- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laczkaba
aktív tag
-
laczkaba
aktív tag
Nem működik az újlenyomat olvasó hibám van .Esetleg volt már valakinek hasonló problémája?Ezeket lehet kalibrálni?
-
ACE-
addikt
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Rinocerosz #8391 üzenetére
Végül újra húztam a telefont (el is fáradt benne
). Egyenlőre úgy néz ki, hogy valami szoftveres baja lehetett. A reset előtt kb 3 órás üzmidőm volt még otthon is wifi-vel. Most szintén egész nap otthon és 3 óra kijelzőidővel még maradt benne 42%.
-
Rinocerosz
őstag
Nekem is merül sajnos... nem tudom, hogy az akkumulátor van e már nagyon elöregedve vagy tényleg a rendszernél van e baj. Viszont mostanában tényleg nagyon szaladnak a % lefele. Igaz a telefon igencsak tele van most mindenféle alkalmazással...
Valamikor a jövő héten csinálok egy odinos resetet aztán kiderül.
-
ClioRS
őstag
Legutóbbi biztonsági frissités után megint merül a telefonom mint a Titanic, kb fele annyit bír mint előtte... T-s S20. Csak én vagyok így?
-
mg1992mg
őstag
Eltávozom a topikból, leváltottam az S20+-om.
További jó készülékhasználatot mindenkinek!
-
Kroni1
veterán
válasz
Zamasun #8386 üzenetére
Köszi! Sajnos én van h egész nap külső helyszinen dolgozom, egy ideig nyomtam úgy h powerbank az oldalzsebben, de már meguntam ezt játszani.. Ez van, nehéz dolga van annak aki kis telefont keres jó üzemidővel.
Nyilván nem voltak ilyen erősek, de visszasírom mikor anno a Sony Z1C meg Z3 Compact telefonjaim idle fogyasztása éjjel csak pár százalék volt, simán elmentek 2-3 napot.
-
Zamasun
aktív tag
Akkuidő pocsék, de van otthon és a munkahelyemen gyorstöltő meg powerbank nyaralásra stb, engem teljesen hidegen hagy ez a dolog. Mai napig remek teló használtan is, jó állapotú van 100-120 körül.
Méretre tényleg a legjobb, nekem s10e volt, ez az s20 méret még pont belefér és nagyon kényelmes fogni. -
Kroni1
veterán
Az sajna nálam kizárt, a jó akkuja ellenére 20FE-től is megváltam, nem birtam megszokni, irtózom a 6.1-6.2" méretnél nagyobb telefonoktól..
Nekem amugy a QHD és a 120Hz se fontos, ha jól olvasom azzal lehet némileg spórolni az akkuidővel. Az S21-nél olvasható térerőgondok ha jól olvastam ennél amugy nem voltak még jellemzőek igaz?!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Az S8 helyett egy zoom kamerás samsung telót szeretnék a lehető legolcsóbban az S kategóriából, ami méretben nem nagyobb, azaz az S10 és az S20 közt vacilálok.
Az S20-ról a lesújtó a GSMArena akku tesztje, de gondolom az életben csaknem ennyire rossz a helyzet nem? Gondolom normál használat mellett azért nem olyan rossz az S20 az S10hez képest, ha már a 3400mAh helyett 4000-essel.. szerelték igaz?! Vagy a rendszer ennyivel többet fogyasztana?
A sima S20-at egyszóval ajánlanátok most használtan megvételre? Köszönök előre is minden tanácsot!
-
atomka78
aktív tag
válasz
alcapone386 #8380 üzenetére
Rendeltem egyet csak tényleg mert ennyit megér 😀. Köszönöm az infót..
-
alcapone386
őstag
válasz
atomka78 #8379 üzenetére
Különböző figurákat tud kirajzolni. Pl ha fotózol be lehet állítani mondjuk egy mosolygós smileyt. Ha visszaszámlálót állítasz fotózáshoz, akkor mutatja. Hangerő állításnál hangjegyet mutat, plus a mértéket. Üzenet érkezéskor boríték. Nekem fekete tokom van, de megfelelően fényes.
Igazából inkább csak jópofa kiegészítő, mint hasznos, de ennyiért sima tokot szoktak adni. Ezért is írtam, hogy akinek tetszik a fehér annak jó lehet -
atomka78
aktív tag
válasz
alcapone386 #8376 üzenetére
Ez mit tud pontosan? Csak csillagok világítanak vagy smájlikat is tud? Jól látszik a fehéren? Köszönöm
-
alcapone386
őstag
válasz
bajnokpityu #8377 üzenetére
Most vettem észre. Inkább megosztottam, másnak is legyen
-
bajnokpityu
félisten
válasz
alcapone386 #8376 üzenetére
hónapok óta ennyi, nekem is van
-
Jappán
tag
glacious
Selynelar
Nagyon jók vagytok!Köszönöm szépen!
-
Jappán
tag
Sziasztok! A barátnőm megörökölte az S20+ telefonomat. Fülhallgatót kellene keresnem hozzá, de TWS nem játszik a gyári pedig már nincs meg. Tudtok esetleg ajánlani valamit?
-
Rinocerosz
őstag
Galaxy s20 (vdh) frissítés most érkezett. Elvileg csak sima biztonsági frissítés.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék. Pár napja azt vettem észre,hogy felül a szelfi kameránál kicsit sötétebb volt a kijelző. Természetesen kezdtem aggódni,hogy valami gond van. Mint kiderült csak a gyári fólia kezdte megadni magát.
Szóval leszedtem és most fóliát keresek hozzá. Erre van valakinek valami ajánlása?
Nem szükséges üveg,miután a telefontól hamarosan megválok HA-n,de szeretném patika állapotban majd eladni.
Egy Samsung Protective Standing Cover van hozzá. Szóval jó lenne ha nem nyomná fel a széleken a fóliát. Spigen Neoflex Hd-t nézegettem.
Ja igen, a telefon S20+.
Előre is köszönöm.
-
MadMancs
veterán
válasz
Tündike25 #8365 üzenetére
Erre írtam hogy rugalmas üzletet kell keresni. Nem 1 szerviz van csak.
Ott bunkók. Oké. Van másik. Leírtam pl a veszprémi Samsung hivatalos szerviz hogy áll hozzá.
Bevizsgálási díj, oké, van sok helyen. De az csak arra van hogy ne az legyen hogy ők dolgoznak vele, kiderítik mi a hiba, user meg elviszi sufni szervízbe utána. Tekinthető előlegnek, a végösszegből utána levonásra kerül.
-
Tündike25
tag
Nem tűnt fel, hogy nálam ez szóba sem került?? De akkor még1szer, látom itt páran lassabban fogják fel a dolgokat. A szervízes azt mondta 6000 a bevizsgálás és 20 ezer a csere. Mondtam h nem kell a bevizsgálás, de Ő először ragaszkodott hozzá, hogy megállapítsák biztos nem szoftveres a hiba. Mondom neki, hogy 2 éves a telefon, higgye el ráérett az aksi csere. De ezt is csak sokadjára sikerült felfognia. Aztán jött a kérdés, hogy mennyi idő alatt van kész, erre mondta a 2 hetet. "-És ott kell addig hagyni a készüléket? -Igen." Semmi segítőkészség, normális hozzáállás, rendes ügyféltájékoztatás, hogy mondjuk ha befárad és kifizeti akkor elég ha visszahozza ha megjött a cucc. De igazatok van, én vagyok a hülye hogy nem harapófogóval húztam ki belőle, mert alapból biztos nem ez kellene legyen a dolga, hogy normálisan tájékoztasson, pláne, hogy szervízes élete során valószínű nem én voltam az első aki ilyen hajmeresztő dolgot mert kérdezni, hogy "aksicsere".
Amúgy meg nem értem miért ne lehetne telefonra megrendelni? Nem Kínából rendelik, basszus! Gondolom van egy központi raktár, bekérik azt kész. Ha meg mégsem jön az ügyfél akkor visszaküldik, senki nem vesztett semmit. De egyszerűbb azt mondani a baleknek, hogy hozza be a telefonját, hagyja ott, pengesse ki a lóvét aztán majd valamikor biztos megjön és megcsináljuk ha lesz kedvünk. -
kerobi
senior tag
A roaming nem mukodott, hiaba tettem aktivva. Van valami trukk a beallitasoknal? M;sik teloban azonnal kapcsolt. Kulfoldi kartya Mo-n hasznalva.
-
viewdetails
addikt
válasz
MadMancs #8356 üzenetére
A Samsung honlapján Budapesten jelenleg a Westendben, az Oktogonon és az Árkádban végeznek hivatalos, garanciális szervízt. Ami érdekes, hogy a korábbi, budaörsi Tesconál lévő TMX szervízt már nem jelölik, de a TMX honlapján mint javított márka fent van.
Pár hónappal ezelőtt ismerőst azzal hajtottak el az Árkádból, hogy nem szervízelhetnek, csak TMX Budaörs vagy a Samsung Oktogon maradt a Samsung döntése alapján, Experience Store-októl visszavonták.
Bogozza ki aki tudja. -
MadMancs
veterán
Régebben működött a dolog. 2017/8 körül.
Elballagtam Veszprém Kossuth utcai Samsung szervíz. Jeleztem hogy mi a szándékom, nincs akksi (Grand Prime, hoz. ). De meg tudja rendelni 2-3 nap.) Kifizettem, megrendelte, hívnak ha megjött. 3 nap múlva hívtak is. Bementem leadtam teló, mondták 2 óra. Addig elmentem vásárolni, stb. 2 óra múlva visszamentem, kifizettem szervizdijat is és árvettem a telefont. Mindenki happy.De voltam ott USB csatlakozó cserével is, az még garanciális dolog volt. Azt 3 órával vallalták.
Szóval mindent lehet csak rugalmasabb szervizt kell választani.
-
viewdetails
addikt
VE6 kint van függetlenekre.
-
Tündike25
tag
válasz
alcapone386 #8350 üzenetére
Köszi, de az imént beszéltem velük és 1,5-2 hetet mondtak, mert be kell szerezni az aksit... Nem is értem miért kéne addig otthagynom a telót, hívjanak ha megjött az alkatrész és akkor csinálják meg. Ráadásul 6000Ft bevizsgálási díjjal is le akartak pluszban húzni, mondván hogy meggyőződjenek tényleg kell az aksi csere.
Mondom, 2 éves a telefon, higgye el tudom, hogy kell neki... Ezt nagy nehezen megértették, de a bizadalmam teljesen elszállt irányukba...
Van valaki aki esetleg nem hivatalos márkaszervízben cserélt aksit de mégis jól meg tudták csinálni?
-
Tündike25
tag
Sziasztok,
Az S20+ aksim sajnos már eléggé gyengén nyomja ezért ki szeretném cseréltetni. Elég nagy a szórás árban egy ilyen cserére (15.000 - 35.000), Ti mely helyeket ajánljátok ami megbízható, jó ár/érték arányú és a vízállóság is nagy valószínűséggel megmarad? (akár privátban is jöhet ha itt reklámnak számít)
Köszönöm! -
kerobi
senior tag
Sziasztok van egy program, aminél igényli az alsó swipe-ot saroktol sarokig. Sokszor átlép a program a másikra, mert ott is érvényesül a navigációs gesztus. Hogy lehet az alsó résznél letiltani azon a részen a gesztust? Az FNG rootot igényel, ami nincs. Vagy ha valakinek van jó tippje hogy rootolhatom a 4.1-et akkor megpróbálnám.
-
polberto
tag
Sziasztok. Ha pl a facén görgetek a kijelző felső részén az oldal kB 1 cm-t mozdul felfelé, majd ha elengedem az oldal ugyanennyit mozdul visszafelé. Hol lehet ezt állítani hogy ne így működjön? Köszönöm
-
balintka
addikt
Köszi a válaszokat, megpróbálok szerezni bele más szolgáltatóst.
-
balintka
addikt
Sziasztok, van egy Telekomnál vásárolt S20+ 5G-m. Ez alapból kártyafüggetlen? Vagy valami szoftverrel le lehet ellenőrizni, az-e?
Telekomos kártyám van, így nem tudtam kideríteni.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, épp lejárt gyári garival, új akksival szerintetek mennyiért reális hirdetni az S20+ - t? Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
kerobi
senior tag
Arcfelismerésnél nektek is közel kell hajolni? kb 20 cm? Azért ez gáz, hogy autoban használva bújjak bele a telóba az arcfelismeréshez. Ezt egyik teló sem csinálja...
-
saril
senior tag
válasz
alcapone386 #8328 üzenetére
Igen, beállítás kérdése is, de majdnem mindig javítanak a kamerán is szerencsére
Jó lett a kép, grat, egy telefontol főleg 2 éves telótól, teljesen jó! -
alcapone386
őstag
Nektek már feltűnt, hogy valamilyen hold fotózó funkció bekerült a telóba?
Már többször próbáltam fotózni a holdat, de csak egy nagy paca volt a végeredmény. Kutya sétáltatáskor mondom, de szép telihold van, lövök egy fotót... Teljesen rázoomoltam, bekapcsolt valami erős képstabilizálás, erre kiélesedett a hold. Lehet csak én voltam eddig béna, de eddig nem sikerült értékelhető képet lőni.
Ilyen lett: link link
(Szabad kézzel fotóztam, gondolom álvánnyal élesebb lenne)Ha nem zoomolok maxra, akkor marad a paca: link
-
ClioRS
őstag
Telekom S20 most frissült.
-
NavySeal
senior tag
válasz
Rinocerosz #8325 üzenetére
Köszi! S20+ VDH is jön
-
Rinocerosz
őstag
Megérkezett VDH frissítés Galaxy s20-ra 920mb.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
viewdetails #8323 üzenetére
Nem csak véletlen.... Egyszerűen eddig ilyen problémám nem volt és csak ezt az egy email címet nem tudja kezelni... De teszek még egy próbát...
-
viewdetails
addikt
válasz
GordonSamway #8321 üzenetére
Szűrt levelek direkt maradt bekapcsolva? IMAP vagy Exchange(Outlook) protokollal próbálod? Alkalmazásjelszóval és kétlépcsős azonosítással is próbáltad?
No offense, de miért egy 1.4 inches kijelzőn olvasol emailt? Vagy csak értesítések jönnek, választ sem igényel?
-
ACE-
addikt
válasz
GordonSamway #8319 üzenetére
Ő pont azt mondta hogy a Gmail app egy fos, ami igaz, én is a Samsung sajátját használom. Az Outlook-ot viszont nem ismerem, egyszer próbáltam de döcögősnek éreztem.
-
MadMancs
veterán
válasz
GordonSamway #8317 üzenetére
Egyszerű a válasz. Gmail app
Egy hulladék nagyon régóta.
Samsung gyári kliense hatszor veri oda vissza. Gmail, exchange, Office 365, és IMAP fiókot használok vele egyszerre. Hibátlanul. 2 magán és 6 céges postafiók. -
GordonSamway
aktív tag
válasz
GordonSamway #8314 üzenetére
Sikerült
-
MadMancs
veterán
válasz
GordonSamway #8314 üzenetére
Bekapcs + volume down. De közben vagy pc re kell hogy legyen kötve USB, vagy egy usb-C csatis fülhallgatót kell csatlakoztatni. Usb eszköz nélkül nem működik a kombináció.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Olyan régen csináltam már odinos frissitést. Hogya tökömbe rakom download modba a telefont??Köszönöm -
kerobi
senior tag
válasz
viewdetails #8312 üzenetére
"• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát."
Ha mindig tökéletesitik akkor inkább csak javitás az. -
Gaabor80
aktív tag
S20+ XEH -ra kijött egy frissítés
-
kerobi
senior tag
Sziasztok a new voicemail notificationt nem lehet eltuntetni. Kényszerit a felhivásra. A cache törlés sem segit.
-
Rinocerosz
őstag
Gyorsan röviden annyit lehetne mondani, hogy a Galaxy s20FE snapdragonos processzora jobb mint a sima Galaxy s20-ak Exynos-a, de igazából nagyon nem lehet észrevenni.
Az FE jobb üzemidőben, nagyobb kijező...
s20 prémiumabb kialakítás, kamera, kisebb méret, ram...Nálunk is van mind a kettő, de nekem a mindennapokban a s20 egy picivel életképesebb főleg a méret miatt. Persze az FE az már olyan áron van, hogy hát... na elég olcsó
-
vmk
tag
Sziasztok.
Bocs, ha rossz topik, de talán ez a legrelevánsabb.
S20-at vagy S20 FE-t érdemes venni, ha most vásárlásra szánnám magam?
Előbbiből kevesebb helyen látok eladót. -
viewdetails
addikt
Németre kint van a G980FXXUEFVDB. Elvileg nem csak security update.
-
(ex)Cat
senior tag
Lehet olyat csinálni Samsung telefonnal hogy lefotózok valamit pl. egy növényt és kiadja hogy az micsoda? Más Androidos mobiloknál láttam ilyet de azok a Google-t használták ugye keresőnek, ez még a Bixbyvel szórakozik. jellemzően rossz talalálattal.
-
lasse001
senior tag
válasz
bajnokpityu #8301 üzenetére
Igen
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- PS Plus előfizetések