- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Tommy-1998 #11296 üzenetére
A villámlás miatt annyira villog, hogy nem tudom mit kellene látnom?
-
Tommy-1998
tag
válasz
Tommy-1998 #11296 üzenetére
Valaki megnézné ezt hogy másnak is ilyen e vagy csak nekem? 1-2 perces lassításal tesztelné ezt? Köszönöm!
-
torrrent
aktív tag
válasz
csubííí #11294 üzenetére
A legalsó a 2x objektív. De a készülék dönti el mikor [használja] azt.
Ezért nem mindig lehet a kitakarással eldönteni mit szeretne éppen akkor is ha zoom megy. -
bcl
senior tag
válasz
csubííí #11292 üzenetére
A zoom valami intelligencs zúm, szóval a fényviszonyoktól, meg a csillagok állásától függően vagy a 2x-es optikát használja, vagy az 1x-esből vág ki - ha jól tudom.
És esélyes, hogy pont azért, mert lefogtad az optikát, azt látta, hogy hótt sötét van, és akkor nem azt használja, ld, ahogy írtam. -
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
A hátsó alsó kamerát hogyan lehet működésre bírni?
Ha letakarom és váltok a módok között, akkor is lát mindent (kijelzőn látható).
Olyan mint ha csak dísz lenne. Vagy én rontok és csinálok valamit rosszul? -
Probert75
addikt
Tölthető a kövi havi DBT frissítés.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Ma reggel ha nincs a macsekom úgy elalszom mint a szél, mert ez a drágaszág cseszett ébreszteni. Más is tapasztalt hasonlót? Mit kell ilyen esetben csinálni?
-
korimv6
aktív tag
Dex módban milyen szövegszerkesztőt használtok? Mert nincs Office 365 előfizetésem, és mivel nincs napi szinten szükségem rá, nem is látom értelmét. A Note 9-en, még a legelején volt valamilyen programom letöltve, de már nem tudom melyik az? Több helyen a Polaris Officet ajánlják, de annak a dex kivitelét, ami nálunk nem elérhető a play áruházban.
-
TTom65
tag
Sziasztok. A Play áruház megy nektek? Szerettem volna megnézni valamit és letölteni de azt írja nincs internet kapcsolat. Más alkalmazás megy, egyenlőre eddig csak ezzel van gond.
-
torrrent
aktív tag
Azért durván jól tartja az árát a telónk. M.M-ba még mindig 250K.
Ok tudom lehet venni 200 körül is, de ott megnézem a gariztatást, ha kaki van.
Csak onnan merült fel a dolog, hogy most 1,5 év után nézegettem van-e valami értelmes alternatívája ennek a telefonnak, de nincs. Max kamerában tényleg lenne, de csak amiatt nem fogok váltani arra ott van a Canonom meg egy kicsi zeiss sony. -
csubííí
senior tag
-
handrash
őstag
Botor módon bekapcsoltam az "eszközvédelem" funkciót. Ezt nem lehet kikapcsolni? 😐
-
korimv6
aktív tag
Üdv mindenkinek. Csatlakozom egy Note 10+ készülékkel. Használtan vettem, de nagyon szép állapotú. Note 9-ről váltottam, amit megkapott lányom, és nejem is Note 9-cel nyomul. Remélem ennek nincs típushibaja, mint az elődjének a kamera és a ceruza behalása.
-
OTee
aktív tag
válasz
bbendre #11262 üzenetére
Mivel éppen van 1 csomagom úton Hollandiából, szinte automatikusan kattintottam a linkre.
FedEx logós app telepítés felajánlása (paraszt mire gondol? Hurrá gyorsan itt lesz Fedexel)
App feltelpül és azonnal átveszi az üzenetek kezelését, és ki sem tudod irtani, mivel "rendszer alkalmazás" (később megtudtam sanyijedi-től: nem kell fr, csak kapcsold ki "accessibility"-n belül "installed services" és utána engedi törölni
(ugyan így jártam én is, pont vártam egy csomagot és én hülye reflexből rákattintottam és tettem fel..)
és igazából ennyi, visszont a hírek szerint már küldi is vhova a telefonkönyvedet, ahonnan majd új kuncsaftokat keresi, és persze a hírek szerint egyéb, érzékeny (banki pl.) adatokat.
Mivel az SMS-eket ő kezeli, a banki controll SMS-t is látja.....
kb. 1 óra alatt rájöttem a hibámra (reggel volt, kávé előtt/közben) és már ment is a factory reset.
Ennyi az én történetem.
OTee -
bbendre
őstag
válasz
sanyijedi #11256 üzenetére
Sorry, kicsit off. Aki felrakta a programor, leirna, hogy pontosan mi tortent? Vagy johet a link is
.
- A play store bol jott az app?
- Kellett kulon megadni hozzaferest telepites utan?
- Ha jol tudom acessibility acces nincs automatikusan vagy tevedek.
Privatban is johet akinek van kedve. -
golyós
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem volna:
1. használtok-e a hangerő szabályozó helyett bármi más programot, bármit, mert ez az új csúszka valami borzalom lett. Tudom a Nice lockon belül van a Sound assisstant, de az kb ugyanaz a borzalom.2. A Ne zavarjanak Módra nem tudtok valami komolyabb opciót?
teljesen rendben lenne , csak annyira fapados, hogy számomra értelmezhetetlen. Kedvenceket lehet hozzáadni és ennyi? Nekem 20 szám van kedvencekben, ezekből 15 nem szeretném ha felhívna éjszaka.
Miért nem lehet az általam kiválasztott számokat beírni, hogy csak azok érjenek el? Beállítanék 3 számot, a többi nem kell, hogy elérjen.
Erre használtok valamit? -
OTee
aktív tag
Hello Notefans!
Kellen 1 kis segítség, mert óvatlanulfeltelepült egy FedEx-nek látszó progi, amit nem tudok kiirtani.
Várok 1 csomagot, és emiatt beszoptam az Sms-ben érkező linket, így most átvette az üzenetkezelést ez a FedEx app, és nem engedi magát kiirtani.
Van valakinek ötlete a FR-en kívül?
THX!!
OTee -
Arvalis
csendes tag
Köszi
-
Probert75
addikt
válasz
Arvalis #11245 üzenetére
Itt is és az Android alkalmazok topikban is erről folyik a diskurzus.
-
Arvalis
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Note 10+
Tegnap összeomlott egy alkalmazás, ami újratelepítés után se akar működni. Majd ma még elinduló alkalmazásoknál ugyanez. Egyre több alkalmazás száll el.
Van ötlet mi tudok tenni? Tapasztalt már valaki hasonlót? -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Van egy note 10készülék, ami még a tavaly decemberi frissítést sem "kapta" meg, azaz az asszony nem szereti ezeket es úgy hagyja...(almán már ios 8 volt, ő a 6ot használta) de most a telefonon sokszor alkalmazás hibák vannak "a viber alkalmazás állandóan leáll" és ezt csinálja több alkalmazással is, de még azokat is kiirja amiket el sem indít... törölte az egyik appot, újra telepítette ... de semmi változás. Mit tehet? Csak a frissítés marad?
Legutolsó frissítés 2020.május 6
-
gjoco1
addikt
Nemigazán szokásom nyafogni az akkumlátor merülésre , de egy napja " őrületes " tempóba zuhan az akkum. Szemmel látható a merülés. És "melegszik " a vas.
Most , hogy ismét bevagyunk zárva gépen tartom a kapcsolataim és semmi net. és hasonló a telcsin. Simán telefon üzemmódba. Hívás egyéb nulla.
Tétlenségben zuhant majd' 20%-ot egy nap alatt .
Gondoltam a Nova és Zooper kombó harapott bele , de nem . Este most kikapcsoltam - reggel vissza és röpke 10 perc alatt 3 % -ot zabált. Nem lettem okosabb , miután ránéztem a [hunyóra] . -
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, lehet én vagyok a béna, de nem tudok új értesítési hangot beállítani különböző alkalmazásokhoz.
Természetesen bemásoltam a notification mappába amit használni szeretnék (mp3), de nem jelenik meg a kiválasztható hangok között, mikor próbálom átállítani, pl. a "Signal üzenetküldő" alkalmazás hangját.
Amiket korábban másoltam be (mp3) a notification mappába, kiválaszthatóak de az újabbak nem.
Újraindítás megvolt.
Valakinek van valami ötlete? -
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #11220 üzenetére
Igen most még,aztán majd ahogy telnek a napok,szépen lecsökken az. Nekem is volt újkorában több mint 8 óra sot,azóta se.
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #11224 üzenetére
Igen,de pofára estem.
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #11222 üzenetére
A kíváncsiság hajtott és most fejeztem be......Semmi változást nem észlelek. Teljesen olyan minden , mint az előző verzióban. Menű-beállítás .....
Nem is értem. No mindegy. Persze mit is akarok ? -
gjoco1
addikt
Most vettem észre......
Használ valaki Good Locok- Lock Star kombót ?
Sammobile két napja magasabb [verziószámút] tett fel. Most a 2.1.00.11 - et használom.
Van eltérés ? Érdekes,hogy a kiadás dátuma ugyan az. -
-
gjoco1
addikt
válasz
HaliGab23 #11216 üzenetére
Nincs gond az A11 -el akku ügyben. Én is másik topikban olvastam , hogy panaszkodnak , Mi még akkor nem kaptuk meg . De egész szépen beállt. Nincs panasz itt sem.
De meglehet a Te és a nagyfiad telefon használati szokása eltérő. Bár az unokám 8 éves és lepuppantja a telcsijét ( sifon 7 ) 4-5 óra alatt.Játszik rajta ezerrel.
-
HaliGab23
senior tag
Én megvettem az S21U-t, de még megvan a Note10+ is.
Kisfiam (9 éves) "használja", Telenor sim kártya van benne.
Most nem nagyon nyúlt hozzá napokig, ma ránéztem és elég komoly meglepetés ért, úgy hogy végig Telenor hálózaton volt, és folyamatos wifi kapcsolat, stb.:
Nem gondoltam, hogy ilyen jól sikerült optimalizálni az android 11-el.
-
francz'70
senior tag
válasz
Schuler888 #11214 üzenetére
Ha ekkora különbség van az S21U és a N10+ között, akkor így még jobban várom a N21U-t
Az az igazság, hogy eléggé bejön az S21U és ha egy kicsit szögletesebb a dizájn + a készülékházban lenne a toll, hááát ....
Igaz, hogy szinte az összes S megvolt, de a Note valahogy más liga, ez után már másik teló szóba sem jöhet. Na jó, azért egy Z Fold 3 kitudna engesztelni -
Schuler888
senior tag
válasz
francz'70 #11212 üzenetére
Pont a 120Hz amit nem erzek meg annyira(persze baxott jó dolog, főleg amikor utana ujra kezembe veszem a noteot), mint a sokkal jobb uzemidot, tererot(!), na meg a kamerarendszer egy csoda... miota megvan csak azzal vagyok elfoglalva
a hatlap design a mattsag es az egész massziv tenyerbe illo fogasa meg nagyon emberesse teszi a N10+ 5G utan, egyedul a szogletesseg amit hianyolok a note utan
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Schuler888 #11207 üzenetére
El nem tudom képzelni miben nyújt többet egy Note 10+-nál az s21,de azért használd egészséggel.
-
Schuler888
senior tag
Elkoszonok, ma nalam is atvette a note helyet az s21 ultra. Ugyanitt nemsokara gyari szervizben cserelt full-uj akksi kijelzo hazas note10+ 5g elado
azert neha meg idenezek
-
gjoco1
addikt
Én nem tudtam mit kezdeni ezzel a problémával , már a napokban sem , mert Aod Notifity Pro-t használok és azzal nem volt ilyen jellegű gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest