- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GeoJoe
senior tag
Lassan kihalunk innen. Sehol egy tokos, fóliás vagy sw update kérdés
Szimplán csak nincs téma vagy sokan már váltottatok? Csernélném már én is de az új note még odébb van... azt vettem észre magamon, hogy a tollat egyre ritkábban használom. Lehet sok-sok év után ideje más szériát is kipróbálni -
extraktor
tag
Sziasztok, Note 10 telón ha garanciális hol érdemes csak touch-ot cseréltetni?
-
d@minator
addikt
A galériában megnyitott videoba nem lehet belenagyítani csak a Fotók-ban megnyitottba. Ez régen is így volt?
Azaz bele lehet: 3 pötty - Megnyitás Videolejátszóban. Csak ez így nem gyors. Nincs erre valami megoldás? -
-
novinyul
veterán
válasz
Plazmacucci #11489 üzenetére
Akartam kérdezni hogy, milyen kijelző idővel lehet számolni? 1 hét után kb. 4,5 óra SOT jön ki(1 sim, vegyes használattal)
-
Jose1000
csendes tag
válasz
Plazmacucci #11489 üzenetére
Én biztos kitartok a note10 mellett ha kell aksit is cseréltetek benne .
-
-
novinyul
veterán
válasz
Plazmacucci #11487 üzenetére
Az mekkora pofán verés volt nekem
Az Exynos 990 egy rémalom volt.
-
-
fzboxx
senior tag
válasz
katona.jozsi #11481 üzenetére
Üdv nálunk!
Én is halkabbnak vélem, mint az előző (S9) telefonom, vagy csak öregszek... (51) -
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok! Néhány hete a feleségem és számomra is elérkezett a telefon cseréje. Elsőként a feleségem kapott egy fénylő prizma sima Note 10-et, amely egy Sony Z3C-t váltott. Majd következtem én és az S8-amat lecseréltem egy fekete sima Note 10-re. Így most két Note10-el nyomjuk.
Az utolsó még elfogadható méretű készülék. A Note20-ban bíztam, de túl sokat butítottak rajta az Ultrához képest.
Egyébként minden nagyon tüchtig, de van néhány furcsa dolog az S8 után. A topikot végig olvastam, szerintem a kamera egész jó és ami a kedvencem, hogy a dizájn szögletes, amelyet ugyebár csak a Sony csinál, de ott még vannak kávák és a hosszúságuk, a képaránynak köszönhetően, kicsit kényelmetlen. Telefonálás közben a másik felet sokkal hangosabban és jobban hallottam az S8-on, mint ezen. Pl.: Nagy városi zajban jól halljátok a másik felet?
-
fzboxx
senior tag
Na, most jött meg a májusi XEH a note 10+ -ra...
OTA -
novinyul
veterán
Ma én is beléptem a Note 10+ táborba, ez a telefon még normálisan működik Samsung szinten(S20, S20FE Exynos 990 katasztrófa volt) Szinte új a telefon(3 hónapos) szóval el leszek vele egy ideig
-
gjoco1
addikt
válasz
handrash #11475 üzenetére
Minden lehet , ahogy csubííí írta , nem is tudom . . . . Kicsit rosszul esik , mert első eset rengeteg telefon után , hogy pont ez szarakszik Velem.
Amúgy tudom , hiába van benne viszonylag új Samsung EVO Plus 128GB microSD (SDXC Class10) ( cca. fél éves ) az is lehet hunyó. Elég esélyes , mert mostanában , ha rákötöm gépre még a wi10 is gondolkodik sokszor a másoláskor.
Gyorsítótár törölve. Esetleg még adatok törlése ? -
gjoco1
addikt
Üdv !
Pár napja a galéria random " lefagy " időnként , ha szerkeszteni szeretnék . Eszköz , vagy kártya hiba lehet ? -
fzboxx
senior tag
válasz
axlfsi #11472 üzenetére
Most, hogy olvasom a válaszod, eszembe jut, hogy én sem játszok mobilon. De már pc-n sem. Elmúlt ez a korszak, ami amúgy sem volt erős nálam. (Max repülőgép szimulátor, rallye volt fiatalabb koromban. Most csak próbálom követni a fiam játékmenetét, de nem sok sikerrel)
A fénykép, videó sokáig a legfontosabb szempont volt nálam egy mobil esetén, de már olyan kicsi a különbség a közép és felső kategória között, amit én nem nagyon látok, mint hétköznapi fotós.
Ha egy kicsit kisebb lenne a note 10+, akkor tökéletes lenne, de így is kedvelem.
Ennél jobban talán csak az S2 és az S9 volt jobb számomra. -
axlfsi
veterán
válasz
fzboxx #11471 üzenetére
Na, latod, igy mar ertem! Koszi, hogy kifejtetted
...igen, valoban: ha es amennyiben nem fontos a ceruza, akkor siman van meg jocskan valasztas a palettarol. Meg en is massal jarnek, a Note 10+ helyett, pl., az Exynos miatt (habar en elvagyok vele, pont nem izgat, sosem jatszom telefonon, amire kell, tobb mint eleg, de vannak mas hatranyai is azert az Exynek...).
... ha mar offolunk: Az uj Oneplus 9 Pro pl. nekem bejon es a fotok is, amit keszit (de ennyit en sem adok most egy telefonert
). Anno, az elso OP-t nagyon szerettem, szep emlekek...
-
fzboxx
senior tag
Ok, jogos.
Szóval, amikor vettem a note 10-et, kicsit féltem az Exynos vs. Snapdragon különbségről, pedig az még nem is a 990-es Exynos volt.
Nekem a note esetén a pen nem fontos, viszont máig ezt tartom a legszebb mobilnak, ezért vettem meg annak idején.
Nekem az ár is fontos szempont, Nem érzem úgy, hogy egy mobil ér 300-400-500 ezer forintot. (A note 10-et egy itteni sráctól vettem használtan)
Szóval, az S20 FE Snapdragon azért érdekes számomra, mert jó alternatívának tűnik a hozzám hasonlóan velekedők számára, akik esetleg csere törik a fejüket.
Csak ennyi.
Ja, és olyan könnyen nem sértődöm meg. -
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Senki másnál nem jelentkezett az a probléma, hogy az áprilisi frissítés után nem lehet hívni a telefont? Akik hívtak azt mondják kicseng de nálam semmi. Az első kettőről kaptam SMS értesítést is.
-
alasoh
aktív tag
Szia!
Nekem van Watch3-om ami folyamatosan kapcsolatban van a telefonnal (nyilván, hisz ezért vettem). Az autóhoz is azonnal kapcsolódik a telefonom mikor "gyújtást" adok.
Ha hívás van, simán felveszem az autó kihangosítójával és ennyi, akkor onnan szól. Ha az órán veszem fel akkor onnan. De hívás közben is simán tudok váltani, hogy honnan szóljon az "ellenfél". Pont mikor simán kihangosítod a telefont hívás közben. -
bcl
senior tag
válasz
Mikulásbá #11456 üzenetére
Köszönöm a tippet, de eszemben nincs fülest venni. Órát szeretnék venni...
Zenét sem hallgatok, pláne nem futás közben; gyűlölöm, ha be van dugva a fülem (vagy rajta van; mindegy). Kint futok a természetben, imádom, hogy nyugi van körülöttem... Na meg isten ments, hogy felvegye automatikusan... 🙃
Igazából már kinéztem az új órát (ez viszont kell; a diszkrét értesítések miatt - mailek, üzenetek, hívások... oktatás, megbeszélések közben nagyon jó!), és a kiszemelt tudja a hívásfogadást is. Ezért kérdeztem, hogy mire számíthatok. Igazából megvoltam eddig is enélkül, és ha nem jól kezeli a telefon a dolgot (több bt-s kihangosító eszköz), még az is lehet, hogy nézek mást. -
bcl
senior tag
Sziasztok!
Tervezek egy új (okos)órát venni, és olyannal szemezek, ami kihangosítós. Biciklizés, esetleg futás közben jól jöhet, hogy nem kell a telefont előkotorni.
A kérdésem az, hogy ha az autó rendszerén lóg a telefon, és ott hangosítanám ki, akkor honnan tudja, hogy honnan/melyik eszközről szóljon? -
beeep146
tag
válasz
Rottweiler89 #11453 üzenetére
Üdv!
Olyan átalakító kell ami DAC-s, simával nem fog menni, nem támogatott.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy type-c-->3,5 jack átalakítót, de nem támogatott eszközt ír.
Megoldás esetleg, vagy felejtsem el a dolgot? 😏😪 -
Probert75
addikt
válasz
gyuri81 #11438 üzenetére
A Frija egy új eszköz (az elavult SamFirm utódja), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készülékükhöz letöltsék a legfrissebb firmware-t, amelyet Odin segítségével felrakhatnak.
Frija nagy sebességgel letöltheti a Samsung bármely eszközének firmware-jét.
Az Auto mód bármely Samsung telefonmodellt és CSC-t felismer, és az összes szükséges információt közvetlenül a Samsung Server-en találja meg.
Frija letölti a firmware-t közvetlenül a Samsung FUS-ról (Firmware Update Server), harmadik fél weboldalainak bevonása nélkül. Szüneteltetheti/folytathatja a firmware letöltését, még a hálózat megszakadása után is, vagy újraindíthatja az alkalmazást (ha a letöltés megszakadt).
Frija nem rendelkezik háttér- vagy indítási szolgáltatásokkal, amelyek egyes felhasználók számára aggodalmat okozhatnak.
Éjszakai témával is rendelkezik, azok számára, akik ezt preferálják.
Használata: a Model-nél értelemszerűen a sajátod, amit leszeretnél tölteni. A CSC-nél pedig a régiót választod ki, pl. a magyar független az XEH. Aztán Check Update és ha van frissebb találat a telefonon lévőhöz képest, akkor mehet a Download.
Odin használata:
1. A legfrissebb Odin letöltés, majd kicsomagolása és a samsung USB driver telepítése.
2. A letöltött zip fájlból a firmware-t kicsomagolod.
3. Az Odin-t telepíted/elindítod rendszergazdaként.
4. A telefont kikapcsolod és recovery-be teszed az új módszer szerint. Dugsz rá egy kábeles fülest vagy rádugod a PC-re.
Hangerő fel, majd bekapcs gomb egyszerre. Recovery menüben válaszd ki a Bootloader opciót és akkor jön be a Download mode (KÉPEN FELÜLRÖL A MÁSODIK MENÜPONT).
5. Csatlakoztasd a telefont a PC-hez, ha fülessel indítottad a recovery. Megvárod, míg kék jelet kap az Odin.
6. Add hozzá a firmware fájlt az AP-hoz. Ha többfájlos, akkor értelemszerűen add hozzá a többit is. Ha meg akarod tartani a telefon beállításai, akkor a sima CSC helyett a HOME CSC kell.
7. Győződj meg róla, hogy az újra partíció nincs bejelölve.
8. Kattints a Start gombra.
9. A telepítés pár perc. Viszont az újraindulás elég hosszú. -
gjoco1
addikt
Úgy nézem hamarosan kapjuk a Májusi Update-et . S10+ - ra osztogatják. Utána szoktuk Mi kapni.
-
monkyx
tag
Üdv
A sammobile-on kívül honnan lehet még letölteni a gyári firmet odinhoz ? -
bobace
addikt
válasz
kasata91 #11424 üzenetére
A zavarások:
1. meg lehet szokni, főleg hogy nem kell használni, mivel duplakoppra ébred vagy ujjlenyomatra. Én csak kamera gyors indításhoz használom igazából.
2-3. Sima Note 10 valóban gyengébb még az S8-nál is, és ez az akkuidőre is áll. Én csak Note10+-t vennék, a sima szerintem nem éri meg. Akkuidőben is csak a +-os verzió jó igazából, abból kijön 5 óra körül, de ez nagyon sok mindentől függ, legyen valahol 4-6 óra között. Nekem kb 4,5-5 óra két nappal és AOD-el.
4. Itthon hivatalosan az Exynos érhető el, cserébea Snapi verzió a jobb amúgy.. -
sziasztok, kerestem de nem láttam előzményekben hogy volt-e már róla szó.
ma észre vettem, hogy a kamera beállításaiból eltűnt a felbontás állítás?!
videó módnál felköltözött, fotónál viszont csak a méretarányt lehet módosítani.csak én nem találom, vagy megszűnt ez az opció?
-
kasata91
tag
Sziasztok.
Gondolkodom Note 10 vásárlásán (3 évet nyüstölt S8 után).
Esélyes még az S20 is.A 3 leginkább zavaró dolog amitől tartok, hogy:
- A bekapcsoló gomb jobb odlalról balra került
- képernyőfelbontás a 2017-es S8-hoz képest is rosszabb
- Akkumulátor nem kicsi? Nektek mennyi a SoT ?Pozitívum:
- imádom az edge kijelzőt. Sajnos az újabb telókon le kell mondanom róla.Látom ez is 2 féle procival van. Itthon melyik beszerezhető hivatalosan és melyiket ajánljátok ? Van lényeges különbség?
Köszi
-
Probert75
addikt
Nem nagyon jön az e havi biz.frissítés!
-
Greg-77
aktív tag
válasz
maldini822 #11404 üzenetére
Most, hogy a gyári már megadta magát ezt vettem: Spigen Neo Flex HD eddig bevált 2-db van benne 5.000-ért, folyadékkal remekül fellehet helyezni az ujjlenyomat olvasó is jól működik. A tartósságról még nem tudok nyilatkozni csak egy hónapja használom, de gyanakszom az oldaléleknél problémás lehet. Üveget nem ajánlottak mert mindegyik eláll vagy a tok felnyomja, folyadékos üvegfólia pedig itt nem volt ahol vásároltam arról hallottam, hogy még jó lehet.
-
Probert75
addikt
-
handrash
őstag
Olyan problémám van, hogy amikor a poweramp számot vált, halható az értesítési hang is. Letíltható vajon ez?
-
gjoco1
addikt
Szerintem vállalható abszolút . Mentettem is a linket , köszi ! Kíváncsi lennék arra , hogy az egy darab kilences ami a szembeötlő eltérés , mit jelent . Szerintem marketing , de elképzelhető , hogy " strapásabb " .
Rendelek is ebből is , hiszen még sacc. 2 évig nem szándékozom cserélni a telcsit. Nincs alternatíva. Ezek az új tepsik szerintem túl vannak árazva . Tökéletes gyári állapotú és az akkum is jól bírja. Szeptemberben lesz két éves. Szóval lehet próbálkozni a fóliákkal. -
_ak_
addikt
válasz
gjoco1 #11405 üzenetére
Ugyan biztosan nem rám gondolsz, de nekem is valami hasonló fóliám van, szintén Aliról. A méretezés talán egy picit off, de nehéz megmondani, a kamera lyuk egész jó helyre került, de a fenti szélen egy kicsit túllóg és ott nem tapadt meg. Az oldalsó széleken viszont jó és az ujjlenyomat olvasó is ugyan úgy működik, mint előtte.
Szer.: nem a legjobb képek:
[kép]
[kép]Gyári bőr tok, nem bántja.
Megint csak hasonló fólia van egy iPhone XS-en, ott az egyik oldalán sem tapadt le jól, de csak egy fóliával próbáltam.
-
gjoco1
addikt
válasz
maldini822 #11404 üzenetére
Szia !
Én már ezek után nem szeretnék senkinek javasolni semmit senkinek .
Mint azt láhattad fentebb [ez] érkezett meg a napokban , de addig míg le nem rohad a Clar Plex , addig nem teszem fel. Amúgy azért kérdeztem rá Én is a felrakásra , mert úgy emlékszem itt használja valaki , de még nem olvasta a posztot.
Szóval papíron ez is tudja az újlenyomatot. Bár Én nem használom . -
gjoco1
addikt
válasz
Firedaddy #11402 üzenetére
Én is gondoltam rá , hogy visszamegyek és megmutatom Nekik , de utána lehiggadtam , mert tudom kutyát nem érdekli . Ráadásul pont a kijelző felőli oldalon a bal felső részénél alapdól rosszuk tette fel a srác
Két centi hosszan " hullámos " a széle . Olyan , minha nem az a minőségű lene a kettő .
Azért elvárná az ember , hogy közel húsz paírért kitartson legalább egy évig . Pedig még pluszban , ha mozgok , övtokban és / vagy bőrtokban tartom a vasat . -
gjoco1
addikt
Már nem emlékszem rá , hogy ki javasolta [ezt] a védő fóliát . Tegnap sikeresen megérkezett 3 db/ csomag . Kérdezném , hogy az éleinél is szépen fel lehet tenni ? Jelenleg ClearPlex van a kijelzőn és a hátlapon , de utoljára.
Elmúlt év Szeptemberében tetettem rá ( 9000,.- / db ) ,de már a sarkainál elkezdett feljönni.Korábban többeknek ajánlottam mea culpa. Soha többet. Rohadt drága és ennyit bír .
Teljes körű védelem a telcsinek , mert övtokban hordom és mégis........Természetesen semmi garancia rá. Media Markt köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest