- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Punike
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
csubííí #10688 üzenetére
Hát nem tudom,hogy ez konkrétan mi lenne,mivel nekem is 0 bájtot mutatott,holott használom az appokat,amiknek elvileg generálni kéne az adatokat. Ha megnézedcaz alkalmazásokon belül egyenként,ott fogod látni a gyorsítótárukat,és azok bizony nem 0-t fognak mutatni. Én recoveryt preferálom. Szerintem az a biztos.
-
Dj.Mike
senior tag
Csináltam egy wipe cache-t nagynehezen,mivel trükközni kellett a recoveryhez is. Szemmel látható az üzemidő javulás. Lehet be volt akadva valami. A play szolgáltatások fogyasztását remélem lejjebb sikerült vinni,mert elég magas volt.
-
gjoco1
addikt
-
Egyébként másnak is megjelent az akku fogyasztás között ez a hívásnaplók alkalmazás?
-
Osz24
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy ha feloldom a készuleket ujjal, akkor pl a chrome bongészö ami zarolva lett, villodzva tér vissza.
Valakinek ilyen tapasztalata? Köszönöm -
Egyébként mi történne, ha kikapcsolom ezt a call log/backup appot?
-
válasz
MikeWazowski #10661 üzenetére
A rendszerappok közül most csak ezek vannak tiltva:
Facebook App Installer
Facebook App Manager
Facebook ServicesMeg persze a sima Facebook app, de az nem rendszerapp.
#10660 Probert75: Köszi! A a röhej, hogy még oda is nyomtam, de valahogy elkerülte a figyelmem a rendszeralkalmazások kapcsoló. Igen, így már mutatja a Call Logot (gondolom az a hívásnapló magyarul).
-
Másnak is jött ma reggel január elsejei security update az android 11-re?
-
válasz
Memmaao #10653 üzenetére
Bekapcsoltad a rendszeralkalmazások mutatását?
mod: most nézem, hogy az android 11-gyel kikerült ez az opció
A rohadt életbe, ezt most miért kellett? Nem lehet így letiltani egy csomó felesleges cuccot, pl a facebook serviceit, melyek folyamatosan futnak akkor is, ha nem is indítod el a facebookot egyszer sem.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10627 üzenetére
Tegnap elfelejtettem rákérdezni GoodLock ügyben arra , hogy the_stig kollégának miért nem megy a rég verzióval ? Nekem a 1.0.00.48 -al tökéletesen ketyeg a LockStar ( [2.1.00.11] )
-
-
-
Capella
senior tag
válasz
torrrent #10641 üzenetére
A vastagságot értem én, és elfogadom a kamera miatt.
Viszont annak a kialakítása, ha tetszik, a dizájnja szerintem jóval jobb az S21U-nál, mint a Note20 Ultránál.
Felmerül az, hogy ha már itt úgyis ennyire vastagnak kell lennie, nem lehetne a ház többi részét is picit vastagítani, mondjuk fél vagy 1 mm-rel, hogy nagyobb kapacitású akku férjen bele. Ám ez már így is 227 gramm lett, ami nem kevés. -
Capella
senior tag
Összeadtam pontosabban azt a SOT-ot. A bőven 6 óra stimmel, mert 7 óra 46 perc volt a 21%-ra merülésig.
Jó lesz ez, és még nem nagyon volt optimalizálva, bloatware-talanítva. Ebből talán kicsit több van ahhoz képest, hogy olvastam olyat, hogy elég kevés app van gyárilag rátelepítve. -
torrrent
aktív tag
válasz
Capella #10634 üzenetére
Szerintem itt nem csak valószínűleg, de biztos, hogy két út maradt teló vastagság szempontból. Fotósként tudom, hogy fizikailag kivitelezhetetlen, hogy a kamera sziget ennél S21, Note 20, Note 21? egyszerűen nem lehet kisebb majd a jövőben az optikai! zoom miatt.
A Galaxy Note 20 Ultrának 5X optikai zoomja van ezt kisebb (vékonyabb) helyre nem lehet préselni.
Sajnos a Note10 és Note 10+ egy utolsó mohikán, mert Samsungék is azt az utat választották, hogy készítenek a jövőben egy mindenre jó svájci bicskát. Fényképezés profin délután, majd+irodai prezentáció és p.p nézegetés délelőtt. Lassan ezek a gépek úgy néznek ki mint egy kompakt fényképező és egy mini profi táblagép gyermeke. -
-
Dj.Mike
senior tag
11 alatt már kivették a világító szélek funkciót is,vagy csak én nem találom?
-
Dj.Mike
senior tag
Hali! Nektek vannak tapasztalataitok a speciális feldolgozás használatáról? Tényleg jobban merül ha be van kapcsolva? Nekem mostcígy elég pörgős bekapcsolt állapotával. Fr nem volt,csak az akkustatokkal kellett trükközni,mert nem mutatta a kijelzőidőt.
-
Capella
senior tag
Az S21 Ultra szerintem elég jó lesz akkuban. Először teljesen feltöltöttem, és hétfő óta megy, bár volt amikor kikapcsoltam, amikor abbahagytam a beállításokat.
A 3 nap alatt ment le 22%-ra az akku, a 6 óra SOT bőven meg van, bár a 3 napi részt csak nagyjából adtam össze a grafikonról. És ez még csak az akku tanulási folyamata. Most akarom majd feltölteni, ha hazaérek.
Az Exynos 2100 CPU hangyányival jobb, mint a Snapdragon 888, a GPU viszont a Snapiban jobb, nem kicsit. Én nem játszom, nekem mindegy.
Szerintem elég szépre sikeredett az S21U. A Note8-hoz hasonlít, a hátlap kamerát nem tekintve, de az a kialakítás is jóval jobban bejön, mint a Note20-é.
Méretben is szinte a Note8, csak ez picit keskenyebb, viszont valamivel hosszabb.
A sarkok lekerekítése valóban nagyobb, mint a Note-nál megszokott, habár nekem a Note10 és Note20 tslán már túl hegyes, sarkos volt.
A készülék lekerekítésével nincs is baj szerintem, viszont ahogy a kijelző tartalma látszik a sarkoknál, na ott már nagyobb a rádiusz, de meg lehet szokni.
Én mindenképp a zsebben hordáshoz megszokott Clear View gyári tokot használtam volna, így nem akkora megkötés, hogy a külső ceruzához is ilyet célszerű használni. Kíváncsi leszek ceruzával együtt milyen lesz a használata, fogása, de az S-Pen-es tok még előrendelés alatt van.
Amúgy az pont bejött, hogy a külső ceruza miatt nagyobb akksi lehet a telefonban. Az S-Pen egyelőre nem a Bluetooth-os lesz, az S-Pen Pro még a jövő zenéje.
Engem ez sem zavar, a Note8 tollához vagyok szokva, az meg nem volt aktív. Persze működik az S21U-val is, csak nincs hova dugni, illetve a Note8-ba lehet.
Talán az aktív toll funkciókból a fotó készítés távolról hiányozhat valamennyire. -
-
kicsi007
tag
Nem vagyok szakértő a dologban, de a Nicelock kiváltja a Goodlock-ot, s tölthető a Play áruházból.
S a modulokat pedig le tudod tölteni a Nicelock Downloader Companion appal.
LockStar, QuickStar, Theme Park kiegészítő pedig már van android 11-re. A többi kiegészítő pedig februárban várható.
-
Probert75
addikt
válasz
the_stig #10626 üzenetére
Rakd fel a legfrissebbet így.
Ha esetleg Nova Launcher-t használsz, akkor nem kell a kiegészítőknek GoodLock app.
Nova Launcher-ben ikont kell csinálni a GoodLock appoknak és az appok egyenként indíthatók lesznek a főképernyőről és beállíthatók.
Kezdőképernyő hosszan érinted/Modulok//Nova Launcher Tevékenységek(Hosszan érint és kitesz az asztalra). A felugró listában kikeresni az appokat egyenként. Bal oldalon az app előtt pici piros lefele mutató nyíl és általában a felső az alkalmazások beállítása panel. -
gjoco1
addikt
válasz
the_stig #10623 üzenetére
Ne az új verzióval próbáld. Van igaz annak is megoldása ( van a YouTube-n vidó róla ).
Tedd fel az előző 1.0.00.48 APK -t. Mennie kell. Nekem ezzel megy szépen az új verziószámú LockStar. Tegnap élesítettem be.
A többit pedig már [innen] . Ezek már UI3.0-hoz optimalizálva. -
the_stig
tag
Szasztok,
A Goodlock-ot hogy lehet elindítani? Azt írja, hogy nem támogatott a régióm.
Egyébként telekomos a telóm, és a hétvégén jött ki rá a frissítés. -
válasz
csubííí #10619 üzenetére
Nincs sok, mint ahogy a Note9 -> Note10+ váltáskor sem volt sok különbség. Nem igazán tudnak már olyan sokat újítani, de nem is azért akarok váltani, én olyan vagyok, hogy kell nekem az új. Egyébként nem kerül sokkal többe évente váltani, mintha 3 évente, mert többért el lehet adni az előző telefont, mint 3 évesen (mármint ha tényleg jó állapotban van).
-
csubííí
senior tag
Mik azok a nagy újdonságok amik végett note 10+ vagy note 20ultra csere lenne 21+ vagy ultrára.
Kamerán kívül nemigazán van sok különbség.Tudásban mind ugyanazt tudja, itt pedig alapból van"ceruza".
-
-
Hát srácok, lehet, hogy beruházok egy S21 Ultrára, akkor meg persze megválok ettől a telefontól. Nem mintha bármi baj lenne a Note10+-szal, de nagyon vonzanak az újdonságok. És az is benne van, hogy már az S21 Ultrához is lehet tollat használni, a nélkül nem lépnék.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
csubííí #10607 üzenetére
Köszi szépen!
Még egy kérdés urak, hölgyek!
Most kezdem kóstolgatni a dexet, mondhatni laikus vagyok, ezért hathatnak furán a kérdéseim.1,Lehet állítani a billentyűzet nyelvezetét? Elég zavaró akármilyen nyelven használni, ami nem magyar.
2,Gondolom itt nincs lehetőség arra, hogy fileokat lehessen másolni drag and drop funkcióval a számítógép és a telefon között dex módban, vagy ha igen nem jöttem rá hogyan.
3, Amikor dex módban használtam a számítógépet, akkor nem jöttem rá, hogy miként lehet tálcára küldeni, vagy egyáltalán ideiglenesen átlépni Windows felületre dexből, ha lehet egyáltalán.
-
gjoco1
addikt
Ebben nem értek teljesen egyet. Nálam a gyári AoD és az AoDNotifity együtt használva tökéletesen végzi a dolgát. Ha valami gond van az user probléma. Elmúlt év Szeptemberében szenvedtem egy ideig vele , de sikerült összehangolni és köszöni szépen mindkettő jól van .
Amúgy pedig nagyon hasznos a jelzőfény és a zárolt kijelzőre megjelenített szöveges értesítés. Én a kamera villogtatást használom. Note9 után nagyon hiányzott az értesítés led és ez tökéletesen kiváltotta. Sok más dolgot is tud,csak kicsit bele kell mélyedni.Imádni való alkalmazás.
Tegnap még szó volt a gesztus problémáról. Beállításokban a kijelő érzékenységen állítva jobb lett . -
gjoco1
addikt
Csatlakozom Probert75 AoD Nálam is tökéletes AoDNotify kombó.
GoodLock szintén . Tölthető az OneUI 3.0- hoz optimalizált [csomagja] .Dj.Mike
-
Dj.Mike
senior tag
Na végre jön már lefele nekem is az ota. Meglesem előbb fr nélkül mit mutat.
-
Probert75
addikt
Ti nem szoktátok csekkolni az Galaxy Store-ban a frissítéseket? Mert a Samsung AOD frissült, csak szólok akinek nem volt 101-es. Egyébként nekem teljesen jól kooperál az AOD Notify a gyárival. Igaz abból pont nem a legfrissebb, hanem az előtte lévő működik tökéletesen
-
schor
tag
Először azt hittem, a kijelzővédő történt valami, hogy nem érzékel - nálam kimindottan a jobb oldalon, alul problémás. De most megnyugodtam, hogy ez csak valami szoftveres hülyeség. És remélem, javítják majd.
Másik: köszönöm, tényleg az AOD Notify volt a ludas. Leszedtem, tökéletes újra az Always On. És amúgy tényleg jelez az óra, szóval valójában nekem is tök fölösleges a jelzőfény.
-
kicsi007
tag
Jött egy frissítés XEH 10+-ra.
144,29 MB.
-
S e t h
nagyúr
Ha már galéria.
Arra van vmi mód, hogy amikor a galériában belépek egy mappába, akkor bal oldalon ne maradjon ott az összes mappa egymás alatt? -
bcl
senior tag
Aha, akkor már hárman vagyunk... eddig aszittem, csak nálam van valami...
A másik: nincs fent az AODNotify véletlenül? Nálam az galibázott a AOD-val. Le is szedtem, azóta rendben van. Az óra meg úgyis rezeg a kezemen... Viszont ez nekem még vagy 9, vagy 10 alatt volt. Azóta értelemszerűen nem tudom, mi a helyzet. Egy próbát esetleg megér.
-
schor
tag
Ugyanez a problémám nekem is. Elég bosszantó. De nem akarok újabb izét letölteni, hogy úgy működjön, mint korábban, remélem javítják majd.
Viszont nálam van még egy gond. Az Always On kijelző nem működik. Bekapcsolom a beállításokban, kilépek, lezarom a képernyőt és semmi. Bármelyik módot kapcsolom be. Majd mikor ismét bemegyek a beállításokba, ki van kapcsolva. Automatikusan kikapcsol.
Ez azért is furcsa, mert az ujjlenyomat ikonja érintésre simán megjelenik és működik is kikapcsolt kijelzőnél.
Valakinél előjött ez még? És mi lehet a megoldás? -
Schuler888
senior tag
Kicsit most lemaradtam ez a goodlock egy uj feature? Rakarestem meg a 10es 10+5g telomon de semmi, playen is, is ott vmi premium lockscreen lett a talalat..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Energiaital topic
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Iphone 15 pink + AirPods pro 2 eladó !
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest