Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 
			  LOGOUT Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

csubííí senior tag Jött frissítés. 
 Már fent van, eddig nem vettem észre változást.
- 

- 

KYZRR őstag válasz  Plazmacucci

üzenetére Plazmacucci

üzenetéreHú, valami s9+ időkből rémlik, de akkor is iszonyat el volt dugva az opció, nem csodálkoznék rajta ha a Samu kivette volna ezt a beállítást.   
- 

csubííí senior tag válasz  banuszzs79

üzenetére banuszzs79

üzenetéreNem lehet, hogy valami program vagy beállítás okozza, esetleg kosz a mikrofon nyílásban? 
- 

F_Gergely őstag válasz  banuszzs79

üzenetére banuszzs79

üzenetéreEz szerintem szoftveres hiba, én használtam korábban a kihangosítót elég sűrűn eddig nem volt vele problémám. Aztán a fene tudja.... 
- 

banuszzs79 tag 
- 

Régen volt az androidban kikapcsolható zajszűrés hívásokhoz. Most ilyen nincs? 
- 

F_Gergely őstag válasz  banuszzs79

üzenetére banuszzs79

üzenetéreTavolrol nalam sem hasznalhato a kishangositas mert nem hallanak. 40-50 centi max, utana mar szolnak hogy nem hallanak rendesen. 
- 

banuszzs79 tag Sajnos a hugom telefonján is jelentkezik a kihongositva szinte hallhatatlan a saját hangja a msáik fél számára neki note 10 nekem 10+ ugyanaz a hiba most a frissités után még ramatyabb a helyzet... nálatok is van ilyen hiba? Kérlek ha van időd probáld ki és ird meg ha igen hogy tudjam nem hardveres hanem szoftveres a hiba... Felhivok valakit kihangositok és ellépve a telefontól azonnal szaggat a másik fél számára a hangom foszlányok hallatszanak csak minden más samsung telefon tipus a családban tökéletesen működik akár tiz méterről is kristály tiszta a hang... 
- 

handrash őstag Köszi urak megtaláltam. 
- 

Probert75 addikt válasz  handrash

üzenetére handrash

üzenetéreMegnyitod a galériát, majd egy képet kiválasztva és abban lent lesz egy ceruza ikon. Arra bökve megjelenik a szerkesztési opció. Ott jobbra lenn lesz a három pötty menü, abban lesz egy körbe zárt "i" betű, A fényképszerkesztő névjegye. Ha azt megnyitod, akkor a felugró képernyőn meg kell jelennie a verziónak és ezzel a frissítési lehetőségnek. 
- 

Probert75 addikt A Photo Editor-ra érkezett egy frissítés! Akinek nem jelenik meg a Galaxy Store-ban, nekem sem jelent meg, az így tudja frissíteni. Megkapta a "Tárgyeltávolítót" árnyékok és tükröződés eltávolítására. Kipróbáltam és bizonyos helyzetekben, mikor az algoritmus jól érzékeli, akkor egész jól eltávolítja. 
- 

zso76 csendes tag Sziasztok! Most kezdtem el használni egy Note 10-et. Azt tapasztaltam, hogy a rezgő módba állított készülékem a hívás indítás pillanatában átáll csengetés módba. A hívás befejeztével sem áll vissza rezgő módba. Ez előfordult esetleg már másnál is? Köszönöm! 
- 

Valaki használja-e a telefont Staedtler vagy S21 ultra vagy Tab S7 s-pennel? 
 Szeretnék valami új stylust a gyári helyett. Ma próbáltam egy Tab S8 ultra s-penjét és valami álom 
- 

- 

korimv6 aktív tag Sziasztok. Felment a 12-es droid OTA-n. Azóta pl a Samsung böngészőben, vagy a fájlkezelőben rámegyek a megosztás ikonra, és nem ajánlja fel sem amesengert, sem a vibert. Talált már rá valaki megoldást? Vagy be kell állítani valahol? 
 A névjegyeknél nekemnis feltűnt, higy a betűk helyett csak pöttyök vannak. Pedig jó volt, hogy ráböktem a betűre és nem kellett végighúzni, mindjárt oda ugrott.
- 

Probert75 addikt 
- 

csubííí senior tag válasz  banuszzs79

üzenetére banuszzs79

üzenetéreGyári beállítás visszaállítás volt már? 
 Ha nem, egy próbát megérne, lehet megoldodik a probléma.
- 

bcl senior tag válasz  Rottweiler89

üzenetére Rottweiler89

üzenetéreNem biztos, hogy a telefonnal van a baj! 
 A rossz hír az, hogy akkor nem tudom, mivel...A lányunk nem sokkal ezelőttig egy Sony Ericsson Xperia Z3 compact-ot használt. WhatsApp alatt, ha kihangosítóval beszélt, nem hallották, csak ha a mikrofonba szinte kiabált. 
 Csak WhatsAppal.Nem pont úgy, de nagyon hasonlóan, mint nálatok. Más telefon, más app... 
 Most Note8-a van, azzal semmi gond.
- 

Rottweiler89 senior tag válasz  banuszzs79

üzenetére banuszzs79

üzenetéreNekem ugyanez. Hívás kihangosításnál alig hallanak, még ha egy méteren belül is vagyok, muszáj odatennem az arcomhoz közel a telót, hogy hallják is, mit beszélek. Másik készülékkel méterekkel távolabb is hallani, mit dumálok. 😶 
- 

válasz  banuszzs79

üzenetére banuszzs79

üzenetéreArra gondolsz, hogy ha MÁST hívsz, akkor ugyanúgy kihangosítva nincs probléma? 
 Mert nalam olyan gond van, hogy ha az asszonykát hívom és Ő kihangosít engem, akkor semmit (konkrétan zéró!) nem hallok belőle. Viszont Ő mással tud kihangosítva beszélni, csak velem nem.
 Ez azóta van, mióta a N10+ használom.
- 

banuszzs79 tag Help help help!!! 
 Probléma a következő: kihangositom a telefont pár méterre már nem hall a másik fél...
 Ugyanezt megcsinálva más samsung teloval kilóméterekről is hallanak engem... valamint ha viberen csinálomugyanezt akkor is hallanak még ha a konyhából is beszélek... Hol kereseem a hibát melyik modul esetleg szoftver kicserélek bármit ha elromlott csak tudjam mit hol keressek... Volt valakinek hasonló probléma? Köszönöm előre is ha valaki tud segiteni.
- 

gjoco1 addikt Egy kis segítséget szeretnék , aki használja az AodNotifity-t . Valamiért a 12 es blokkolta az alkalmazást . Most újra próbálom belakni , de nehézségbe ütköztem .   
 Pontosabban az értesítés kamera körüli villogással van gondom . Megjön az értesítés rendesen , csak annyi a gondom , hogy hirtelen felvillan , majd besötétedik a képernyő és a feloldáskor látszik a kamera körül a villogás .  
 Tudom " hangolási " gondok vannak , de meguntam . . . . . . .
- 

espi38 őstag sziasztok! 
 Adott egy samsung note 10!
 Pár napja jött egy frissítés rá és azóta mindig a panaszkodik a feleségem,hogy nagyon sűrűn jelzi a telefon,hogy nincs internet.
 Természetesen megnéztem nem fogyott le a használt kártyáról az adatmennyiség így a telefonnal lehet a gond de mi?
 Frissítés előtt soha nem volt ilyen gond vele-esetleg ötlet mi lehet ez és hogy lehetne a hibát kijavítani?
 Segítő válaszokat előre is köszönöm  
- 

- 

coldrol újonc válasz  Plazmacucci

üzenetére Plazmacucci

üzenetéreÉn Teams-ezni nem tudtam, mert nekem a meetingek egy része csak a sima (Google) naptárban van és onnan nyitom meg a linket, ami az update óta nem működött, mert mindig a Firefox-ban nyitotta meg. 
 Találtam ezt a linket, ez segített, ez alapján engedélyeztem a támogatott webcímeket :
 [link]

- 

bbendre őstag válasz  Plazmacucci

üzenetére Plazmacucci

üzenetéreHa rootol es egy Wndows 98-at telepitesz, vagy otthon egy kalapaccsal cserelsz kijelzot akkor veheted ugy, hogy a garancia megszunt.   
- 

válasz  Willanyasz

üzenetére Willanyasz

üzenetéreOlyan nincs, hogy idő előtt megszűnik a garancia  Olyan van, hogy garanciát kizáró tényező miatt megtagadja a gyártó a javítást. Pl törött készülék, vagy beépített nem gyári alkatrész (ha mondjuk 10e forinttal olcsóbban utángyártott kijelzőt rakatsz bele). Olyan van, hogy garanciát kizáró tényező miatt megtagadja a gyártó a javítást. Pl törött készülék, vagy beépített nem gyári alkatrész (ha mondjuk 10e forinttal olcsóbban utángyártott kijelzőt rakatsz bele).
- 

Willanyasz tag válasz  Xantal

üzenetére Xantal

üzenetéreHát nemtudom ,hogy visszavonták e. Nem modták annó. De ha leejted és ők cserélik fizetősbe akkot nem törölhetik el a garit szerintem! Ha vennél egy új autót és összetöröd attól még garanciális marad! Tud valaki nekem egy 2020-as garijegyet fotózni? Mert egy kitöltetlen lehet hogy van de gondolom azt azért nem fogadják el. Minek kell amúgy garijegy nekik? 
- 

Xantal tag válasz  Willanyasz

üzenetére Willanyasz

üzenetérehandrash jól mondja. Tavaly az Auchan a blokk bemutatása mellett, simán adott másikat. Nyilván ez mind idő, utánajáras, sajnos. Szerk. Most visszanéztem a korábbi hsz. Ha tényleg fizikai behatás miatt kellett kijelzőt cserélni korábban, az lehet hogy a garancia elvesztését jelenti és visszavonták a garijegyet. 
- 

handrash őstag válasz  Willanyasz

üzenetére Willanyasz

üzenetéreTudomásom szerint, a blokk ellenében az eladónak pótolnia kell. 
- 

- 

Probert75 addikt 
- 

egyedije csendes tag Sziasztok. 
 Van egy Note 10 N9700 telefonom.
 Erre rá lehet tenni odinnal az N970F tehát magyar régiós telefon szoftverét?
- 

kovacs65 őstag TMX 
 5 hónapos, hivatalos gyártói garis 512Gb-os S21U-ért 138ezer Ft-ot akarnak adni.
- 

save tag UK-ben rendeltem S22 ultrát. Repedt képernyős 10+ Ł340 ért számítanak be. Ha nem lenne repedt akkor Ł420. Így jön ki az 512Gb-os S22 Ultra Ł989 ra. 
 Eléggé bántja a szemem, hogy Magyarországon kb fele a fizetések vásárlóereje, és ennek ellenére még többe is kerül!
- 

Greg-77 aktív tag TMH re is kijött a 12-es Android. 
- 

Probert75 addikt A zárképernyőt balra elrántva megjelenő "Dinamikus zárolt képernyő" -t ki lehet valahogyan kapcsolni? 
- 

Gerror73 csendes tag 
- 

Gerror73 csendes tag https://photos.app.goo.gl/Zwd8FGneNRLkgDvN8][link] 
- 

Gerror73 csendes tag Ez most mi ez? Nem értem ha nem elérhető a play. Gyári telekomos a telom. 
- 

- 

golyós addikt Nekem ugyan lite van, de hátha tudtok megoldást, bemásolom ide is = 
 "Egyre jobban gyűlölőm ezt a telefont.
 Nemhogy jobb lett , hanem rosszabb a 12-es androiddal.
 Agyvérzést kapok attól, hogy hívásnál a fülemhez veszem, elsötétűl a kijelző, hívás végén leraknám, de nem lehet mert sötét marad. Idáig működött ha a képernyőre koppintottam, de már az sem. Direkt megvártam amíg lerakja a másik fél, de semmi, még az AOD sem jön vissza csak ha megnyomom a bekapcs gombot.
 Ha éppen kézben van a telefon, nyomkodom, netezek bármi és közben jön egy hívás, akkor is elsötétül a fülemnél, aztán úgy is marad. Nem jön vissza a kijelző, hiába rakja le a másik, nem tudom folytatni amit csináltam, megint meg kell nyomni a bekapcsoló gombot."Membersben lefuttattam a tesztet, minden rendben az érzékelőkkel. 
- 

Greg-77 aktív tag Ma voltam megnézni a 22U-t hát semmiféle birtoklási vágy nem fogott el. Ha jól számolom 3 generácíóval frissebb, de ez nem észrevehető, persze, hogy jobb, de számomra nem annyival. Nekem egy darabig még marad a N10+. Lehet az újdonságot keresem és átnézek ios-ra. De attól kicsit tartok 3GS volt a legutolsó iPhone-om. 
- 

- 

-Dokika- csendes tag  1 hete kb leejtettem telót, kijelző üvege nem tört el... de a kijelző megsérül és cserélni kellene már fehéren vibrál.... stb de gááz (új kijelző 70k) 1 hete kb leejtettem telót, kijelző üvege nem tört el... de a kijelző megsérül és cserélni kellene már fehéren vibrál.... stb de gááz (új kijelző 70k)
 És a legnagyobb poén hogy van rajta extra védő üveg... ami hajlított de ez pont a szélén történt ahova nem ért el a védő üveg... wáwáwáwá
- 

axlfsi veterán válasz  GeoJoe

üzenetére GeoJoe

üzenetéreNincs ezzel semmi baj, ha nem értesz. Sokan meg pont velem értettek egyet, azaz, hasonlóképpen gondolkodtak a váltásról, ahogy én írtam. Ettől szép a Világ, hogy nem vagyunk egyformák. Mondjuk azt nem tudtuk, hogy Te ezen dolgozol, így egy kicsit másképp néz már ki a képlet, de amire én használom, több(!), mint elég (mondjuk, játékon kívül már én is mindent IS csinálok róla, de alapvetően nem mobilról dolgozom, hál'stennek és a többire esküszöm, mindenre elég, ha a szívemre teszem a kezem (pedig nem mondom, hogy nem örülnék egy S22U-nak, de nagyon-nagyon sokadrangú az értékrendemben manapság). *peace. 
- 

nylacika aktív tag Üdv mindenkinek! Frissítés óta másnál is eltűntek a telefonkönyvben a jobb oldali betűk? Nálam pontok vannak helyette. Volt már restart, minden, de a betűk köddé váltak... 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest