- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzboxx
senior tag
Lassan augusztus vége, és az augusztusi frissítés még sehol... XEH
-
gjoco1
addikt
Nos , át csuszmukoltam a bőrtokot . . . . .Hát , 1/3 kopás a többi kosz .
Tehát sokkal szebb nem lett . -
_ak_
addikt
válasz
novinyul #12087 üzenetére
van ilyen is és egyetértek, mérete ellenére jó fogni benne a telefont, a gumis szél nem dísz, de letört vagyis lejáratos lett az egyik vagy mindkettő kitámasztó és úgy már nem tetszik. Illetve rámjött a vékony tok mizéria. Utóbbi miatt próbáltam a gyári szilikon tokot is. Vékonyságra kiváló, de nem volt olyan jó a fogása, tapadása, mint a bőrnek és "kiszakadt" az egyik sarkán a túllógás, zsebből ki-bevétel alatt.
Próbáltam egy Spiegen átlátszó szilikont is. Megint csak a bőr jobb fogásra, de nagyobb probléma volt ahogy a szöszt gyűjtötte. Sajnos oldalt is bemenet, a hangszórónál (fent) meg egy fura kis tető van, ott meg megállt a szösz és tartottam tőle, hogy amiatt esetleg, ha kicsit is de eltömíti azt. Nillkin Nature szilikonokat amúgy kedvelem, de az oldalt bejutó szösz, kosz, akármi, nem tesz jót az üveggel.
-
-
én a 3. bőrtokot koptatom, azért el tud használódni
-
_ak_
addikt
válasz
gjoco1 #12077 üzenetére
kezdetektől egy barna bőr tokot használok, de következőre feketét fogok venni, ha veszek. Az évek alatt ez azért elhasználódik. Most csak azért is kipróbáltam a popsi törlőt: [kép]
Ezt leszámítva kellemes meglepetés volt. Vékony, jó a fogása és ahhoz mérten, jó a védelme is.
-
gjoco1
addikt
-
_ak_
addikt
Eredeti szürke/fehér bőr tok 5,4k: [link] edigi
-
A mostani Note20Ultrat alig varom, hogy eladjam.
Ennyire nem vált be?
-
bbendre
őstag
válasz
aprokaroka87 #12065 üzenetére
Nem, de hamarosan kikapcsoljak a szolgaltatast szerencsere.
-
bbendre
őstag
válasz
Joachim21 #12062 üzenetére
Teljesen egyetertek veled. Amit nem ertek, hogy miert nem fejlodik a Samsung software oldalon? Nekem az S6+ volt az abszolult csucs. A mostani Note20Ultrat alig varom, hogy eladjam.
Nalam ami total kiverte a biztositekot egy $1500 telefonnál: [link]
Miert vannak reklamok egy draga Samsung telefonban?
Egy darabig nem lesz Samsungom ujra... -
Joachim21
őstag
válasz
bbendre #12061 üzenetére
Most csak mondtam valamit, nem a kamera az egyetlen gond. A tokos ceruza sem tetszik, a kicsi akkumlátor sem. Kiad az ember 7-800K-t és nem érzi hogy a legjobbat kapta volna. Nem akarom ezt a Samsungot támogatni, mostanában másról sem szólnak a Samsung csúcstermékei, minthogy hoznak kicsi újdonságot, majd elvesznek fontos dolgokat, pl. az SD kártya bővíthetőséget, vagy az S21 széria már nem is "S", csak van egy csúcstelefon az "S", meg a butított változatai még dúrvábban túlárazva mint a csúcs, ami legalább majdnem jó. Teljesen az az érzésem van mint az S5 szériánál, hogy már a 60% profit sem elegendő, mert 70et akarnak, ezért olcsósítanak ahelyett hogy igényesek lennének és egy minden szempontból top terméket raknának le az asztalra. Anno az S6 egy hatalmas váltást hozott ami Samsungossá tett, de mostanában minden új termék bemutatója felér egy újabb nimbuszrombolással nálam.
-
Joachim21
őstag
Meg akartam venni az új Fold3-at, de végül nem tudtam mivel megondokolni magamnak. Csak a kompromisszumokat látom abban a telefonban, nagyon kiábrándító. Olyan ez a 12MP kamera pl. a Samsungnak, mint az Intelnek a 14nm, vagy az Applenek a "hűdecsúcs" felbontású retina kijelzők. Remélem jövőre valami újat hoznak az S21 és ezután, vagy lehet nézek valami feltörekvőt a Samsung helyett.
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Elvileg a telekomos Note 10 plusok függetlenek, de milyen kóddal vagy appal tudnám leellenőrizni? Nincs itthon más szolgáltatós kártya. Köszi
-
schor
tag
Tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli töltőt, még jobb lenne gyorstöltő (állványos), ami egyúttal a watch 2-t is tölti?
Vettem egyet, de rettenetes. A telefont még csak feltölti, bár baromi lassan, de az órát állandóan ledobja a töltésről és rendesen melegíti is.
Igen, a saját külön-külön töltő lenne nyilván a legoptimálisabb, de meguntam a kábelerdőt az éjjeliszekrényen. Mert a telefonon, órán kívül töltöm még az Iqost és az e-book olvasót is. Totál káosz... 😁
Köszönöm a segítséget előre is! -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #12041 üzenetére
Meglehet . . . . .
Azért , mert például Én két külön alkalommal tetettem fel és a a hátlapra sokkal jobban sikerült ( más - más tette fel ) ,mint a kijelzőre . És még a minőség is más . A kijelzőn nem feszül olyan szépen . Ha oldalról belenézek hologramos a fólia a kijelzőn. Akkor gondolkodtam is , hogy visszaviszem , miután kiszáradt , de nem akartam cirkuszolni . Már bánom .
Mindegy , megvan az utód harmad áron és egyszer felteszem . Hátlapon marad , hiszen már megvannak a tokok . Pitaka - gyári bőr .Pitaka majd a hidegebb időben megy fel , mert akkor már nem zsebben hordom . Most a Samu bőrt használom zsebben .
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Vasi00 #12027 üzenetére
Nillkin Super Frosted Shield
nagyon faszán rálapul a telefonra és nem növeli a méretét sem -
Joachim21
őstag
Szedjétek le azt a vacak fóliát, tiszta karc lehet már, egy gyenge bóvli műanyag volt. Sokkal szebb lesz a kijelzőtök és nem lesz karcos sem.
-
gjoco1
addikt
válasz
Vasi00 #12027 üzenetére
Szia !
Ez egy jó kérdés . . . . . Mivel szorosan passzol rá bármi , esélyes mindnél . Bár most , hogy mondod Én Pitaka tokot használtam először a telcsire és alatta MM - os Clear Plex fólia van , azt nem szedte le . Azóta került hozzám kétféle hátlap védő tok és cserélgettem azok sem szedték le . ( csak jó ez a CP)
Egy pár HSZ - el fentebb meg tudod nézni , miket teszegettem rá . -
Vasi00
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan tokot ami nem tépi fel a fóliát? Lehetőleg csak hátlapot ami esetleg véd is valamit az eséstől. rendeltem most egy spigent de nagyjából egyből felszedte a fóliát mindenhol is.
-
gjoco1
addikt
válasz
vodrosjozsi #12024 üzenetére
Ja.......Neked a " sima " volt ( ? ) nem a plusz .
És nem dobozos .
Úgy ja .Reális .
fzboxx Én sem szoktam mókolni a képekkel . Lövök és pacsi , de tök megfelel " családi " emléknek . . -
torrrent
aktív tag
Lehet, hogy maradi vagyok, de egy jó darabig én sem adom el. Ezek az új hátsó kamera szigetes megoldások valódi zoommal 3x
? nem sokat érnek. Nem tudnak újdonsággal kijönni egyenlőre ezt mondom mint fotós.
Amit elfogadnék esetleg a kis note tízemben a képfrissítés sebesség, de elvagyok csak az akksit merítené.
Kb azt szeretném, ha így nézne ki az új telóm 6-7,5mm vastagsággal.
-
gjoco1
addikt
válasz
vodrosjozsi #12017 üzenetére
Jó alul kalibráltad az árát. . . . .
-
vodrosjozsi
addikt
Na, én eladtam a nótát 105ért.
Tényleg nagyon jó telefon, de teljesen felesleges számomra a tabs7 mellé aminél ugyanúgy van toll (és ott se használom).
Nagyon sajnálom mert szerettem de amire használom arra elég lenne egy S9 is.
Újabb telefonra meg nem fáj a fogam, nincs már ebben a méretben kompakt telefon, max veszek egy s10e-t de kb azt se tudnám kihasználni...
(Na majd a kövi note-nál tali)
-
novinyul
veterán
Gondolkodtam hogy lecserélem egy S21 Ultra-ra(hosszabításra hozhatnék ki), de nincs szívem hozzá
Note 20 ultra nem jött be(Exynos 990 miatt) Annyira eltalálták a Note 10 Plus-t hogy, szerintem még kap támogatást addig marad nálam.
-
gjoco1
addikt
válasz
Joachim21 #12009 üzenetére
Olvastam , hogy elég gyengécskére sikerült az S21 eladási statisztikájuk . Én is abban bízom , hogy mire ezt letudjuk cserélni az új noteszre , már előrukkolnak a mérnökök valami ötlettel , hogy meggyőzzenek . Bár igazán nem vagyok elégedetlen , de kell valami ütős áttörés . Konkrétan nem tudnám megmondani mire is kellene hangsúly fektetni . Legyen ez az Ő gondjuk .
Már többen várjuk . . . . . . . . Ja és az arany ár az szerintem garantált lesz . -
Joachim21
őstag
Samunál nagy átvilágítás kezdődött az S21 fiaskó után (eladások elmaradtak a várttól). Remélem újra feledésbe merül a műanyag hátlap a 400K-s telefonoknál. Valami olyasmi ébredés kellene, mint az S5 után volt az S6 esetében.
-
gjoco1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged