- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Csak érdeklődés szintjén kérdezek . Ma a beállított " Segélykérés üzenet küldés " Jól megtréfálta a családom + a számlám .
Munka közben az asztalamon pihent a telcsi ( hozzá nem nyúltam ) . Hívott a lányom , hogy mi a baj ? Semmi , mondom . 10 x kapott MMS üzenetet - képet - hangot . Eskü hozzá sem értem abban az időben a telefonhoz .
Jártatok már így , hogy aktivizálta magát egy alkalmazás random ? -
francz'70
senior tag
válasz
axlfsi #12595 üzenetére
Micsoda idők voltak...
'98-ban egy Siemens s6 (szintén Westel 900) volt az első mobilom, ami a mai napig meg van és működő képes!
Mondjuk én nem emeltem fel a könyököm, nem illegtem-billegtem, (igaz, üzlettulaj sem voltam) de az biztos, ahogy elővettem a csodájára jártak...
-
dkovizoli
addikt
válasz
Plazmacucci #12592 üzenetére
Örülj neki!
én tavaly nyáron cseréltettem az s10+-ban kijelzőt. Tempered glass ide vagy oda, csak berepedt. Annyiért cserélték , mint amennyiért vettem anno a 2110-et amikor megjelent a pannon gsm kínálatában. 100 rugó.
-
-
axlfsi
veterán
válasz
Memmaao #12594 üzenetére
...és tényleg, azt a készüléket már '94-ben kiadták! 🤷♂️
Akkor Te nagy bizniszmen lehettél már akkor, mert alapvetően elég kiváltságos dolog volt még a 90-es évek végéig GSM-mel járkálni idehaza 🙃
... emlékszem, Pesten üzlettulajdonosoknak, akinek már akkor volt, mind előszeretettel állt ki a bolt elé és látvanyosan, illegve-billegve, magasan tartott könyékkel, telefonon a fülén, félhangosan beszélgetett az utcán😁
Nekem az első készülékem már csak később, '99-ben volt egy Ericsson T10s, de az akkor már 900Mhz-en, Westel 900-tól (néhai Telekom, T-Mobil) 😎 -
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #12556 üzenetére
96-óta még 1 telefon kijelzőjét nem törtem be.
Amióta használok üvegfóliát kb 4x ejtettem le úgy, hogy azt mondtam, hogy na akkor ez is megvan, ennek annyi. Felvettem, fólia berepedt, széttört, de a kijelzőnek sose lett baja.
Valamit csak ér, pedig nem méregdrága üvegfóliák voltak, Alis 1000 forintos. -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #12587 üzenetére
Oszt tényleg .
fzboxx [Themed Icons] . Köszi .
Már azt gondoltam a legutóbbi frissítés hozta , csak nem vettem észre .
Hónapok óta nem tettem fel semmit , csak ezt a napokban . -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #12586 üzenetére
De nyúl, pl. ez a hangerő panel szerkesztő is.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #12585 üzenetére
Passzolom . Ezért kérdezem .
Redőnynél jobbra a 3 kis pöttynél figyelmeztetett , hogy van egy új valami . Lenyitottam és ezt dobta . Már ide , amit látsz Én tettem le . De igazán semmi App - et nem telepítettem mostanság . Meg amúgy szerintem egy program nem nyúl a rendszerhez ilyen módon. -
gjoco1
addikt
Napokban vettem észre , hogy jött egy [ilyen] kapcsoló . Ez mi ez ?
-
Tommy-1998
tag
-
Diokhan
addikt
válasz
Tommy-1998 #12580 üzenetére
Azért elég sok értelme van annak az íves kijelzőnek, de ettől függetlenül sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül sikerült esnie a telefonnak. Tudod már, hogy hol fogod javíttatni?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Tommy-1998 #12577 üzenetére
Én s10+-al jartam így. Hivatalos szervizben javítva, biztosítás nélkül majdnem 100000 ft volt. Nem hiszem , hogy a note kevesebb lenne. Igazából csak azért írtam, mert azon volt tempered glass és egy gyári led tok. Mégis tudott olyan szerencsétlenül esni, hogy igy jártam. Szóval 100% biztonságot még azok sem adnak .
-
bcl
senior tag
válasz
gyuri81 #12574 üzenetére
"NAS-szerűség"
Egy Asus AX86U router, ráaggatva egy rahedli hdd/ssd. (Szépen kezeli az (usb3-as) hubot.
)
Gyors is, jó is, de azért nem nas.Viszont elérhetők a lemezek néhány protokollal, sávszél meg van
Tehát a kliens oldalán kéne megoldani. Valahol olvastam erről, sőt, talán itt a fórumon? De igazából tapasztalatokra lennék kíváncsi.
-
Tommy-1998
tag
válasz
Tommy-1998 #12552 üzenetére
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Két egymástól független kérdés - és nem is feltétlenül telefon-specifikusak, de hát N10+-om van...
Az egyik a napokban tűnt fel, a másik meg most lett aktuális.1.) Az ACR semmit sem rögzít... Nem tudom, mióta, de pár hete még tuti jó volt, most meg csak a csendet veszi :/ Változott valami? Tudom, hogy egy ideje már a mikrofonról veszi a másik oldal hangját, de eddig az is működött, és elfogadható minőségű volt. Most meg semmi. Az ACR-rel van a gond?
2.) Lett NAS-om (na jó, NAS-szerűségem
), és mintha valahol olvastam volna olyan szoftverről, ami pl a képeket feltölti automatikusan, akár saját tárhelyre is. Tudtok ilyet ajánlani?
köszi!
-
madkiller
őstag
válasz
Tommy-1998 #12569 üzenetére
Az peh, nekem a pici jópárszor eldobta a telefonomat, meg a feleségem S10ejét, de még eddig megúszta kopp-kopp. Nem merünk, addig új telót venni, amíg ezt a szokását végleg el nem hagyja.
-
Tommy-1998
tag
válasz
Plazmacucci #12565 üzenetére
Nekem is ott történt a ütés az edge mentén, de még nem a legszélén van, tehát még egy üvegfólia erre a részére még pont ráérne, nem hinném, hogy nem fogná fel még itt az ütést
-
válasz
Diokhan #12566 üzenetére
Kecskemétiként a szegedi SES-be intéztem a note-omon a kijelző cserét. Természetesen nem volt kijelző raktáron, de mondtam, hogy szeretném kérni a cserét. Mondták, hogy lerendelik. Majd újabb telefon feléjük kb 1 hét múlva. Meg is jött a kijelző ( persze a hátlap színét is kérdezték korábban). Így elindultam Szegedre... :) Leadtam a telefont a szervizesnek és kb 1 óra múlva kész is volt.
-
válasz
Tommy-1998 #12562 üzenetére
Ha szemből kap a kijelző ütést, azt képes lehet felfogni, hogy a kijelző helyett az üvegfólia reped el, de a készülékház szélére mért behatásoktól nem véd meg. Ráadásúl a hajlított széle a gyenge pontja ennek a kijelzőnek, ott sérülékenyebb. Sok telefont láttam, hogy az edge mentén tört el.
-
Tommy-1998
tag
válasz
M_AND_Ms #12560 üzenetére
Én eddig abban a hitben voltam hogy az edzett üveg fóliák azért lettek kitalálva, hogy ne a kijelző törjön be, hanem maga a fólia, a sima fólia meg pont hogy a karcoktól védjen. Tehát most hogy is van ez? Akkor minek vannak 15-16 ezerért ezek az uv ragasztós üvegek, ha szart sem érnek, és közben meg is veszik és áradoznak rajta?
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12558 üzenetére
Másnapra kész de tanulj a hibámból, hogy ne 2 hét legyen: rendeljék meg előre a kijelzőt és akkor add be ha megjött. (Már ha ezt így engedik persze. Rengeteget vártam arra, hogy szerezzenek egyet és a cseretelefonom egy roncs volt)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Tommy-1998 #12555 üzenetére
Többnyire a karcok ellen
Kevésbé az ütések kivédésre
De semmiképp a leesés ellen, amikor is, ha a telefon pl a kijelző sarkára esik, akkor egy pontban olyan behatás érheti a kijelzőt, hogy az törikm, reped. Ezt nem védi ki semmilyen fólia -
Joachim21
őstag
Biztos lesznek hitetlenkedők, de én még mikor 2 hetes volt a telefon ejtettem el rücskös, kavicsos sz@rminőségű betonra tok nélkül fejmagasságból és semmi baja nem lett egy nagyon apró karcot kivéve. Nem is akartam elhinni. Azóta tokban van, de szerintem sokban függ a szerencsétől is mi lesz az esés vigkimenetele.
-
Tommy-1998
tag
Hát jólvan köszönöm az információt, és amúgy mennyi idő még megcsinálja a ses?
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Ha összetörik akkor összetartja és nem hullanak szét a darabok
Nekem 100 körül volt a ses-be de teljes házat is cseréltek, nagyon elégedett vagyok. -
válasz
Ez egy nagyon jó kérdés. Mert az emberek elhiszik, hogy ér valamit, talán azért.
-
Tommy-1998
tag
válasz
Plazmacucci #12553 üzenetére
Akkor minek vannak az üvegfóliák?
-
válasz
-
válasz
Semmilyen fólia vagy üveg nem fogja felfogni a becsapódást, maximum egy nagy vastag gumitok, de az is csak akkor ha alacsonyról esik és nem üveggel lefelé. Nagyságrendileg 90e forint körül lehet egy hivatalos kijelzőcsere.
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Fél métert esett a telefon egy gumi szönyegre, és természetesen a szélénél betört a kijelző, ennyit ér a gorilla glass 5 vagy 6 mit tudom én, kérdés az hogy mennyibe fáj egy kijelző csere Note 10+ esetén, illetve ha már kicserélem van normális üvegfólia rá, hogy ez ne történjen meg mégegyszer? Válaszokat előre is köszönöm! -
GeoJoe
senior tag
válasz
banuszzs79 #12544 üzenetére
Szerintem ez normális, nekem is ilyen.
-
-
korimv6
aktív tag
Sajnos a múltkori beázás eddig a töltőcsatlakozót tette tönkre. Nem volt hajlandó szupetgyorsan tölteni, illetve az sem volt mindegy, hogy dugom rá a töltőkábelt: egyik pozícióban vezetékes töltést, 180 fokkal átfordítva, gyorstöltést írt. Mivel a hátlapot úgyis cserélni kellett, rendeltem aliról csatlakozópanelt is. Hiába n975f a készülék, n976b/n típusú van benne. Kb 3 het alatt megjött, expressone hozta, és nem kellett plusz költséget fizetni. A hátlapot is sikerült szépen felraknom, bár az eredeti minőségével nem ér fel, de a töröttnél nagyságrendekkel szebb. A töltés pedig ismét hibátlanul működik. Az összköltségem kb 10e forint volt.
-
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #12545 üzenetére
Átfogó tesztelési lehetőség: *#0*#
Tárcsázóba kell beütni.
Összefoglalóbol van. -
válasz
banuszzs79 #12544 üzenetére
Hogy próbáltad ki a mikrofonokat?
-
banuszzs79
tag
Sziasztok tulajok...szóval tegnap vettem egy ilyen 10+ kézalól és nagy bánatomra ki is jött az első hiba!!! Kihangosítom a telefont és gyakorlatilag szaggatva elhalkulva főleg ha kicsit távolodom a telótól halla másik fél. Majd vissza kapcsolom a kihangositást és tökéletesen működik tovább. Microfonokat teszteltem. Nekem jónak tűnnek. Ha valaki tapasztalt hasonlót kérem segítsen infóval semmit nem találtam neten!!! Köszönöm előre is!
-
@rglaaf
veterán
válasz
Plazmacucci #12542 üzenetére
Rendben köszi
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
Plazmacucci #12540 üzenetére
Köszi csak az a gond hogy teloról kéne lementeni dolgokat, ha pc-n formázom és ujra rádugon telora megint formázni akar
-
-
bexxter
tag
Tudtok ajánlani erős, kamerát is védő tokot Note10+ -hoz?
A tokshopról rendeltem mágneses 2 részest, de már csak élőben vettem észre, hogy a kamerát ez sem védi. Illetve alul sem semmit.. -
-
novinyul
veterán
válasz
Plazmacucci #12533 üzenetére
Megirigyelték a Xiaomi-t
Mondjuk én nem használtam soha az óra miatt.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Plazmacucci #12532 üzenetére
Annyit olvastam, hogy s21 szériára decemberben. Korábbi évekből kiindulva akkor kb. febr márc.
-
Update óta nem megy az érintéses, 10mp-es AOD.
Sőt semmilyen se megy. -
válasz
MikeWazowski #12531 üzenetére
Az jól hangzik. Gondolom jövőre.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Plazmacucci #12530 üzenetére
Android 12-vel jön majd és google feed integrációval. Legalábbis ezt olvastam.
-
Ja megérkezett de minek. Látott már valaki olyat, hogy igazoltan biztonsági frissítés hiányában kompromittálódott a telefonja? (költői)
Amúgy mikor jön a one ui frissítés? -
novinyul
veterán
Megérkezett az októberi biztonsági frissítés
-
francz'70
senior tag
-
_ak_
addikt
válasz
francz'70 #12520 üzenetére
Nem, nálam ez a céges appokban alapból így ment. Igaz nem a fordítás, hanem mondjuk a szöveg másolás vagy fájl mentés.
Nagyvonalakban, amikor csatlakozol a céges rendszerhez, akkor telepítesz egy házirendet is, ahol meg lehet szabni, mit lehet vagy mit nem lehet csinálni.
Arra nincs tippem, hogy nálad ezt mi hozhatta elő, de a társ topikban is volt ilyen pl. fényképezővel. Ott valami szenzor (?) volt kikapcsolva, szóval nem csak ilyen céges dolog hozhatja elő.
-
francz'70
senior tag
Találkozott már valaki a telón (N10+) a "Biztonsági házirend nem engedélyezi a fordítást" kifejezéssel? S-pennel szöveget akartam fordítani, de fordítás helyett ezt a figyelmeztetést dobta fel
Újraindítás után eltűnt! Próbáltam rákeresni a telefonon, de nem találtam ilyen "biztonsági házirend" beállítást.
Mi a fene lehetett ez? -
Így már okés, köszönöm.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12513 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12513 üzenetére
-
Egyiket se találom, de köszi.
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #12510 üzenetére
"Adaptív fényerő alaphelyzetbe állítás:
Beállítások, Alkalmazások, Device Health Services, Tárhely, Tárhelykezelés, Alkalmazkodó fényerő visszaállítása (Legalábbis S10+ -on)." -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12510 üzenetére
Adaptív fényerő bekapcsolása mellett próbáld beállítani a Neked optimálisat . A " kész " - re nyomva .
-
Lehet valahogy alapállapotba rakni a fenyerő automatikát? Mindig alá mér, de ha ki be kapcsolom már rendesen lövi be a fényerőt.
-
_ak_
addikt
válasz
csubííí #12507 üzenetére
Valamelyik influencer videójában volt jól megfogalmazva. A lényeg, hogy az Apple csak önmagával versenyzik és egyáltalán nem is szorul rá, hogy időben lereagálja az újdonságokat. Míg Android fronton szinte szó szerint vérre megy, hogy az adott évben ki tudott minél többet és újabbat kipréselni magából.
-
csubííí
senior tag
Furcsa, hogy itt az oldalon eddig tesztelt iphone-ok mindegyike ajánlott plecsnit kapott. Pedig a kontra résznél van felsorolva hiányosság szépen, meg amúgy is vannak hiányosságok a droid-hoz képest. Ezzel szemben az s21 széria és not széria, csak tetszett plecsnit kaptak. Akkor most, hogy is van ez?
-
F_Gergely
őstag
LED view tok nem ker jelszot? Marmint kinyitom es nem ker se ujjlenyomatot se semmit. Nem zavar csak furcsa.
-
bcl
senior tag
válasz
madkiller #12503 üzenetére
Valahol olvastam egyszer valami olyasmit (nőkre vonatkozóan ugyan), hogy ha estére nem merül le a telefonod, akkor csúnya vagy...
De akkor olyan nagyon nem is nagyon panaszkodok, nekem egy töltés után maradt még nem olyan régen kb annyi, mint neked - a második után...
-
válasz
axlfsi #12419 üzenetére
Én a Microsoft szoftverét használom és annál úgy emlékszem, hogy új mobiltelefonnál minden ott van az áruházban*1* (Google és Apple). Mondjuk annyi volt, hogy amikor Apple is lett, akkor oda kellett külön csinálni, de megcsináltam egyszerre a Google és az Apple rendszerén és most már mindegy, hogy melyikkel akarom a hitelesítést csinálni, mert megjelenik mindegyik mobilomon egyszerre*2*. Ez a szoftver neve: Microsoft Authenticator
*1*Mondjuk meghal a Samsung Galaxy Note 10+ 5G mobiltelefonom, akkor veszek másik mobiltelefont és letöltöm az áruházból és belépek a szoftverbe úgy, hogy nem kell mindent elölről kezdenem, hanem a hitelesítéshez szükséges adatok ott lesznek és ugyanazt fogják mutatni, mint az Apple rendszerén, pedig a Google rendszerén leszek.
*2*Samsung Galaxy Note 10+ 5G és Apple iPhone SE (2020) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest