- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Első nap:
Minden app visszakerült, 100%ban üzemel a telefon. 48%-nál járok 4 óra SoT-al.
Drasztikusan nőtt az akku idő. 4 óra SoTnal nekem már véget járta a telefon (10-20%)között.Igazából nem is tudom hogy hol rontottam el, hogy 1 év alatt cserés lett az akksi. Lehet ki fogom kapcsolni a gyors töltést és csak lassút fogom használni.
-
fzboxx
senior tag
Sajnos nekem nagyon merül a 11 óta a telefon.
Smart switch-el frissítettem, nem volt FR.
Félek az újra install-tól, mert duál SIM és a második a céges kártya, munka profillal beállítva, ami kell a napi távmunkához...
A manóba... -
alasoh
aktív tag
válasz
lizakd #10385 üzenetére
Szia!
Gyakorlatilag sem blokkolja.
Nekem ilyen tokom és asztali töltőm van.
Tökéletesen megy a qi töltés. Mágnes is jól tart.
A tok pedig olyan vékony és prémium, hogy nagyon!
Biztos, hogy a következő telefonomra is pitaka tokot veszek majd.
Szerintem nem fogod megbánni, ha beruházol rá. -
lizakd
tag
-
axlfsi
veterán
Valaki használ ACR-t?
A11 óta (most tűnt fel), elég komolyat harap az akkuból, a háttérben futva 🥴
link -
xcamper
csendes tag
Sziasztok! Kb 1,5 hónapja vásárolt Note 10+ az alábbit csinálja: https://photos.app.goo.gl/oy5hgfDqfqttFVdU9 , de csak híváskor. A többi alkalmazás esetén hibátlan, játékok, filmnézés, kamerázás. Sajnos csak az UI3.0-ás frissítésnél tűnt fel, előtte nem nagyon figyeltem a hívásnál a dolgokat.
Ez ismert hiba, esetleg másnál is jelen van? -
iceQ!
addikt
Holnap jön vissza Note 10. Aki A70et akar venni( vagy családtagjának / ismerősnek) annak bátran ajánlom, pár nap használat után pozitív csalódás ez a készülék.
-
válasz
MikeWazowski #10372 üzenetére
Ja, a google feedet használom amúgy is, és így legalább be lesz építve a launcherbe.
-
gjoco1
addikt
válasz
MikeWazowski #10372 üzenetére
Még igazán nem árultak el sokmindent róla,hogy mit tudnak még a motorháztető alá tenni,hisz 11-ről sincs tapasztalatunk. Egy dolog,amin mosolyogtam. Azt írják a hívóképenyőre animált ( videó ) képet lehet tenni. Viszont ezt a 11 is tudja. Szombaton mókoltam is rá egy Nekem tetszőt. Pinterestről böngésztem.
Amit többen hiányolnak ,azt visszavarázsolhatnák. Nevezetesen a Hívás előzméyeknél a hívó kép eltüntetése. Igazán nem zavar,hogy nincs,de nem vágom miért kellett lereszelni ?Gondolom majd szép lassan kiszivárog a változás.
-
gjoco1
addikt
És hamarosan itt a nyakunkon a [következő] .
-
Csak placebo, vagy tényleg jobb lett az üzemidő az android 11-gyel?
Mintha a készenléti idő is jobb lenne.
-
Schuler888
senior tag
válasz
szerzol #10362 üzenetére
1-1 ciklus viszont nem ugyanugy oregiti es degradalja az akksit
egyebkent par evvel ezelottig ez nagyon nem volt tema lemerült aztan csutkara fel, az utobbi idoben lett nagyon felkapva, oke, en elhiszem hogy van benne valami, de sztem minimalis elonyt lehet osszeszedni vele, plane levetitve egy atlag 1-2eves hasznalatra
-
gjoco1
addikt
válasz
szerzol #10358 üzenetére
Így van. Mindíg úgy csináltam Én is. Azután jött az AccuBattery "őrület" mert jó ideig kínlódtam vele a 40-80%-os vacakolással. Már hónapok óta leszoktam róla ( meggyőztek ) és használom-nem méricskélem stb...
Manapság engedem merülni 20%-ig és megy a töltőre. Ha feltöltött leveszem. Ennyi.
-
szerzol
senior tag
válasz
Schuler888 #10359 üzenetére
Végül is szerintem, ha a töltő bírja a felvett teljesítményt, az alkalmazások futtatásához, és a töltéshez egyidejűleg, akkor úgy is eléri a 100%-ot.
Kikapcsolva sincs teljesen kikapcsolva, mert akkor a bekapcsoló gombot megnyomva sem jelenítené meg a töltés állapotát.
Mindenesetre azért szerintem érdemes törődni az akkumulátorral valamilyen szinten, mert elég macerás kicserélni.
-
-
Joachim21
őstag
Én ma rendeltem egy tartalékakkut, hogyha baja lesz ennek amit most használok, akkor már legyen amivel helyettesítem. Kipróbáltam, érződik hogy új, nagyon penge volt az első szeretkezésünk , ilyeNt még egyetlen akkuval sem tapasztaltam előtte.
-
gjoco1
addikt
válasz
Cobrusz #10353 üzenetére
Itt felül az összefoglalóban egyébkén van két jó leírás. Azt is érdemes elolvasni.
szerzol ,igen vannak "városi legendák" és szinte mindenki másképp alkalmazza.
Legegyszerűbb ezen túlzottan nem rugózni. Sokan azt mondják ( és lehet Nekik van igazuk ),hogy használni kell a telefont és pacsi. -
szerzol
senior tag
válasz
Cobrusz #10353 üzenetére
Már nem emlékszem pontosan, de a Note 4-es időkben írta valaki.
Merítsd le teljesen, hogy magától kikapcsoljon a teló, aztán töltsd fel teljesen kikapcsolt állapotban.
Ne húzd ki a töltőt, és kapcsold be a telót, várd meg amíg feltölt ismét 100%-ra.
Lépj be az akku menübe, ott látod a diagramot, illetve azt hogy 100%-on van -e, mert a bekapcsolás le vehet pár százalékot.
Húzd ki a töltőt, és így állítólag látja a 0%-ot, és a 100%-ot.
Én kb. havonta igy szoktam csinálni.
Lehet csak városi legenda, nem biztos, hogy van értelme. -
gjoco1
addikt
válasz
Cobrusz #10353 üzenetére
Ma figyelgettem több helyen ennek a témának a hozzászólásait és Én is még mindíg nemigazán látom a fényt az alagút végén.Lehet túlmisztifikálom ( bár más is ),de alapjaiban más az egész "elmélete" a 11-nek. Itt korábban is érintőleges hozzányútunk a témához.
Megfogalmazni pedig nem tudom,de a testvér topikban ( S10 és S10+ ) nemrégen segaza leírt egy egész jó kérdéskört. Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ott a srácok mit hoznak ki belőle. Ha érdekel valakit menjen át és olvassa el. Szerintem érdekes. -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Az akkut, hogy lehet újra tanítani mintha fr lett volna? -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun #10346 üzenetére
Nem kellett FR, a win10 program volt a ludas. Sima újratelepítés nem oldotta meg csak egy uninstall+ccleaner.
-
vodrosjozsi
addikt
Mi ez a 100 komment tegnap óta ba.meg
-
gjoco1
addikt
válasz
Zsoleszhun #10346 üzenetére
Jól emlékszem,hogy Te nem OTA frissítettél ?
-
válasz
Zsoleszhun #10341 üzenetére
Piwi : nálam is a magyarított verzió van, de hiba nélkül megy.
-
gjoco1
addikt
válasz
Zsoleszhun #10341 üzenetére
Eddig,csak a vezetékeset használtam,de minden ok.
A vezetékes a napokban 2x frissült a gépemen. -
Zsoleszhun
addikt
Nektek működik a dex frissítés óta?
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Felraktam a 11-es droidot. Kamera körüli fény értesítésekhez melyik programot ajánljátok? Aodnotify volt fent eddig, de 11 alatt nem akar működni...
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
Probert75 - szerzol : Köszi,csak hangosan gondolkodtam.
-
gjoco1
addikt
Jut eszembe......Tegnap,mikor kersegéltük az eszközkarbantartóban az akkura vonatkozó beállítási lehetőségeket azt vettem észre frissítés után,hogy a CPU és a féyerő le volt véve 70% -ra illetve a fényerő 10%-al. Ezeket kikapcsoltam. Most fullon megy és ( lehet csak placebó ) ,de minha jobban melegedne a telcsi használat közben.
Mindenki fullon tolja ezeket ? -
francz'70
senior tag
válasz
golyós #10316 üzenetére
Még arra nem találok megoldást, hogy ha csinálok egy jegyzetet akkor arra hogyan állítsak be emlékeztetőt. Úgy oké, hogy átalakítom szöveggé és beillesztem emlékeztetőbe, de egyszerűbb lenne a kézírásos jegyzethez beállítani.
Baloldalt a cím mellet a "fülecskére" ráböksz és már ott lesz az opciók között az emlékeztető. Reminderbe meg beállítod. -
golyós
addikt
válasz
gjoco1 #10313 üzenetére
Nekem is ennek tűnik.Más : Jó ez a funkció, hogy beleírhatok az S-pennel a naptárba, de miért nem látom ha megnyitom a naptárban az adott napot. ha nézetet váltok (heti, napi) akkor sem mutatja a tollal beírt jegyzetet arra a napra, csak a havi nézetben?
Nem sok értelmét látom így.Még arra nem találok megoldást, hogy ha csinálok egy jegyzetet akkor arra hogyan állítsak be emlékeztetőt. Úgy oké, hogy átalakítom szöveggé és beillesztem emlékeztetőbe, de egyszerűbb lenne a kézírásos jegyzethez beállítani.
-
iceQ!
addikt
válasz
Willanyasz #10308 üzenetére
Én most csináltattam meg. 1 éves, merül nagyon. Egyelőre nem tudom hogy jobb lett e vagy sem.
-
válasz
Száguldo #10292 üzenetére
Mire gondolsz a tárcsázó kinyírására? Sztm minden maradt.
Viszont törölni csak úgy tudsz valóban ha hivás infót is törlöd. A file kzeleőben is jobban lehetne keresn ha nem úgy indítana file név? Rögzített hívás XY 062012345 , hanem rögtön xy 0620 1234456 rögzített hívás szöveg nélkül. -
F_Gergely
őstag
válasz
Willanyasz #10303 üzenetére
Ha samsunghoz viszed megmarad a garanciad es nyomasprobazva is lesz.
Biztos nem vinnem sufni gsm-be, igaz en ilyen helyre semmiert se mennek. -
iceQ!
addikt
válasz
Willanyasz #10303 üzenetére
Samsung. Kisebb sufni mobilosnál nincs nyomás próba egy szerviz után.
-
alasoh
aktív tag
válasz
Schuler888 #10298 üzenetére
Szia!
Nekem csak egy "apró" problémám van, a képek szinkronizálásával one drive-al, amit feljebb is írtam.
Még várok hátha rendbe jön, mert nekem ez napi szinten fontos a munkámhoz. Ha nem, kénytelen leszek factory-t csinálni, bár nem vagyok benne biztos, hogy segíteni fog. Lehet semmi köze a verzió frissítéshez. Ezért várok még egy kicsit.
Minden más nekem is tökéletesen működik! Pedig sok olyan dolgot használok ami miatt aggódtam... -
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is berepedt a kilyelző tudtok valakit ajánlani aki tud segíteni a kilyelző cserében? Vagy vigyem a samsunghoz?
Köszi előlre is! -
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #10298 üzenetére
Én is sokáig vívódtam,hogy mit csináljak.Agyaltam rajta,mert mostanában egy telefonom sem élte meg Nálam a verzió váltást. Aztán arra jutottam,hogy ráengedem ahogy van. Úgy néz ki semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged