Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
1000-1500 ft-os kinai tokokban repült többször is, soha nem volt semmi baja.
Ennyi pénzt kiadni egy tokra -
alasoh
aktív tag
válasz
Memmaao #11796 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni...
Sajnálom, hogy pórul jártál a kijelző(kel)..
Nekem még szerencsére nem repült.
Nekem is van olyan tokom amit írtál, ami valóban sokkal masszívabb és jobban is véd, de valahogy túl bunfordi lesz tőle az amúgy sem kis telefon...
Reménykedem benne, hogy nem rakok rá szárnyakat a továbbiakban sem és élvezem a prémium tapintást... -
válasz
alasoh #11792 üzenetére
Igen, az asztalra rakás vagy a zsebkarc ellen véd. Esés esetén semmi védelmet nem nyújt. Én is imádom, mega prémium. De eddig 3 esésből 3 kijelző csere volt pitaka tokkal. Gyári protective standing coverrel már vagy 8x esett le, egy tokcsere már volt, mert letört a kitàmasztó, meg mert eléggé ütött kopott lett, de a kijelző nem sérült 1x sem.
-
gjoco1
addikt
Nem vagyok elkötelezett , de [ezt] itt hagyom , hátha valakit érdekel . Ettől olcsóbbat ( most ) nem találtam Pitaka ügyben .
-
gjoco1
addikt
válasz
alasoh #11792 üzenetére
Elég sokat agyaltam , hogy újból fóliát tegyek rá , de lebeszéltem magam .
CP fólia elvette a kedvem . Bár felszínre került itt egy két bizonyára jóféle , de mivel nagyrészt tokban hordom és tartva a sarkainál a felválástól , így nem volt tovább kérdés .
Nálam ez volt a fő szempont . Hátlap védelem . Még a kijelző fóliázás lesz a következő lépés , de még várok , hogy jobban felváljon a CP . Utód már megvan régen . -
-
gjoco1
addikt
No , elment a futár . . . . . .
Hozta a [tokot] . Valóban szuper . Zsebtokba és övtokban is próbálam , szépen belefér .
Ha az extra csomagolást hanyagolnák , kb . 5 ezerrel olcsóbb lenne .
Így is sikerült 13.500 -ért megvennem , ingyenes szállítással . [kép]
Viszont jó termékhez nagyon passzol az igényes csomagolás. -
francz'70
senior tag
Meg gondolom olyan tok is ami tölti a pen-t. Azért lehet, matekozni ezzel a tollal+tokkal rendesen, mennyivel egyszerűbb lett volna ha valahogy belepaszírozzák a házba, de akkor már ugye Note lenne, nem S. Nálam a pen megoldáson bukott el az S21U, pedig amúgy nagyon tetszik...
-
válasz
fzboxx #11778 üzenetére
Van ott is pen (minden funkcióval, ami Note-on is van, kivéve BT, ha nem BT-s a toll), jobb Exynos (végre dobták a mongoose magokat), jobb kijelző, a 120Hz óriási különbség (nem hiszed, amíg nem tapasztalod), és azzal is jobb az üzemideje, mint a Note10+-nak. Jobb a kamera is, a 10x optikai zoom jól jön időnként. Ezek a fő szempontok nekem.
Ami hátrány, hogy a pent nem tudod a készülékbe dugni. Van olyan tok, amibe igen, de ezzel persze bumfordibb lesz a mobil. Én már megszoktam, nem zavar. -
Búcsúzom a csoporttól. S21 Ultra váltja a N10 Plust.
-
dkovizoli
addikt
-
coqito
tag
sziasztok. note 10 plus telefonom utolsó frissítése 2019 nov 1. van azóta új? ha elakadt hogy tudom elindítani az úton?
-
fzboxx
senior tag
válasz
andersen10 #11764 üzenetére
Exynos már nem olyan gáz, a következő meg brutál lesz megint, ha minden igaz.
Nekem a 90/120 frissítést hiányzik és a videó lehetne végre akadás mentes. -
andersen10
aktív tag
válasz
fzboxx #11761 üzenetére
Nekem Snapis Note 10 (SM-N9700) van, hongkongi "import".
Ezzel az együttállással, kétlem hogy lesz mostanában (valaha?) utódja:
- kompakt-könnyű
- S-Pen
- IP68 vagy jobb
- Dynamic Amoled (vagy jobb, ha lesz)
- Exynox probléma mentesség (jó aksiidő, nem melegszik)
Az az érzésem, ha nem töröm össze ez lesz a leghosszabb ideig megtartott telóm... és szubjektív de szerintem is csúcs a design egyszerűen jó ránézni, kézbe venni. -
válasz
dkovizoli #11759 üzenetére
Azért nem fért bele a házba, mert akkor note lenne és nem S széria. Szerintem 2022 februárban jön az új note. Addig én is kibírom, a note 4 is megvolt a.note 8ig, a note 7 fiasko miatt. Mostanában nem is égek a vágytól a cserére. Pl az EESZT mobil token regisztrálás tök körülményes. Nem szeretem belakni az új telefonokat. A note 10 plus csak a kamera téren lett tetves lassú, de túl lehet élni, csak néha lemaradok pár dologról
.
-
fzboxx
senior tag
Wow, mennyi válasz!
Köszönöm mindenkinek
Nekem a pen nem szempont, de a gyönyörű alakjának máig nincs párja, szerintem... -
francz'70
senior tag
válasz
Tommy-1998 #11757 üzenetére
Na, pl. nálam ezért nem jöhet szóba az S21U, mivel nekem az s-pen csak integrált lehet! Nem is értem, hogy az S21U féle megoldást hogy gondolta a Samu, ezekszerint nem csak nekem nem jött be
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #11752 üzenetére
Óóó.. . . . . .Lemaradtam valamiről ? Nem arról volt szó a tavasszal , hogy lesz ?
Ennyire nem sürgős a csere.
-
válasz
Tommy-1998 #11752 üzenetére
Nem
-
kicsi007
tag
Köszönöm a segítségét, de bármenyire is szeretem ezt a telefont nem fogok teljes kijelzőt cserélni, nem éri meg! Egy kis sarkítással majdnem annyiért lehet most ezt a telefont venni, mint amennyibe a teljes kijelző csere kerülne..
Eladni meg nem tudom, hogy ilyen állapotban mennyiért lehetne, meg ki venné meg...
Már néztem, hogy 45 - 60 között cserélik az üveget. Marad ez a verzió.
-
fzboxx
senior tag
Csak kíváncsiságból...
Ha így járnátok, ti milyen mobilt vennétek a note10+ után? -
gjoco1
addikt
válasz
dkovizoli #11741 üzenetére
Ügyes kezű sufnis talán bevállalná ( talán még ismerek is egyet ) ......... " Szakszervíz " ilyet tuti nem csinál. Azok az idők már régen elmúltak . Ez hasonló , mint az autószerelők . Már azok is ( tisztelet a kivételnek ) , manapság csak alkatrész cserélő " szakemberek " .
-
válasz
kicsi007 #11737 üzenetére
Az üveg meg a kijelző össze van ragasztva, nem hiszem, hogy hajlított kijelzőnél megoldható a szétszedése. Olyan törékeny az amoled, hogy lehetetlen szétszedni. Amúgy meg maszekban sem sokkal olcsóbb a teljes kijelző csere, mindenképpen a hivatalos szervizt ajánlom, mert ha ott elcsesznek valamit a kijelző leoperálása közben, azt is kicserélik.
-
kicsi007
tag
Sziasztok!
Lassan 1, 5 éve használom a telefont. Eddig semmi gondom nincs vele, nagyon szeretem. De sajnos betörtem a kijelző üvegét
.
A kijelző nem sérült, csak az üveg.Samsung szervízben kb. 120 ezer lenne a javítás, ami ma már szerintem a készülék jelenlegi árát nézve nem reális..
Tudnátok ajánlani egy helyet, ahol csak az üveget cserélik?
Előre is köszönöm a segítségét!
-
Pioneer
őstag
S pen csatlakozás hibával találkozott már valaki? Van rá megoldás?
Amióta Android 11-re frissítettem mindig kapcsolódási hibát ír ki, ha tollat kiveszem a telóból...
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Memmaao #11722 üzenetére
Ez igaz. . . . . De ez csak a karc elleni védelemre kell. Előzőekben többször leírtam , hogy övtokban és vagy " zsebtokban " hordozom . Az persze való igaz , ha pofára ejtem , akkor kakukk . Egy alkalommal történt majdnem baleset , de az még a V10 telóval történt , hogy könnyelműen bevittem a gokart pályára . Egy oldal ütközés történt és az övtokban a kijelzővédő üvegfólia keresztbe repedt . Semmi más baj nem történt .
-
válasz
gjoco1 #11710 üzenetére
A pitaka 15e ft árához add hozzá, hogy biztosítással 30e, anélkül 90e egy kijelző csere. Gyönyörű a pitaka tök, de semmit nem véd! Nincs perem védelem, a kijelző nekem 3 esésből 3x tört be pitaka tokban a note 8 esetén. A karcok ellen véd, még szép matt a felület, ennyi. De védelemre nem jó.
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11716 üzenetére
Van egy haver , mobil sufni és ügyes kezű nagyon. Neki nyomom a kezébe. Szokott örülni a hasonló kéréseimnek.
Valószínű menne a felrakás , de ha már van ilyen ismerős , miért is kockáztatnék ?
Ja , amúgy találtam hasonló fóliát . . . . . Ránézésre [ilyen] , csak Kínai . -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11714 üzenetére
Mutatnám az Alis linket , de valamiért nem tölt be.
Három darabos Hydrogél fólia. Egész vastagnak tűnik . Meglátjuk.......Már az árára sem emlékszem , mert még tavasszal rendeltem.Csomagolását sem tudom mutatni , mert natúr Kínai feliratú zacsiban van . Van hozzá egy spatula , amivel rá kell aplikálni.
Ha hajlandó betölteni az Alis link feldobom . -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11712 üzenetére
A ClearPlex egy nagy tévedés volt számomra is . Nincs egy éve a telcsin elől-hátul , de szinte cafatokban lóg rajta. És cserében még jó drága is. A kettő 20 ezer volt.
Üvegfóliát nem teszek soha többet edge kijelzőre . Not 8 - ra tettem uv ragasztósat , de nagyon elcsúnyítottam vele szegényt . Ráadásul akadt piszokul a szélein .
Sík felületre jó , de erre nem . Van még 2 Samum és azokon van üveg .
Nem olvastad el figyelmesen az igényeim . . . . .Flip tok nem kell . Csak a hátlapot szeretném védeni jelentősen a karcok miatt .Mint korábban írtam , vagy övtokban , vagy " zseb tokban " hordom a telcsit . Üvegre már megvan a CP utódja , úgy érzem lesz olyan jó , hanem jobb , mint a CP fólia. Még a hátlapra kell . De mindent mérlegelve , hiába húzós az ár , marad a Pitaka.
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #11710 üzenetére
A clearPlex-ről nekem csak rossz tapasztalatom van. Párom Velvetjén kb másfél hónapig bírta, és leesett róla egyben. Én is sokalltam a clearview tokért a 15 matyit edigitalnál, de már nem gondolkodnék rajta egy percet sem, mert nagyon szép, elegáns és praktikus tok. Üvegfóliát pedig mivel egyáltalán nem lehet normálisat kapni erre (sem a Velvetre), így mindenképpen javaslom, hogy flip tokot is fontolóra vedd. Bár most megnéztem ezt az általad említett Pitaka tokot, nagyon szép, de sajnos elölről nem védi a telefont.
-
novinyul
veterán
Meg is érkezett a biztonsági frissítés
-
gjoco1
addikt
Ma Én is tettem egy kört a városban tok ügyben. Igazán itt Nálunk nincs nagy felhozatal és azokból egy sem felel meg az elvárásaimnak . Plusz tokban használom , így az anyagvastagság kizáró ok . Egy ami szóba jöhet ( sajnos csak rendelésre hoznak ) , így nem tudtam rá próbálni a telcsire , az a Pitaka Karbon lenne Nagyon szép elegáns és alig van vastagsága és elméletileg tartós - ütésálló - stb..... . Más telefonra valót mutatta a srác . Jónak tűnik . És itt jön a dilemma.........15 Mátyás !
Bár , ha azt nézem , hogy cca. 10 e . volt a ClearPlex és egy évig sem húzta , így elgondolkodtató .. . . Sajnos számomra nincs igazán más opció . Felmerült még a Dbramd fólia és egyéb hátlapi fóliák , de a CP után tartok tőle , hogy Nálam ezek is idővel a sarkainál felválnak. Úgyhogy még meg kell emésztenem az árat .
-
M_AND_Ms
veterán
..én csak azt nem értem, hogy tőlünk nyugatabbra, a hasonló árszinttel dolgozó boltok, (márpedig ma már sok termékkörben hasonló az árszint) miképp termelik ki az alkalmazottak 2-2,5, vagy akár 3-szoros bérét
PL egy Lidl, amire még azt se lehet mondani, hogy nyugaton nagyobb forgalmat csinál, mint nálunk -
válasz
axlfsi #11705 üzenetére
Magyarországon jobbak a fizetések, mint Kínában, valahogy ki kell azokat termelni. Számold ki, ha valaki mondjuk bruttó 300 ezret keres (ami nem sok), az kb 450 ezerbe kerül a munkáltatójának, és ehhez hány mobiltokot kell eladni, ha mondjuk 1000 Forint felár van egyen. Persze ott van a többi áru is (meg a többi alkalmazott, és az egyéb költségek, pl üzlethelyiség, adók, stb), de ugyanez az elv.
-
axlfsi
veterán
válasz
vodrosjozsi #11703 üzenetére
Nyilván! Ezek a "mobilshopok" idehaza brutál felárat b@szarintanak a kínai tokokra
-
Sogi74
tag
válasz
andersen10 #11693 üzenetére
Köszi a választ, ezen a Pitaka-n már én is gondolkodtam!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest