- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
Fel raktam a frissítést eddig amit észre vettem hogy akku kímélő ha be van kapcsolva nem 85 ha nem csak 80%ra tölt. Meg a fő képernyőre vissza lépésnél van egy animáció ami eddig nem volt.
-
fjudors
aktív tag
amit kerestek, az a just in time
autoiparból jön, de lényegtelen -
D55
senior tag
Egy-egy batch között is simán lehetnek különbségek összetételben, eleve ezért is különböztetik meg őket. Teljesen természetes dolog az, hogy van amikor egyik beszállító tud jobb árakat biztosítani, aztán meg a másik, vagy az egyik tud éppen 2 héten belül szállítani, a másik viszont csak 3 hónapra tudná épp vállalni (és akkor még csak manapság kellemes határidőket említettem), stb...
Ezen felül természetesen az is mind játszik, amiket te felsoroltál. Annyiban viszont belekötnék, hogy mindezek egy bizonyos volumen alatt pont hogy még jobban is játszanak, hiszen mind az árrés kritikusabb szemponttá válik az alkatrész beszerzési árak kérdésében (a k&f és management, logisztikai/marketing költségek kevesebb példányszámra oszlanak meg), mind pedig a lassabb készletforgás miatt nagyobb esély van az egyes beszállítók ajánlatainak az időközbeni változásaira (általában kicsiben és nagyban is egy-egy nagyobb készletet szokás berendelni, persze a lefogyást nem megvárva, de pótlásként is mindig egy-egy nagyobb szállítmányt éri meg berendelni, nem pedig naponta vagy hetente újra és újra aprajával).
-
Marci112233
addikt
válasz
Krisztián12 #13695 üzenetére
Nem tudom, de nekem egy frissítéssel se volt sose bajom mióta megvan az A52S 5G, pedig 22 augusztus óta van meg, azóta pedig átesett pár frissítésen, és egy pár frissítés óta az alkalmazások frissítése is sokat gyorsult amióta meg van. Igaz nálam alap felhasználásra van használva tehát telefonálás/sms, néha egy kis net, néha egy kis játék, néha egy kis messenger. így egy töltéssel használattól függően energiatakarékos üzemmódban 3-6 naponta kell töltőre tennem.
-
janeszgol
félisten
válasz
Krisztián12 #13691 üzenetére
Szerintem tedd fel és próbáld ki megint a 2G hívást.
-
gerner1
nagyúr
válasz
"Hátha megoldaná ezt a 2g képernyő villogást is....vagy mit."
- Azt nem fogja. Most sem az okozza ... -
Roxbury
őstag
válasz
Nekem az S23-on régóta fent van. Hibátlan.
-
Krisztián12
tag
Kíváncsi vagyok jó lesze? Neme fognak valamit eltolni benne? Addig nem merek frissíteni ,míg nincsennek visszajelzések máshonnan is..
Bár jónak ígérkezik
Hátha megoldaná ezt a 2g képernyő villogást is....vagy mit. -
dppvg
újonc
Az A52s 5g telefonra elérhető az One ui 6.1
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "U" -jelölésű OXM (*7GXDC) frissítést : XEH régiókódra.
UI 6.1 akkor itt is. . A fw. biztonsági szint: május 1.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13677 üzenetére
Kis szerencsével, talán valóban elkerül a továbbiakban. Ugyanakkor, mivel, a korábbi posztolók közül 1-nél több olyan nick jelzett hasonlót, aki(k) 1 SiM -mel használva tapasztalta ugyan azt.... - abból, nekem továbbra is az valószínűbb, hogy nem is 2db SiM használathoz köthető (ahogy nem SiM függő..).
-
vince
őstag
Bizonyos volumen felett (Samsung és Xiaomi szerintem biztosan ilyenek) a gyártó elemi érdeke, hogy azokat az alkatrészeket, amelyeket nem házon belül állít elő, párhuzamosan legalább 2 különböző gyártótól is beszerezze. Így egyfelől jobb tárgyalási pozíciókat tud kialakítani a beszállítókkal szemben, másfelől védi magát, hisz ha az egyik beszállító bármi miatt (ár, politika, vis maior, ...) kiesik, nem áll le a gyártás. Ezek az alkatrészek a gyártói előírásokat teljesítik, de azon túl lehetnek olyan esetek, ahol az egyik beszállító alkatrészét mondjuk nagyobb arányban érinti egy-egy "hiba" vagy jelenség.
-
Krisztián12
tag
válasz
gerner1 #13674 üzenetére
Nem hiszem ,hogy ezért érdemes kijelzőt meg alaplapot cseréltetni..az úgy már húzós lenne..többe kerülne a leves mint a hús.
Egyébként ezen a jelenségen kívül semmi más nincsen..azaz semmi baja.
Viszont remélem a kijelzőmet nem rontsa el ez a jelenség ,bár mint említettem ki is vettem azt a kártyát így meg is szűnt.. -
válasz
gerner1 #13674 üzenetére
[konteo on]
Állati furcsa ez a Samsungnál (biztos más gyártó más készülékei esetében is előfordul), hogy olyan, mintha több különböző készüléket/hardvert árusítanának egy márkanév alatt.Előjött már a téma az ujjlenyomatolvasó kapcsán, ez a 2G-kijelző probléma is furcsán csak egy részét érinti a készülékeknek. Aztán ott van, hogy némelyik frissítésre is máshogy reagál a készülékek egy része, mint a többi.
[konteo off] -
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy eredeti gyári Samsung tokot honnan tudnék venni a telefonhoz? Most is olyan van rajta, az a fajta, ami egy keményebb alapon ilyen tapadós gumi bevonatú, ugyanilyet szeretnék venni, mert elkezdett lejönni róla a gumi. -
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13673 üzenetére
"De akkor ez szoftver csinálhassa?"
- Amennyiben, rákerestél a témára (legalább iitt..), akkor Te is olvashattad ehhez az egyeltalán nem gyakori hibához kapcsolódó , két utolsó tartalmat : szervizből vissza ⇒ majd a visszacsatolás a témára .
Biztosan van egy eredményed, hogy akkor nálad -a már leírtakon kívül- ez (is), milyen irányba billenti a szoft hiba esélyét...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #13670 üzenetére
Amíg nem lesz hanghívás is 5G -n, addig inkább csak azoknak pozitívum, akik a hívásaik minimum 80%-át már VoIP bonyolítják (van azért ilyen is..) . Minden más esetben, könyvelni kell a hívások miatti temérdek fallback következményeit.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13669 üzenetére
"Inkább kivettem azt a vodafone sim kártyát..Még a végén kitudja elrontaná a kijelzőjét.."
- A bentmaradttal¹ is is előfog jönni, ha azzal is megáll valamelyik feltétel azok közül, amik fel lettek sorolva."Akkor ezekszerint ez "normális" jelenség ezeknél a modelleknél."
- Nem, nem az. De tény, hogy 1-2 másik topiktárs is jelzett már ilyet, korábban is."Kíváncsi lennék 20-as vagy 30-as kártyával mit mutatna..majd talán egyszer kipróbálom kíváncsiságból azt is"
- Persze, az is opció. Ahogy, ha rákeresel itt, akkor láthatod majd, hogy plö: 20 -as körzethez tartozóval is előfordult.
¹ Szóval, nem szolgáltató SiM függő . -
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #13663 üzenetére
Mivel az 5G még mindig csak a nagyvárosokban jellemző, és jómagam amúgy is peremvidéken élek, és még a 4G is néhol bajos, eleve a telefon energiatakarékos üzemmódban van így az 5G nem is működik, és ezzel még az akkuidő is több, bár dupla SIM esetén az akkuidő kb a fele a telefonnak így inkább 1 kártyával van használva.
-
Krisztián12
tag
-
Nekton
aktív tag
válasz
Viktor0610 #13659 üzenetére
Köszi! Erre gondoltam, de bármerre mentem, az x koordináta mindíg nőtt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13664 üzenetére
A Te példányod, nagy valószínűséggel érintett abban a 2G -vel jelentkező anomáliában.
Szerintem, ezt, Te sem fogod tudni megszűntetni, tehát 2G -re leváltásnál, a Te példányoddal: jelentkezni fog.Amit írtam, azzal azt lehet csökkenteni, hogy a 2G -re leváltás minél kevesebb alkalommal történhessen. Azaz, egy kis szerencsével, csak ritkán találkozol vele.
Amennyiben, arról már meggyőződtél, hogy a szolgáltatónál a SiM -hez a központban aktív a VoLTE, akkor a:
Beállítások ⇒Kapcsolatok ⇒Mobilhálózatok menü-oldalon tudod állítani SiM -enként, hogy melyiknél mi(?) lehet a legmagasabb elérhető Generációs hálózat. Ugyan itt tudod állítani, hogy a készüléked oldaláról (is!) aktív lehessen a VoLTE. -
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13660 üzenetére
Korábban, akik az elmúlt években itt hasonlóról számoltak be, azoknál akkor jelentkezett, amikor leváltott (fallback) nekik 2G -re a készülék.
Amennyiben, esetleg, nálad sincs (még) ignorálva az 5G, akkor esetleg próbáld meg azt megtenni, mert amióta tart az 5G kiépítés & fejlesztése (az összes szolgáltatónál..), azóta gyakori hiba, hogy ha aktív az 5G, akkor híváskor inkább 2G -re irányitja le torony, miközben egyébként az adott lokáción & időpontban (együttesen) aktívan használható lenne 4G VoLTE -n is.
Ez(⇑) azért lehet megoldás, mert ha max 4G -n van, és azon aktív a VoLTE, akkor nagy valószínűséggel csak nagyon ritkán fog tovább dobni (fallback) 2G -re, amellyel az anomáliát produkálja némelyik készülék .
+ Gyakrabban jelentkezik (a 2G-re leváltás) olyan helyeken, ahol harmatos a térerő, vagy az adott lokáción & időpontban ( együttesen, valamiért...) éppen nincsen VoLTE szolgáltatás.
+ Vodkánál jellemző körülmény, hogy új kártyánál, nem aktív azonnal a VoLTE szolgáltatás. Van, amikor azt külön kérni kell az ÜFSZ -on ( a topikjában lesz több infó,, erről is..) .
-
Krisztián12
tag
-
Krisztián12
tag
Sziasztok.
Ma kapott a telefon a sim 2-re egy vodafone tuti 100 sim kártyát.
A családban már 4 ilyen kártya van.Viszont döbbenten vettem észre mikor azon a sim kártyán hívnak ,de csakakkor villog a kijelzője a mobilomnak mindenféle színben.
Mi lehet a probléma? -
-
crok
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #13654 üzenetére
Ez még nekem is újdonság, én csak a logóról tudtam.
-
válasz
Viktor0610 #13654 üzenetére
Űrhajós játék, bolygókat lehet találni és leszállni rá. Jó kis chill-es játék.
-
-
bul07
nagyúr
Samsung Üzenet app ami problémás lett [kép]
Alkalmazáson belül vagy a gyorsítótár meg adatok törlése lehetőség, mindkettőt töröltem már [kép]Kénytelen voltam áttérni a Google Messages mert sms-t szinte minden nap küldök és fogadok
(#13650) Mercutio_
Nekem is fel van telepítve, lehet csinálok is egy mentést
......................
Telefon visszaállítást nem akarok csinálni
Lehet kénytelen leszek engedni frissíteni magát a telefont mert akkor úgyis újrarak mindent
December 22-én volt utoljára frissítve a telefonAzt tudtátok ha a Android verzióra háromszor ráböktök akkor felugrik egy Adroid 14-es logó, én nem tudtam
Itt[kép]
És ez jön fel -
crok
nagyúr
Arról nem is beszélve hogy az SMS-eket nem az SMS alkalmazások tárolják hanem a rendszer (/data/data/com.android.providers/telephony/databases/mmssms.db), az SMS alkalmazások csak hozzáférést kapnak a db-hez a megfelelő jogosultságon és API-n keresztül. Nyugodtan lehet törölni az alkalmazást, a frissítését, adatait, bármit (gondoljatok bele: leszedtek egy SMS alkalmazást, használjátok majd megunjátok és másikat akartok használni vagy bármi - akkor onnantól soha többet nem lehet törölni azt az alkalmazást mert elvesznek az SMS-ek? Nyilván nem. Az SMS backup is a db-ből szedi ki az
oxigéntSMS-eket az API-n keresztül, ezért kér READ_SMS jogosultságot.). -
Mercutio_
félisten
Az egész Üzenetek app-ot nem akarom törölni mert a régi üzentekre szükségem van
Én emiatt is már rég az SMS Backup&Restore app-ot használom.
Minden üzenetet és/vagy híváslistát le lehet vele menteni, illetve konkrét feladókat (vagy azokat kihagyva minden mást) is tud menteni. Aztán az új telón (vagy újrarakott sms app-ba) vissza tudok tölteni mentésből mindent. -
Milyen
adatok
törölve?
Két üzenetek app van a telefonon, a Google-féle és a Samsung saját üzenetek app-ja. Egyik üzenetek, másik messages néven van nálam. Az app drawer keresőjébe írd be, hogysms
, az kihozza mindkettőt, nem tudom nálad melyik van beállítva, próbáld a másikat megnyitni. -
bul07
nagyúr
Már kezdek őszülni
Üzenek app
Beállítottam egy sms-t hogy majd holnap küldje el
Aztán meggondoltam magamat és törölni akartam na innen jön az agyvérzés
Üzenet appba belépve még nincs gond, na de ha belépek bármelyik névhez akkor pár másodperc múlva bezáródik az app és néha írja hogy állandóan leállNagy nehezen már sikerült törölni az időzített üzenetet de még mindig összeomlik
Üzenetek app gyorsítótár és adatok törölve
Többször újraindítva a telefon, közvetlenül gyorsítótár és adatok törölés után isMi franc lehet ez??????
Az egész Üzenetek app-ot nem akarom törölni mert a régi üzentekre szükségem van
-
gerner1
nagyúr
válasz
fjudors #13644 üzenetére
Ennél a típusnál is, ott van a másik aljzat is.
De, tegyük fel, hogy szoft problem...
- Akkor miért válogat ?? ... mert, nálunk, megszűnik a jelzés, ahogy írtam., és csak akkor jelentkezett eddig, ha víz érte, vagy statikus mocsok. Note20, S23U, S24 U, Flip 3 :ugyan ez.... -
Zssom
tag
Én minden olyan lehetőséget kikapcsoltam, ami a zsebben lévő telefonnál problémás lehet, mint pl. az ujjlenyomat olvasó mindig aktív, meg a duplakoppos ébresztést, a véletlen érintések elleni védelem, az érzékenység növelését (fóliák esetére). Korábban volt egy-két zavaró esemény a témában, de mióta ezek ki vannak kapcsolva, azóta nincs ezzel gondom, ennek már több, mint egy éve. Egy próbát megér sztem
-
gerner1
nagyúr
Voltak itt többen is az elmúlt években, akik, az ezt megelőző főverziókkal is hasonló élményeket szereztek.(olvass vissza, vagy kereső..) érdemes kerülni a farzsebben hordást, de ha már zseb... -akkor ajánlott kijelzővel kifelé tartani azt, mert úgy lényegesen redukálható az esetszám.
-
YLi
tag
Ide is beírom. Igaz tudom még csak a sima A52 5G kapta meg a One UI 6.1-et, de hátha valaki belefutott.
Az új soft óta (péntek) olyan van, hogy, ha hívnak, le van némítva és a zsebemben van a teló lezár és ma például fél órát kellett várnom amig újra használhattam a telómat.Köcsögöm széken. Átnéztem mindent, de nem találtam rá megoldást. Valaki tud rá beállítást?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13635 üzenetére
Azzal azért találkozol Te is (a többi ilyen IP* védettségű Samu tulajdonossal együtt), mert a készülék megpróbálja védeni magát, egy esetleges zárlattól . Bármi elegendő hozzá (pára kicsapódás, víz, statikus: kosz , por, stb..) amellyel a m-jack & USB-porton ennek meglétét érzékeli.
-
Krisztián12
tag
válasz
pinnacle #13610 üzenetére
Szia. Érdeklődnék helyrejötte azóta a töltésed? Elég furának tartom pedig sok helyen olvasom ezt a jelenséget ennél a típusnál , holott elvileg vízállónak kéne ezeknek lenniük. Külföldi videókon néztem is teszteket akváriumba rakták fél órára és semmi baja nem volt. Elvileg ip67
-
Zssom
tag
válasz
Zoli bácsi #13630 üzenetére
Ha a wifi ikonjára nyomok, akkor rendesen kaocsol, ha wifi feliratra, akkor jön fel ez az ablak, esetleg próbáld a nyomást oda pozícionálni
-
razorka777
veterán
válasz
Nálam rendben működik.
-
Marci112233
addikt
válasz
Nekem működik rendesen az A52S 5G-n 6.0-ával, mert nekem még azt írja naprakész ha rákeresek van-e hozzá frissítés.
-
Zoli bácsi
őstag
Várom, ezt a 6.1 frissítést. Mondjuk amennyit használom a telefont, kb. hetente töltöm, alig beszélek, néha fotó, net. De van egy dolog, ami rohadtul idegesít. Ha képernyőnél lehúzom a felső sávot, nem tudom mi a neve (gyorsindító talán..?), ugye ahol wifi, Bt..minden egy érintéssel ki-be kapcsolható. Nekem első a wifi, legtöbbet azt kapcsolom. Ha csak egy kicsit húzom le a sávot, akkor az első sor jelenik meg. Rábökök a wifire, és kapcsolódik. Ha teljesen lehúzom ezt a panelt, felül külön van a wifi gomb. Rányomok, bejön egy ablak, elhúzom a csúszkát hogy be....És nem csatlakozik. Keres..és semmi. Néha csatlakozik, de 90%-ban nem. Idegesítő. Most éppen kikapcsolni nem lehet, csak ha egy sort húzok le.
Nektek jól működik?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Energie X #13627 üzenetére
Március végén, az egyik hivatalos samu oldalon már csevegőbe került, hogy 1-2 hónapon belül érkezhet az A52 5G -ra (mást nem említettek, de a két másik tesót -hivatalosan- nem is forgalmazták É-Amerikában)). Én plö, azt szkeptikusan szemléltem (ahogy általában a többi ~rumort -t...), mivel eddig, a több volt a "kacsa", mint az ellenkezője. Majd, most 19 -én kezdték el osztani annál, a három (*U,U1,W) észak-amerikai típusvariánsokra .
Hogy pontosan mi is érkezett ma az A526B hazai kódjaira... - azt nem tudom csekkolni, mert nincs most nálunk az a készülék és szokás szerint a hivatalos infó táblát is csak későbbi időpontban frissítik a *doc.sams..* oldalon, de a topikjában már jelzik, hogy a 6.1 érkezett.
Szóval, elképzelhető, hogy a többi variánsra is talán érkezik (525F, 528B) , ha az A526B -re is kapta/kapja ...
-
Van már valakinek One UI 6.1 a telefonján?
-
A Samsung email kliens frissítése óta van ez, az alkalmazás váltó "Háttérbeli tevékenységek..." részén is látszik, hogy folyamatosan fut. A Samsung app store-ban is írnak róla. Azt az értesítést le lehet tiltani, a működést és a többi értesítést nem befolyásolja, egyéb anomáliát (merülés, lassulás) nekem úgy tűnik, hogy nem okoz. Talán a következő update-ben javítják. Vagy nem.
-
bul07
nagyúr
Van egy furcsaságom
Kezdő lapon fent boríték [kép]
Lehúzva [kép]És Törlés gomba nem tűnik el, és akár órákat is ott van
Oldalra húzva lehet eltüntetni, és egy két három nap múlva megint előjön
E-mailek szinkronizálva vannak Gmailt és a Samsung kliensét használom, mindkettő megnyitva rendesen az utolsó e-mailnél vannakValakinek hasonló, vagy belefutott már valahol és tudja miért jön ez elő?
-
válasz
szaboi6512 #13614 üzenetére
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Anno írta valaki, csak nem találom.
Hol lehet beállítani jogy a 2 fiókka tudjam használni pl a face-t?
Köszönöm -
dragon1993
őstag
válasz
Krisztián12 #13607 üzenetére
Persze, mert tegnap jött a revanced új patch.
-
PirosHello
senior tag
válasz
razorka777 #13586 üzenetére
+1
Az RVX Music microG-vel perfekt -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Vasárnap zsebemben felefele volt a telefon, mert hallgattam, amikor esni kezdett az eső. Ilyen figyelmeztetés jött fel. Este probléma nélkül töltött. Ma viszont újrakezdte, nem is tudtam tölteni, egy kis idő múlva mégis sikerült. Mi lehet a probléma? Pár csepp esőtől tönkrement az USB-C csatlakozó? Egyébként ezt illetve a vezetékes részen lévő csatlakozót, hogy lehet tisztítani?
Krisztián12 ezt próbáld ki. Mondjuk tegnap pont nem működött. Legújabb verzió telepítése után sem. Csak azután, hogy a YouTube-ot, hozzáadtam a Soha nem alvó alkalmazásokhoz.
-
crok
nagyúr
válasz
Krisztián12 #13607 üzenetére
Gratula! Látom Facebook-ról okosítottad már magát a linket is.. csak majd nem kell meglepődni mikor malware tevékenység lesz megfigyelhető a készülékeden, esetleg egy kis kriptobányászat, etc. gl;hf
-
Krisztián12
tag
Van egy alkalmazásom ami háttérbe elindul mikor a telefon bekapcsol. Hol tudom kikapcsolni az automatikus elindulását?
-
adam1400
tag
valaki tud segiteni hogy tudom titkos menuben novelni a beszed hangerőt?
-
válasz
Krisztián12 #13601 üzenetére
Akkor jó, hogy megkérdezted
-
Krisztián12
tag
Úgy döntöttem maradok inkább ennél..
Kicsit "butább" de nincs reklám támogassa a nagyfelbontású videókat és hivataloshttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.bimilyoncu.sscoderss.floatingminimizerforyoutube&pcampaignid=web_share
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged