- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Nem hangszóró, hanem mikrofon nyílás és ezek egyik sincs közvetlenül a "lyuk" után, hanem van egy "útja" ahol a hang terjed és a nedvesség "megáll", pont azért, hogy az esetleges nedvesség ne érje közvetlenül ezeket az érzékeny alkatrészeket.
De írtam is, hogy óvatosan, azaz, csak 1-1 pillanatra lett, távolabbról a lyuk irányába megküldve a levegő. Veszíteni nem volt mit, mert ha ez nem segít, akkor csere. Segített.
-
biker86
csendes tag
Sziasztok,
Note 10+ mobilom van, amin valszeg a felső mikrofon elromlott. A videóknál és a digitális hívásoknál (pl. whatsapp) recseg a hang. A normál telefonhívásoknál (aminél valószínűleg csak az alsó mikrofont használja), illetve headset esetén minden normálisan működik.
Ki lehet valahogy kapcsolni csak a fenti mikrofont?
Vagy csak mikrofoncserével lehet ezt megoldani? -
F_Gergely
őstag
válasz
fzboxx #11887 üzenetére
De hasznalod a mobilnetet mindket kartyan?
Mert ha csak a masodikat hasznalom es az elsot lekapcsolom (ertsd offline az elso sim) akkor ok.
Nekem azert lenne jo ha mukodne egyenranguan mindket kartyan a mobilnet, mert alap esetben a sajat kartyam mobilnetjet hasznalom, de ceges VPN eseten a ceges adatforgalmat meritenem a ceges kartyarol ami a masodik sim. Tehat mindket kartyarol inditok es fogadok hivast es ugyan ugy hasznalom (hasznalnam) a mobilnetet. Az elso sim vodafone-os a masodik telenoros. -
gjoco1
addikt
-
F_Gergely
őstag
válasz
gjoco1 #11879 üzenetére
Sajnos nincs ötletem, még csak DIGI kártyám sem.
Pedig ha a beállítások jók akkor rendben kéne legyen.
Biztos jó minden beállítás?
Beállítások/Mobilhálózatok és ott a hálózati mód? Vagy próbáld ki, hogy kikapcsolod a VoLTE hivás beállítást, hátha úgy jó. Illetve ezeket csak akkor jelzi ki, ha van bekapcsolva adatforgalom amugy csak a 4 csikot látod és ennyi. -
F_Gergely
őstag
válasz
gjoco1 #11875 üzenetére
Én a wifin vagyok kiakadva. Ugyan a hely ugyan az a router másfél évig semmi baja nem volt, most meg hol látja hol nem, ha látja is hol használható hol nem. És semmi nem lett állítva, változtatva, áthelyezve. Idáig hibátlanul ment, most meg hol látja, hol nem. Számomra érthetetlen.
-
F_Gergely
őstag
válasz
gjoco1 #11873 üzenetére
Most annyival lettem okosabb, hogy ha a simkártyakezelőben kikapcsolom az első sim-et akkor a második sim-en egyből 125 mbps a mobilnet, ha visszakapcsolom az első sim-et, akkor az elsőn van 100+ mbps net, a második kártyán meg 0,5 vagy annyi se.
Engem ez érdekelne, hogy ezen fejlesztettek-e valamit, mert ez mondjuk nekem elég indok arra, hogy telefont váltsak. -
F_Gergely
őstag
Mind a két sim LTE-re van állítva, és jelzi is a telefon, de a net a második sim esetén nagyon lassú, sokszor még nem is mérhető olyan lassú. Annó volt erről téma és akkor mintha azt mondták volna, hogy csak az első sim-el használható rendesen a net a második sim nem mert ott gagyi a modem vagy nem tudom.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Joachim21 #11868 üzenetére
Egyszerre nem tudod használni vagy egyik sim vagy másik. Viszont az első simet ha kiválasztom, ott hibátlan a net sebessége, ha a második kártyát választom ki akkor kb 0,5 mb a sebesség és használhatatlan. Tehát a két sim adathasználata nem egyenértékű, és ez érdekelne, hogy fejlesztettek-e már annyit, hogy van olyan dualsimes telefon ami mindkét kártya esetén tudja a teljes sávszélességet. Mert igy csak az első simmel tudok mobilnetezni, a másodikra hiába állítom át használhatatlan.
-
gjoco1
addikt
válasz
F_Gergely #11861 üzenetére
Ugyan ezzel küzdök Én is.........
Elsődleges TK , csak üzenet - hívás. Második SIM DIGI és itt helyileg tűrhető , de a net az katasztrófális. . . . . A másik , hogy nejemnek ( A20 ) ugyan az a kombó és nála van 4G , Nekem nincs.Beállítások megegyeznek. [Ez] hogy lehet ?
-
gjoco1
addikt
Nálam tökéletesen működik , mint itt többünknek a kezdetek óta.
Estleg ötletként megnézheted : Beállítások - Alkalmazások - AodNotifity- Engedélyek - Jobbra három kis pötty - Összes [engedély] . Remélem tudtam segíteni . -
_ak_
addikt
válasz
bbendre #11859 üzenetére
Bizony... Deep sleepben az app, megtippelni sem tudnám, hogy mikor volt megnyitva utoljára, erre befut egy értesítés tőle.
Ez kint is maradt, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, de egyszer már rajtakaptam, hogy egy pillanatra felvillan az értesítés, majd azonnal el is tűnik.Nem teljesen értem, hogy hogy lehetséges ez.
Más. Az AoDNotify csak nálam, nem működik rendesen? Ellentétben a iHerbbel, minden jogosultsága megvan, hogy fusson a háttérben és egy ideig jól is működik, aztán gondol egyet és mintha alvóba menne. Miután feloldom a képernyőt és újra lezárom, akkor egy darabig megint jó.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Van már olyan telefon, ami dual sim, és mind a két sim-nél egyenértékű a mobilnet?
Note-el az a bajom, hogy az első sim full sávszélességet használ míg a második sim kb használatlanat mobilnetre olyan lassú. Ez megoldódott azóta és fejlesztettek vagy jelenleg még ugyan ezen a szinten rekedt mindegyik készülék? -
bbendre
őstag
válasz
vodrosjozsi #11851 üzenetére
Az Irisz szkenner, az AOD, jó kamera, Amoled, majdnem mind a Nokianak volt első körben.
Az új LCD ami a Note 20 Ultra, és az S21 használ, az LTPO pedig Apple szabadalom, csak a Samsung gyártja és fizet az Applenek. -
badmad
senior tag
Sziasztok...hívásháttérhez tudnátok valami jó videó hátteret ajánlani?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Mooka-Miki #11850 üzenetére
Jé, az omnia 7-en volt scanner?
A nokiáról se tudtam, hogy volt. Nekem volt s9+om, azon remekelt, kár, hogy eladtam, most tök jól jönne.. -
Mooka-Miki
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11848 üzenetére
Én már a maszkos időszak kezdetén prédikáltam, hogy hozzák vissza az írisz szkennert.
Imádtam az Omnia 7-emen meg a Lumia 920-amon is. (Tudom ha ilyen telefonjaim voltak sikeres ember nem lehetek.)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Tommy-1998 #11847 üzenetére
És a legjobb az írisz scannerrel. Basszus a maszkok miatt tök jó lenne megint.
-
Diokhan
addikt
válasz
sanyijedi #11844 üzenetére
15-ben a note5, de valóban, az S6 edge+ miatt nem forgalmazták Európában, de ettől függetlenül jelent meg 15-ben note, 16-ban pedig a Note7 jött, tehát mindkét évben jött Note. Most tekintsünk el attól, hogy az akku problémák miatt vissza hívták az összeset. Mondjuk egy FE-t szivesen tartanék otthon a vitrinben...
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #11811 üzenetére
Sziasztok!
Másképp kérdezem;
Bárki használ közületek Battery Guardian-t és ott engedélyezve van a mélyaltatás?
Az App Power saving gyakorlatilag egész nap, folyamatosan panaszkodik, hogy valamelyik alkalmazás sűrűn ébreszti a telefont (megjegyzem, szerintem jogosan, okkal...).
Ennek tényleg így kéne működnie?
-
-
-
KZP
őstag
Nekem pár hete (hónapja?) előjött egy olyan probléma a kamerával, hogy amikor a telefon vízszintes helyzetében nyitom meg, akkor elkezd rángani a kép, akár fénykép, akár videó módban van a telefon. Ha elmozdítóm valamerre, akkor megáll a remegés.
Utánaolvastam, másnál is volt már ilyen probléma. Valaki szerint szoftveres a hiba, mert pl. a Gcam alkalmazásnál ezt nem csinálja, valakinek meg kamerát (alaplapot) cseréltek emiatt. Ha rendesen, álló helyzetben indítom a kamerát, akkor semmi probléma.
Sem a kamera alkalmazás adatainak törlése, sem a gyorsítótár törlése nem segít rajta. -
kakuk100
őstag
Sziasztok! Kapnék ajándékba egy ilyen telefont. Nagyon örülök neki. Kérdezem, hogy milyen képeket lehet vele csinálni?
-
Gabbana
aktív tag
Hetek óta nem tudok mit csinálni a telefonommal
Az eszköz nedvességet észlelt a töltő/USB csatlakozóban.Kipucoltam, kifújtam, semmi...csak vezeték nélkül tölt. Valakinek volt már ilyen? Szervíz tudja csak javítani?
-
-
Diokhan
addikt
Más téma. Okos órát tervezek venni a Note10+ mellé, ötleteket várok, ki mit használ, kinek mi jött be ?! Keret nagyjából 20-30 között.
-
_ak_
addikt
S21U topikban valaki ajánlotta a Latercase tokokokat: [link]
Ez is elég jónak tűnik, mivel alapvetően (még ha most van is rajta) nem csípem a fóliákat, ezért fontos hogy egy picit túllógjon a tok a kijelzőn, hogy azon is tudjon pihenni.
Ez pont olyannak tűnik, mint a gyári bőrtok, mm kialakítását nézve. Fogásra tippem sincs, hogy milyen lehet, de a bőrrel, azért nehéz versenyezni. Bár így, lassan közelítve a 2 évet, elég szarul néz ki, de minden más szempontból viszont szerintem remek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest