- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
-
Andor246
tag
Srácok ez komoly hogy az Android 11-en az AOD nem ugrál a kijelzőn mint az android 10-nél? Már az rosszul esett hogy az óra stílus amit használtam nincs de az hogy nem változtatja a helyet ez gáz. Nem kell attól félni hogy bele ég a kijelzőbe?
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Note vásárlást tervezek de még nem tudtam dönteni hogy a 10 vagy 20 legyen e. 20 ról sok rosszat olvastam, itt mi a tényállás? van valami említésre méltó idegesítő bug? Egyedül az nem jön be hogy le van kerekitve a kijelző pereme. Ezt elfelejthetnék már.
-
Joachim21
őstag
1 nap után ami nem tetszik, hogy korábban a név mellett ott volt mindkét SIM-hez egy hívásindító gomb, most viszont rábökök a zöld telefonra és megkérdezi, hogy melyik simmel indítsa a hívást, ami nem olyan gördülékeny mint a 10es alatti megoldás volt. Ami tetszik és nekem új volt, az a hívás közbeni háttér beállításának lehetősége SIMenként.
-
Punike
tag
Üdv mindenkinek!
A frissítés (11) óta azt tapasztalom, hogy a telo nyitasakor 10 alkalomból 8szor nem kinalja fel az ujjlenyomatos feloldast (nem jeleníti meg az olvasó helyét), ehelyett a - hagyomanyos modokon lehet feloldani a telot.
Regebben ez forditva volt. 10-ből egyszer kérte a nem ujjlenyomatos feloldast.
Nagyon zavar, hogy egy egyszerű érintés helyett kapcsolóval, vagy koppintassal fel kel ebreszteni a telot es aztan a zarkepernyon meg külön bohockodni a pin-nel, vagy jelszoval, vagy nem is tudom mik vannak még....
Egyedül vagyok a problémával?
Érdemes lenne törölni a regi biometrikus azonositokat es ujta bevinni azokat? Vagy.....? -
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #10882 üzenetére
Passz........Gondolom ott is be kell állítgatni.
-
Joachim21
őstag
Annyi pozitívum volt, hogy simán működik minden mint a frissítés előtt, beleértve a munkaprofilt is. Nem lett factory reset, és egyéb agymenés végrehajtva. Működik ahogy kell. Az egyetlen idegesítő dolog eddig az időjárás widget megváltoztatása, az jobb volt korábban.
-
Joachim21
őstag
válasz
Schuler888 #10884 üzenetére
Snapdragonos frissítésekkel mindig csúsznak egy keveset.
-
Joachim21
őstag
N9750-re most jött meg az Android11.
-
Forgo74
tag
Sziasztok!
Nincs még tölthető OneUI 3.1 sehol?
AUT, DBT, vagy bármi ami jó a XEH-re? -
Probert75
addikt
válasz
kaisers #10874 üzenetére
THX!
Van még egy indítási lehetőség annak aki Nova Launcher-t használ.
Kezdőképernyő hosszan érint/Modulok/Tevékenység asztalra húzása/Galaxy App Booster előtt kis piros nyíl és kiválasztani a lenyílóban lévőt.
Ez egy kicsit bonyolultabb, de lesz így ikon a főképernyőn. -
gjoco1
addikt
[Sammobile] 1.6.00.3
-
golyós
addikt
Nekem ugyan Lite van de találkoztatok már ilyennel?
A legújabb érdekesség: telefon előttem az asztalon , egyszer-csak érkezik egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt. 10 perc különbséggel kétszer is. Volt már ilyen , de akkor mozgásban voltam, épületen belül, azt hittem, hogy térerő gond volt, de most semmi. Megnéztem, 4es a térerő
Nem értem.Tegnap internetes fizetésnél nem jött meg az sms a jóváhagyáshoz.
10 percen keresztűl próbálkoztam, új kód stb, de semmi. Újraindítottam a telefont és megjött egyszerre vagy 8 üzenet.
Agyvérzést kapok már ettől a telefontól.
Szombaton jött rá a 11, FR nem volt de Cache törlést csináltam.
A sim 3 éves benne. -
Andor246
tag
Van aki használja az android 11-et ? Csak mert addig nem akarnám frissiteni amig nem látok eleg infót róla nem-e elcsesztek valamit. Előre is köszi a válaszokat.
-
TTom65
tag
Sziasztok. Ma kénytelen voltam a céges SIM-t betenni a telefonba és így két kártyával fogom egy ideig használni. Azt szeretném kérdezni, hogy mire érdemes oda figyelni, mit érdemes beállítani két kártyás használathoz?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
golyós
addikt
válasz
sanyijedi #10847 üzenetére
Ezt mind tudom. Csak számomra kicsit gagyi az egész, hogy tükrözzük a telefont, rengeteg dolgot megosztunk az autóval, de közben vezetékezünk. Nekem olyan előre léptünk de kicsit vissza is feelingem van tőle.
Gyakorlatilag én is a Waze miatt használom inkább, megszoktam, pedig az autó fejegységén is a legújabb hárombetűsből vannak a térképek poik,stb. gyakorlatilag újabb mint amit hivatalosan kiadnak a Renault-nál. ( de ez egy másik mókolás) -
válasz
golyós #10846 üzenetére
"semmit nem tesz hozzá számonra plusszban" - akkor miért használod másfél éve?
azért kell rádugni, mert a kocsid csak így támogatja, ahogy más is írta ha olyan központi egységed van ami tudja vezeték nélkül akkor azzal úgy megy, de attól még több funkciót nem fogsz tudni elérni.. így neked akkor se érne többet.
(és értelemszerűen a különbség csak a töltés vagy nem töltés lenne..)nekem is van navigáció a kocsiban, de mégis jobba szeretem a waze-t, ezért használom, illetve jobban lehet spotify-ban navigálni mint BT-n keresztül (előre, hátra..)
-
golyós
addikt
válasz
M_AND_Ms #10844 üzenetére
A különálló navikat persze, hogy vezetékkel kötötted össze hiszen másképp el sem indult volna, de itt a kijelzőre rakom ki navit.
Extra szolgáltatás? Mindet tudja az autó alapból, semmit nem tesz hozzá számonra plusszban. Messenger üzenetre meg nem vagyok kiváncsi közben. Zenét hallgatni navi kőzben vezeték nélkül is lehet, telefon nélkül is.
Kényelmi funkció lenne, de a kábellel nem az szerintem.
Használom másfél éve, csak idáig külön kellett letölteni. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
golyós #10843 üzenetére
"Android autot én használom, bár ép ésszel nem tudom felfogni, hogy mi értelme ha vezetékkel kell csatlakozni az autóhoz."
Bár tény, hogy vezeték nélkül sokkal kényelmesebb és frappánsabb, de hidd el, így vezetékkel is sok értelme van.
Beülsz rádugod és használod menet közben (navigáció, zene, stb) Ha te ezeknek nem látod az értelmét, akkor lehet, nem vagy tagja a célközönségnek, vagy extra felhasználási móddal használod.
Anno a különálló navigációkat is vezetékkel kötöttük az autóhoz a töltés miatt. Ez okból, hosszabb úton a telefonnal is megtesszük ugyanezt. Rövid úton, meg sokkal ritkábban kell navigáció. Olyankor zenére bőven elég a sima Bt, ami ugye vezetékmentes -
golyós
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
golyós #10840 üzenetére
Így igaz , amit mutattam valóban a N8-topikból való.
Valójában nem sokat:
-Android Autó
-Bixby cuccok
-Dictionary
-Duo
-Game Launcher
-Googl Play Zene
-Netflix
-SpotfyÉn a GoodLock-ot használom és abból is már csak a LockSart és a Home UP-ot.
2,5 alatt még használtam a Task Cangert - MultiSart. -
Probert75
addikt
-
-
axlfsi
veterán
Hasznald egeszseggel az uj keszuleket!
Ha nem titok, mennyiert megy el most egy nem fekete importos Note10+? (habar szerintem en maradok...)
... azert, elileg nem olyan jo a ceruza az uj Galaxykhoz, mint egyebkent egy Note-hoz (habar azt nem tudom, miben a kulonbseg, de talan nem olyan "cizellalt" a raszterracs? ... vagy csak annyit, hogy nincsenek emote-ok a ceruzaval?)
-
válasz
golyós #10810 üzenetére
Mindent maximális felbontásban használok, vagyis amit az eszköz kijelzője tud. Nem szoktam megosztani a mobilinternetet, mert mindegyik eszközömben van beépített LTE vagy 5G modem. Ezeket használom: YouTube, Spotify, HBO GO, stb. Csak mobilinternetet használok minden nap.
Ezekben van korlátlan mobilinternetet tartalmazó SIM kártya: Dell Latitude 5491, Samsung Galaxy Note 10+ 5G, Nokia 8.1 -
Ma megváltam szeretett Note10+-omtól, így búcsúzom a topiktól. Hiányozni fog a telefon.
-
fzboxx
senior tag
válasz
MikeWazowski #10809 üzenetére
Szintén, csak a 3gb az alap
-
gjoco1
addikt
-
the_stig
tag
Sziasztok.
Hiába nyomom a bekapcs+hangerő fel gombokat, nem jön be a factory menü. Wipe cache-t szeretnék csinálni, mert ugye felment a 11-es android. Eddig mindig ment, most bárhogy bármit nyomkodok neki, csak simán bebootol és kész. -
gjoco1
addikt
válasz
bobace #10811 üzenetére
Köszi, már túl vagyok rajta. Az este elolvastam tüzetesen. Azt is tudom , hogy mielőtt " fagyasztok " ott egy kis ablak és azt bejelölve az adott App gyorsítótárát is törli. Faxa ez , mert a PD sajnos már csak fizetős formájában érhető el .
Még Note8 - as koromban a fórumán Kasya tett fel egy [listát] a fagyasztható alkalmazásokról . -
-
gjoco1
addikt
válasz
gyuri81 #10806 üzenetére
" Új és praktikus PC-program, amely lehetővé teszi az androidos eszközön lévő alkalmazások egyszerű kezelését a számítógép és az adb segítségével. Letilthatja a felesleges előre telepített rendszeralkalmazásokat és a bloatware programokat, vagy újakat telepíthet egy modern grafikus felület segítségével. Pontosan ezt az eszközt fogja használni sok éven át - az ADB AppControl kipróbálása után látni fogja, hogy az alkalmazásokkal az adb-n keresztül soha nem volt ilyen egyszerű dolgozni. "
-
gjoco1
addikt
válasz
bobace #10795 üzenetére
És működik az [ADB AppControll] . Tarttalék A50 volt a próba.
Még azt nem tudom,hogy mit lépjek a fagyasztáshoz a kijelölés után. -
danisuto
csendes tag
Sziasztok! A főverzió frissítés óta nem működik a google drive feltöltésem, sem wifin, sem mobilneten. Valaki tapasztalt hasonló hibát? Mi lehet vajon az oka? Van elég tárhelyem, korlátlan minden net. Azt jelzi, hogy tölt, de nem csinál semmit és kiikszelni sem engedi, belefagy, és újraindításig nem is áll helyre. :/
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged