- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bereczsandor #8204 üzenetére
Nem azért ez kicsit komolyabb merülés.
Vásárláskor gondolom volt reset és minden egyéb?!
Simán lehet, hogy 2 év alatt a korábbi power user ennyire degradálta az akksit. -
Ez a folytonos FR mánia ez a Windows XP korszakból maradt itt?!
Érzésem szerint több vele a nyűg, mint a haszna.
-
-
-
Srácok egyelőre búcsút intek, átmegyek az ellenséghez.
Minden jót és még sok frissítést kívánok mindenkinek! -
válasz
alcapone386 #7596 üzenetére
Nagyon okosat mondtál!
Szerintem is gyenge térerőnél "küzd" a telefon.
Persze a dupla sim alapból többet eszik.
Kellett nekem "vidékre" költözni. -
válasz
alcapone386 #7594 üzenetére
A térerő nekem itt pesten is sok helyen baromi alacsony mindkét kártyával.
-
válasz
BigBlackDog #7543 üzenetére
És ha baj van a családban, nem ér el senki. Nálam ez ezért nem volt sosem opció.
-
válasz
BigBlackDog #7539 üzenetére
Nekem most éjjel a resetelt kis aranyos 10% alatt merült, AOD kikapcs, Wifin lóg.
Kevésbé merül kevésbé melegszik ez tény.
Ettől függetlenül Apple lesz belőle nekem is -
válasz
Rinocerosz #7499 üzenetére
Semmi sem volt felhős, én az alap dolgokat smart switch-el húztam át. Így pont jó volt minden.
-
Sziasztok,
nagyszabású factory reset előtt van valami jótanács, hogy mit csináljak, mit ne csináljak a készülékkel?
Az adatokat lementettem, az egyes programokat most nézem át beállítások és jelszavak tekintetében, bár sejtem ezt a google is megteszi nekem (el van mentve nekik is gondolom sokminden a felhőben).
Be lehet valahol állítani, hogy a szűz telefonnál miket tegyen vissza a google és miket ne?
SMS, hívásnapló lementésére a samsung progiját használjam?Előre is köszi!
-
+1 néha bosszantóan nem akarja elhinni, hogy te vagy, csak 2x-3x-4x.
Hátrány ha kicsit nedves a kezed (kézmosás, medence után, stb), sőt nekem pl. asztalra letéve notoriusan nem akarja felismerni az ujjaimat csak sokadjára, vagy úgy se.#7367szendy69: Jézus volt, hogy ennél rosszabb volt és úgy adták ki?
-
válasz
BigBlackDog #7320 üzenetére
Itt se.
-
válasz
viewdetails #7269 üzenetére
Reggel 2x is hívtak, telefon mellettem autóban, 2 kártya, telekom a 2-es, és csak az üzenetet kaptam meg, hogy nem fogadott hívásom volt...
-
-
válasz
BigBlackDog #7236 üzenetére
Nekem is a fenti 2 kártya van bent, lakhelyem környékén sajnos a térerő a telefon szerint nem a legjobb, hiába van éjjelre az AOD nekem is lelőve, a Wifi megy, és olyan 5-7%-ot legalább veszít, de reggel ahogy felkelek és 15 percet facebookozok vagy fórumozok azonnal esik vagy 4-5%-ot a töltöttség.
-
válasz
Rinocerosz #7107 üzenetére
Huawei USB-C kábellel tökéletesen működött pl. az AA.
-
Ennek komolyan örülök, és ez tényleg azt bizonyítja, hogy velem vagy az elképzeléseimmel (vagy az én telefonommal van a baj
).
Ha kicsit acélosabb lenne ez az Exy és nem enne mellé ennyit, szerintem nem ugrálnék. Aztán simán lehet az iPhone-al fogok a legrosszabbul járni... -
válasz
MadMancs #7063 üzenetére
Hát ez vicces, szerintem ha 5-6 óra SOT-om lenne, akkor az enyém rég nullára merülne. Nagyából 3 óra napi SOT-al 50% alatt vagyok, de mivel napi 2x legalább töltöm az autóban USB-ről, 1-1 órát így kicsit árnyalja a képet.
Szerintem fos, és ezzel nem vagyok egyedül. Persze más sem.
Majd megpróbálom 1 nap tesztelni egy régebbi Note telóval, az mit lök.
Úgyis érik az almára csere egyéb okok miatt is. -
válasz
BigBlackDog #7011 üzenetére
Ez nem beállítás függő?
A gombos megoldás meg beépített állandó. -
válasz
MikeWazowski #6951 üzenetére
Na akkor nincs baj
-
válasz
MikeWazowski #6947 üzenetére
Nekem rendben működik, most frissít is 5 appot.
-
válasz
BigBlackDog #6909 üzenetére
A gyárival mi a baj? Nekem még az van fent. Oké hogy néhol karcos de legalább ott van a helyén
-
válasz
milanmylo #6861 üzenetére
Az Android auto-n kívül nekem is problémám van vele, hogy szerintem is merül mint a vízbe dobott kő, reggel leveszem a wireless töltőről, olvasok kis face-t, fórumot, mondjuk játszok 10 percet az empires and puzzles-el és kb. 10%-ot zuhan a töltöttség.
Ha egész nap nem kap tápot, néha játszom vele 5-10 perceket (2-3x), telefonálok néhányat, akkor estére 30-40%körül van jó esetben. Itthon végig jó minőségű wifi-n van. 2 sim, sajnos a hálózat nem a legcsucsibb, lehet az is benne van a pakliban...
De csalódás ez a telefon sajnos nekem is. -
válasz
MikeWazowski #6555 üzenetére
Nekem ez a most jövő 3.1 előtt is van. Pl. ma reggel is még sötétben majd kiégette a szemem, le kellett vennem a fényerőt. (tegnap is ez volt).
Mondjuk utána 8kor meg úgy begárgyult a telefon, hogy újra kellett indítani, mert a net mindkét sim-en megszűnt működni. Amint megjön asszony új Apple SE-je és tetszeni fog a rendszer repülni fog a Samu és jön egy 12-es alma -
-
válasz
BigBlackDog #6482 üzenetére
+1 szerintem is a True Phone bugos.
-
válasz
PedroPascal #6470 üzenetére
Nembiza.
-
válasz
kisselandras #6191 üzenetére
Kamera optikai lencséi. Ne tessék agyon rázogatni
-
válasz
MikeWazowski #6175 üzenetére
Akadunk szép számmal szerintem
-
válasz
bozsozso #6161 üzenetére
Nekem olyan, hogy a hívott fél, ha kihangosítom és leteszem egy asztalra, vagy a konyhában vagyok és mondjuk ténykedés közben beteszem a felém nyitott konyhaszekrénybe, akkor nem hall engem a hívott fél. Hasonló eset, ha egy visszhangosabb, kisebb helységben vagyok (kicsempézett fürdő/wc pl.), ott is kihangosítónál panaszkodnak, hogy nem hallanak jól.
De már olyan is volt, hogy ha csak leteszem az asztalra, én állok mellette, nem jó.
Egyféleképp jónak tűnt eddig, ha fejre állítva az élére rakom vagy nekitámasztom valaminek, akkor tűrhető. De ez meg milyen már...
Szóval szívem szerint ha nem lennék rabláncon már mentem volna egy iPhone fele, csak mert még nem szenvedtem eleget -
válasz
BigBlackDog #6136 üzenetére
Az enyém is legalább 10%-ot merül, de Wifi On, 5G on, AOD kikapcsolva. Ez egyszerűen ilyen (szar
).
-
válasz
BigBlackDog #5690 üzenetére
Nem, de érzékeny a jó minőségű, lehetőleg nagy adatsebességű vagy fast charge-os kábelre. Én a Mate10Pro kábelével használom a Focusban, ott nincs semmi baja.
-
Én nem szoktam FR-t csinálni, de gond se szokott lenni a verzióváltásoknál sem.
-
Senki sem autózik? Senkit sem zavar a nem magyar nyelvű segéd?
-
Használ valaki android autot? Ugye fél éve kb. bejött az új asszisztens vagy mi a rák és azóta megint nem lehet (vagy nem tudok róla?) Magyarul karattyolni a telefonhoz, mert csak angolul hajlandó érteni bármit is (esne rájuk egy mázsa trágya).
Ha esetleg hülyeséget írnék és mégis van megoldás, azért nagyon hálás lennék. Jelenleg nem tudok címet bediktálni ennek a fosnak, csak írogatni lehet, ami haladás közben nem annyira vicces... -
Az új híváslista botrány számomra, a régit képekkel jobban szerettem.
Rémlik olyan beállítás, hogy a hívó fél / hívott fél képe teljesben kint van a kijelzőn, ilyet lett ebben vagy csak álmodtam? -
válasz
polonic #5337 üzenetére
Nem hiszem, mindegyik töltő annyival tölt, amennyit a telefon tud, vagy amennyit beállítottál (aka legyen gyorstöltés vagy nem). Nem áll be alapra (mondjuk 5W-ra) ha a telefon tud 15-öt, a töltő meg 20-at, akkor 15-el fogja tölteni.
Én egy S7 idejében vett wireless-el is töltöm az S20+-t, annál csak gyorstöltést ír, a tavasszal vett 15W-os wireless töltőnél meg "szupergyorsat" -
válasz
BigBlackDog #5124 üzenetére
Helló BBD!
Aliról érdemes Mofi tokokat rendelni, ha kell megosztom nekem milyenek vannak. Szövet jellegű hátoldal, oldalt gumis műanyag védelem, prémium hatású cucc!
De nagyon jó üveghatású fényes műanyagok is vannak, kicsit növeli a súlyát de megéri -
válasz
Project: A #5017 üzenetére
Régen vettem tőlük kettőt is, az LG-k akkor gyári garisak voltak (G2 korszak), ma már nem tudom sajnos mi a helyzet velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged