- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomka78
aktív tag
válasz
MikeWazowski #6598 üzenetére
Köszönöm, nem akarok rugozni ezen,de hol állítható ez?
-
atomka78
aktív tag
válasz
MikeWazowski #6591 üzenetére
Ez mit is jelent pontosan?
-
emeron
tag
válasz
MikeWazowski #6591 üzenetére
Nekem nem talál semmit a Galaxy Store. 🤔
-
MikeWazowski
veterán
Most jelent meg a Galaxy store-ba a OneUI Home frissítés, amivel a mappa ikonjait is lehet bővíteni. Töltsétek!
-
mono7806
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék olyan fotókat készíteni, amire készítéskor rákerül a dátum és az időpont (valamelyik sarokba)?
Előnyben részesíteném a gyári fényképező alkalmazást - de ha az nem tud ilyet (nem találtam erre megoldást) - akkor érdekelne olyan alkalmazás, ami nálatok már bevált és szívesen ajánljátok. -
MikeWazowski
veterán
Ja, meg most nézem, hogy a 3.1-es frissítéssel újra a régi névvel szerepel a portré mód, mert ugye anno elő fókusz volt.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
aprokaroka87 #6587 üzenetére
Na ez egy szuper dolog.
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért várjuk ki a végét, de az tény hogy a legnagyobb baromság kijelző felbontáshoz igazítani a videó maximális felbontás-át.
Pláne hogy manapság már egy középkategóriás telefon is viszi a youtube 4k-t.
De lassan már alsó kategória is.Kíváncsi lennék rá, hogy ez bug vagy feature.
Az még simán lehet hogy később esetleg meghagyják, viszont csak azoknak akik youtube prémiumot használnak.
-
jacis
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #6585 üzenetére
Ez elég korrekt lépés így 👍😊
-
MadMancs
veterán
válasz
polonic #6581 üzenetére
Nekem tiltva is van Google messages. Teljesen jó a Samu féle.
MikeWazowski, igen, itt is Samsung féle üzenet cucc az alapértelmezett.
-
MadMancs
veterán
válasz
MikeWazowski #6579 üzenetére
3.1 en nem message az alapértelmezett (bár gyárilag telón van).
-
MikeWazowski
veterán
Köv. havi frissítéssel kapjuk a 3.1 hiányzó elemeit, úgy mint google feed, front/rear kamera egy időben való rögzítését, valamint az alapértelmezett sms app már a google féle lesz. Forrás: reddit.
-
balintka
addikt
Sziasztok, S10+om 1,5 éves, lassan lejáró garival, gondolkodom a cseréjén. Az S21+/Ultra szériák magas árai miatt elgondolkodom az S20+on, ez gyári garival 260 ezer körül lenne. Ezen árhoz képest nem látom indokoltnak az S21+ nagy felárát (abból eleve 256-ost kéne vennem, ami 425 ezer Ft). Néhány kérdésem lenne, jó lenne ha olyan is írna, aki S10+ról váltott 20+ra.
Akksit papíron a gsmarena alapján 60 Hz-en kicsit jobbnak nézem (97h vs S10+ 91h-jához képest). S10+hoz képest megvan legalább ugyanakkora üzemidő a gyakorlatban S20+on?
Készenléti merülésen itt is javított valamit az Android 11?
Az S20+ 5G változat szerintetek megéri a kb. 40 ezer Ft-os felárát? Egyelőre az 5G terjedését lassúnak látom, illetve a Telekom-nál csak drága előfizetésnél engedné használni.
Köszi előre is a véleményeket.
-
lasse001
senior tag
válasz
MikeWazowski #6572 üzenetére
Közben kipróbáltam. Saját videót is be lehet rakni a galériából.
-
lasse001
senior tag
válasz
MikeWazowski #6569 üzenetére
Telefon-Beállítások-Hívásháttér-Amelyik kártyához akarod-Háttér-Fent +jel-Létrehozás AR....
-
lasse001
senior tag
válasz
MikeWazowski #6565 üzenetére
-
MCs88
aktív tag
válasz
MikeWazowski #6555 üzenetére
Valszeg lemaradtam, de miért kell nekünk a Google Messages? RCS-t a samu saját sms appja is tudja
-
lasse001
senior tag
válasz
Nekem bent van az új hívás videó. Csak meg kellett csinálnom a karaktert
-
glacious
addikt
Ez a frissítés jól tönkrevágta a kamerát.
-
ClioRS
őstag
válasz
Engem is reggel full sötétben azzal fogadott, hogy majdnem félig volt a fényerő..... Rendszeresen játszani kell a csúszkával, rettenetesen balf.sz módon állítja. Korábban nem emlékszem telefonra, amivel kellett ilyenen szórakozni.... És mostanában egyre rosszabb.
-
viewdetails
addikt
DUB5 kint van Telekom S20-ra is.
-
modd3r
őstag
Most jött meg TMH-ra is a frissítés!
-
válasz
Nekem ez a most jövő 3.1 előtt is van. Pl. ma reggel is még sötétben majd kiégette a szemem, le kellett vennem a fényerőt. (tegnap is ez volt).
Mondjuk utána 8kor meg úgy begárgyult a telefon, hogy újra kellett indítani, mert a net mindkét sim-en megszűnt működni. Amint megjön asszony új Apple SE-je és tetszeni fog a rendszer repülni fog a Samu és jön egy 12-es alma -
MikeWazowski
veterán
Szuper. Majd meséljetek, hogy Nektek is baromi magas fényerőn tartja az automatika a fényerőt? Este kb. kiégeti a szemem, manuálisan kellett levennem.
Egyébként sem a google feed, sem az új hívás videók, sem a google message nincs benne. Nyilván utóbbit meg tudjuk oldani. Elég hiányos 3.1-et kaptunk... -
polonic
félisten
válasz
Rinocerosz #6552 üzenetére
Ez már a OneUI 3.1?
-
Rinocerosz
őstag
A VDH s20 is megkapta
.
[Akit érdekel, hogy miket tartalmaz] -
nagyj74
senior tag
Megjött a VDH-s frissítés S20+ 5g-re.
-
ScourgeA
tag
válasz
#07400704 #6547 üzenetére
1. Gorilla Glass Victus - Gorilla Glass 6
2. Stainless steel frame - Aluminum frame
3. Stylus - 0
4. 6.9 inches - 6.7 inches
5. 108 MP - 64 MP
6. Laser AF - 0
7. 5x zoom - 1,1x zoom
8. 50x hybrid zoom - 3x hybrid zoom
9. 1/1,33" senzor - 1/1,76" senzor
10. Bluetooth aptX - 0
11. Ultra Wideband (UWB - 0 -
polonic
félisten
válasz
MikeWazowski #6548 üzenetére
Én is be akartam írni, hogy hamarosna elérhető lesz.
Bár nekem XEH-re még nincs. -
MikeWazowski
veterán
Megjelent a OneUI 3.1 nekünk is. Fel is tettem, DBT rommal. Google feed integráció az nincs
-
perzeus
tag
Sziasztok!
Valaki játszik Hay Day-jel? Nekem sokszor belassul, szaggat, akad. Miért lehet ez? (Android 11)
Köszi
-
bozsozso
őstag
válasz
spider23 #6535 üzenetére
Az esim-re váltással vigyázni kell, mert az váltás esimre ingyenes viszont a visszaváltás 4500Ft. Sajnos ugyanúgy kezelik mintha elhagynád a simet. Ez szerintem nem egy korrekt dolog főleg azért, mert jelenleg nincs a piac elárasztva esimes mobilokkal illetve váltásnál erről nem tájékoztatnak legalábbis az online felületen. Én így jártam, de egy kis reklamáció után én ingyenes visszaváltottam, de legközelebb meggondolom, hogy mikor váltom át.
-
MCs88
aktív tag
válasz
MikeWazowski #6540 üzenetére
Live Focus
-
MikeWazowski
veterán
Hülye kérdés, de melyik most a portré mód?
-
spider23
senior tag
válasz
MikeWazowski #6537 üzenetére
Értem, köszönöm. Akkor egyenlőre marad a fizikai sim, az a biztos.
-
MadMancs
veterán
válasz
Markizmark #6531 üzenetére
Szia. Nekem 3 sim van. Voda + digi + Telekom eSIM. Lehet váltani köztük 2 sim lehet egyszerre max aktív. 1 + 2 fizikai sim vagy 1 + esim. Esim és 2es slot ugyanazt az imeit használja így 2. Sim + esim nem lehet.
Nálam így néz ki. -
delig
tag
válasz
Szia! Én a napokban cseréltem eSIM-re a Telekomos kártyám. Az a privát. A céges Telenor. Céges eddig a kettes helyen volt, átraktam az egyesbe. Így a kettes, ahová a memkártya mehet, az szabad. eSIM-el vmivel talán jöbb a készenléti idő is, és a Telenornak jobb lett a térereje egyes helyen. Sztem válts eSIM-re. Ingyenes. Ha multi SIM-et kérsz mellé, az már fizetős (én kértem a tabelethez), de az is elvilev úgy működik, hogy azért az időszakért fizetsz, amikor aktív a multi sim. Ezt a Telekom fiókban pedig lehet állítani.
-
polonic
félisten
válasz
Szerintem működhet.
Úgy emlékszem, vannak itt a topikban, akik több SIM-et használnak. Majd pontosítanak. -
polonic
félisten
válasz
Markizmark #6529 üzenetére
Szia!
Összesen két hely van + eSIM, ami csak Telekomtól elérhető jelenleg. De egyszerre 3 SIM-et nem lehet használni. -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Gyors átfutás közben nem találtam erre utalást, szóval megkérdem.
A sim tálca 2 sim + micro sd vagy 1sim + 1 microsd/sim?
Tehát összesen 3 hely van vagy 2?
Köszi! -
MadMancs
veterán
válasz
krystman #6526 üzenetére
Miért lenne sok? El kellene felejteni azt a beidegződést hogy Ramnak szabadnak kell lenni. Azért van hogy használja, nem azért hogy hidegen indítson teló mindent. Hidd el teló nem hülye, tudja mikor minek kell ott lenni. Ha jön egy nagyobb memória igényű app, majd csinál neki helyet.
-
krystman
őstag
Nektek mennyi memóriát eszik meg a rendszer ? Nekem S20+ 5G van ami ugye 12GB OS, de most nézem, hogy 7GB van elhasználva, és (csak) 5GB a szabad. Ennek ennyinek kell lennie ? Vagy normális ez? Ez szerintem így nagyon sok.
-
perzeus
tag
Sziasztok
Hívásrögzítés megoldható?
-
virs_lee
csendes tag
Sziasztok! S20+ gyári fóliája milyen minőségű? Érdemes megtartani rajta?
-
törölt tag
Szerintetek, miben lenne előrelépés, ha az S20+-t lecserélném Note 20 ultrára? a cerkát most ne vegyük ide, mintha nem is létezne.
-
ClioRS
őstag
Chrome Discover funkció nálatok is elb.szódott? Jött egy frissítés, kicsit más lett a kinézet, de ez még nem is lenne gond, de most megjelenít kb 20 hírt, és a lista végére érve pedig nem lehet frissíteni mint korábban.
-
MadMancs
veterán
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
S20+ -hoz akarok gyári Samsung qi padot venni amihez adnak kábelt és töltőfejet is. Ti melyiket ajánlanátok?
Segítséget előre is köszönöm. -
eszmilan
tag
Helló! Hátha ti előbb tudtok rá valami okosat:
Kedves Samsung!
Van egy S20+ készülékem és egy Samsung EP-P1100 vezeték nélküli töltőpadom.
Amennyiben az előző S8+ telefonomhoz kapott EP-TA20EBE hálózati töltőt csatlakoztatom a töltőpadhoz, akkor megy az S20+-szal a vezeték nélküli gyorstöltés. Amennyiben az S20+-hoz kapott gyári EP-TA800 töltőt és a gyári töltőkábelt használom, úgy vezeték nélkül nem tölt gyorstöltéssel.
Lehetséges, hogy ez a töltőfej nem támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést, miközben a régi fajta meg igen?
Telefonon a beállításokban aktiválva van a vezeték nélküli gyorstöltés opció, többféle kábellel próbáltam, egyikkel se ment ezzel a töltőfejjel, míg a régi fejjel igen. Szupergyors töltés az megy az újjal, ha rádugom kábellel, csak a vezeték nélküli gyorstöltés nem. Minden használt eszköz gyári Samsung.
Köszönöm válaszukat! -
Chamoro
tag
A Samsung böngésző tényleg jó.
Nekem az edge széle jön be olyan akadva.. gondolkodok is hogy újratelepítem, mert nem volt az új android után. -
törölt tag
Átlehet vinni a crome könyvjelzőket a samu böngészőbe?
-
krystman
őstag
Én is azt vettem észre, hogy mostanában eléggé melegszik! Főleg amióta az utolsó frissítés történt.
Nekem ami feltűnt, hogy a Chrome böngésző eléggé szaggat. Ti ezt nem veszitek észre esetleg? A Samsung böngésző szépen megy, de a Chrome nem az igazi. -
törölt tag
Rendben, bele vagyok nyugodva, nem vagyok szakija a wifi rejtjelezésnek, de ha világosan odaírják, hogy WIFI 6, azt jó eséllyel megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest