Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Injun
senior tag
A kamera nem tudott régebben makró módot?
-
ablack
senior tag
Esetleg valaki tapasztalt olyat, hogy a Note10+ mobilnet teljesítménye lényegesen gyengébb, mint más készülékeken?
Lakáson belül egy iPhone és egy Realme 8 tudta a 60/20 sebességet Yettel 4G hálózatán, ez a készülék mellette viszont 5/0.5 tudott, meg is szakadt néha, több tesztet is próbáltunk. Budapesten városon belül is sok helyen szakadozik a mobilnet nálam. Ha egy szobával beljebb vagyok egy épületben már nem az igazi.

A hívással nincs gond érdekes módon.
Ha "jó helyen" vagyok viszont megvan az 100-200 Mbps.
Másik Yettel SIM-el is próbáltam, ugyan ez. -
BatchMan
senior tag
Reggelre bekapcsolta az energiatakarékos üzemmódot, és újra kellett csatlakoztatni a tollat miközben ki sem vettem a helyéből. AOD eltűnt. Töltőre csatlakoztatva fél óra alatt feltöltött.
Aksicsere? -
zitrone88
aktív tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Szia,
Hát, nem túl acélos, power userként én úgy oldottam meg, hogy amikor csak lehetséges, töltöm, vettem vezeték nélküli töltőt is hozzá, cégnél csak rádobom, itthon meg rátöltögetek, ha épp leülök a géphez. Használtan vettem, úgyhogy engem is érdekelt az állapota, EZT az alkalmazást töltöttem le, és pár töltés után kiírja, kb hány százalékos a cucc.
-
banuszzs79
tag
Sziasztok Note 10 mi a reális merülési idő hugom panaszkodik hogy 12 órát sem bir a telefon... Akinek van milyen aksi időt hoz ki belőle sima fb-ozás viberezgetés annyi hogy van benne két sim ha ez bármit is jelent üzemidő szempontjából... új aksi vagy ez ennyit tud... aksi állapotát tudja valami program hogy mennyire van elhasználódva? Köszi a válaszokat...
-
alasoh
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szia!
Jól emlékszel...
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Értem.
Nekem viszont vissza kéne állni XEH-re, mert ez az Indonéz rom fölösleges nálam, úgysem használom a hívásrögzítést, mert utálom a gyári tárcsázót. Sajnos.
Ezen valamikor 1 hete jöhetett a márciusi update, meg az új ui.
No meg a záróizmom is be szokott befeszülni, amikor odinnal nyomom a frissítést, nehogy egyszer beüssön a gebasz és téglásítok...
-
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Márciusi?
-
n0is3es
aktív tag
Sima Note 10 Xeh-re is jött a Márciusi

-
-
csubííí
senior tag
Jött frissítés.
-
csubííí
senior tag
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Én sem csináltam sem előtte sem utána gyári visszaállítást.
Semmi gond nincs.
Android 12, one ui 4.1 -
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Szintén simán ment a 11 re , semmi gond .
-
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Én nem csináltam és semmi gondom, minden rendben a telóval.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Tervezem feltelepíteni most már a frissítést, még 11-es van fent, és az lenne a kérdésem, hogy telepítés után mennyire javasolt egy gyári reset? Nem nagyon akarom újratelepíteni az alkalmazásokat, meg lementeni az adatokat róla...
-
andersen10
aktív tag
válasz
gthomma
üzenetére
Tedd fel az AccuBattery alkalmazást, és már egy teljes merítés, feltöltés ciklus után látni fogod a valós akkukapacitást mAh-ban, százalékban.
btw, utólag is jó döntésnek látszik, hogy anno Snapis note 10 mellett döntöttem, sosem kell a töltőért nyúlni a nap végén, és most, az 500. ciklus környékén is még 96% az akku kapacitásom. 5-6 óra SOT körül tud most, vegyes használatban. -
Diokhan
addikt
-
bci22
csendes tag
válasz
gthomma
üzenetére
Lehet nekem van csak nagyon este, de mi alapján gondolod ebből, hogy baja lenne az akkunak? A töltőtől függ mennyi idő amíg feltöltődik, de én ebben az időben sem látok mondjuk semmi rosszat.
Ha viszont arra gondolsz, hogy annyi idő alatt merül le teljesen, akkor rosszul értelmezed amit kiír. Töltőn azt írja mennyi idő van még hátra a 100%-ig, ha meg nincs töltőn írja a várható hátralévő üzemidőt. -
90 egy kijelző csere kb, akkor már 130-ert találni ép darabokat az apron.
-
gthomma
senior tag
Igen a kijezője törött.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok! Ezt érdemes lehet megvenni, lealkudtam 35.000-re, jövő hónapban lesz pénz kijelző cserére. Addig kibírhatja? Most egy "tesco"-s telefont használok.
-
én is búcsúzom a topictól, életem első telefonja ami ilyen sokáig megvolt, nem véletlenül.. (n10+, megjelenés napján vettem)
s22u jött helyette, akksija kicsit jobb de sok újdonságot nem hozott.
aki most tervezne venni csak ajánlani tudom! -
Greg-77
aktív tag
válasz
$atirka
üzenetére
Olyan 3 hete használom, de kb ugyan annyit lehet kihozni belőle az én felhasználási szokásaimmal. Mindig úgy csinálom, hogy reggel felébredek töltőre teszem mire indulok munkába 100% és délután olyan 18-körül mire haza érek 40% -on áll kb ilyen 4-óra sot-ok lehetnek de még azt meg sem néztem igazán! Adaptív a frissítés, WQHD+ mobilnet, wifi, bt, nfc, gps minden is be van kapcsolva. Szóval nekem egy napot megy el pont mint az N10+.
-
Greg-77
aktív tag
22U lett az utód! Tömören és röviden összefoglalva szerintem nem éri meg, mert közel sem jobb annyival amennyivel drágább. Bár ha azt vesszük, hogy az N10+ 380 volt az U22 én 489-ért vettem akkor már nem is olyan biztos a kijelentésem a kijelző és a kamera fejlődött, minden más is persze.. De simán még ellehet lenni néhány évig az N10+ al! Amúgy ugyan az a formavilág nem is tudtam volna elképzelni mást az N10 után mint ezt. Ezek a lekerekített sarkok egy ilyen után olyan furán néznek ki. Nekem nem tetszenek a másik meg a pen. Nem azt mondom h rommá használom de ott a lehetőség és a sok funkció hozzá.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok gondolkozom egy ilyen telefon megvásárlásán konkrétan a Samsung Galaxy note 10 plus ra gondolok. Amiért ezt a telefont néztem ki az a alacsony SAR szám, és a jó minőségű antenna. Afelől érdeklődnék hogy van e valamilyen típus betegsége ennek a telefonnak ? Körülbelül 150000 Ft jutnék hozzá egy olyan telohoz ami még nem volt használva. az akkumulátora meddig bírja?
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Annyit biztos nem, de később bármi lehet.
Ez sem fogja örökké húzni. -
-
-
Greg-77
aktív tag
További jó használatot mindenkinek, ma eladtam a telefonom. Az egyik ha nem a legjobb Samsung telefon! Köszönöm a sok segítséget!
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Telefon Beállítások/Speciális funkciók/S Pen/Gyorsműveletek/Hamburger menü jobbra fenn/S Pen visszaállítása majd S Pen keresés.
-
-
F_Gergely
őstag
Hasznal valaki gyari led viewer tokot?
Miota feltelepult az UI4.1 azota ha kinyitom a tokot nulla fenyerorol kezd el "vilagosodni" a kijelzo ami 1-2 masodpercig eltart es addig semmit nem latok a kijelzobol.
Ha a bekapcsologombot hasznalom ott hibatlan. Masnal is tapasztalt ilyet? -
Probert75
addikt
Mi ez a Cat Controls?
Roló lehúz/Eszközvezérlés/Hamburger menü(jobbra fenn 3 pötty)/Alkalmazások kezelése/Cat Controls. -
MLA
aktív tag
Jött egy biztonsági frissítés, és azóta kidob az MKB app, megnyitva a böngészőben egy MKB lapot, ahol szól hogy kapcsoljam ki a fejlesztői módot mert addig biztonsági okokból nem nyilik az app. Másnál is van hasonló?
-
zitrone88
aktív tag
Nem tudom, van e köztünk olyan elvetemült, mint én, de én chrome-ban használom a facebookot, mert mindig felböfögök valami tegnapi kaját az applikációtól, és a gondolattól, hogy az ott futkározik, és eszi az akksim..
Nade nem is ez a lényeg. Még nem vettem észre más telefonnál, hogy lenne ilyen gond, ami most van. A facebookon a képeknek a jobb oldala sokszor hiányzik, kilóg a képernyőről, és nem lehet megnézni, nem lehet oldalra görgetni, vagy ilyesmi, egyszerűen nem látszik. Ha megnyitom csak a képet, akkor látszik, de a fb-os képnézegetőben levan a harmada... Nagyon sok képpontra kell állítani a minimum szélességet, hogy ez ne legyen így, és az előző telefonjaimnak sem volt olyan minimum szélessége, szóval nem az a gond elvileg... Valakinek erről valami tapasztalat, megoldás, vagy csak együtt rinya velem?
Sima Note 10. (Előtte note 10 lite volt, előtte a6+, ezekkel nem volt ilyen gondom) -
$atirka
őstag
Tudom leginkább 4G-n megy minden, de nincs köze a 3G leépítéshez? Nekem is egyre sűrűbben megáll a net, pedig van 1-2 egység.
Lehet tényleg újra kéne húzni ezt az egész kócerájt. -
zitrone88
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez nálam is tök oké, mióta samsungom van, jó, ha nem is oké, de ezzel élek egy ideje
De a papáméknál azé' volt net mindig, az csak egy családi ház, és az ablak mellett ültem. -
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Simán csak gyenge a térereje. Samsung figyel a SAR értékre, és a telefonjaik térereje sokkal gyengébb mint pl a Huaweieké. Mondjátok ha rossz a teóriám.
Ez így van....jó látod. ( Nekem Note 8-on meg még lentebb van véve a SAR érték, cserébe gyengébb helyen alig van 1-2 pálcika a statusbar-on, ami mellé több akkumulátor fogyasztás párosul sajnos)
zitrone88: természetesen nem zárható ki, hogy van valami a telefonoddal
Ha nagyon régi SIM kártyád, érdemes lenne esetleg kicseréltetni, hátha segítene valamit. -
zitrone88
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
előtte note 10 lite-om volt, előtte meg A6+, mind sasmsung, mind viszonylag gyenge térerővel, de nem nullával a város közepén, úgyhogy nekem gyanús
-
-
n0is3es
aktív tag
Srácok adott egy sima Note 10, amin néha nincs mobilnet. Lehet szoftver hiba vagy inkább lassan a modem része döglődik? Volt már valakinek hasonló problémája? Válaszotok előre is köszönöm.
-
F_Gergely
őstag
XEH-re megerkezett az UI 4.1
-
Xantal
tag
válasz
csubííí
üzenetére
Szia. Most újra leteszteltem a Samsung Members diagnosztikával. Ennek során nekem az alsó, média hangszóró szól jobban. Mindkettő tiszta, erőteljes. Nem raktam a fülemhez. Zenehallgatásnál nincs különbség, remek a sztereó hangzás, a hangerő is egyforma. Próbáltam 10, 20, 50 centiről.
-
csubííí
senior tag
válasz
zitrone88
üzenetére
Nekem 10+ van, igen a felső jobban/szebben szól, (teltebb, mélyebb), ha valakivel beszélsz, akkor az van a fülednél. Gondolom azért csinálták, hogy természetesebb legyen a hangja.
Xantal
Ha füledhez rakod mindkettőt és meghallgatod, akkor észre fogod venni a különbséget. -
Xantal
tag
válasz
zitrone88
üzenetére
Szia. A 85 százalék alapból még nem indokolná az aksi cserét, de ha a használati szokásaid miatt elfogy a nap végére, akkor el kell rajta gondolkodni. Egy külső aksi is megoldhatja egy időre, de úgyis csere lesz a vége. Én 69%-nál cseréltettem, sokkal jobb lett.
Nálam mindkét hangszóró egyformán szól, remek a sztereó hangzás.
-
zitrone88
aktív tag
Sziasztok,
A múlt héten vettem egy sima Note 10-et, használtan, patika állapotban, és nagyon tetszik. Note 10 lite-ról váltottam, ami sok bosszúságot okozott.
A Battery Guru alkalmazás szerint a battery health 85%, és eléggé drukkolós a nap vége. 100%-os akksi mennyivel jelenthet magabiztosabb napot?És a legfontosabb kérdésem, mivel új soha nem volt a kezemben: az normális, hogy a felső hangszóró hangosabban szól a youtube videók alatt, mint az alsó, vagy utóbbi esetleg el van koszolódva? A bal fülem a jobb, így az lenne kézenfekvő, hogy a beszédhangszóró a csendesebb, mert eleve úgy szoktam meg elfordítani a telefont (szelfikamera balra). Viszont így a jobbot alig hallom. Ha megfordítom, akkor, mivel a jobb fülem a rosszabb, éppen jól hallom (viszont mindig leárnyékolom a fényszenzort, és sötétedik a képernyő akkor is, amikor nem kéne). Érdemes futnom egy kört vele, kockáztatva, hogy még rosszabb lesz tisztítás után, vagy ez gyárilag jellemző erre a telefonra?
-
Probert75
addikt
A térerőt azért kérdeztem, mert ha baj van az antennával, akkor egy bontással az akkucserével együtt ki kellene cserélni.
-
Xantal
tag
válasz
Probert75
üzenetére
Szinte biztos, hogy a 3G-vel, ill. annak megszüntetésével függ össze a tererő hiánya. A 1414-re kell küldeni a +VOWIFI kódot ha telekomos vagy. A lakásban megoldja a gondot.
A merülés pedig az akku állapotával van kapcsolatban. Az enyém is így viselkedett. A cserével megszüntek a problémák. A használati szokásaid alapján döntsd el, megéri-e a csere. -
Probert75
addikt
válasz
Xantal
üzenetére
THX!

Az a baj, hogy nem intenzív telefon használó vagyok és elketyeg 2 napot a teló. Erre mondta a SES-ben a szervizes, már 2X is voltam, hogy szerinte nincs annak baja. De mégis olyan érzetem van, hogy néha kiba. merül. Töltőről lehúzva fél óra elteltével máris 96-97% és a töltési ciklus vége is gyorsabban merül. 28-30%-ról semmi perc alatt, ha nyomkodom, lemerül 7-8%-ra.
Ezt már a többiektől is kérdezem! Lehet az akku elhasználódása hatással a térerőre? Mert valami gebasz van a térerővel is szerintem. Mert ugyanott a lakásban, ahol eddig max volt, most éppen csak két vonal. Vagy éppen lehet azért mert megszüntették a 3G-t? Tanácstalan vagyok. -
Xantal
tag
válasz
Probert75
üzenetére
Szia. Én általában egy hét használat után, gondolom elfogadhatónak az eredményt. Legyen benne pár töltési ciklus. Pár nap után kicsit jobb lesz, általában. Pár százalékot javul, de azért nem sokat téved.
Én 69 százalékos akkut cseréltettem SES-ben, sokkal, sokkal jobb lett. Most 95 %-os. -
Probert75
addikt
Ez az AccuBattery mennyire mutat igazságot?
Nekem ezt írja! Mennyire hihető?
-
Pioneer
őstag
válasz
Pioneer
üzenetére
Ezt rendeltem meg, most pont akciós is: Mocolo UV Liquid, Clear Tempered Glass
Remélem kompatibilis lesz a tokkal...
-
Sziasztok, note 10+-on nincs elő fókusz, háttérelmosás?
Android 12 van rajta. -
Pioneer
őstag
Sziasztok!
Melyik üvegfóliát ajánlanátok jószívvel Note 10 Plus-ra, ami kompatibilis a gyári Samsung műanyag ütésálló tokkal?
Eddig Spigen Neo Flex Galaxy Note 10+ Plus puha védőfóliát használtam.
Ezzel csak az a baj, hogy ha néha nadrágzsebben hordom a telót, akkor ez a fólia egy idő után elcsúszik a képernyőről valamelyik irányba, és alámeny a sok szösz-mösz.Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak kell az a kijelző hozzá ?

Ha nagyon régi SIM kártyád, érdemes lenne esetleg kicseréltetni, hátha segítene valamit.