- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
válasz
Schuler888 #10298 üzenetére
Nem csináltam fr-t (régen igen) hiba nélkül működik a Note 10 plus.
-
csubííí
senior tag
válasz
Schuler888 #10298 üzenetére
Se előtte se utána nem csináltam fr. semmi problémát nem tapasztaltam.
-
Schuler888
senior tag
"Szerencsére" a telekom nem nyugoz le a gyors frissithetoseggel, habar sose vartam nagyon, ezert most is gyorsan kozvelemeny-kutat asnek, aki frissitett ota, meglevo rendszerre, fr nelkul, ugye nem volt gyalu vegul? Koszi
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Maxximus #10270 üzenetére
A hívás rögzítés az ok ILO-n , viszont a tárcsázót azt ki nyírták. és az abban lévő hívás rögzítőt is csonkították csak vissza hallgatni lehet a hívást, törölni onnan már nem csak a rözgítő alkalmazás fájlkezelőjéből lehet de az nem az aktuális hívásra ugorva nyílik meg hanem mindig a lista elején.
-
gjoco1
addikt
válasz
szerzol #10288 üzenetére
Végignéztem,de nem találok mást. Érdekes módon,mikor frissült azt a részét nem is néztem.Most hogy szóba hoztad,akkor vettem észre,hogy Nálam alapban korlátozva volt a proci és a fényrő.
Még ezeket találtam. [kép] [kép]
Elég elcseszett megoldás. És hiányolom az optimalizálást is. Vagyis van,de ha 100%-os akkor nem enged optimalizáli. De minek is,ha 100-as ? Nem igazán vágom,miért rakták így össze.Vagy nem találjuk.
-
Probert75
addikt
válasz
Zsoleszhun #10285 üzenetére
A gyáriban nem, a Novában pedig de. Ráadásul, ha az alkalmazástár indítás is alulról felfele simításra van beállítva a gyáriban, akkor nagyon fúrcsán hat mikor az alkalmazástáron belül meg jobbra/balra kell simizni. Fel,jobbra balra. Szóval ez olyan összevissza.
-
gjoco1
addikt
válasz
TODI1111 #10284 üzenetére
Tudom,az LG V10 en az van. Egyébként pedig tudod,hogy a TotalLauncherre mókoltam,mióta megjelent.
Valamiért Nekem mikor elkezdtünk mókolni az SS volt a kezdő és utána tértem át. De láttad,abból is egész jó dolgokat hoztam ki . Sajnos csak Zooperrel. KLWP-KGWT-t lusta voltam megtanulni.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10279 üzenetére
Ebben teljes mártékben igazat adok. Viszont Én mióta ilyen tepsi telefonjaim vannak kétkezesen használom.Szerencsére a melóm miatt nincs problémám ezzel. Az Edge paneleket is használom.Egyik kezemmel tartom a másikkal nyúlkálok. Már V10 óta így megszoktam a használatát. Nejemnek,csak 5,8" -as telcsije van és ha esetleg mókolnom kell Neki,azt sem érem el egy kézzel.
-
Használja valaki BeautifulWidgets-et még? Lehet berosált a 11 alatt? Nagyon sajnálnám, mert 7-8 éve a kedvenc főképernyő alkalamzásom volt.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10278 üzenetére
Nagyon kényelmetlen a főképernyőn alul elhelyezkedő ikonokat elérni hüvelykujjal. És nem tudok az alkalmazástárban fel/le görgetést állítani, ami szerintem sokkal kellemesebb, mint a jobbra/balra lapozgatás. Nem terheli a hüvelykujjam annyira, sokkal simább és gördülékenyebben tudom használni így. Valamint én a kezdőképernyőt nagyon minimál dizájnnal használom.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10260 üzenetére
Ez már az 5. telefonom, amin Nova Launchert használok és az első dolog, amit beállítok az a duplakoppos lezárás. Most sem a gyárit használom, mert erősen összekapcsolták a samu kezelőfelületével és nem megy, ha nem a gyári launchert használom. Így maradt a Nova dupla érintéses gesztusa.
-
szerzol
senior tag
A teljesítmény mód is megszünt, vagy csak én nem találom?
-
gjoco1
addikt
válasz
tucsok. #10266 üzenetére
Lassan körvonalazódnak azok a dolgok,amiket szeretek ebben a 11 ben.
Még nem ismerek mindent,mert leakadtam egy dolognál.Mivel újdonság rámentem,hogy a Call Backgroundot mókolom.Betámadta a Pinterest és szedegettem le gif háttereket és azokat állítgatom be. Van egy-két szuper,ami tetszik.
Tudom,jobban harap az akkuból,de játéknak jó. -
alasoh
aktív tag
válasz
TODI1111 #10265 üzenetére
Érdekes. Nekem a rendes helyén jelenik meg, miután szinkronizált, csak sajnos a szinkronizálás várat magára sokáig.
Sajnálom, mert napi szinten használom munka közben. Kicsit egyszerűbb mint mindig futtatni a Csatolt telefon alkalmazás.
Na mindegy! Remélem javítják!
Köszönöm a választ! -
TODI1111
veterán
válasz
alasoh #10263 üzenetére
Note 20 ultrán használom én is. Nekem is feltünt, hogy egy ideje nem úgy működik ahogy kellene. Illetve lehet, hogy átalakitották a feltöltést teljesen. Eddig a fájlok-képek-samsung galéria-dcmi-camera útvonalon voltak a feltöltött képek. Mostanában viszont tt nincsenek az újak viszont ha nem itt nézem hanem a képeknél ott ottvan az összes illetve azt hiszem.Valami nem stimmel az biztos.
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Használja valamelyikőtök rajtam kívül a képek szinkronizálását one drive-al?
Reggel nekem is frissült a telefon 11-re. Azóta nem szinkronizál azonnal egy kép elkészítése után,
csak egy jó idő elteltével, vagy manuálisan, ha rányomok.
Minden más szinkronizál rendesen.
Cache törlés megvolt.
Köszönöm! -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #10256 üzenetére
Nekem, mint látod be van kapcsolva, de nem szólítgat. Ha nem akarod, hogy értesítgessen, akkor tiltsd le az értesítését. Mikor megjelenik a rolón(értesítési sávon), akkor ne nyisd meg, hanem csak kicsit húzd félre és bökj a fogaskerékre. A megjelenő menüben ki tudod kapcsolni az értesítéseit.
-
-
gjoco1
addikt
Kis segítsére lenne szükségem,mert feladtam. Hogy tudnám [kikapcsolni] a mobil megkeresését? A kapcsoló nem reagál. Napok óta random megjelenik csendes értsítésként.
-
JoseGee
tag
Felpattintottam én is a 11-et, eddig semmilyen anomália nem jelentkezett. Összességében nekem tetszenek a változások, talán a híváslistás featuret kivéve.
-
Akku csere amit a Voda intézett. (Gondolom TMX-hez vitték).
16 000 Ft oda-visszaszállítással együtt. Nem is sok
Kérdés, hogy milyen akku került bele?
-
Probert75
addikt
-
Szirijusz
csendes tag
Felment a 11 OTA. Utána wipe cache-t szerettem volna csinálni, de nem működik a hangerő fel + bekapcs kombináció...
Változott a 11-gyel valami? -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #10236 üzenetére
Majdcsak lesz frissítés. Kibírom.Csak imádtam,hogy zárolt képernyőről tudtam indítan az oda behelyezett App-eket.
Viszont ami tetszik,hogy AoD nál látom az akku állapotát. Vagy ez eddig is így volt ? Mert a GoodLocknál nem mutatta.
Ja,és teszteltem a Cube ACR-t. Működik rendesen azzal a különbséggel,hogy közvetlenül nem játsza le a felvételt fájlkezelőből. Meg kell nyitni az alkalmazást és ott lejátszható simán. Eddig ment fájlkezelőből is a lejátszás,de ezt simán meg lehet szokni.
-
gjoco1
addikt
Használ ( t ) valaki GoodLock App-ot ? [Sikerült] odanyúlni Nekik,nehogy jól érezzem Magam.
-
pzooootya
csendes tag
Sziasztok! Ma reggel NOTE 10+-ra megjött a 11 és UI 3.0.
Kicsit gyorsabbank tűnik, de mintha csak visszavettek volna az animációkból. Az akkuidő majd kiderül estig.
-
Spricccer
tag
Üdv. Hard resettel gyalúlni szeretném a telót. Amikor felajánlja majd OTA-n a 11et a teló telepítsem fel vagy előtte csináljam meg a törlést?
-
VivienR
tag
válasz
F_Gergely #10222 üzenetére
És nem is kell hozzá tégla vastagságú tok, hogy ne billegjen. Igaz, az én 10+ 512-es csomagomból kispórolták az OTG adaptert, de annyi baj legyen.
Ez a második androidos telefonom, de erre végre azt mondható hogy jó! Előtte egy S7 Edge-el voltam kénytelen WP-ról váltani. Szídtam is mint a bokrot... Szerintem a WP jobb volt, pláne jobb lehetett volna... -
F_Gergely
őstag
Látva a mostani S szériát (és ugye ugyan ezt kapja valszeg a note is) jó döntés volt megjelenéskor megvenni a note 10+ 512 GB 380-ért. 12 Gb ram 512 Gb háttértár, ráadásul bővíthető is, valahogy jobb választás volt akkor mint most. Örülök, hogy akkor rá szántam magam. Ja és akkor legalább volt még hozzá töltő is....
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #10202 üzenetére
Na közben rátaláltam erre a leírásra TODI1111 Egy kis ODIN segítség és ez alapján meg is csináltam
-
Zsoleszhun
addikt
Ez alapján #10007 felrakhatom a magyar Android 11 XEH 10+ ra?
Vagy van erről valami másik leírás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest