- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
alasoh #12112 üzenetére
Szerintem Te iphonet keresel.
Félretéve a viccet, van egy XS is itthon, ami egyel régebbi generáció, de feltűnően simább a UI. Na de ez egy másik kávéház.
Egyszer nyomkodtam egy S21-et, 120hz azonnal odaütött és abban a pár percben nem vettem észre ezeket az akadásokat, de ez annyira nem mond sokat. Szerintem eleinte a Note sem recent meg, legalábbis nem vettem észre. Na meg mintha az Android 12-re is mintha (megint) azt igernék, hogy nagyobb hangsúlyt kap a UI renderelése. Kíváncsi vagyok, hogy ebből fogunk-e látni valamit.Részemről teljes a tanácstalanság, hogy mi lesz a következő mobilom. Iphone 13-ra szép pletykák vannak, ha csak a fele is bejön, nos az még nem elég, de ha minden bejön, akkor is necces. Chip gyártási gondok miatt, itt-ott drágulás ígérnek, így egy Pro Max, már lehet, hogy közelebb lesz egy Foldhoz...
Na mindegy, nagyon elkenyarodtam. A lényeg, hogy szerintem erre a kérdésre, csak akkor lesz igazi válaszod, ha magad is használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest