- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nem kell semmit gyalulni. Nem oldja meg. Nekem teljesítmény módban van egy ideje és ha 4G-n nyúzom sokat a telefont 3rezbetően felmelegszik és nálam is jön a lag amit Te is említesz. Azt gondolom, hogy a proci teljesítményét is korlátozza hogy ne hevüljön túl. Ahogy visszahűl egy kicsit megint ok minden. Ez a exynos adott szériájának "sajátossága".
Szerintem nincs rá megoldás.
Engem annyira nem zavar mert nem sűrűn jön elő. Általában wifin netezek.
Év végén valszeg váltok S21 ultrára és bízom benne, higy ott már nem lesz ilyen jellegű gond. -
rdanika
tag
Sziasztok,
én egyre jobban nem vagyok megelégedve a kamera teljesítményével. Video közben nagyon sokat mozog a fókusz, valamint fényképezésnél is nagyon sok esetben nagyon nem sikerül eltalálnia a témát. Én vagyok ezzel csak így vagy másnak is böki a csőrét?
-
balintka
addikt
válasz
MikeWazowski #6990 üzenetére
Igen, mivel nagy értékű. 250.000 Ft felett 3 év jár. Én egy összegben vettem meg 297-ért, így annyit kaptam. De nincs nekik készleten egy ideje.
-
skun76
csendes tag
Sziasztok.
Fél éve vásárolt S20+ böngészéskor iszonyatosan laggol.
A telefon saját böngészőjét használom.
Amikor egy oldalt pörgetek lefelé vagy felfelé, akkor még tűrhető a laggolás.
De pl. amikor egy cikk komment részét pörgetem, akkor viszont már katasztrofális a helyzet.
Fél éve egy Xiaomi Note 4-et váltott. Ma nem tudom elmondani azt, hogy jobb lenne nála.
Ugyan azok a programok vannak a telefonon amiket az első héten felraktam (és ami a Xiaomin is voltak). Nem akarom elhinni, hogy egy néhány hónnappal ezelőtt még csúcs mobilnak számító telefon egy fél évvel később ezt a szintet hozza.
Tudnátok-e valamit ajánlani?
Gyári visszaállítást nem szeretnék végezni.Köszönöm
-
Eversmann
aktív tag
S20 Plus 5G-s mennyivel érnél meg jobban? Mármint, ha 3 évre terveznék vele. Látom előnyét eladáskor?
Illetve Mobilcorner mennyire megbízható?
-
Vhiktor
nagyúr
Anno az S9-esemhez vettem eredeti Samsung autós györstöltőt. Csak USB A csatlakozó van rajta. Ha veszek USB C -> USB A átalakítót, akkor normálisan fogom tudni tölteni az S20-at? Vagy mindneképpen új töltütt kell vennem hozzá? Ha igen mit ajánlotok?
-
Gims
tag
válasz
Rinocerosz #6980 üzenetére
A Knox irányelveket is frissítik, mivel egyes szervezetek PDA-ként használják a készüléket. Viszont ezt a frissítést a nem vállalati réteg is megkapja.
-
Vhiktor
nagyúr
Hogy tudok külön újjlenyomatott beállítani a biztonsági mappának?
Most az összes regisztrált újjlenyomatotmat használja, de én a regesztráltak közül csak egyet szeretnék. -
NavySeal
senior tag
VDH-ra jött egy frissítés 159,12MB áprilisi biztonsági szinttel.
-
Trolee
aktív tag
MediaMarkt-ból vásárolt S20-ra 1 vagy 2 év gari van?
Garanciakártya 12+12 hónapot ír, de IMEi szám alapján csak 1 év a gari.Továbbá milyen gyári jellegű fóliát tudnátok ajánlani, vagy hol tudok gyárit beszerezni?
Köszi.
-
-
MrBazsi
senior tag
nem hangzik túl jól, de az s10 sem acélos, 4óránál több sot 2simmel szinte lehetetlen. S20 mennyi sot-ot tud kb 2 simmel?
-
nagyj74
senior tag
Üdv! Létezik az, hogy a Vodánál vásárolt dual sim-es készülék egyik SIM kártya helye (az első) szolgáltató függő?
Nevesítve S20+-ra mondták a Vodánál... -
Vhiktor
nagyúr
Hogy tudom visszaállítani a telefon default kinézetét?
Tegnap áthozott minden beállítást az S9+-ról és a home screen valamint a menu elrendezés is átjött.
Ezeket vissza szereteném állítani, mert kiváncsi vagyok, hogy milyen a default kinézet. Hard reset nélkül megoldható? -
polonic
félisten
Van gyári kijelzővédő fólia vagy ugyanolyan minőségű, mint az? A spigen neo flex hd jó lehet?
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
S10ről terveznék lassan váltani, valószínű s20ra.
Kérdés tudja e valaki, h android 11ről vissza lehet e még menni 10re odinnal sima s20nál? Nem tetszik a 11ben jópár dolog, jelenleg is az s10en is android 10 megy. Ez bevált. -
Vhiktor
nagyúr
Végül Spigen Rugged Armor-t vettem az S20+-ra.
Eddig nagyon bejön, nem bumszli és brutál jó a tapintása.
Kijelzőt azt szerintem egyáltalán nem védi. Egy kicsit kijön a kijelző síkjából a tetején és az allján, de az védelem szempontjából nulla. -
válasz
MikeWazowski #6951 üzenetére
Na akkor nincs baj
-
ClioRS
őstag
Másnak is van problémája a hotspot-tal? Most 3 különböző laptoppal sem működik, próbáltam 2,4 és 5GHz-en is, újraindítottam a gépeket és a telefont is, de egyszerűen nem megy. Csatlakozik a wifire mind, viszont az írják ki nincs net, és a böngésző se tölt be semmit. Nem az első, hogy ilyenbe ütközök, többször előfordult már. Androidos telefonnal meg hibátlan. Mi lehet a baja?
-
válasz
MikeWazowski #6947 üzenetére
Nekem rendben működik, most frissít is 5 appot.
-
MikeWazowski
veterán
Nálatok működik a galaxy store? Azt irja nem vagyok bejelentkezve meg nem is tudok. Frissítés keresesnel meg nem csinál semmit.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerösömnek betörött az S20 kijelzője, nem sok mindent látni rajta, néha-néha látni csak pár foltot. Van egy huawei p20 proja tartalékban, hogyan tudná átmenni az adatokat, appokat és mindent is erre a telefonra? Kijelzővel egyszerűbb lenne gondolom, de az most inkább nehezítő tényező csak.
-
válasz
MikeWazowski #6939 üzenetére
Nálam kábelen van az xbox, sajnos egyelőre ötletem. Másik routerrel már próbáltam.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #6938 üzenetére
5Ghz volt a gond. Tv-t árakva egyből jó.
-
Sziasztok,
Xbox One-re szeretnék képernyőt tükrözni. Az Xboxra telepítve van a Wireless Display app, ám a Smart View nem listázza. Van esetleg ötletetek?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
viewdetails #6934 üzenetére
Szerintem az nem is lesz.
-
viewdetails
addikt
válasz
Rinocerosz #6932 üzenetére
Ja, de Google feed-et még mindig nem kapunk.
-
polonic
félisten
válasz
Rinocerosz #6932 üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
Jött valami One Ui kezdőképernyő frissítés is.
[kép] -
polonic
félisten
válasz
MikeWazowski #6930 üzenetére
Nincs.
Zárd be a store appot és utána próbáld. -
MikeWazowski
veterán
Nektek nincs gondotok a play store frissítéseivel? Nekem van most 3 app amit nem frissít. Csak pörög és pörög...
-
balintka
addikt
válasz
MikeWazowski #6928 üzenetére
Dettó, meg is lepődtem. Lehet a telepítési folyamaton is optimalizáltak valamit.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
PedroPascal #6927 üzenetére
Én is ezt akartam írni, hogy baromi gyorsan települt.
-
PedroPascal
őstag
válasz
BigBlackDog #6925 üzenetére
Nagyon hamar fel ment, szerintem soha nem frissített még ilyen gyorsan a telefon. 151Mb szerintem csak apró hibajavításokat tartalmaz.
-
balintka
addikt
válasz
BigBlackDog #6925 üzenetére
Mérete és leírása alapján sima havi biztonsági frissítés.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
PedroPascal #6923 üzenetére
Van valami látható változás benne?
-
balintka
addikt
válasz
PedroPascal #6923 üzenetére
Szuper, töltöm is le.
-
PedroPascal
őstag
Megjött a Telekom áprilisi frissítés.
-
nagyj74
senior tag
-
Rinocerosz
őstag
válasz
MEXX_85 #6918 üzenetére
Sajnos én is úgy jártam, hogy feltették az UV kijelző védőt és az ujjlenyomat nem érzékelt. Nem tudtam felvenni ujjlenyomatot.
Viszont ha előtte beolvasod akkor már működik, de nyilván nem úgy ahogy üveg nélkül tenné.Nagyon kiváncsi leszek erre a Whitestonera. Elvileg működik tökéletesen a külföldi fórumok szerint.
-
alcapone386
őstag
válasz
MEXX_85 #6918 üzenetére
Elsőre valóban bonyolultnak látszik, illetve én úgy kezdtem neki, hogy többet rendeltem, ha elszúrnám legyen másik amit felrakhatok. Sok videó van youtube-on a felrakasról. Ami fontos, hogy minden rést le kell takarni, hogy a ragasztó ne follyon be a resekbe. Főleg a hangszóróba felül. Az ujjlenyomat nekem müködik, de az igaz, hogy eleinte volt olyan kijelzővédő ami nem támogatta a kepernyőbe épített érzékelőt.
-
NavySeal
senior tag
VDH-ra jött egy 23,62MB-os update. 2021.március 1. biztonsági szinttel.
-
MEXX_85
tag
válasz
alcapone386 #6914 üzenetére
Helló! Én is vettem év elején de még nem tettem fel, aztmondtak nem jó, legjobb gyári folia ami rajta van.. 😓 Mert Utanna nem érzékeli az ujjlenyomatot... Gondolom felhelyezes előtt a gyárit lekell szedni... Van hozzá uv lampa.. Meg minden kencefice... Nekem kicsit bonyolult...
-
polonic
félisten
XEH S20+
megérkezett ide is az áprilisi frissítés -
alcapone386
őstag
Már régebben írtam, de aliról rendelt uv ragasztós üveg tökéletesen teszi a dolgát. Ujjlenyomat is működik, minden érintés frankó, és sehol egy bubi. (Felrakáshoz persze kell előkészület, de ha odafigyel az ember, tökéletes az eredmény)
-
Rinocerosz
őstag
válasz
BigBlackDog #6909 üzenetére
Nekem, a mai napom sikerült találnom egy Whitestone Dome Glass-t. Elvileg 3-5 nap mire ideér. Sajnos alig lehet taláni ilyen fóliát és a 17 ezer forintos ára miatt nem nag,on kapkodnak érte.
Remélem tényleg olyan jó mint amiket olvasok róla. Majd megírom, hogy mi a tapasztalatok.
-
kovi6327
csendes tag
Sziasztok,
S20-am a hétvégén leesett, kijelző betört (tokban volt + clearplex, szóval elég szerencsétlen leesés volt, a sarkánál nem védte meg.).
Tiszta sor ez az én számlám lesz, viszont szeretném hogy a gari (2020. juliusi a készülék) megmaradjon, tehát márkaszervízt keresek.. Hova érdemes vinni, hol végeznek a gyorsan és korrekten? A fehérvári szervízt kérdeztem, náluk 1,5 - 2 hét, mert fel kell küldeniük BP-re.. De felviszem én is, amiatt nem jojóznék napokig, csak nem tudom hova érdemes, mi az ajánlott..Köszönöm. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Tsebacsi #6910 üzenetére
Elkezdett karcosodni, gondoltam lecsélem. Rendeltem két féle fóliát is, de a felhelyezésük kész szenvedés volt (a régen, füzetbekötésnél használt fóliára emlékeztetett az anyaga). Aztán az egyiket csak sikerült nagyjából feltenni, de pár nap múlva feljött a szélén egy csíkban és kitűnően gyűjtötte a port. Ráadásul egy hét alatt több karc lett rajta, mint a gyári fólián 3 hónap alatt. Emiatt jött az ötlet, hogy kéne egy új. Most ott tartok, hogy fólia nélkül fogom használni. Az S8+ is úgy volt 2.5 évet használatban. Minimális mennyiségű karc került rá ennyi idő alatt, de nem volt zavaró. Ami viszont idegesített, hogy az ?oleofób? bevonat elkezdett lejönni egy sávban ott, ahol a nadrág zsebe hozzáér becsúsztatáskor. Ezt akarnám megelőzni.
Persze a családban lévő, sík kijelzős telefonokra tök jó, minőségi, tartós védőüvegeket sikerült beszereznem, de az S20+-ra eddig nem jött össze.
Tanulság: a gyári fóliát kellett volna rajtahagynom, még ha kicsit karcos is.
-
válasz
BigBlackDog #6909 üzenetére
A gyárival mi a baj? Nekem még az van fent. Oké hogy néhol karcos de legalább ott van a helyén
-
BigBlackDog
veterán
Kijelzővédő fólia/üveg témában kis infó; ma érkezett meg ez a csoda. Nem vált be. A fólia csak a szélein, egy vékony csíkban ragad meg, illetve a közepén van egy kb. 1 cm-es kör, ami szitén ragacsos. Feltéve a kijelzőre iszonyat zavaró ez a félig-meddig megragadó, kör alakú paca a közepén, főleg, hogy a többi részén eláll a kijelzőtől. Nem sokáig "élveztem" a jelenlétét.
-
PedroPascal
őstag
Észre vettem egy érdekességet. Legutóbbi frissítések óta a gyári töltővel nem megy a gyorstöltés ha kikapcsolom a szupergyors töltést, akkor csak töltést jelez a telefon. Ha viszont a régi 15w-os töltőt használom akkor megy a gyorstöltés. Régebben a gyári 25w-os töltővel működött a gyorstöltés is, nem csak a szupergyors töltés. Érdekes hogy szoftver frissítések mindig elbasznak valamit.
-
Jappán
tag
Sziasztok! 1 éves a készülékem és be van égve a kijelzőm.... Csak én vagyok ilyen szerencsés vagy más is járt hasonlóképpen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest