- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
donhellner #12097 üzenetére
Hétfőn jelentettem be, hogy szeretnék akkut cseréltetni, azt mondták, hogy kb 1 hét, mire megjön az akksi. Értesítenek, ha megjött, aztán utána az egyik reggel beviszem és délután mehetek is érte.
Aryes: én kb 1 évesen kezdtem észrevenni, most 2 évesen már szépen látszik. De rengeteg üzemóra van a kijelzőben az tény. Fehér háttér nézésénél látszik a legjobban. Érdekes amúgy, mert az A70-emben is hasonló üzemóra lehetett, de ott semmi beégés nem volt.
GEPESZ66, t72killer :
-
válasz
Roxbury #12090 üzenetére
Akartam megjegyezni, hogy az enyémen nyoma sincs a beégésnek fehér háttéren se, pedig sokat használom, aztán most veszem észre, hogy alul, a navigációs sáv csíkja picit világosabb a felső résznél. De nagyon kell nézni, hogy az ember észrevegye. Lehet mire 2 éves lesz, szépen látszani fog majd?
-
Endless
aktív tag
Milyen órát ajánlanátok a telefon mellé? Barátnőmnek szeretnék ajándékba.
-
válasz
Roxbury #12090 üzenetére
. Kb 5évente cserélek telót, mert az időnként felbukkanó tuti darabok után éveken át csak a bénázás megy. Főleg s10 óta exyfosch fronton. Előző telóm, egy s7edge kemény 600eurómba került kibocsátása évében, és akkor nominál is többet kerestem. Szóval nálam is sokáig fog pörögni a kicsike.
-
Roxbury
őstag
Szeptemberben múlt 2 éves az A52S -em. Kb. 1000-1100 ciklus lehet az akksiban, rengetegszer töltöttem naponta kétszer. A 2 év alatt minden este töltőn volt végig ezen felül még. Még mindig kb 4 óra SOT-ot tud így is. Mivel jön rá még az Android 14 is, plusz egy év biztonsági frissítés is, ezért úgy döntöttem nem éri meg leváltani sem az A54-re, sem a hírek alapján az A55-re. 400-600 ezret nem vagyok hajlandó egyszerűen komolyabb mobilra kiadni, de még 300-at sem. Még mindig imádom ezt a telót. Ez az első, ami 2 év után is megmarad fő telefonnak. Igaz, hogy az értesítési sáv, meg a Tiktok úgy be van rajta már égve, hogy fehér képnél látni tisztán a live feliratot, a videó hozzáadását meg mindent, de a mindennapokban még mindig nem zavaró.
Kereken 20 ezer forintért cseréli a fehérvári Mobilvilág GSM hivatalos Samsung szervízpartner gyári új akksira kompletten. Ennyit megér még az a +1 vagy több év. Az A70-emnél is elkövettem azt a hibát, hogy 2 évesen lecseréltem erre, pedig semmi baja nem volt annak sem. Spigen üveg volt rajta végig, meg ugyancsak Spigen Rugged armor tok. A tokban már kicsit lötyög a telefon, meg az üveg tiszta mikrokarc. Viszont alatta a kijelző karcmentes, mert azonnal felkerült rá az üveg. A megújítás örömére kap megint egy szettet erre az 1 évre, vagy többre. Annyira jól sikerült ez a telefon, hogy a 150-200 ezres kategóriában nekem nem volt meg a must have érzés a Samsungok között, hogy én most cserélnék. Kellemes használatot mindenkinek!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PirosHello #12084 üzenetére
Majd november 27-én várható a OneUI 6.
-
PirosHello
senior tag
Nekem ma jött egy november 1-i biztonsági frissítés, de még nem a OneUI 6. Még maradt 5.1-en.
-
gerner1
nagyúr
Szerintem, ez nem olyan rossz.
Online Navi pláne aktív 5G -vel pláne (több fallback és mindaz, ami ezzel is együtt ját..) 2 SiM -mel + ebben a szutyok idő okozta fokozottabb sat. -árnyékoltságban, + BT & még az 5GHz -es WiFi... Szépen összerakott csillagállás egy korábbi jól megszokotthoz képesti negatív eredményhez .
-
Sziasztok!
Ez az üzemidő mennyire elfogadható? 2 SIM, mindkettő 4G/5G-n, az idő kb. 2/3-ában AX Wifin volt a készülék. BT, mobilnet folyamatosan bekapcsolva.
-
gerner1
nagyúr
Persze, hogy diag az alapja. Nyilván, ha valamilyen paramétere a Samu-által megadott határérték alatti, akkor garancia keretében történik, minden más edetben pedig csengetni kell. De, ha a bevizsgálás eredménye negatív , és akkor "nem kérem" ... - a bevizsgálás díját akkor is fizetni kell, ahogy máshol is...
-
válasz
Leonardo91 #12057 üzenetére
Megkérdeztem tőlük, hogy mennyi idő, nekem is 1 hetet írtak.
Westendbe, vagy Oktogonra vitted? Vizsgáltak rajta valamit, vagy szó nélkül cserélték gariba és kész?
Köszönöm.
Ja, és írták, hogy mentsek le mindent, mert "elveszhet"... Akkor ha már úgyis mentek, akkor kap egy FR-t és kész.
Szerintem feleségemében is kicseréltetem, az is tavasszal lesz két éves, így gyakorlatilag új telónk lesz.
Reggel fél 7 körül vettem le a töltőről, 100%-on, 1,5 óra SOT-tal most van 71%-on. 2 SIM van benne, az idő nagyobbik részében wifin volt a készülék. Kb. 2 óra mobilnet, abból kb. 25 perc Waze navi.
Én érzem úgy, hogy ez karcsú, vagy újkorában sem lehetett jobb és csak bebeszélem magamnak az akku degradálódást? -
Mercutio_
félisten
-
Csáky7
tag
Hali. Nálam frissítés jelent meg az imént. De még 5.1 és csak 270 mb körüli a méret. Hir24-en van cikk hogy ez a telo 20 és 26.a közt kapja meg a 14-es androidot
-
Breki
veterán
válasz
Amp_usr #12068 üzenetére
A Li-ion és Li-poly típusok a használat szempontjából szinte teljesen megegyezőek.
A lítium-ion és a lítium-polimer akkumulátorok között a legjelentősebb különbség a pozitív és negatív elektródák közötti kémiai elektrolit. A Li-Po akkumulátorokban ez nem folyadék. Ehelyett a Li-Po technológia a három forma egyikét használja: egy száraz szilárd anyagot, amely a lítium-polimer akkumulátorok prototípus éveiben nagyrészt megszűnt; porózus kémiai vegyület; vagy gélszerű elektrolit.
A cikk pedig alapban egész jó
-
Mercutio_
félisten
válasz
gerner1 #12065 üzenetére
Ők figyelmeztetnek például arra, hogy a (szinte minden készülékben lévő) lítium-ion akkumulátorok egyáltalán nem igénylik a teljes feltöltést – sem az első bekapcsolás előtti első töltésnél, sem utána. Sőt: akkor cselekszik helyesen, ha mindig csak rátölt valamennyit, de nem 100 százalékig tölti.
Szerintem már rég litium-polimer akkuk vannak a telókban, így ez a cikk helyből kuka
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Balzsika47 #12060 üzenetére
Elvileg újabb a processzor, ez sokat hozzáad, de azért teljesítményben nem éri el az s10 prociját
-
capriTomi
csendes tag
Nem teljesen topic téma: mostanában mintha nekem is gyorsabban merülne a teló, illetve 40%-ról gyorsabban megy lefelé. Segíthet rajta, ha csontra lemerítem és fullra töltöm, vagy inkább csak ártok vele? Valami régi emlékem, hogy így újra kalibrálja az akksi töltöttség jelzését.
-
Balzsika47
csendes tag
Ti ha választás előtt állnátok, egy A52s 5G-t vagy egy S10+ -t vennétek? Jómagam az előbbit használom teljes megelégedettséggel, most pedig anyósomnak kellene egy telefon, de az utóbbiban úgy nézem jobb a processzor
-
válasz
Leonardo91 #12057 üzenetére
Köszi. Mondjuk az 1 hét az durva
.
Honlapjukon valahol 2-3 órát írtak.
Mondjuk lehet, hogy tényleg érdemes FR-t nyomni előtte... -
D55
senior tag
Ha minden igaz, november 27-én érkezik a OneUI 6 / Android 14
-
Sziasztok!
Akkucsere a SES-nél megvárható? Gondolom az nem jár factory resettel, ugye?
Mivel lehetne a garanciális ügyintézést alátámasztani? Gondolom az nem elegendő, hogy szerintem már avétos az akku. -
snpetit
aktív tag
OneUI 6
46 hét, 11.27. a tervezett kiadás. -
Predatorr
őstag
válasz
mrbego #12006 üzenetére
Bármelyik után. Általában, ha kapás van, hirtelen vennék fel valamit, eleve alvásból indítom, és bekapcs, majd off, de hiába, random vesz vízsz. v. függ., aztán galériában forgathatom, de ha ezt akarnám, bűvös kockát veszek.
Feltettem a gcamet tesztképpen, teljes siker: minden visszaforgatásnál szarrá fagy az egész kép, tök mind1, melyik irányból indítom.Bogyi007: chrome kiirtva, hiba mindig fellép.
-
gerner1
nagyúr
válasz
kmarci25 #12048 üzenetére
Én kb ~2hete érdeklődtem telefonon (SES), és ~23e körüli összeget emlegettek. De, a miénk esetében garos megközelítés kizárt. Egyrészt, mert nem itthoni hivatalos forrásból származik, másrészt, szerintem a 21% -os akku-elhasználódásunk még amúgy sem merítené ki ( ha XEH, vagy TMH lenne is az 'inicializálási kód' + a szükséges doksik is megvolnának..) garanciális javítás-alá sorolást. 3-4 nap átfutást mondtak, és cserekészülék (a mi esetünkben) nincs.
Ugyanakkor, ha a Ti példányotok még érvényes hazai garos, akkor is bárhová beadható, ahol hivatalos Samsung szervizelést végeznek (a mob. szolgáltatók egyike sem tart fenn szervizt..) . Tehát: SES , TMX, Cordon, stb...
-
kmarci25
veterán
Feleségem A52-ese rettenetesen merül, mindent próbáltam, de nem hat, asszem akku csere kell. Aki csinált, intézett már ilyet, attól kérdezem, hogy hogy megy ez? Hova kell vinni? Adnak cseretelefont? Mennyi idő? Mennyibe kerül? Ilyesmi érdekelne...
-
pilipi
aktív tag
válasz
pilipi #12043 üzenetére
Erről a kilezőhibáról esetleg valakinek nincs képe amit megosztana velem.
Mert nekünk nem sikerült lekapni a jelenséget és lehetséges jó lenne csatolni a szervíznek, hogy mit produkált.
Vagy érteni fogják ha ennyit írok, hogy pulzálóan villog és függőlegesen csíkozódik, szétesik a kép? -
pilipi
aktív tag
Nálunk is jelentkezett a képcsíkozós, vibrálós, színes vonalas probléma.
Ez garnanciális probléma vagy érdemes hozzászokni?
Ha igen akkor a garancia érvényesítése miatt az üzeletet vagy a Samsung ügyfélszolgálatot kell keresni?
A készülék 1 éves, a Euronics-ban lett vásárolva.
-
Steevy84
csendes tag
válasz
bwin.party #12039 üzenetére
Én idén januárban vettem
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Szerintem igen, jó teló ez.
-
Balzsika47
csendes tag
válasz
Szia!
Ugyebár szolgáltatóknál már egyáltalán nem kapható, azonban felnéztem Árukeresőre, ott tudsz venni újonnan boltokból. Pl. Emag.
Egyébként nekem még “csak” 1 hete van meg, de én nagyon-nagyon szeretem. Pedig iPhone 11 Pro-ról váltottam, azért az sem egy rossz telefon, de erre az A52s-re tényleg nem tudok rosszat mondani. A középkategória legjobbja a mai napig. Szerintem nyugodtan vegyél! -
bwin.party
aktív tag
Sziasztok! Ne nézzetek hülyének, kérlek titeket. Azon gondolkodom, hogy veszek még egy ilyen telefont, ha ár/érték arányban még megéri egyáltalán rendelni. Elégedett vagyok vele. Lehet még rendelni?
-
Breki
veterán
válasz
Balzsika47 #12031 üzenetére
Köszönöm, nem tudom az előbbi hogy kapcsolt be, de legalább már tudom mit jelent.
-
Ha valaki esetleg beleszalad, mint én...
Microsoft To Do alkalmazás alapból normálisan működik. Az extrém terhelés akkor kezd jelentkezni, amikor a widget-jét aktiválom.
Teszteltem két A52S-en és egy Xiaomin, különböző Outlook fiókokkal. Amint kiraktam a widget-et, néhány perc elteltével elkezdtek a CPU magok kb. fele folyamatosan 100%-on dolgozni...
Ahogy levettem a widgetet a jelenség megszűnt. -
Breki
veterán
Sziasztok
Valaki meg tudja mondani, hogy mit jelentenek ezek az új kis ikonok amik megjelentek?
-
A ToDo volt a bűnös...
Wipe cache sem segített, sőt az sem, hogy kilőttem kézzel az appot. Most töröltem magának az appnak a tárolt adatait, így ugyan újra be kellett jelentkeznem, de egyelőre úgy néz ki, hogy nem túráztatja a telefont.
Lehet, hogy maga a szinkronizálási folyamat volt beakadva és egy outlook fiók ki-/bejelentkezés segített.
Majd kiderül, hogy pár óra múlva mit mutat az akkustat.
Remélem ez folyamatos terhelés nem tett be a készüléknek.Köszönöm a segítséget
.
-
judas13
addikt
2 volt készleten. Egyik bezsákolva! (5€) Öröm bódottág.
-
Sziasztok!
Ma délután óta borzasztóan elkezdett melegedni és ezáltal merülni a készülék.
40%-ról estére teljesen lemerült, miközben alig használtam.
Biztonsági módban kipróbáltam, akkor elkezdett hűlni, ebből arra következtetek, hogy valamelyik app okozza. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi a gond?
Gyakorlatilag így használhatatlan a készülék.Köszönöm a segítséget.
-
crok
nagyúr
válasz
Dave1984 #12015 üzenetére
A készülék szerintem nem (úgy rémlik csak UE Cat. 18-ra van licenszelve) de a SoC-ban a Snapdragon X53 modem (ami UE Cat. 22-es) alapvetően tudna ám szerintem esélytelen hogy ezt a cellád / szolgáltatód is tudja egyébként. Szerintem jobb kérdés hogy miért kellene neki egyébként inter-band-et csinálnia mikor simán lehet intra-band?..
-
crok
nagyúr
válasz
Endless #12008 üzenetére
Mikor hívnak akkor a hang + gombra felveszi a hívást? A tárcsázó beállításaiban van egy menüpont amiben a hívás felvételére és letevésére van pár beállítás, ott van egy olyan hogy a felfelé hangerő gombra lehet beállítani a hívás felvételét -> ez nincs beállítva esetleg?
-
Endless
aktív tag
Találkoztatok már olyannal, hogy ha hívnak akkor nem tudom felvenni a telefont mert inaktív(szürke) a felvevő gomb aminek zöldnek kellene lennie. Ha megnyomom elutasítja a hívást. Csak úgy tudok hívást felvenni ha lezárom és feloldom az oldalsó gombbal és felülről lehúzom az értesítéseknél
-
mrbego
aktív tag
válasz
Predatorr #12005 üzenetére
Ez a hiba nekem főleg a tabletemen ismerős, mivel ott a homescreen-t is gyakran fekvő helyzetben szoktam használni. És valóban az első 13-as droid verziótól megvan.
Telefonon viszonylag keveset fordul elő.
A tabletnél a hibabejelentésnél beküldtem, de az az általános válasz jött, ha újra előjön a hiba akkor keressem őket. De ez egy power gombos altatással és felébresztéssel megszűnik. Csak sajnos nem tudni, hogy melyik következő altatás után fogja újra produkálni. -
Predatorr
őstag
Vajon a 14-es droiddal helyrehozzák a giro-követési hibát? A minap sokat fotóztam és filmeztem, újra tetszés szerint rögzítette a képeket vagy a videókat. Volt, hogy direkt fél percig tartottam vízszintesen a telefont, de úgy is állva rögzített, vagy olyan, hogy már kézbe fogtam, visszaállt függőlegesre, de amikor vissza akartam lapozni vagy a gyorsmenüt előhúzni, jobb oldalról jött be a fenti menü.
Vagy nem, ahogy a telefon éppen gondolta. Ez a 13-as droid frissítés óta így van.
-
Predatorr
őstag
Tök fölöslegesen írtad le (ha értetted volna, mit írtam, megspóroltad volna a fáradságot), én is pontosan tudom, hogy működik, azt is, mi micsoda.. Marketing meg nem győz meg saját (és ismerősök) tapasztalat ellenében, bármilyen telefonnal, főleg olyanoké, akik érdekeltek az akkumulátor eladásokban.
-
bul07
nagyúr
Használom ezt a Dinamikus zárolt képernyő opciót
És a minap meglepett egy ilyennel
Kat->[kép]
(Direkt nem rakom be rendesen a képet hogy ne lőjem le a poént)
Elsőre nagyon megijedtem, egyből kiment az állom a szememből
Másodjára harmadjára már csak meglepő volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged