- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
porker #14793 üzenetére
Igen, de ahhoz, a telón előzetesen élesítve kell lennie az opciónak (példa egy S23U -val ) ..
Ennek hiányában, marad a már javasolt szerviz látogatás.
-
válasz
N€T0X|N #14796 üzenetére
Az meglepő, hogy jobb, mint az A52s, papíron nagyon karcsú az az akksi.
Hát ennek én annyira nem dőlnék be, az évek során többször bebizonyosodott, itt a topikban is, hogy mindenki mennyire máshogy éli meg a jó üzemidőt. Nálam például új korában 12 óra SOT volt a jó üzemidő, ugyanakkor mások meg örültek, hogy kibír 7 órát. A kolléga azt írta, hogy 1-1,5 napot bír az akksi 2 év után
csak
, ebből gyanítom ő inkább a keveset nyomkodós típusú júzer lehet. -
válasz
PirosHello #14783 üzenetére
A méret miatt én is S23-ban gondolkodnék, egyedül az akkuidőtől féltem/félek. Az meglepő, hogy jobb, mint az A52s, papíron nagyon karcsú az az akksi. Nálam is dual simmel menne és én éjszakára repülőre szoktam tenni. Csak nincs mit beszámíttatnom az árába (az A52s-t nem fogom), 200 felett meg, eh...
-
porker
tag
válasz
PirosHello #14781 üzenetére
Eladtad már?
-
PirosHello
senior tag
válasz
dragon1993 #14786 üzenetére
Nem, sőt...Örülök, hogy végre normálisan elfér a zsebemben...
-
bul07
nagyúr
Öcsém rosszul ejtettel le és elérte a végzet a telefont, a kijelzője oda és valószínűleg nem is érzékel
Ugye a telefon augusztus végén volt nagy szervizen és minden új benne csak a kijelző maradt a régi, így csak úgy elengedni hát inkább nemSzerintetek ez a 10e Ft-os kijelző [link] mennyire lehet rossz?
Oké LCD meg azt írják hogy, TFT kijelző miatt a termék vastagsága eltérhet a gyáritól.
De azért használható állapotba kerülne, és egy ideig még használható maradnaMost az a terv hogy a helyi kisváros mobil szervizében rákérdez hogy ottani alkatrészből már ha van mennyiért tudja megoldani, vagy ha nincs alkatrész mennyiért építené be ezt.
-
Szia! Ha megvannak a papírjai, úgy tudom a Samsung szervíz tud segíteni feloldani.
Nem akarok hülyeséget mondani, de vagy a Samsung account, vagy a Google mintha tudna olyat, hogy távoli feloldás. 🤔 Internet kell hozzá, ha bekapcsolás után felmegy netre, akkor talán ez lehet megoldás (hogy hol találod, sajnos nem emlékszem)
-
OBR
csendes tag
Sziasztok!
Előszedtem a korábban használt a52s 5g telefonomat.
Szeretném munkatelefonnak használni, de nem emlékszem a feloldókódra. Már beléptem gépről a samsung accountomba is,de semmi megoldást nem találtam.
Van valakinek ötlete, hogy juthatok be?
(Sok régi adatomat nem bánnám ha nem veszne el.)
Köszi az építő kommenteket. -
dragon1993
őstag
válasz
PirosHello #14785 üzenetére
Nem zavar hogy kisebb?
Én S24U-ra váltottam. -
PirosHello
senior tag
Én is várni akartam, de az s23 elég kifutó teló, s23+-t már nem is kapni itthon (vagy talán 1 helyen 400k felett
). Az s24 még horror áron van, ez meg 200k alatt kijött. MM-os beszámítással most 188k. Az akkucsere volt a B terv, de korábban jött a Jézuska.
Úgyhogy nem vártam tovább.... -
vince
őstag
válasz
Én is majdnem ugyanígy elcsábultam a minap, de aztán átgondolva a dolgot, várok, amíg jönnek a frissítések a telefonra.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Mercutio_ #14782 üzenetére
Pár szóban
:
- még nincs egy hete nálam, de már most tudja az A52s újkori üzemidejét. 2 évesen az A52s akkuja kicsit elfáradt, 1-1,5 napot bírt már csak ki folyamatos WIFI és BL kapcsolattal, 2 SIM-el (valamint éjszaka is be volt kapcsolva (ébresztés)). Az autóm QI töltős, így ott is tudom egyszerűen tölteni.
- Szebb képeket lő, sokkal pörgősebb a rendszer, az AI-t is használom (bekarikázással keresés, illetve képek AI szerkesztése)
- kisebb, nekem pedig lényeges volt, hogy jobban elférjen a zsebemben (az A52s kilógott a zsebemből).
- Még 2 főverziót és 3 év biztonsági frissítést fog kapni. No meg ez érzetre is prémium teló.
Nagyjából ennyi pár sorban. -
Mercutio_
félisten
válasz
Esetleg pár sort írnál milyen többletet nyújt az S23 számodra?
-
PirosHello
senior tag
Az A52s telómat egy Galaxy S23-ra cseréltem. Szép emlékekkel búcsúzom ettől a telótól, és ebben a topikban sok hasznos tanácsot, véleményt kaptam.
-
Breki
veterán
Szia
Nem biztos, hogy sokat segít, de talán elindulásnak jó.
Nekem jelenleg három különböző Bluetooth fülesem van. Abból kettőt eddig csak jobbára zenehallgatásra használtam egyet ami még csak nem is pálcikás, de nagyon stabilan áll a fülben a különleges technikája miatt utcán való zenehallgatásra használok rendszeresen, ennél többször volt telefon is és én lepődtem meg a legjobban, hogy kérdésemre, hogy hallható-e, hogy fülessel beszélek mindig azt a választ kaptam, hogy semmi különbség és nem hallatszik be a külvárosi zaj se. Kisvárosi, de forgalmas utcáról van szó.
Valamint otthon is teljesen jól működött, hogy a telefont leraktam az ágyra és esetenként egy-két szobával arrébb voltam telefonálás közben a fülessel.
Esetleg itt kérdezz rá konkrétan a te típusodra.
[link]
Ha már írok én is kérdeznék valamit.
Edzés közben otthon szeretem bluetooth hangszóróra vagy hifire kinyomni spotify-ről a zenét, amolyan essen szét a ház módon.
GGMM M4-et és esetenként GGM M+-at használok, ugye ezek híresek a jó hangzásukról, de igazán párba kötve, adják ezt a hihetetlen hangzást.
Na most ilyenkor nekem egyik is jó, de esetenként, kevésnek találtam a hangerőt. Több Volume Booster-t kipróbáltam egyik egész jól bevált elég jelentősen jó minőségben lehetett vele növelni a hangerőt, és az EQ állítás és minőség is tetszik.
De kíváncsi lennék más milyen Volume Booster-t használ esetleg a telefonhoz hasonló céllal és mi a tapasztalata vele. -
Tibi8
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Samsung Buds FE füles és a telefonunk együttműködésével kapcsolatban lenne kérdésem. Bízva abban hogy márkán belül maradva majd minden szép lesz, 2 hónapja vettem egy ilyen fülest, de sajna telefonálás közben mindenki panaszkodik, hogy nagyon rosszul és elmosódva hall engem. Hangrögzítővel teszteltem, úgy teljesen jól működik. Hívás közben próbáltam VoLTE, VoWifi nélkül, 5G, csak 4G hálózaton, valamint a füleshez letöltött Wearable alkalmazáson belül is kapcsolgattam a zajszűrést (bár nem tudom, hogy ez a mikrofonra vonatkozik-e). Lehet a különböző Bluetooth szabványokkal lesz a gond? Vagy csak ez egyszerűen ilyen és kuka? Térjek vissza a jól bevált vezetékes JBL-hez? Megköszönöm, ha írtok véleményt, tapasztalatot! :) -
Mercutio_
félisten
"Alkohol 15-20%,Szénhidrogének 25-30PB 40-50%. a gyártás során alkohol bázisú olajkeveréket használnak, mely egyidőben tisztítja és keni a kontaktusokat * speciális inhibitor tartalma hosszú időre kenést és korrózióvédelmet biztosít * csökkenti az elektromechanikus kontaktusok ellenállását és a feszültségvesztést * az oxid és szulfid rétegeket azonnal oldja"
-
A kontakt spré miből van amúgy?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marci112233 #14772 üzenetére
Azt inkább ne!
Kerülhet olyan helyre, ahol nem kellene, hogy legyen. -
domper2015
senior tag
válasz
Nem biztos, hogy az annyira jó. Tud disznóságokat művelni, mert megmarja a felületeket
-
válasz
Próbáld meg, de a mechanikai tisztítást szerintem nem tudod megúszni.
-
válasz
Marci112233 #14770 üzenetére
A C csatlakozó, ha az alaplapból nem szakad ki, nem annyira hajlamos tönkremenni, inkább bepiszkolódhatott.
Itt írtam egy javaslatot, hogy tudod kitisztítani. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Létezhet hogy az A52S 5G USB csatija meg akarja adni magát?
Röviden ha PC-vel kötöm össze is ki-be dugdosom az USB-C kábelt mire megjelenik, pedig a kábel a 25W-os gyors töltővel jött kb 1 hónapos, de a másik korábban vásárolt szintén USB-C kábellel is ugyan ez a helyzet. A PC még nem is volna gond, de a töltést egyre macerásba elindítani, mert nem akar elindulni az sem.Gari már nincs rá tekintve hogy több mint két éves, és mivel picivel ugyan, de 100k alt vettem meg 1 év volt rá.
-
-
bul07
nagyúr
Megnéztem ezeket így van. [kép] , [kép]
És jól látszik hogy hiába tevénykedek a telefonon egyszerűen nem frissít, [kép] másfél órája frissített utoljára, és köben megnyitottam és be is töltöt pár beérkező emailt.
Gondoltam még hogy ezt a beállítást áttállítom [kép] , de nem tudom hogy jó ötlett e nem e fog nagyon merülni tőlle a telefon.
-
Zssom
tag
Esetleg azt megnézhetnéd, hogy nem került-e bele az akku optimalizálás csapdájába, az tudja altatni, illetve a háttérbeli futását nem engedni, akkor meg nem jönnek az értesítések. Ha így van, akkor tedd nem optimalizálttá. Másik lehetőség, hogy a háttérbeli adathasználat lehet korlátozva. Nekem ezek az ötleteim, hátha valamelyik bejön
-
bul07
nagyúr
Használom a Samsung email kienst hotmail.hu email címmel.
Mikkor agusztusba visszakaptama a telefont letöröltem a telefonról és újra felraktam.
Uttána olyan szépen csicserget minden bejövő email uttán.De jó két hete néma, és csak akkor tölti be az emaileket ha megnyitom a klienst.
Semmit nem piszkáltam benne, használva is vam.
Semmi kedvem megint törölni és újra felrakni.
Mi lehet a baja?
-
rednifegnar
senior tag
nezd meg a mm oldalan, fel van sorolva milyen tipusok beszamithatoak es mennyiert.
de tobb fele ilyen beszamitos akcio is van naluk, van ez a foxwayos de van mas is, eleg kusza az egesz, az egyik megvetellel szamolja be a masik siman beszamitja csereprogramban aztan eladjak ujra (a megveteles valami foxway cegen at megy).
https://beszamitas.mediamarkt.hu/standard-trade-in/
https://www.mediamarkt.hu/hu/shop/keszulekbeszamitas.html
ma mar akkora a telo tulkinalat, hogy nehez jo aron eladni valamit (cserebe konnyebb jo aron venni) de nyilvan a legujabb telok mindig dragak, aztan par honap es drasztikusan esik az aruk. -
PirosHello
senior tag
válasz
gerner1 #14754 üzenetére
Az üzemidő valóban kicsit visszatartott (eddig), de az A52s-nek is csökkent kb. másfél napra az üzemideje így 2 évesen. Viszont szeretnék vezeték nélküli töltéses telót venni, 200eFt körül szántam volna rá, de csak Samsung jöhetett nálam szóba (eddig csak Motorola Defy+ és Samsung telóm volt). Más értelmes alternatívát nem találtam az S23-on kívül, az S23+ sajnos már nem kapható, (no meg 200k-nál amúgy is drágább), így maradt az S23. Nem rossz teló szerintem egyébként, lesz vezeték nélküli töltőm a munkahelyemen, így sztem nem merülök le idő előtt.
-
vince
őstag
Ami a mm oldalán fent van, mint beszámítható készülék, van közöttük 2020 előtti is, ezeket is beszámítják? Én azt tervezem, hogy a feleségem megkapná az én A52s-emet, az ő Mi 9 SE-jét meg beszámíttatnánk (13e + a beszámítási kedvezmény).
Csak azt nem tudom, hogy mit vegyek helyette. S23, S23 FE és A55 az, amin gondolkozom. Meg a Mi 13T, de az nem ebben az akcióban -
Grg
tag
válasz
rednifegnar #14752 üzenetére
Igen, de nagyon jól el van dugva, csak az találja meg aki tudja mit kell keresni...
-
Grg
tag
válasz
PirosHello #14750 üzenetére
Ez már a tavalyi ugyanilyen akcióban is így volt, mi egy Xperia Z2-t (tökéletes állapot+működés) akartunk a páromnak egy S24U-ba beleszámítani, amit persze nem lehetett hasonló okokból (nyilván a reklámban ilyesmiről szó sincs még az apró betűsben sem...). Igy aztán akció nélkül lett megvéve mivel szükség volt rá. Persze a párom Note9-ét bevették volna értelmes áron (ez cserébe leharcolt akkus volt), de az ugye még használatban volt akkor. Utána még poénból megnéztem, egy Tab S2-ért, ami volt még elfekvőben, adtak volna 976Ft-ot
.
Tehát igen, ez az újgazdagéknak van akik az egyéves telót le kell hogy cseréljék, mert hát hogy néz már az ki -
gerner1
nagyúr
válasz
PirosHello #14753 üzenetére
A kettő együtt, valóban jó offer. Annyiért, egy patika A52s is nehezen megy el.
Azt nem tudom, hogy az üzemidő, téged mennyire izgat, de a 23FE, és az alap 23 is gyengébben teljesít ebben, mint az A52s új akkuval. Persze lehet hozzá igazodni, akárcsak a típusokkal kapcsolatban korábban említettekhez is. 👍🏻
-
PirosHello
senior tag
válasz
rednifegnar #14752 üzenetére
Köszi a választ, ezt a lehetőséget nem találtam.
Az A52s-re a 40000Ft felett 21772Ft kedvezményt adnának, ami összesen 61772Ft. Lehet, hogy mégis beszámíttatom, mert így az S23-at 188eFt-ért megkapom. -
rednifegnar
senior tag
válasz
mm oldalan le vannak irva a feltetelek, meg keszuleklista is van es ertekbecslest is keszit.
-
válasz
Valahogy sejtettem, hogy nem a benne lévő aranyat akarják kinyerni...
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #14745 üzenetére
Egy munkatársamnak volt működőképes LG K4 telefonja, bevittem a MM-ba, hogy számítsák be az S23-ba. Erre közölték, hogy csak 2020 és utána kiadott telefonokat számítanak be az akcióban, mert ezeket a beszámított telefonokat valami cég még használtan el fogja adni
. Na mondom öcsém, ezt az akciót sem a magyar embereknek találták ki, hanem a "haldokló" nyugatnak, mert itt az emberek nem feltétlenül válnak meg a 2-3-4 éves telójuktól egy 250eFt-os telefon kedvéért. Szal az akció nem igazán akció....
Bocs az offért, csak okulásul....
-
gerner1
nagyúr
válasz
porker #14747 üzenetére
Amíg nálunk volt, azzal a példánnyal nem vettem észre semmi ilyet. A tesztek egy részét kivéve, azt is ignorált 5G -vel használtuk . eSiM -mel is jó volt.
Persze, amikor a másik SiM -re érkezik (vagy arról ki) hívás, akkor addig a másik SiM annál is standby -ba kerül. Így pedig, arra az időre, azon is megszakad a NET, ha a másik SiM -en is [bármilyen okból (nincs NET-előfiz., fallback 2G -re, stb...) ] nincs NET elérés.
-
porker
tag
válasz
gerner1 #14512 üzenetére
"Plö, hiába jobb a WiFi -je, ha a birtoklóját a SiSO -s WiFi képesség is kiszolgálta... az üzemidő alig valamivel jobb, mint az A52s -é volt ennyi idős korában ."
gerner1 egy hónapja emlegettük az A55-öt. Nálatok nem volt gond a mobilnettel. Állítólag a fém keret miatt rosszabb az elérése.
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #14744 üzenetére
Sajnos nem számítanak be WIFI-s tabletet telefonba, mert kell, hogy legyen IMEI száma a beszámítandó készüléknek. A wifi-s tabletnek viszont nincs ilyen
Bocs az offért.
-
PirosHello
senior tag
válasz
lezerpiramis #14743 üzenetére
Én most vettem volna helyette egy galaxy S23-at a MM-ban, mert 40eFt beszámítási készülékkedvezmény van rá (+ a beszámolt készülék ára). Ezt az 52s-t még nem számíttatnám be, mert tartaléknak kell, viszont ami van régi működőképes készülékem (Motorola Defy+) azt nem számítják be, mert nem szerepel az adatbázisban (olyan régi). Más telefonom meg nincs, úgyhogy maradok az A52s-nél.
Van egy galaxy Tab S3-am, de tabot nem tudom, hogy beszámítanak e. Gyanítom nem....
-
lezerpiramis
őstag
válasz
PirosHello #14742 üzenetére
Köszi! Igen, én is ezeket nézegettem, meglássuk, mi lesz belőle - lehet, hogy egyelőre egy akksicsere az A52s-ben
-
PirosHello
senior tag
válasz
lezerpiramis #14741 üzenetére
Szia!
Teszteket és hozzászólásokat olvasgatva a Galaxy A35 kb. ugyanezt tudja, mint az A52s. Az A55 kicsit jobb, bár ár/érték arányban nem olyan jó vétel, mint az A35. Aki viszont A55-öt használ, az szereti.
Sokkal jobb a Galaxy S23FE, többen A52s-ről inkább arra váltottak.
Nem sokat segítettem, de a döntés a Tied. -
lezerpiramis
őstag
Sziasztok!
A családban nagy megelégedéssel használnak egy A52s-t, de lassan csereérett lesz (főleg az akksija miatt). Melyik lenne az a Samsung A-szériás telefon, amely méltó utódnak mondható, és bátran ajánlanátok? Méretet tekintve legalább ekkorának kellene lennie.
Köszi!
-
válasz
rednifegnar #14729 üzenetére
Szép munka
-
mrbego
aktív tag
válasz
Krisztián12 #14734 üzenetére
Értelek.
Én meg egy másik kocsit szeretnék, de lehetőleg ingyen. -
gerner1
nagyúr
válasz
Van fent számos díjmentes is.
- Alternatív megoldás lehet, hogy ha tudod a nevét, és megtalálod valahol, akkor az is telepíthető, ha *.apk .Ugyanakkor, ha fizetőst szeretnél ⇒fizetés nélkül... - abban nem segíthetünk, mert az szinte biztos, hogy warez .
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Van 5 db ingyenes is.
-
mrbego
aktív tag
válasz
Krisztián12 #14731 üzenetére
De, a Galaxy Themes-ben van kismillió betűtípus.
-
Krisztián12
tag
Sziasztok
Root nélkül nem lehet sehogyse más féle betűstílust rakni valahogyan?
Kicsit uncsi már az az egynéhány amit gyárilag ad ingyenesen a Samsung -
rednifegnar
senior tag
Tokoskodasom utolso része;
kiszedtem a csipet es a felso magnest, majd egyszeruen raragasztottam oket a telo hatuljara. Az ajtomagnest meg a kinai tok ajtajaba.
Priman mukodik mar hetek ota.
Ha majd ez a tok megfingik, (a zsaner mindegyikben idovel szetszakad) akkor van egy masik kinai tokom, csak atteszem abba, meg atragasztom az ajtomagnest.
Ami erdekes, hogy a hatul levo bal felso magnes is kell a mukodeshez (nem eleg a csip meg az ajtomagnes), nem tudom ebben mi volt a racio.
Az also lemez nem csinal semmit, valoszinuleg csak a hatrahajtott ajtot tartja kicsit, hogy ne lifegjen annyira. Megneztem a gyari allapotaban is, sokat nem hat neki. Eleve a gyari toknak mintha nem lenne jo a "zsanerja", mintha tul rovidre vettek volna az anyagot, ettol mindig elall egy centit a kulso vegen.
-
pinnacle
nagyúr
Hol van a Diagnosztika menü? Nem találom.
-
Bogyi007
veterán
Az S23 FE-t Telekomtól én relatíve lightos (Mobil M + 15GB Net) csomagot választva 181e forintból megúsztam...
És messzemenően jobb döntés mint az A széria. Jobb kamera, erősebb processzor (semmi probléma az Exynos 2200-al sem) Sex támogatás. Nagyon elégedett vagyok vele.
-
vince
őstag
válasz
Intelligencs #14713 üzenetére
Nem bánnám, ha lefelé tudnék mozdulni a méret tekintetében.
-
Köszi!
-
válasz
Intelligencs #14713 üzenetére
Milyen SoC van benne?
Jack csatlakozó gondolom nincs rajta -
A55 miért nem jön szóba?
Úgymond természetes utódja az A52s-nek, kuponozva egész jó áron meg lehet venni a Samsung oldalán.
És már több helyen is olvastam, hogy ez hasonlóan jól sikerült modell, mint az A52s. Feleségem telefonját nyomkodva csak egyetérteni tudok ezzel az állítással.
-
vince
őstag
válasz
Intelligencs #14710 üzenetére
Tegnap majdnem rendeltem egy Moto Edge 50 Neo-t, de aztán láttam, hogy a Smart Connect (Moto-féle DeX) nem megy rajta USB-C kapcsolaton
Néztem még a Samsung S23 FE-t, de az már 190e Ft -
Mercutio_
félisten
Kipróbáltam a gcam-et.
Ennek minden verziója ilyen lassan indul, illetve ilyen lassan lehet app-váltóban átlépni belőle/bele? -
Mi maradtunk az A szériánál. Három A52s-t telefont cseréltem le, ebből kettő A55 lett (húgomé meg feleségemé), egy meg A35 (anyámé). Mindenki elégedett velük, hozzák a szintet.
Nekem mondjuk S23+ van, de őszintén nem érzem annyival jobbnak az A55-nél, amennyivel többe került.
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Valamiért nem rezeg a telefonom.
Mi lehet a baja? Újraindítottam, próbáltam rezgés erősségét is állítani. Semmi...
Tegnap a képernyő feletti hangszóróból kipiszkáltam a koszt óvatosan. Gondolom ennek nem lehet hozzá köze. -
válasz
rednifegnar #14704 üzenetére
Menő 😎
-
rednifegnar
senior tag
válasz
zsizsef #14702 üzenetére
na igen, igy van ez, multkor neztem (bent van a historymban) es persze nem volt. keresgeltem nyar ota es semmi, most meg van.
nem veszek mar mert igazabol ez a tok megoldotta a gondom, van tartalaekom is. az ara jo, nem sokkal dragabb mint az a72-ese, megse 16e mint franciabol...
igazabol egy furcsasag van vele, mintha a "zsaner" resze alul lenne tervezve es mindig felnyilva elall (marmint az a72 gyari tok az a72-esen).minden esetre tovabb boncolgattam a dolgot, sikerult kiszednem a csipet is. viszonylag vastag nyakon van, igy szepen lejott rola a ragaszto es nemi alkohol hatasara kijott a helyirol.
-
Zoli bácsi
őstag
Töltés: Nálunk már a család elfelejti a töltő fejeket, minden íróasztalnál ilyen USB-s elosztók vannak, arról mennek a töltések. Ezek mindig áram alatt vannak.
Sosem mértem mennyi energia megy veszendőbe, de szerintem ez kismiska ahhoz képest, amennyit a 0-24-ben menő wifi router elfogyaszt.
Mosógép, mosogatógép, klíma....Fagyasztók..Na ezek pörgetik a villanyórát.
Mégis, a vízszámla után az áram a második legkevesebb a csekkek közt. Kevesebb mint a Vidanetes kábeltévé+internet számlája.
Lehet nincs igazam, de amíg a világ másik végén szigeteletlen deszkaházakat folyamatosan fűtenek vagy hűtenek klímával (árammal), meg többezer köbcentis benzinzabálókkal járnak sz...i is, nekem ne mondják meg, hogy húzzam ki a nem használt eszközöket a konnektorból, meg vegyek elektromos, vagy ezer köbcentis,háromhengeres, turbóval vadított motorú autót, mert az tudja az aktuális euro szabványt.....
Na kimorogtam magam. -
zsizsef
senior tag
válasz
rednifegnar #14614 üzenetére
[link]
Nekem ilyen van, teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest