküli sima öntapadós. Viszont van egy tubus uv gélem, fel lehet tenni vele, vagy a sima üveget nem ajánlott UV-vel felhelyezni?
-
glacious
addikt
És végre kiírja az eSIM-em, hívószámát
-
modd3r
őstag
Android 12 tölthető TMH-ra is! (OTA)
-
modd3r
őstag
válasz
viewdetails #8013 üzenetére
Igen.
-
modd3r
őstag
válasz
Szergej0818 #8010 üzenetére
Itt a Telekom hivatalos válasza: a Telekom részéről megtörtént szoftver frissítéséhez a jóváhagyás, így bízunk benne, hogy a gyártó hamarosan elérhetővé teszi. Még egy kis türelmedet kérjük, míg ez a gyártó részéről megtörténik.
-
kozma1986
tag
válasz
Szergej0818 #8010 üzenetére
Menjenek a fenébe. Bár 1-2 országban már kiadta a telekom...
-
Szergej0818
csendes tag
Azt olvasom a hivatalos külföldi t Mobile oldalon, hogy még "fejlesztés" alatt van csak az android 12 náluk. Szóval nem mostanában várható ez alapján sajnos.
-
ACE-
addikt
válasz
buherka #8007 üzenetére
A Quickcharge szabvány, ha olyan töltőt veszel ami márkás és szabványos, nem lehet gond. Nekem van egy Tronsmart, Xiaomi és Blitzwolf töltőm is, wireless és sima, pont ugyanúgy tölti a telefont, mint a sajátja... sőt nekem ugye S20 FE-m van, és ahhoz csak 15W-os töltőt adnak, így a 25W-os Blitzwolf sokkal gyorsabban tölti.
-
buherka
addikt
válasz
fcbarca #8006 üzenetére
Hja...csak a a csúnya mérnök bácsik úgy tervezik meg a gyári töltő elektronikáját, hogy kimondottan a Samu telefonokhoz legyen kompatibilis. Ez nem arról szól hogy 5V és 3A, meg 45W. Pl. A Xiaomi 65W-os töltővel nem megy a Samu telefon Super gyors töltés. A töltő kábelről ne is beszáéjünk. Pl. gagyi kábellel se megy ám a gyors töltés. Oda se árt egy 5A-es kábel, ami ugyan úgy gyári. De te tudod, ha inkább vársz heteket, hónapokat a külföldről rendelt szarokra, amire max mese-garancia van....lelked rajta. Ott az aláírásom...legyél okos ember.
-
buherka
addikt
-
alcapone386
őstag
Netflixezek...netflixezek...erre paff frissítés letöltése.
S20plus XEH - android 12 - januári biztonsági csomag. Nem sok mega, de legalább van
link
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest