- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
desigo
senior tag
A kameránál bal alul ha a képre nyomok akkor "nem található alkalmazás a művelet végrehajtásához" üzenetet írja ki.
Hol tudom beállítani,hogy megnyissa valamelyik alkalmazással a képeket? -
sxxorp
őstag
válasz
Pietrosz #14970 üzenetére
Addig nem annyira tűnt fel, míg le nem állt😏
Már kiderítettem, hogy az Alléeban az lcdfix megcsinálná 1 órán belül 14k-ért, mikor elkezdtem még egyszer utoljára tesztelni a szervizmenüben, hogy elindul-e. Miközben próbálkoztam egyszer mintha berezgett volna! Próbáltam különböző szögekben és egyre gyakrabban megrezdült, igaz torzan, és le is állt 1-2 rezgés után. Olyan érzete volt, mintha szorulna és/vagy kontakt hibás lenne, és a saját rezgése állítaná meg. Próbáltam finoman ütögetni, hátha javul a helyzet, és egyre kisimultabban, tovább reagált, végül visszatért a normális rezgés😊 -
Igazad van, nem volt még rá időm.
Update: mintha valamit segített volna, legalábbis a boot egy picit gyorsabb volt, de ugyanúgy laggol.
Na holnap meglátom a merülést.Még attól tartok, hogy nem én tehetek-e róla, mert életében először kipróbáltam a szupergyors töltést (nemrég vettem ilyen töltőt, eddig nem volt csak az alap gyári) és nem tudom nem tette-e be a kaput a 2 és fél éves (amúgy még magához képest jól teljesítő) akksinak.
A két esemény nagyjából egybe esett, bár a frissítés szerintem előbb volt, amiatt is kellett gyorstölteni utazás előtt... 🤔
-
Nyilván megint hallucinálok... De az utolsó előtti frissítéshez képest a legutolsó frissítés kb. felezte az üzemidőmet, laggol a telefon, mint a k#$&@$#et. Még sosem kaptam olyan hibaüzenetet, hogy One UI kezdőképernyő nem válaszol...
És nyilván az a frissítés b...ik ki velem, amiről már nem lehet visszatérni.
Gondolom rajtam kívül senkinek semmi problémája. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Erre volt is valami vicc. Pontosan nem emlékszem, de valami ilyen volt, otthon mondtam a feleségemnek, drágám szerintem engem lehallgatnak. Jó nevetett rajtam. Vele nevetett Alexa, Siri, Google és a Facebook is.
Egyébként ami konkrét dolog volt, egy társaságban a Horn, Orbán vitáról beszéltünk, egy idő után laptopon megjelent a Youtube által ajánlott videók között. Illetve egyszer egy távoli országba utazásról beszéltünk, aminek a nevét biztos nem ejtettük ki korábban és utána ide szóló ajánlatok jöttek fel.Aryes kamerának semmi hangja. Ez olyan elektromos zaj, "pattanás", ami talán ahhoz hasonlítható, amikor a mikrofont megdörzsölik, belefújnak, vagy a túlvezérelte hangfal szisszenése. Szerintem csak valami hangszóró hiba lehet. Van még kettő ilyen telefonom, csak lusta vagyok azokat használni. Ha lehallgatnának, más is hallana ilyet, nehogy már csak engem hallgatnak le telefonon.
Egyébként azért vettem 3db telefont, mert ez volt az utolsó jackes telefon, és azt mondták a vezetékes jobb, mint a BT-s. Én csak egy egyszerű fülhallgatót használtam, de az Earfun Air Pro 3 sokkal jobb. Így feleslegesen vettem 3 telefon, de ez legyen a legnagyobb bajom. -
vince
őstag
-
pinnacle
nagyúr
Erre már én is gondoltam, hogy lehallgatnak, de nem vagyok olyan fontos ember.
Bár lehet nem is kell fontosnak lenni. Volt már arra példa, hogy a Youtube-on olyan videók jelentek meg, amiről éppen beszéltünk. Egyébként ez valós dolog lehet, nincs szabályozva?
Időnként hallok ilyen halk, tompa, "pattogást." Nem csinálok semmit, csak itt van mellettem a telefon.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Néha pattogó hang hallatszik a telefonból. Ilyen "elektromos zaj" szerű. Mi lehet ez, valaki tapasztalt már ilyet?
-
sxxorp
őstag
Úgy tűnik meghalt a rezgőmotor. A beállítások rendben, olyan rutin sem ment, ami tiltaná. Ezután a szerviz menüben tesztelve semmi... Frissítettem is, az sem változtatott.
Javíttatta már valaki? Kihez vinnétek Bp-en? Márkaszerviz, vagy van kedvezőbb áron megbízható egyéb? -
gerner1
nagyúr
⇒ ⇒⇒Mobiltelefon beárazás topik ...
-
BB9360
aktív tag
Üdv!
Párom céges A52S-ét lecserélnék (3 éves) A35-re. Azt nem könnyű eldönteni, hogy megéri-e a csere neki, bár telefonáláson, fényképezésen és interneten kívül nem használ semmit. Érdemes továbbértékesítési célból megvenni? Ha igen, mennyiért lehet eladni?
Nagyon megkímélt a telefon, alap használat volt csak.
Köszönöm. -
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OXM (*AGXK1) frissítést : XEH régiókódra .
Ezzel, a BL -értéke, ismét változik.
-
gerner1
nagyúr
válasz
gerner1 #14952 üzenetére
Már nem volt idő szerkeszteni... Felhőbe mentésnél: ezeket tárolja .
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dave1984 #14950 üzenetére
Nos, a Smart Switch (amennyiben erről van szó..), jellemzően a 3rd party APP -ok adatait beállításait nem migrálja (talán, itt is volt már téma korábban) .
Ugyancsak nem teszi át (az egyébként Samu -s) a biometrikus adatokat, stb .Itt például, a " Mit lehet átvinni a Smart Switch segíségével: (Android eszközök -> Galaxy) " -t választva, adja a listát, hogy mit igen/mit nem ..
Ez mellett, a Chrome például visszatudja állítani mindazt (import), ami az alól használva volt, ha ez az opció előzőleg aktívra lett állítva , és volt export (g.fiók bejelentkezést követően). Samu fiókba bejelentkezést követően is visszaállítható még néhány egyéni adat.
A 3rd party APP -okét pedig egyenként, azok mentéseiből tudod.
-
Dave1984
őstag
Átköltöztem régi Samsung M31s készulékbe Samsung accountba előtte mindent elmentettem,de minek...
Azon kívül hogy azokat az alkalmazásokat felrakta erre is ami az A52 esen volt semmi adatot nem mentett
Így mi értelme?
Illetve van valami alternatíva ami mindent bejelentkezési adatokat is ment? -
judas13
addikt
-
Dave1984
őstag
Velük cseréltetem az akksit.
Vidéken 0 Samsung szervíz
https://fixfox.hu/
elvileg 22000ft bol meglesz háztól házig.
Mondjuk nem halottam még semmit erről a cégről.
Holnap jön érte a GLS.Gondolkodtam mi legyen,de sajna semmi fejlődés sőt bizonyos téren vissza fejlődés lenne az A55 os,nem is tudnám mire cserélni. Mármint ha Samsungnál maradok, és szeretnék.
-
tibor23
senior tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
tibor23 #14941 üzenetére
Alkatrész költség -eredeti Samu alkatrészekkel- ... - olyan ~16e körül van (ha magad csinálod & nem töröd el a hátlapot..), szállítással együtt. Ezzel is megmaradhat az IP68, ha az ember odafigyel.
Hivatalos Samu szervizben, már több mint egy éve is ~22e volt. Szóval, most ~24e környéke lehet. Ennél, marad az IP68 .
-
tibor23
senior tag
válasz
razorka777 #14940 üzenetére
Érdemes figyelembe venni, hogy a hideg beálltával sokkal gyengébbek az akksik, már ha valaki többet tartózkodik a szabadban.
Mennyibe kerül ennél a típusnál akksicsere, és nem veszélyes a kijelzőre és a vízállóságra? -
Dave1984
őstag
Ilyen akksi százaléknál már cserélnétek?
-
PitLee
őstag
Ma kaptam egy értesítést, "Keresőmotor kiválasztása" címmel ez az EU rendelet miatt van ?
Foxival elvagyok, nem akarok beállítani semmit, de az üzit nem lehet törölni .
Ha valaki találkozott vele leírná pár mondatban mit akar pontosan és mi a végeredmény. -
Egyetértek az általad írtakkal, de az ujjlenyomatos témát kicsit árnyalnám, és nem jó irányba. Ráadásul az A55 topikot olvasva nem mi vagyunk az egyetlenek aki így jártak vele.
Amúgy én inkább az A35-öt mondanám utódnak, ha az árazást is figyelembe vesszük.
-
Sziasztok!
Legyalultam a készüléket és most a zárolt kepernyőn piros minden kijelzés (óra, értesítések).
Ezt hol lehet átállítani?Köszönöm
.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PirosHello #14926 üzenetére
Nálunk a Messengerre kellett egy törlés-újratelepítés, mert nem látszott minden csevegés benne.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Dr Bubo #14923 üzenetére
Sajnos a Smart Switch sem mindig megbízható már. Én az S23-ra költözéskor mindent rendben találtam, aztán amikor 2 héten belül jöttek banki appok frissítései a play áruházban, akkor azokat nem frissítette, sőt el sem indult, csak ha frissítem. Miután letöröltem, nem engedte feltelepíteni, úgyhogy minden banki alkalmazást letöröltem, csináltam egy biztonsági mentést, majd restart. A biztonsági mentésből visszaállít, banki appok új telepítése. Sajnos.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Végül egy S24 FE lett az utód.
De ilyet még nem láttam, mióta Samsungozok. Új telefon elindít, next-next, beállítom, hogy költözés előző Android készülékről. Az alkalmazásokat, képeket, zenéket átvitte. De például a home screen beállításait nem.
Pedig már sokszor csináltam ilyet, és mindig szinte ugyanaz a kép fogadott az új készüléken, mint a régin. -
tbc2
tag
Bocs, hogy egy ilyen ősrégi postra reagálok, de nálam is ugyanez a helyzet. Van összesen 4 db ugyanolyan A52s 5G a családban. Van több laptop a családban, és van több USB-kábel is a lakásban, amivel tudtam tesztelgetni. A két felnőtt telefonjánál, ha rádugjuk a laptopra, működik, azaz felugrik a "mit szeretnél csinálni, tölteni vagy file-t másolni?" üzenet. Ugyanazzal a kábellel ugyanaz a laptop a másik két telefonnal (ami a gyerekeké) nem hajlandó kommunikálni. Azt írja, hogy lassú a töltés. A kábel tehát jó, és a laptop(port) is jó, hiszen proof of concept jelleggel két telefon tud fileokat másolni a laptopról/ra. Amikor ugyanazzal a kábellel töltőkockára csatlakoztatom ezeket a filemásolásra alkalmatlan telefonokat, akkor bezzeg nem lassú a töltés
A telefonok csatlakozói szorulnak itt is tisztításra szerintetek, ugye?
-
Nem tudom, hogy a samsung diagnosztika mennyire megbízható.
Csinálj videót, mert az - a hangfelvevővel ellentétben - sztereóban veszi a hangot. Suttogj bele a telefon aljába és a tetejébe (a másodlagos/ zajszűrő mikrofon van a tetején) és utána hallgasd meg fülhallgatóval. Ha valóban hallod egyforma hangerővel felváltva a két mikrofont, akkor csak valami szoftveres gebasz lehet. -
-
vjgy
újonc
Sziasztok!
Van egy galaxy a04-es telefon amin egyszer csak, a mikrofon hirtelen megadta magat. Viszont ez csak hivasokban fordul elo, es csak kihangositva mukodik. A samsung diagnosztikaban pedig mind a ketto mikrofon hibatlanul mukodik. Mi lehet a problema? -
judas13
addikt
" ahogy várható volt, kicsit nagyobb, nehezebb, de nem vészes
◘ kijelző nem annyira szaturált, "színes", mint az A52s-nek volt"Nekem ez is rohadtul nagy és nehéz már, így kényelmetlen is a használata. De ha még a kijelző is ernyébb, jack sincs rég már, akkor ingyen sem váltanék majd rá.
Neked viszont bejött és ez a lényeg. -
gerner1
nagyúr
Amíg nálunk volt egy példány, azon is a Természetes módról váltva a másikra & azon a csúszkát feljebb húzva nekem megfelelően kompenzálható lett, akárcsak S24U -n + esetleg a Szemkímélő mód beállításain állítva.
Ugyan ez a default alacsonyabb színprofil van plö A35, S24 sorozatokon is . -
vince
őstag
A55 tapasztalatok bő egy hét használatot követően:
◘ ahogy várható volt, kicsit nagyobb, nehezebb, de nem vészes
◘ kijelző nem annyira szaturált, "színes", mint az A52s-nek volt, de nekem jobban tetszik ez a természetesebb színvilág
◘ akkuidő érezhetően megnőtt (még szép, nagyobb az akku és nincs degradáció)
◘ ami a legjobb, az ujjlenyomat olvasó úgy működik, ahogy kell: nem gond, ha szárazabb a kezem, nem zavarja a védőüveg, simán csak működik -
gerner1
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "U" -jelölésű OXM (*9GXJ5) frissítést : XEH régiókódra (az első, ¼éves ?... ) .
-
Hejja1234
tag
Sziasztok!
Megdöglött a telómban az érintőképernyő, nincs valakinek esetleg egy donor készüléke, amit fel tudnék használni a javításhoz?
-
cd930
senior tag
válasz
Marci112233 #14901 üzenetére
Bocs, a kép alapján úgy értettem elsőre, hogy annyi ideig töltődik fel az akksi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest