- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shyciii
veterán
Valaki használja úgy a készülékét, hogy rootolva van?
Vagy esetleg lehet tudni, hogy pontosan minek a használata szűnik meg a knox miatt mikor rootolom a készüléket? -
francz'70
senior tag
Igazad lehet, most reggelre eltűnt az akadozás mind a két telón
Nekem is rémlik, hogy anno volt már ilyen az elején, (talán 2.5 éve) de az Beta-n volt, amit azért használtam mert akkor még csak ott lehetett elrejteni az állapotsort.Na mindegy, a lényeg, hogy megoldódott, köszi az infót
-
-
francz'70
senior tag
Van akinél akadoznak görgetéskor a fórum oldalak, samu böngészőn?
Ma engedtem rá a 12-es droidot és azóta csinálja
Már mindent próbáltam, töröltem a böngésző gyorsítótárát, adatait, sőt, magát a böngészőt, de nem lett jobb. Közben jött egy browser frissítés is, de ugyanaz.
Van erre valami megoldás vagy FR? -
csubííí
senior tag
Router-ben beállítod külön névre őket (pl. 5GHz, 2,4GHz), a jelszó maradhat ugyanaz. Ebben az esetben mivel változás lesz, minden készüléken újra be kell jelentkezni!
Kérdéses készüléken meg csak a 2,4GHz részére adod meg a jelszót.
Mért gond ha az 5GHz-et használja, hisz gyorsabb? -
Hogy lehet beállítani hogy itthon a wifi csak a 2.4ghz-t használja? note 10+
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13779 üzenetére
Ez eddig is benne volt és ott ahol most is van.
Gyorskapcsoló és akku beállításoknál. -
Egyébként azt tudtátok, hogy a Teljesítmény mód még benne van a telefonban, csak más a neve és máshol kell kapcsolni?
Most Speciális feldolgozásnak hívják... De ha bekapcsolom olyan fürge a telefon mint régen. -
-
-
csubííí
senior tag
Jött egy kisebb frissítés (OTA).
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13773 üzenetére
Nem általánosítottam, saját esetemet írtam le. Egyébként a Samsung márkaszervízben (Westend) ajánlotta a szervizes srác. Megpróbáltam és korrektül állt hozzá a Samsung ügyfélszolgálat, pedig már 3 nappal túl is léptem a telefon 2 éves garancia idejét. Azért ez még is csak egy prémium készülék (újkorában közel 400K-t fizettem érte), elvárható hogy prémium garancia ügyintézés járjon hozzá.
-
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13770 üzenetére
Igen erre is 2 év volt, és valóban 1 év jótálás van a tartozékokra, ezt jól tudod.
Viszont amit sokan nem tudnak, ha írnak a Samsung ügyfélszolgálatnak (sehsupport@samsung.com), akkor méltányossági alapon kicserélik. Én így cseréltettem ki egyszerre a kijelzőt beégés miatt (vele együtt cserélik az akkumulátort és a hátlapot) és a hibás S Pent is. -
-
válasz
Plazmacucci #13767 üzenetére
-
-
válasz
Plazmacucci #13764 üzenetére
Nem értem a töltöttséged dobálja, ezt hogy érted?
Kikapcsoltam a gyors műveleteket, mind1 ez van, úgysem használtam. -
Nézd meg, hogy ha kiveszed, meddig tudod vezérelni vele a telefont távolról. Lehetséges, hogy kinyiffant benne a kondi. De itt is láthatod ha gond van: Beállítások\Speciális funkciók\S Pen\Gyorsműveletek. Ha itt a töltöttséged dobálja úgy, hogy közben benne van a telefonban, akkor kuka a toll. Ebben az esetben kikapcsolod a Gyorsműveletek funkciót, és nem fogja többet kiírni.
-
Sziasztok. Note 10+ van, megjelenéskor vetten, nem volt még soha semmi gond vele, viszont most vagy két három hete elkezdte írni, az s pen leválasztva, koppintson az újra csatlakozáshoz, viszont nem csatlakozik és napi szinten küldi ezt az üzenetet. Bocs esetleg már volt róla szó de nincs kedvem visszaolvasni ezer oldalt. Köszönöm előre is.
-
Diokhan
addikt
válasz
newman8929 #13761 üzenetére
Jött az, csak valamiért a tiéd nem kapja meg. Gyanítom, hogy vagy valami beállítási anomália vagy pedig korábban valóban mókolva volt a készülék.
Mooka-Miki ott is leehet akkor valami gikkszer, mert elméletileg meg kellene, hogy kapd OTA frissétést, ha van.
-
-
Diokhan
addikt
válasz
newman8929 #13756 üzenetére
Nem eszik olyan forrón. Szerintem fog az jönni, csak a régió miatt valószínűleg később adják ki rá.
-
válasz
newman8929 #13756 üzenetére
Frija-val töltsd le a megfelelő xeh romot a megfelelő telefonhoz, majd odinnal fel tudod tenni a telefonra. Fontos, hogy a 4 fájl közül (ap bl cp csc) a HOME_CSC-t tallózd be a csc-hez. Úgy nem törlődik a telefonod, megmarad mindened és a beállításaid is (update).
-
csubííí
senior tag
válasz
newman8929 #13752 üzenetére
Nekem a vége is XEH
-
Probert75
addikt
válasz
newman8929 #13752 üzenetére
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-10-plus/firmware/#SM-N975F
-
Diokhan
addikt
válasz
newman8929 #13750 üzenetére
Biztos, hogy gyári ROM van rajta? Régió stimmel?
-
csubííí
senior tag
válasz
newman8929 #13748 üzenetére
Nálam 2022. Április.1.
-
newman8929
tag
Üdvözlet. Most váltottam a 10+ rá note 9 ről. Létezik, hogy tavaly májusi az utolsó rendszerfrissítés? 9esre még ma is jött
-
-
Diokhan
addikt
válasz
Plazmacucci #13745 üzenetére
Legközelebb próbálj meg kicsit finomabban fogalmazni, ha kérhetem, köszi.
-
válasz
Pioneer #13743 üzenetére
Most komolyan, mit kell ehhez érteni? Nekem is ez a tok van a telefonomon, a második pontnak meg semmihez semmi köze. Nem baszódunk gagyi üvegfóliákkal, mert semmi értelmük az ég világon. Szarok, sosem illeszkednek, vagy ki van vágva egy kör alakban az ujjlenyomat olvasó felett, és ugyan annyit ér mint egy fólia, amiből akármilyet is veszel, előbb utóbb karcos lesz. Inkább te gondolod túl ezt az egyszerű dolgot.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13740 üzenetére
Nekem is az van még mindig rajta, szinte semmi karc.
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13742 üzenetére
Látni, hogy nem értesz hozzá, mert elég beszűkült a gondolkodási módod...
1. Az elsőpillanattól a gyári Samsung Ütésálló tokkal együtt használom.
2,5 év alatt 3x is esett le, kétszer a tok sarkára betonon (csak a tok sarka karcolódott meg), egyszer pedig kavicsos parkolóban képernyővel lefele (puha fólia megvédte, semmi baja nem lett a kijelzőnek).2. Nekem a telefon nem státusz szimbólum, nem az író asztalon figyel 0-24-ben, hanem kiviszem sokszor terepre is, vagy a műhelybe, ház körüli munkáknál is folyamatosan nálam van.
-
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13740 üzenetére
Nem jobb, nagyon karcolódik és max csak a portól védi a telót...
-
-
gjoco1
addikt
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13736 üzenetére
Fene se akar vele vacakolni két havonta, plusz a posta költség, ami legalább annyiba kerül (hanem többe), ráadásul a sima fólia lényegesen kevesebb védelmet nyújt mint az üvegfólia.
Akkor inkább már a Spigen Neo Flex HD Samsung Galaxy Note 10+ kijelzővédő fólia, az legalább fél évet kibír darabja és egy csomagban 2db van.
-
-
Pioneer
őstag
válasz
F_Gergely #13734 üzenetére
Értem.
Közben találtam olyan üvegfóliát, aminek az ujjlenyomatolvasó helye ki van vágva.
(nálam ez nem opció)
Üvegfóliákhoz 3 trükk és garantáltan működni fog az ujjlenyomatolvasó.
1. Beállítások - Kijelző - Érintésérzékenység bekapcsolása.
2. Amikor még az UV ragasztó folyékony állapotban van az üvegfólia alatt, akkor az ujjlenyomatolvasó helyénél erősebben meg kell nyomni, hogy azon a ponton minél vékonyabb ragasztóréteg képződjön. (A szélén kifolyt felesleget azonnal le kell törölni.)
3. Az UV ragasztó kikeményedése után, az ujjlenyomatokat ismét be kell olvasni.
-
-
Pioneer
őstag
válasz
F_Gergely #13727 üzenetére
Köszi!
Korábban Spigen Neo Flex HD Samsung Galaxy Note 10+ kijelzővédő fóliát használtam, azzal tökéletesen működött az ujjlenyomat olvasó.
Viszont én a telót sokszor a nadrágzsebben hordom, ezért ez a fajta puhafólia elcsúszik/megnyúlik a kijelzőn, néhány havonta cserélni kell mert elhasználódik...
-
válasz
Plazmacucci #13725 üzenetére
Kivettem!
-
Figy, most látom, hogy még mindig benne van az összefoglalóban az a megtévesztő 60 vs 120 Hz dolog. Szedjétek már ki pls., volt aki kereste a 120 Hz módot ebben a telefonban
-
Pioneer
őstag
Sziasztok!
Normális dolog, hogy üvegfólia felragasztása után már nem érzékeli az ujjlenyomatot a kijelző alatti szenzor? (Puhafóliával soha nem volt ilyen gondom.)
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13721 üzenetére
Ezt nem is állítottam.
-
-
csubííí
senior tag
válasz
katona.jozsi #13719 üzenetére
Én nem veszek észre változást.
Ma jött szoftverfrissítés. -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13702 üzenetére
+1. Pont a napokban vettem észre én is.
-
Tudom hülyeség, de!
Kipróbáltam ezt a zoom-ot...
70x ~egy méterest léptem a fotózás helyétől a polcig, tesco árcédula leolasható 50x nagyítással
Első képlink 1x, másodiklink 5x, harmadiklink 10, negyediklink 20, majd 50x-es nagyításlink. 999Ft.
Nyilván használhatatlan normál körülmények között, de... Ejj jó lesz az valamire -
válasz
Plazmacucci #13716 üzenetére
Jaja, sajna ez még az új törvény előtti, tehát 2 év garos, így már nincs egészen 1 év rá.
-
-
válasz
Plazmacucci #13714 üzenetére
Azon kívül nagyjából ennyi. Persze vannak apróságik, amik alig észrevehetők, lásd fentebb a fényerő mizéria.
Leginkább a kamera/kijelző kombó miatt váltottam. Csúnyább sem lett ez a telefon
Az üzemidő tényleg rosszabb valamivel, de nekem ez simán vállalható, bármikor tudom tölteni. De annyira nem vészes, hozható az egy nap is, vagy több.
Nekem ezek a dolgok miatt, meg a +1 év támogatottság megért +120 ezret, 250ért kaptam egy majdnem 1 év garis makulátlan telót.
Ja meg azért SEM mentem S21U irányba, mert egyrészt nem tetszik a kerekített kijelző, de fontosabb az SD kártya hiánya (később majd lenyelem a békát, most még nem) .
S22U-ért meg nem vagyok hajlandó 4-500K-kiadni. -
-
Sogi74
tag
Sziasztok! Használja valaki a "Hívás és üzenet más eszközön" funkciót? És minden rendben működik?
Én olyat tapasztaltam, hogy ha ez a funkció be van kapcsolva akkor a telefon fogad egy hívást majd a beszélgetést befejezve csak akkor tudom befejezni a hívást ha többször megnyomom a hívás befejezés gombot és ezek után a telefonon nem tudok új hívást kezdeményezni csak a telefon újrainditása után. -
válasz
zitrone88 #13710 üzenetére
Nekem ha automatán felvált a legnagyobb fokozatra, amit nem tudok én beállítani, akkor elég a fényerő napon is szemüvegben. De ha valamiért nem akarja beadni, akkor a kézzel beállított maximális nem elég. Régen rá lehetett húzni kézzel az extra kakaót, ami előtt figyelmeztet, most nem.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13709 üzenetére
hát nem tudom, én ugyan már 12-vel kezdtem meg a használatát, mert használtan vettem, de botrányosan szarul látni odakint a képernyőt, a note 10 lite-omnak felére véve is nagyobb fényereje van.... szóval nagyon bízom benne, hogy nem halódik meg képernyő, ezzel még együtt tudok élni, még, ha gyárilag nem is ilyen kéne legyen, de rosszabb ne legyen..
mert amúgy annyira patika állapotban vásároltam, hogy még a fólia is ott volt az oldalán...
-
-
válasz
Plazmacucci #13707 üzenetére
Akkor bocsánat.
Időközben Note20ultrára váltottam, de ezt pont nem gondoltam volna, hogy ilyen apró különbségek vannak. -
-
válasz
Plazmacucci #13704 üzenetére
Bocs, pontosítok.
Kisegítő lehetőségek - Láthatóság fokozása - Extra elsötétítés. -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13704 üzenetére
Én sem találom
-
-
válasz
Plazmacucci #13702 üzenetére
Lehet hülyeség, de az extra elsötétítés nincs bekapcsolva a láthatósági menüben?
-
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem tűnik úgy mintha Android 12 óta alacsonyabb lenne a maximális fényerő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest