- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csubííí
senior tag
Jött frissítés.
Már fent van, eddig nem vettem észre változást. -
-
KYZRR
őstag
válasz
Plazmacucci #13489 üzenetére
Hú, valami s9+ időkből rémlik, de akkor is iszonyat el volt dugva az opció, nem csodálkoznék rajta ha a Samu kivette volna ezt a beállítást.
-
csubííí
senior tag
válasz
banuszzs79 #13490 üzenetére
Nem lehet, hogy valami program vagy beállítás okozza, esetleg kosz a mikrofon nyílásban?
-
F_Gergely
őstag
válasz
banuszzs79 #13490 üzenetére
Ez szerintem szoftveres hiba, én használtam korábban a kihangosítót elég sűrűn eddig nem volt vele problémám. Aztán a fene tudja....
-
banuszzs79
tag
-
Régen volt az androidban kikapcsolható zajszűrés hívásokhoz. Most ilyen nincs?
-
F_Gergely
őstag
válasz
banuszzs79 #13487 üzenetére
Tavolrol nalam sem hasznalhato a kishangositas mert nem hallanak. 40-50 centi max, utana mar szolnak hogy nem hallanak rendesen.
-
banuszzs79
tag
Sajnos a hugom telefonján is jelentkezik a kihongositva szinte hallhatatlan a saját hangja a msáik fél számára neki note 10 nekem 10+ ugyanaz a hiba most a frissités után még ramatyabb a helyzet... nálatok is van ilyen hiba? Kérlek ha van időd probáld ki és ird meg ha igen hogy tudjam nem hardveres hanem szoftveres a hiba... Felhivok valakit kihangositok és ellépve a telefontól azonnal szaggat a másik fél számára a hangom foszlányok hallatszanak csak minden más samsung telefon tipus a családban tökéletesen működik akár tiz méterről is kristály tiszta a hang...
-
handrash
őstag
Köszi urak megtaláltam.
-
Probert75
addikt
válasz
handrash #13481 üzenetére
Megnyitod a galériát, majd egy képet kiválasztva és abban lent lesz egy ceruza ikon. Arra bökve megjelenik a szerkesztési opció. Ott jobbra lenn lesz a három pötty menü, abban lesz egy körbe zárt "i" betű, A fényképszerkesztő névjegye. Ha azt megnyitod, akkor a felugró képernyőn meg kell jelennie a verziónak és ezzel a frissítési lehetőségnek.
-
Probert75
addikt
A Photo Editor-ra érkezett egy frissítés! Akinek nem jelenik meg a Galaxy Store-ban, nekem sem jelent meg, az így tudja frissíteni. Megkapta a "Tárgyeltávolítót" árnyékok és tükröződés eltávolítására. Kipróbáltam és bizonyos helyzetekben, mikor az algoritmus jól érzékeli, akkor egész jól eltávolítja.
-
zso76
csendes tag
Sziasztok! Most kezdtem el használni egy Note 10-et. Azt tapasztaltam, hogy a rezgő módba állított készülékem a hívás indítás pillanatában átáll csengetés módba. A hívás befejeztével sem áll vissza rezgő módba. Ez előfordult esetleg már másnál is? Köszönöm!
-
Valaki használja-e a telefont Staedtler vagy S21 ultra vagy Tab S7 s-pennel?
Szeretnék valami új stylust a gyári helyett. Ma próbáltam egy Tab S8 ultra s-penjét és valami álom -
-
korimv6
aktív tag
Sziasztok.
Felment a 12-es droid OTA-n. Azóta pl a Samsung böngészőben, vagy a fájlkezelőben rámegyek a megosztás ikonra, és nem ajánlja fel sem amesengert, sem a vibert. Talált már rá valaki megoldást? Vagy be kell állítani valahol?
A névjegyeknél nekemnis feltűnt, higy a betűk helyett csak pöttyök vannak. Pedig jó volt, hogy ráböktem a betűre és nem kellett végighúzni, mindjárt oda ugrott. -
Probert75
addikt
-
csubííí
senior tag
válasz
banuszzs79 #13460 üzenetére
Gyári beállítás visszaállítás volt már?
Ha nem, egy próbát megérne, lehet megoldodik a probléma. -
bcl
senior tag
válasz
Rottweiler89 #13457 üzenetére
Nem biztos, hogy a telefonnal van a baj!
A rossz hír az, hogy akkor nem tudom, mivel...A lányunk nem sokkal ezelőttig egy Sony Ericsson Xperia Z3 compact-ot használt. WhatsApp alatt, ha kihangosítóval beszélt, nem hallották, csak ha a mikrofonba szinte kiabált.
Csak WhatsAppal.Nem pont úgy, de nagyon hasonlóan, mint nálatok. Más telefon, más app...
Most Note8-a van, azzal semmi gond. -
Rottweiler89
senior tag
válasz
banuszzs79 #13455 üzenetére
Nekem ugyanez. Hívás kihangosításnál alig hallanak, még ha egy méteren belül is vagyok, muszáj odatennem az arcomhoz közel a telót, hogy hallják is, mit beszélek. Másik készülékkel méterekkel távolabb is hallani, mit dumálok. 😶
-
$atirka
őstag
válasz
banuszzs79 #13455 üzenetére
Arra gondolsz, hogy ha MÁST hívsz, akkor ugyanúgy kihangosítva nincs probléma?
Mert nalam olyan gond van, hogy ha az asszonykát hívom és Ő kihangosít engem, akkor semmit (konkrétan zéró!) nem hallok belőle. Viszont Ő mással tud kihangosítva beszélni, csak velem nem.
Ez azóta van, mióta a N10+ használom. -
banuszzs79
tag
Help help help!!!
Probléma a következő: kihangositom a telefont pár méterre már nem hall a másik fél...
Ugyanezt megcsinálva más samsung teloval kilóméterekről is hallanak engem... valamint ha viberen csinálomugyanezt akkor is hallanak még ha a konyhából is beszélek... Hol kereseem a hibát melyik modul esetleg szoftver kicserélek bármit ha elromlott csak tudjam mit hol keressek... Volt valakinek hasonló probléma? Köszönöm előre is ha valaki tud segiteni. -
gjoco1
addikt
Egy kis segítséget szeretnék , aki használja az AodNotifity-t . Valamiért a 12 es blokkolta az alkalmazást . Most újra próbálom belakni , de nehézségbe ütköztem .
Pontosabban az értesítés kamera körüli villogással van gondom . Megjön az értesítés rendesen , csak annyi a gondom , hogy hirtelen felvillan , majd besötétedik a képernyő és a feloldáskor látszik a kamera körül a villogás .
Tudom " hangolási " gondok vannak , de meguntam . . . . . . . -
espi38
őstag
sziasztok!
Adott egy samsung note 10!
Pár napja jött egy frissítés rá és azóta mindig a panaszkodik a feleségem,hogy nagyon sűrűn jelzi a telefon,hogy nincs internet.
Természetesen megnéztem nem fogyott le a használt kártyáról az adatmennyiség így a telefonnal lehet a gond de mi?
Frissítés előtt soha nem volt ilyen gond vele-esetleg ötlet mi lehet ez és hogy lehetne a hibát kijavítani?
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
-
coldrol
újonc
válasz
Plazmacucci #13326 üzenetére
Én Teams-ezni nem tudtam, mert nekem a meetingek egy része csak a sima (Google) naptárban van és onnan nyitom meg a linket, ami az update óta nem működött, mert mindig a Firefox-ban nyitotta meg.
Találtam ezt a linket, ez segített, ez alapján engedélyeztem a támogatott webcímeket :
[link]
-
bbendre
őstag
válasz
Plazmacucci #13442 üzenetére
Ha rootol es egy Wndows 98-at telepitesz, vagy otthon egy kalapaccsal cserelsz kijelzot akkor veheted ugy, hogy a garancia megszunt.
-
válasz
Willanyasz #13440 üzenetére
Olyan nincs, hogy idő előtt megszűnik a garancia
Olyan van, hogy garanciát kizáró tényező miatt megtagadja a gyártó a javítást. Pl törött készülék, vagy beépített nem gyári alkatrész (ha mondjuk 10e forinttal olcsóbban utángyártott kijelzőt rakatsz bele).
-
Willanyasz
tag
válasz
Xantal #13439 üzenetére
Hát nemtudom ,hogy visszavonták e. Nem modták annó. De ha leejted és ők cserélik fizetősbe akkot nem törölhetik el a garit szerintem! Ha vennél egy új autót és összetöröd attól még garanciális marad! Tud valaki nekem egy 2020-as garijegyet fotózni? Mert egy kitöltetlen lehet hogy van de gondolom azt azért nem fogadják el. Minek kell amúgy garijegy nekik?
-
Xantal
tag
válasz
Willanyasz #13437 üzenetére
handrash jól mondja. Tavaly az Auchan a blokk bemutatása mellett, simán adott másikat. Nyilván ez mind idő, utánajáras, sajnos.
Szerk. Most visszanéztem a korábbi hsz. Ha tényleg fizikai behatás miatt kellett kijelzőt cserélni korábban, az lehet hogy a garancia elvesztését jelenti és visszavonták a garijegyet.
-
handrash
őstag
válasz
Willanyasz #13437 üzenetére
Tudomásom szerint, a blokk ellenében az eladónak pótolnia kell.
-
-
Probert75
addikt
-
egyedije
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Note 10 N9700 telefonom.
Erre rá lehet tenni odinnal az N970F tehát magyar régiós telefon szoftverét? -
kovacs65
őstag
TMX
5 hónapos, hivatalos gyártói garis 512Gb-os S21U-ért 138ezer Ft-ot akarnak adni. -
save
tag
UK-ben rendeltem S22 ultrát. Repedt képernyős 10+ Ł340 ért számítanak be. Ha nem lenne repedt akkor Ł420. Így jön ki az 512Gb-os S22 Ultra Ł989 ra.
Eléggé bántja a szemem, hogy Magyarországon kb fele a fizetések vásárlóereje, és ennek ellenére még többe is kerül! -
Greg-77
aktív tag
TMH re is kijött a 12-es Android.
-
Probert75
addikt
A zárképernyőt balra elrántva megjelenő "Dinamikus zárolt képernyő" -t ki lehet valahogyan kapcsolni?
-
Gerror73
csendes tag
-
Gerror73
csendes tag
https://photos.app.goo.gl/Zwd8FGneNRLkgDvN8][link]
-
Gerror73
csendes tag
Ez most mi ez? Nem értem ha nem elérhető a play. Gyári telekomos a telom.
-
-
golyós
addikt
Nekem ugyan lite van, de hátha tudtok megoldást, bemásolom ide is =
"Egyre jobban gyűlölőm ezt a telefont.
Nemhogy jobb lett , hanem rosszabb a 12-es androiddal.
Agyvérzést kapok attól, hogy hívásnál a fülemhez veszem, elsötétűl a kijelző, hívás végén leraknám, de nem lehet mert sötét marad. Idáig működött ha a képernyőre koppintottam, de már az sem. Direkt megvártam amíg lerakja a másik fél, de semmi, még az AOD sem jön vissza csak ha megnyomom a bekapcs gombot.
Ha éppen kézben van a telefon, nyomkodom, netezek bármi és közben jön egy hívás, akkor is elsötétül a fülemnél, aztán úgy is marad. Nem jön vissza a kijelző, hiába rakja le a másik, nem tudom folytatni amit csináltam, megint meg kell nyomni a bekapcsoló gombot."Membersben lefuttattam a tesztet, minden rendben az érzékelőkkel.
-
Greg-77
aktív tag
Ma voltam megnézni a 22U-t hát semmiféle birtoklási vágy nem fogott el. Ha jól számolom 3 generácíóval frissebb, de ez nem észrevehető, persze, hogy jobb, de számomra nem annyival. Nekem egy darabig még marad a N10+. Lehet az újdonságot keresem és átnézek ios-ra. De attól kicsit tartok 3GS volt a legutolsó iPhone-om.
-
-
-Dokika-
csendes tag
1 hete kb leejtettem telót, kijelző üvege nem tört el... de a kijelző megsérül és cserélni kellene már fehéren vibrál.... stb de gááz (új kijelző 70k)
És a legnagyobb poén hogy van rajta extra védő üveg... ami hajlított de ez pont a szélén történt ahova nem ért el a védő üveg... wáwáwáwá -
axlfsi
veterán
válasz
GeoJoe #13388 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, ha nem értesz. Sokan meg pont velem értettek egyet, azaz, hasonlóképpen gondolkodtak a váltásról, ahogy én írtam. Ettől szép a Világ, hogy nem vagyunk egyformák. Mondjuk azt nem tudtuk, hogy Te ezen dolgozol, így egy kicsit másképp néz már ki a képlet, de amire én használom, több(!), mint elég (mondjuk, játékon kívül már én is mindent IS csinálok róla, de alapvetően nem mobilról dolgozom, hál'stennek és a többire esküszöm, mindenre elég, ha a szívemre teszem a kezem (pedig nem mondom, hogy nem örülnék egy S22U-nak, de nagyon-nagyon sokadrangú az értékrendemben manapság).
*peace.
-
nylacika
aktív tag
Üdv mindenkinek! Frissítés óta másnál is eltűntek a telefonkönyvben a jobb oldali betűk? Nálam pontok vannak helyette. Volt már restart, minden, de a betűk köddé váltak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest