- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurgoi
aktív tag
Szép vasárnapot!
Másnál is jelentkezik a messengernek az a hibája ha bejövő hívásom van, akkor nem "ébred" fel a kijelző, fekete marad és ha felébresztem akkor sem nyílik ki ahogy felvehessem hanem csk felül van egy vékony zöld csik?
Arra ha rákattintok akkor nyílik ki teljes képernyősre a messenger.
Kb fél éve jelentkezett ez a hiba.
Több helyen próbáltam utánajárni a hiba okának, eredménytelenül.
Anyámnak XIAOMI Redmi Note 11-je van, azon minden rendben van a messenger hívással! -
stingy2
senior tag
Feleségem telóján is előjött kb.1 hete ez a merülés probléma. Keveset használja, simán elvan 1 töltéssel 4-5 napot, egyszer csak 2 nap alatt off.
Újraindítás után megjavult, aztán ma hív a céges vezetékesről, hogy reggel 20% volt benne, du.1-kor meg kikapcsolt. Este felteszem az itt ajánlott akkustat appot, aztán meglátjuk mire jutunk.
Egyébként annyi változás történt, hogy Digiről Vodára váltottunk, tehát igazából ugyanazt a hálót használja ugyanolyan térerővel, mint eddig. A probléma is a számhordozás után merült fel először, majd restart megoldotta. Eddig.
Aztán ha nem oldódik meg, nekiállok debloatolni a Samut. -
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani egy új "S" -jelölésű OXM (*6FXB7) frissítést : XEH régiókódra.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Bekapcsoltam a Good Luck-os mappa megjelenítést a Home-on. Egy ilyen mappába tettem a hívó parancsikonokat.
Azt hogy tudom elérni, hogy hívás után a home-ra térjen vissza, ne a nyitott mappába? -
Az a baj, hogy én már próbálkoztam vele, de semmire sem jutottam. Nem is az idle-ben merülés a probléma, hanem használat közben egyszer hideg a telefon, egyszer felmelegszik, ugyanazt csinálom vele. Első esetben 10 óra SOT az eredmény, a másodikban meg mondjuk 7, és a statisztika semmit nem mond el arról, hogy mi okozza. De ha gondolod letöltöm az elmúlt 24 óra statisztikáját és elküldöm neked elemzésre, mert te legalább tudod mit nézz.
Mindenesetre azért a ködszurkálásnál némileg erősebb alapokon fekszik az a gyanú, ami egy frissítés után megváltozott viselkedést vesz alapul.
-
crok
nagyúr
válasz
ReSeTer #13285 üzenetére
Ha ennyire bizalmatlan vagy akkor tedd fel a saját gépedre a Battery Historian-t és nézd meg helyben.. ami kell belőle az gyak. csak a dumpstate.txt és ami olyan benne az a beléptetett Google fiók (azt egy bármilyen normális text editorral átírod XXX-re mindet egy unott bütyökvillantással (szövegcsere..)) ha meg a helyzetadatot nem akarod benne látni töröld a teljes DUMP OF SERVICE location részt a duration of dumpsys location részig. Nézd át hogy mit nem szeretnél benne látni (mondjuk ezzel lehet pont törlöd a hasznos információt is..) de ahogy írtam a saját PC-den telepített Battery Historian instance-oddal is megnézheted.
-
ReSeTer
senior tag
Én szívesen feltöltök egy bugreportot ide, ha megmondjatok, hogy hol találom meg bennük a személyes dolgokat, mint pl a lakóhely gps, meg hasonló dolgok amiket nem akarnék azért megosztani.
-
crok
nagyúr
Csodálkozom hogy senki nem esik neki rendesen feltárni a problémát mondjuk Battery Historian-el pedig célravezetőbb mint a "stabbing in the dark" és összevissza dobálózni random lehetőségekkel, talánezlehetazdeaztishallottammárakilátottolyatakinél - de ti tudjátok.
Az esetek 90+ százalékában olyan egyértelmű mi a gond mint egy darab ajtótámasz működése. A maradék eset igényel(het) némi utánanézést-bogarászást de úgy 1500+ bugreport zip-ből és esetből kiindulva eddig talán 5-re mondtam hogy ez SoC, baseband vagy a firmware lesz, ezeket egy-egy update meg is oldotta (kiv. egy eset ahol a torony volt a ludas). A többi mind 3rd party és|vagy rendszeralkalmazás volt ami vagy pörgette vagy nem hagyta aludni a készüléket. Plusz egy crypto miner JS ami egy himihumi forrásból származó alkalmazásból ült be egy WebView-ba.. -
gerner1
nagyúr
válasz
ReSeTer #13280 üzenetére
Valami oka biztosan van. Nyilván Te sem véletlenül kérdeztél rá már 02.15-én ...
Én plö, ha a magunk f.korülményeit veszem alapul, akkor nálunk ezekkel:
- 2 SiM ( Voda & DiGi, így microSD sincs, amely adott esetben szintén okozhat furcsaságokat) ,
- 5G ignorálva,
- állandóan szabad a tárhely 40% -a,
- 0.0 soc-media APP
- nincs semmiféle szinkronizálás éjjel,
- éjjelente szinte kivétel nélkül 1-es a térerő (mindkettőn), ugyan itt napközben: 4-5 között váltakozik.újkorában sem volt 3-4% -os éjjeli merülés 1SiM -mel sem, csak ettől több (kivéve apóséknál, de ott éjjel is fullon volt mindig, és van jelenleg is..) . 5G -n pedig, csak sokkal rosszabb.
Jelentős javulás akkor volt/van (ennél a Samu készülékünknél is), ha fix 2G -re állítom .
Szóval, most, így ~30 hónaposan, az akkudegradációval a miénk is 16-18% -ot merül éjjelente.& igen, láttam, hogy Te azt írtad, hogy nálad ~kb egyik napról a másikra....
-
válasz
ReSeTer #13276 üzenetére
Illetve még a Messenger, ami nekem gyanús. Azt december óta nem frissítettem, mert többen írták, hogy kompatibilitás gondok voltak a januári Messenger frissítésekkel és a 14 androidon. Ezért én maradtam vmi régebbi frissítésen, talán decemberi volt, és azt is nemrég frissítettem, talán-már-jó felkiáltással, de úgy tűnik azzal is lehet vmi. 🤔
-
válasz
ReSeTer #13274 üzenetére
Safe módban nem futnak a 3rd party appok. Ott kellene szétnézni szerintem.
Bár nem 3rd party app, de én a Chrome böngésző legutóbbi frissítése óta figyeltem meg indokolatlan merülést. Akkor ha, a háttérben hagyom (nem lövöm ki), és akkor is, ha használom. Lehet az is, hogy a play áruház/szolgáltatások legutóbbi frissítése okozza, az is kb akkor frissült, amikor a böngésző... -
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Az OTP mobilbank programtól egyik napról a másikra megszűnt az értesítés küldés. Mindenhol be van állítva, de semmi.
Valami ötlet hogy mi történhetett vele? Nem állítottam át semmit előtte -
válasz
szaboi6512 #13270 üzenetére
A
z egyikSIM kártyád nem talál hálózatot. -
szaboi6512
őstag
Üdv!
Mára jött egy ikon, ami eddig nem volt.
Valaki tudja hogy mi lehet?
-
BigBear
senior tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata beégéses garancia terén? Mi a helyzet vele? Olvasgattam a Samsung fórumát, páran azt írták, hogy már nem foglalkozik vele a Samsung, egyesek szerint konkrétan nem vonatkozik rá a gar., visszadobja a telefont ilyen hibánál a szerviz. Március vége felé jár le a garanciája a telefonnak és gondolkodtam, hogy esetleg beadom garanciázni, de nem tudom, érdemes-e. Nem vészes a dolog, tesztprogramokkal halványan látszik a Tiktokbal és középső gombja, illetve a felső státuszsor jobb széle, de tényleg nézni kell, hogy észrevehető legyen. Akku teljesen oké, ~ 6-9 óra képernyőidőt tud még mindig a telefon, így 2 év után is.
-
-
Egy kérdés: akinek nagyon merül a frissítés óta, az 1 vagy 2 SIM kártyával használja a telefont? 🤔
Illetve ha 1, akkor az milyen SIM? -
ReSeTer
senior tag
Én semmit nem állítottam a frissítés óta. Tehát akkor frissítés az oka.
-
Nincs nektek beállítva valami éjszakai backup/szinkronizáció?
-
Bogyi007
veterán
Nem és az említett problémák is elkerültek továbra is.
-
Nektek nem merül gyorsabban a telefon Android 14 frissítés óta?
-
judas13
addikt
válasz
razorka777 #13245 üzenetére
Köszi! Jó éreztem. Családban több van és pont most jött szóba a főverziók, bizt. frissítések kérdése.
gerner1 thx ...itt jelenleg mind a 3 példány tökéletesen működik, maradnak is még egy darabig
szerk.
skroy, Roxbury itt is sanszos
-
Roxbury
őstag
Ez az első telefonom, amit nem cseréltem 2 év után, inkább kapott egy új akksit. Teljesen meg vagyok elégedve vele immár 2.5 éve. Karácsonyig tuti megmarad, de, ha nem hullik szét, akkor lehet átviszem 2025-be is. Igaz a kijelző már szénné van égve, de legalább nem kell vigyázni rá.
-
skroy
senior tag
Ez az első telefonom, amit nem cserélek le a támogatási időszak végéig, az tuti.
-
judas13
addikt
Biztonsági csomagok 25-ig jönnek majd vagy tovább?
-
csurgoi
aktív tag
Ha off, akkor törölje az admin!
Az A52S 5G-hez vettem egy FUNSNAP gimbalt.
Elég régi típus a Capture1, de az én célomnak megfelel(ne)
De!
Nem tudom sem a Capture Move, sem a Capture Move2-el társítani bluetoothon a gimbalt!
Valaki a csoportból nem használ ilyen szerkezetet? -
PirosHello
senior tag
Csináltam recoveryben egy wipe cache törlést, mert mióta meg van a teló sose csináltam és már kezdett néha akadozni a rendszer Ezután rákerestem a google play frissítésre és 2024. februári 1.-i frissítést dobott fel, és az akadások is megszűntek.
-
D55
senior tag
válasz
razorka777 #13237 üzenetére
5G jobban meríti a 4G-nél, plusz ha csak 2G van valami árnyékoltabb helyen, nálam az is fel szokott tűnni az üzemidő szempontjából.
-
djalmasi
tag
Sziasztok. Történt ma egy akku csere a telefonomban viszont nem hivatalos márkaszervizben, direkt kértem hogy saját szememmel bizonyosodjak meg róla, eredeti akkumulátor került bele. Tudom, hogy ha nem hivatalos szervizben javítják akkora Members app nem tud magával mit kezdeni. Afelől érdeklődnék, hogy tudnám e bárhogy nullázni a members ciklus figyelőjét anélkül, hogy lemarnának több ezerrel?
-
Brekkk
senior tag
Nekem folyamatosan 88%-on pörgött a CPU és meleg volt a teló meg lassú.
Safe módban nem volt szinte akkufogyasztás CPU nem pörgött.
Szerencsére már nem.
Az, hogy mi oldotta meg nem tudom.
Töröltem általam nem használt alkalmazásokat.
6-7 újraindítás is volt.
Nyelvet váltottam
Töröltem vagy 4 Gb cache-t -
bence1024
tag
Mostanában rendre ilyen 10-13%-ot merül éjszaka a telefon. Most kipróbáltam, hogy repülő üzemmódba raktam, így megszűnt a merülés.
Érdekes.
SIM-kártya meríti? (Mobilnet lelőve persze) -
gerner1
nagyúr
Nem mindegy a merítés.
Ez sem 100-as, de legalább a dátumok biztosan helytállóak ( ~ 'talán' az összes többi is..) : LINK
Hidd el, sokmindent én sem értek veled kapcsolatban sem. Lehet nekem is volna mit ilyenformán idevezetni, és azzal egyfajta hasonló 'ízt' adni, de nem teszem... Tudod: ***Buffon ....
-
bul07
nagyúr
válasz
gerner1 #13233 üzenetére
A52S-nek nincs meg ez az adat ezen a szájton, azért nem szerepel a táblázatba a saját oldalán
Azok a dátumok a A72 adatainál vannak, a A52S-nél meg üresHa megnézel más összehasonlításokat ott sincs adat a A52S-nél
Samsung Galaxy A52s vs Samsung Galaxy S24+ Specs Comparison......
És megint furcsán formázod az írásodat,
nem értem
miért, de tényleg
(#13235) gerner1
Amúgy a megjelenési dátumnak max annyi jelentősége van hogy ép abban a pillanatban a Samsung mit vállal a telefonokra
És a A52S később jelentették be és kezdték forgalmazni mint a A72, így ha közben nem rontottak a feltételeken ugyan az a feltétel vonatkozik rá mint a A72-re
Így már tényleg csak az lehet hogy hibásan van a listán amit el tudok képzelni, vagy másik eset az hogy A7* szériára nem 3 android frissítés vonatkozik hanem mondjuk 4 (Mind a kettő 11-es androiddal indult) -
gerner1
nagyúr
"Linkemen a dátumok A72-re vonatkozik"
- A posztodban beszúrt link -en ( " Egymás mellet az adatok[link] ), az SM-A528B , tehát az A52s piacra kerülési dátuma helytelen.Tehát, a listán az A72 -szerintem- épp olyan elírás, mint az A52s dátuma a posztodba berakott link -en, mivel az nem tesz különbséget, így mindkettőre a ' Mar 17, 2021 ' lenne értendő. A szintén tesó SM-A525F esetében viszont: rendben lenne.
Tehát, az is pontatlan. -
bul07
nagyúr
válasz
gerner1 #13231 üzenetére
"Inkább elírás lesz az (A72),"
Eddig értem amit írtál
De hogy lenne elírás, A74 nincs, A71 meg még régebbi, akkor véletlen került volna be"ahogy a beszúrt LINK -eden is elírás az SM-A528B piaci megjelenési dátuma ..."
De hogy ez a rész mire vonatkozik és mit akarnál közölni és miért szürke az eleje, nem értem
Nem vágom mit akarsz
És ez már nem az első eset hogy nem tudom dekódolni hogy mit is akarnál közölni a nagyérdeművel
Linkemen a dátumok A72-re vonatkozik -
bul07
nagyúr
Én a Galaxy A72 csodálkozok, mert annak a hardvere gyengébb mint a A52S-nek
És ugyan úgy Android 11 kezdett mindkét telefon, lehet hogy a A7* széria több év támogatás kapEgymás mellet az adatok[link]
A72
SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon 720G (8 nm)
GPU: Adreno 618A52S
SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon 778G (6 nm)
GPU: Adreno 642L -
tbc2
tag
válasz
brumicica #13226 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ma éjszaka rászántam picit több időt, hogy utánamenjek a dolgoknak, és arra jutottam, hogy:
- TELLO lesz a szolgáltató (ő egy MVNO a T-Mobile hálózatán, szóval jó a lefedettség, és teljesen korrekt áron lehet különböző prepaid csomagokat összeállítani)
- és Google Pixel 6 lesz a telefon.A kérdésem az, hogy a Google Pixel 6 itthon is fog majd működni, ugye?
-
brumicica
tag
Itthoni telefonnal az USA-ban csak olyan megoldásban érdemes gondolkodni, hogy több hálózatot elérj egy előfizetéssel (T-mobile, AT&T, Verizon). Akkor jó eséllyel lesz 4G-d bárhol. 5G-nek minimális az esélye európai telóval, mivel náluk az 5G az a mmWave (24-40 GHz). Gyakorlatilag én ezeket preferálom:
-Yettel Világ Net (3 GB, 10 ezerért - nekem ezt a munkahely szokta megvenni, néhány napra, max egy hétre bőven jó, AT&T és T-n roamingol, ezt teszem a céges mobilra (a52s5G - bár még sosem jelent meg az 5g jel)-Airalo USA E-SIM, ezzel a legjobb a tapasztalatom, mindhálom hálót használja és USA IP-t kapsz (Bolti applikációk letöltése pl. CVS, Walgreens magyar IP-vel tiltott. Airaloval rendben.) Ezt teszem a szifonba, gyakorlatilag nem volt térerő nélküli terület (Floridában jártam júliusban)
-
falco1
tag
Az x86/x64-es Meltdown és Spectre sérülékenységek 2017 elején derültek ki. Az Android 7 2016-os. Szóval nem valószínű, hogy a Google ezek miatt tiltotta le a processzek más processzekről való informálódásának lehetőségét. És ha ez is lenne az ok, ez még mindig nem magyarázná, hogy miért nem építettek be saját task manager-t, amelyik viszont a felhasználó felé biztonságos módon tudná megmutatni a processzek aktuális állapotát és CPU használatát. Ha engem kérdezel, ez inkább azzal magyarázható, hogy a Google nem nagyon szeretné lehetővé tenni annak követését, hogy a saját beágyazott folyamatai (GMS, AdMob, Analytics stb.), éppen mit művelnek a rendszeren
-
ReSeTer
senior tag
Nekem kb. a legutóbbi frissítés óta éjszaka 10%-okat merül a telefon óránként...valamikor éjfél környékén, valamikor 3 órakor...de semmi alkalmazást nem ír a történetben, hogy használva lenne.
Safe mode-ban nem csinálja. -
brumicica
tag
Egy képernyőzár PIN-kód változtatást csináltam. Erre az összes kártyám törlődött a Wallet-ből, de nem baj, most újonnan hozzáadva működik. Lehet, hogy a 4-számjegyű PIN kevés a Google Pay/Wallet-nek? Egyébként szerintem az a legvalószínűbb, hogy valami globális anomália is van a Google Pay-el, nem megy zökkenőmentesen az átállás a Wallet-ra.
-
Apaxp
senior tag
Ahogy elnézem, az android 15 már nem fog megérkezni erre a telefonra. Vagy reménykedjünk hogy hátha?
[link] -
gerner1
nagyúr
válasz
Brekkk #13215 üzenetére
Pedig, az eddigi jelenléteddel is láthattad, hogy voltak, akik már a korábbi főverziók valamelyikével is furcsaságokat tapasztaltak. De, majd kiderül.
Ugyanakkor, ha neked is van (vagy másét használod) valóban kidolgozott tesztelési módszered (minden más: csupán wasserpistole...), akkor a korábbi eredményeiddel bármikor össze is tudod hasonlítani, hogy pontosan mennyi is az annyi "x"-évvel későbbi fw relese -zel, figyelembe véve az akku degradáció mértékét, vagy, akár később, egy új gyári akkuval mit lehet realizálni, stb -t is ..
Én, eddig, mindegyiknél benne voltam a ±3% -os hibahatárban, mint az üzemidőt, mint a teljesítményt mérve olyan módon, amellyel megpróbálom kizárni az esetlegesen felvett rossz felhasználói szokásaimat, és azokat a külső hatásokat is, amelyek a mindenkori üzemidőt, teljesítményt (és stb...), a legnagyobb mértékben befolyásolhatják, vagy befolyásolják.
Az ilyen előnye még, hogy nem az lesz a lényeg, hogy mások mit realizálnak [(plö: SOT ...) ?], mert tudni fogom, hogy a saját szokásaimmal, és körülményeimmel: mi az a legjobb eredmény (?) ⇒amelyet fel tudtam/ fel tudok írni . Ami: az enyém ...
-
D55
senior tag
válasz
falco1 #13193 üzenetére
Igen, sajnos ez user oldalon így tényleg gáz. A biztonsági probléma hátterében egyébként talán valamiféle spekulatív vagy gyorsítótárazott végrehajtási sebezhetőség állhat, mert azokkal függhet olyasmi össze, hogy a processek erőforráshasználatát figyelve próbál egy káros folyamat megtippelni egy másik process által "őrzött" helyes értéket. Legalábbis x86-on az elmúlt évtized hírhedt sebezhetőségei kapcsán ez a módszer szinte mindegyiknél kulcsfontosságú eleme volt a dolognak.
-
válasz
Brekkk #13215 üzenetére
Amikor egy brand telefont veszel, akkor nem csak hardvert veszel, hanem szolgáltatásokat is.
Ha szűz androidot akarsz, vegyél Google pixelt, vagy valami dzsunka kínai készüléket stock androiddal. Én részemről évek óta nagyon nagy részt a Samsung szolgáltatásai, bloatware-ei miatt veszek Samsung készüléket, ilyen is van ám.
Többször írtam már arról, hogy szándékosan avultatják a készülékeiket a frissítésekkel (8-10 év tapasztalat / 5 Samsung készülék után vontam le ezt a következtetést, nem légből kapott ötlet), ez az elmélet megdőlni látszik az utolsó frissítés óta, vagy benéztek valamit, vagy még csak ezután jön a lassító csomag, nem tudom. -
Brekkk
senior tag
válasz
gerner1 #13213 üzenetére
Nekem már az is gáz, hogy közel 80 programot telepít alapból a rendszer.
Ilyen AR emoji, AR olyan emoji. mi ez ha nem lassítás.
Több gigányi "szemét" kerül gyárilag a telóra.
Eltávolítani nem merem mert ki tudja mi nem fog elindulni, mert csak ennek a kis vacak programnak a meglétét követeli.
Futó programokat lőttem ki developer módban.
Például a bluetooth tiltom, de a programja mégis fut. Minek?
Digitális jólét. Közeli eszközök keresése. Csak fut feleslegesen.
Csupa olyan amit nem használok, de legalább más programok sem mentek miatta, ha kilövöm.
Nekem össze vissza 10-12 programom van a telón ami tényleg az enyém.
Minden más Android, Felekom, és Samsung.Nekem bőven elég lennne egy teljesen tiszta Android, amin semmi sincs előre telepítve.
Mindent majd feltszek magamnak ami kell.
Nem volt gondom eddig a telóval. Android 14 update óta vannak vele furcsaságok.
Illetve annyi, hogy most átváltottam Angol nyelvre, mert bármi után kerestem neten minden szinte angol. Így azért jóval könnyebb a menüben megtalálni amiről olvastam
Mind1 a lényeg most 33 % - 40% a CPU használat 80 helyett, hideg a teló és sokkal tovább tart az akku.
8-10 gyári program azért ment a levesbe. Remélem nem kavar majd be a hiányuk. -
válasz
gerner1 #13213 üzenetére
miféle(???) a firmware -ben lévő bug, lassiítás, avultatás, stb az, amely eliminálható holmi restart -tal
Ami restart után időzítve indul, hogy ne legyen feltűnő.
Merülés/CPU pörgés téma:
Tegnap videózni akartam kocsiban, bekapcsoltam a DIGI SIM kártyát (ami alapból ki van kapcsolva), mert azon van ugye nagyobb adatkeret. Már hazaértem és régóta nem is használtam a telefont, de csak feltűnt, hogy veszettül melegedett a SoC környéke lezárt képernyő mellett. Mi a fene van? 1 óra alatt 20%-ot merült a zsebemben.Deaktiváltam, megszűnt a jelenség.
-
-
Brekkk
senior tag
Visszajött a telóm belassulása. 80-88%-on pörög a CPU folymatosan.
Valami a Wifi-vel lehetett és a mobilnet kapcsolattal, mert ha ezeket kikapcsoltam akkor szinte alig fogyott az akku.
Minden programnál egyenként kiürítettem a cache-t
Most úgy néz ki jó lett. A korábban bő 1 napot bíró akku, most hirtelen 2 napra is elég.
Csak nem kerültek a rendszerbe lassító rutinok tucatjával, csakhogy mihamarabb új telót vegyen az ember. -
gerner1
nagyúr
válasz
brumicica #13206 üzenetére
Lehet. Amennyiben 'úgy' van, akkor biztosan érkezni fog (" ami késik, az még ⇒jön! " ) megoldás is.
Másutt pedig (többek között) írnak olyat is, hogy akinél a Fejlesztői beállítások aktíválva lett korábban, az próbálja meg kikapcsolni azt, és esetleg egy + restart .
stb.
Én nem tudom, mert nem használjuk egyiket se (Google Pay), és OTP se ...
-
brumicica
tag
válasz
gerner1 #13204 üzenetére
Kösz, visszaolvastam - hát nem írtak a kollégák megoldást a problémára. Használnám én a Samsung Pay-t de nem letölthető nálunk. Valahol azt írták, hogy a Samsung új hitelesítő céggel szerződött le 2024-től, ezért a hiba. Soft reset, cache-ek törlése, egyelőre sikertelen. Nem gondoltam volna, hogy az OTP Simple Classic-ra kell visszatérnem 2024-ben
-
Bogyi007
veterán
válasz
brumicica #13203 üzenetére
Pár napja nálam is volt egy fura dolog e téren: ellenőrizte a Google Pay a Gránit Bankós kártyámat wes a Bankkal való kapcsolatfelvételre hibát dobott fel...
Mondjuk hiába erőlködik a Google és akár a Samsung is, nincs indokom lecserélni ezt a telefont, tudásra nekem megfelel még most is...
-
brumicica
tag
Tegnap óta nem működik a Google Wallet NFC fizetésre ("a készülék szoftvere nem felel meg a biztonsági feltételeknek"). Csütörtökön még fizettem vele. Próbaképpen feltettem az OTP Simple Classic-ot, azzal működik. Mi történhetett? Járt más is hasonlóan?
-
tbc2
tag
válasz
gerner1 #13201 üzenetére
Köszönöm szépen, hasznos infók!
A lefedettségről tudtam, hogy lényegesen alacsonyabb színvonalon van, mint itt nálunk, de a kérdésem igazából az eltérő hálózati bandekre vonatkozott volna. Azóta gugliztam picit, és ugyanerre a végkövetkeztetésre jutottam, hogy kinti telót és kinti SIM-et kell venni.
A Wifit pedig természetesen - ahol lehet - használni kell, ez nem kérdés
-
gerner1
nagyúr
Nyugati-partról van infóm.
Telefonálni lehet a honos szolgáltató kinti partnerének halózatain. Nagyon más a lefedettség, mint itthon.
Amennyiben egyhelyben vagy (nagyobb város & annak közvetlen vonzáskörzete), akkor kb nem fognak érinteni a lefedettségi különbségek.Amennyiben ez egy folyamatos mozgás (plö körút), akkor AT&T az, ami biztosan van mindenhol: telfonálni.
Onnan (értelemszerűen roaming alól) hívás ide=horror.
Kinti számmal ⇒ide= ~1/6 -a a roaming -os árnak.
NET nem nagyon lesz ( inkább csak az a WiFi , amit magadnak intezel ), de kérdezd meg az itthoni szolgáltatód, hogy a kinti partnernél mennyi ervényesíthető..... Ez utóbbi (WiFi), a legtöbb szállashelyen + díj: többlépcsős minőséggel, eltérő árakkal/nap. Amennyiben ez van célkereszteben, akkor jótanács : érdemes hotdpot -hoz közelu szobát kérni, mert egy drágább opciót fizetve is tré lesz, ha tavol vagyok attól...Kinti SiM -et nemigen eszi egy global-piacos telö.
3 hétnél hosszabb tartózkodásnál már érdemes venni kinti hozzávalókat.Vannak automatak is (mint plö nálunk a KV,/ital automaták...) . Előfizu + társai: nemigen megy kinti okmányok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest