Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Az idén úgysem akartam [cserélni] .
-
Sziasztok,
Nem jelzi a telefonom a nem fogadott hívásokat. Csörög, s mikor lerakják nincs a fő képernyőn semmi.. Mikor felvettem mindig rezget egyet, most azt sem csinálja. Ezen kívül minden appnak van értesítője, sms, email, messenger..stb. Ez az egy amit nem mutat a telefon. Természetesen ha feloldom a kijelzőt akkor megjelenik, de addig nem. Mi lehet a gond?
-
Piwi
veterán
Szuper. Köszönöm a segítséget
A lényeg hogy lehet házilag, vízállóság kockázatot vállallom.
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Teló potyogott ma, persze tok nem volt rajta... Hátlap rögtön be is repedt szépen... Lehet házilag cserélni?
-
-
bobace
addikt
válasz
Dj.Mike #11174 üzenetére
Tipikus akkufáradásos tünet. Kb az összes Samsungom ezt csinálta, ha már a végét járta az akku. 20% körüliről le 5% alá és utána vége.
Nem tudom itt hogy van, de korábbi Samuknál működött, hogy a képernyő beégés miatti garis cserénél az akkut is cserélték. Tavaly már ratyi volt az akku pl az S9-ünkön és még gyorsan bevittük gari lejárta előtt 1 hónappal egy kijelzőcserére, és ezt is cserélték. (Eléggé húzták a szájukat a beégés mértékére, nem is látszott csak a teszt képernyőn, amiatt nem is vittük volna be magában, de végül kicserélték.) -
Dj.Mike
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11173 üzenetére
Huhh na olyat még nem láttam,hogy fél perc alatt 20%-ot merüljön. Ott valami nagyon csúnyán beakadt.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dj.Mike #11169 üzenetére
Igen, bár az enyém nem telekomos.
Viszont az akku nagyon gyatra lett (nem ettől).
Tegnap 24%-ról leesett félperc alatt 4%-ra, mindez frissítés előtt.
Most nem produkálja, igaz, nem nagyon használtam. Sok esetben a tabletet használom a telefon helyett, max este a telefont. -
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11168 üzenetére
Nekem még csak a napokban adta ki a Telekom a februári biztonsági csomagot,de más extra nincs. Mindig le vannak maradva. Tiédre már a 3.1 felület érkezett?
-
gjoco1
addikt
válasz
gjoco1 #11166 üzenetére
Valami meg ( fel )foghatatlan dolog ló ma a levegőben Nálam.
Semmi mókolás , telefon mellettem. Felnéztem , mert jött az Email és arra lettem figyelmes , hogy az ikonjaim száma lent csökkent. Hat van beállítva eredetileg és csak ötöt láttam. Hoppá , nézem ismét a nézem a Home UP-ot és újra kellett kalibrálni . Most minden rendben , olyannyira , hogy a Task Changer is megjavult.
Én már most semmit nem értek.Hozzá sem nyúlok , ha nem muszáj. És szórakoztat.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11164 üzenetére
Igen , ez van .
Viszont az érdekes , hogy frissítés után bőven ment tegnap , csak ma reggel állt le. Semmi mókolás vele sem mással . Az is előfordulhat , hogy 3.1-hez is kell egy update. ( ? ) Meglátjuk......Plusz még hátha elolvassa más is , aki használja és hozzá szól .
Van egy kontaktom , de ugyanazzal a felállással ( 1.0.00.48 ) nem megy Neki semmi.
Nice Lock meg azt mondja nem támogatja az összes GL modult. Ez is érdekes. -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #11163 üzenetére
Nem használom. De ez a frissítése fenn van?
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11162 üzenetére
Tehát megnézted Nekem ?
Köszönöm !Viszont vannak itt ismét furcsaságok. GoodLock Home UP-ban a Task Charage mára elszállt.
Pontosabban nem működik Nálam a megszokott Gird elosztás. Tegnap még ment-ma volt egy restart és kakukk. Hiába állítgatom nem adja .
Komolyan mondom eddig az A10 volt egy stabil rendszer. Mindíg belenyúlnak valamibe , nehogy már jól érezzem Magam. -
gjoco1
addikt
-
Probert75
addikt
#11154 gjoco1 Igen be. De nem foglalkozom vele, mert nem használom, csak kipróbáltam.
#11158 csubííí Az nem ugyanaz. Amit írsz, ismerem és az működik is. De azért kösz!
Nem fogom és akarom használni, csak érdekelt hogyan lehet előcsalni, ha már a youtube feldobta.
-
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
válasz
Probert75 #11146 üzenetére
Én ilyent (ha egyre gondolunk) kétféle képen tudok előhozni.
A mennyitott/futó alkalmazásoknál, az adott alkalmazásnál felül, az ikon megérintésével előjön egy menü, azok között is ott van. Másik lehetőség, hogy nem az ikont érintem meg, hanem maga a mennyitott alkalmazást megérinve, rajta hagyom az ujjam (egyből a főoldalra rakja).
Az előugró nézetet mozgatni, (felül középen) a kis kék vonalat fogva tartva lehet, megérintésével lehetőségek vannak. Méretet állítani, bal vagy jobb alsó sarok fogásával lehet. -
fzboxx
senior tag
válasz
Probert75 #11147 üzenetére
Köszönöm.
Nem a router a ludas...
Próbáltam egy notebook-on is, ott csont nélkül működik.
A desktop gépen egy usb wifi adapter adja a wifi kapcsolatot. Talán annak a driver-e a ludas. Nem mai darab, de nem is olyan régi. Tp-link valami...
Nem a Note a hibás :-)
Köszönöm a segítséget Urak! -
gjoco1
addikt
[Ezt ] néztétek ? Nyomkodjátok már meg légyszi a " gombot " . Nektek is betyár hangot ad ki ? Vagy csak Nálam változott ?
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11138 üzenetére
Nálam sem megy. Pöckölgettem-nyomkorásztam,de semmi.
fzboxx Dex wifivel megy szépen.
Viszont Én is kérdeznék egyet. Redőny mögött a hang " vezérlő gomb " az Nálatok is más hangot ad,amikor mondjuk némából hangra váltotok. Olyan , mint a bili . Eddig kellemes puttyogó hangot adott ki. Szörnyű.
-
fzboxx
senior tag
3.1 alatt valaki már próbálta a dex on computer kapcsolatot WiFi-n keresztül?
Nekem friss minden, még is találja a telefon a pc-t, de a csatlakozás nem sikerül... -
Probert75
addikt
Ezt a kép a képben funkciót nem tudom előcsalni sehogy. Nekem nem azt csinálja, amit a videóban.
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11136 üzenetére
Na, ezt jó hallani . FB csoportokban is nyekeregnek. Mindegy csak muszáj lesz ráengedni.
Meglátjuk. Most éppen merülőben vagyok , de töltés után , holnap bevállalom.Ja....Gépen lóg a telcsi. Éppen az asztali Samart Swich-re csinálok mentést.
Maradhat rajta és onnan mehet a frissítés ? -
kicsi007
tag
Megjött Note 10+ XEH-re az OTA!
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #11130 üzenetére
Jaaaa 5G...... -
Sitti
csendes tag
Mozdonyvezető vagyok debrecenben, járok erre arra és sajnos sok helyen felüti a fejét ez a hálózati hiba! Volt egy rövid időszak kb 1,5 hónap amikor talán mintha eltünt volna, de aztán újra előjött. Mindegy, majdcsak lesz valahogy....
-
gjoco1
addikt
Kicsit ma ráértem a desing fejlesztésre. Lehet kutyát nem érdekli , de megmutatom.
Van a gyári betöltött gif. ( Amoled fekete ). Kiraktam zárképernyőre és mozgás közben készítettem képernyőmentéseket. A LockStar-ról levettem az órát és a parancs ikonokat.
És lett 13 különböző , szerintem nagyon jó [háttérképem] . -
Sitti
csendes tag
Nem veszed el, köszi hogy elmondtad! Meglátjuk akkor hogy mi lesz, de már azon voltam hogy vagy szétverem vagy eladom ezt a szutyok note 10-est mert nemigaz hogy még telefonálni sem hagy.... de így hogy írtátok többeknél is ez a jelenség megnyugodtam részben
, nem lesz semmi eszetlenség!
-
gjoco1
addikt
Hát nem szeretném elvenni a kedved,de Én egy alkalommal " vertem az asztalt " ,de semmi eredménye. Kivittem a csávót az üzlet elé is és ott mutattam,hogy mennyire " szuper " a szolgáltatásuk ( persze nem Ő tehet róla ) . Elmúlt évben kórházban voltam az alagsorban és nulla térerő. Telefonálni nem tudtam 2G-n .
-
Sitti
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat!!! Igen hallottam máshonnan is hogy akadnak ilyen problémák..... szintúgy t-comosokkal. Akkor nem is cseszegetem a szervízt, hisz ez hálózati/szolgáltatói probléma. Majd basztatom a t-comot nap mint nap, hogy azért a nem kevés havi díjért mi ez a trágya szolgáltatás!!!
-
gjoco1
addikt
Gondolom a " kedves T-com " a ludas. Nejemnek A20e telcsijében van egy T-com kártya és egy DIGI-s. A DIGI-n full térerő+ 4G a másikon max 3-4( jó esetben ) "pálcika " ( Szolnok panel ). Nekem T-com és nuku 4G. Néha át kell váltsak 2G-re . Szégyen.
Hamarosan Nekem is kérünk egy DIGI kártyát. 1000-ft/ hónap. 200 perc ingyen + 15GB net. -
Sitti
csendes tag
Sziasztok! Bocsi, hogy ismét itt zavarkodom, de tanácstalan vagyok....
Egyszer már kérdeztem itt vagy 6-7hónapja de előjön a hiba:
Kéz alól vettem egy samsung store-os note 10+-os független készüléket ami még Lte verziós nem 5g-s. Faszán működött is egy darabig, majd egy idő után azt vettem észre, hogy belvárosokban (debrecen, b.pest, szolnok, akárhol) eltűnik az lte vagy 4g+,helyette edge vagy nincs hálózat egyáltalán....
T-mobilos vagyok amúgy. Annó ajánlottak itt segítők ezt azt, de semmi javulás. Volt hogy el/el tünt a hiba egy darabig utána visszatért. Sim cserélve lett, kapott egy hard resetet a készülék, próbáltam a másik sim foglalatba, sok beállítás módosítást... semmi. Van egy gyanum, hogy a kedves t-com esetleg szarakodhat a hálózatával, de ezt nem ismerik el az ügyfélszolgálaton. Itthon falun amúgy megy a 4g+.....
SM-N975/DS -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11112 üzenetére
Tehát Neked sikerült . Én foglalkoztam egy kicsit vele , de nem tudtam működésre fogni.
Akkor majd még trenírozom.Viszont a ló megint benéz az ablakon......
A QuickStar nem akar beindulni. Háttérkép csere volt ma és brutál csúnyán mutatnak a kék " kapcsolók " a redőny mögött .A 4.1.04.5 verzióval kínlódok , de nem találom a lehetőséget ebbe az új verzióban a szín csere lehetőséget. 2,5 alatt simán szerkeszthető volt , de olyan , mintha kivették volna belőle. Lehet láma vagyok és elfelejtettem , de hiába sasolom a YT videót. Egyszerűen nincs benne , vagy nem találom.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #11110 üzenetére
Egy ideig jól működik. Tehát, ha a hangerő gombot nyomom, akkor is a progi dizájnosra alakítható hangerőpanelja ugrik fel, nem a gyári. Meg az oldalról simításra is az app panelja ugrik fel. És ezt egy idő után elfelejti és csak az kijelző élsimításra jön a progi panelja, ha a hangerőgombot nyomom, akkor meg a gyári. És a kisegítő lehetőségekbenbenne van a progiban a pipa pedig és mégsem írja felül a gyárit. Erre jó az ADB parancs végrehajtása, hogy kényszerítse az újrafelülírást.
Azért szeretem és vettem meg a reklámmentest, mert jobbkezesként a gyári gombok nem esnek kézre és jól működik a kijelző él simításra megjelenő hangcsúszka. -
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #11105 üzenetére
Köszönöm! Elnézést a nem egyértelműségért!
Van a Volume Control Panel Pro app, ami a telefon az android 11 óta a Kisegítő lehetőségek/Telepített szolgáltatások-ban folyton kilő. Hiába van látszatra bepipálva, nem bírálja felül a gyári hangerőpanelt a hangerő gomb megnyomásakor. Na és ehhez van egy ADB parancs, amivel kényszeríteni lehet az újra felülírásra. Na ezt csináltam meg! -
TTom65
tag
Én ma tapasztaltam, hogy késnek egyes értesítések (messenger, stb.) Eddig mindig rendben megjött most meg csak akkor látom ha rámegyek. Állítva semmi nem lett semmin. Ha volt vagy van valakinek hasonló problémája akkor lenne olyan kedves és megosztaná.
Köszönöm. -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11103 üzenetére
Nem tudom jól értelmezem-e a kérdést , de megpróbálom.
Mélységében nem kutattam , de csak annyit látni , hogy az Alkalmazás menüben az Adott App mellett " Letiltva " látható .
Biztonsági frissítés után nem tapasztaltam semmi változást. Verzió váltást még Nálam nem élt meg a használata.
Vissza teljesen ugyanúgy kell , mint a tiltást . Van egy opció , de biztosan nézted a " Letiltva " funkciónál . Ott szintén kijelölni a tiltott alkalmazást és jobb oldalon alul [aktiválni kell] .Még az igazi " lelkivilágát " nem is feszegettem.
-
F_Gergely
őstag
Arra esetleg nem jott ra valaki, hogy lehet visszavarazsolni azt, hogy jelszavas webhely eseten az oldal betoltesekor a telefon egybol feldobja a pass-t es ujlenyomattal lehet is tovabblepni?
Annyira szar es kofejezetten bosszanto, hogy pl ide is ha be akarok lepni, betolti az oldalt a usernel ra kell bokjek a bejelentkezesi nevre es csak utana dobja fel a pass-t, hogy akkor ujjlenyomat. Es ez igy baromi zavaro. Regen meg siman betoltotte az oldalt kerte az ujjlenyomatot es mar be is jelentkeztem. -
Probert75
addikt
Itt is felteszem már!
Az ADB parancsok kimutathatóak utólag a telefonon? Van valami jel, hogy módosítások mentek végbe a telefonon? Rendszerfrissítéskor újra meg kell csinálni a parancsokat? Vissza hogyan lehet állítani? Még kezdő vagyok, elnézést, ha a kérdések bugyuták!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest