Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Arra gondoltam hogy az alkalmazás kezelő szoftver részén faragtak valamit idővel és jobb lett
És e miatt jobban indulnánakEgy példát is írjak
Sms írás, megnyitom elkezdek gépelni van hogy egyből nem jelenik meg amit írok ,hanem egy két másodperc után pukk megjelenik és utána már rendesen megy. Nem nagy izé de néha idegesít, főleg ha pár szavas gyors sms akarnék küldeni -
bul07
nagyúr
Írtam(amire válaszolok hozzászólás) hogy az én telefonom még 2023 novemberi frissítésnél van és One UI 6.0
Gondolkoztam rajta hogy feljebb kéne engednem mert ugye elméletileg nem az utolsót telepíti hanem lépésekbenKérdésem meglehetne e tudni a lépéseket előre?
Ha nem akkor az marad hogy minden lépés után jövök kérdezni, hogy az stabil állapot e.
Nem akarom az aktuálisig engedni hanem talán a legutolsó nagy frissítés előtti lépésig, és nem a biztonsági frissítésékre gondolok a nagy jelzővel.
Én nagyon tartok a Samsung lassító frissítés bedobásától ezért nem az utolsóigÉS hogy miért
Mert ahogy mindig frissítem az alkalmazásokat egyre döcögősebb az indulás utáni pár másodperc, és hátha a frissebb rendszer ezt kiküszöbölné -
gerner1
nagyúr
A g.play frissítési szintjéhez kapcsolódó témához, itt egy lehetséges megoldás : LINK (RozvM bejegyzése... ) .
-
Szerintem az S24 szerethető telefon. Én egyáltalán nem játszok rajta, azon kívül pörög-forog a rendszer és nem nagyon melegszik (kivéve szélvédőre téve 35 fokban navigálva, akkor azért szólt, hogy egy kicsit elég). Üzemidővel sincs gondom, nálam elég minimális a használat, éjszaka meg repülőn. Tavasszal váltottam arra és imádom.
-
gerner1
nagyúr
"Egy s25 mennyibe jön ki?"
- Passz. Esetleg, a kuponos topikba, vagy az S25 topikba dobd be a kérdést.Jahh ... -Flip6 óta, az összes újabb tesón is olyan a kamera lencse, mint ami -nemrég- téma volt. De, persze, körültekintően megválasztott tokkal, az sem gyűjt már koszt.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ez az oldal. Van aki 254-257 ezerre kuponozta le.
Részletek: Kuponkunyeráló -
mrbego
aktív tag
válasz
gerner1
üzenetére
Éppen egy S25 FE vásárlásán gondolkodtam, a topikjában kérdeztem is, de olyan szinten csend van ott, hogy arra várhatok.
Viszont én a MM-os akciót néztem, ahol 245e-ről indul, és régi készüléket ha viszek 45e lejön belőle, így 200e lenne. Plusz még egy 25e Ft-os ajándékkártya is jár, de azt nem veszem kedvezménynek, ha kötelezően nálunk el is kell költenem.
Az S25FE-ben már rendes közelség érzékelő szenzor van, jól láttam? -
DrKapocs
őstag
Búcsúzok a csoporttól, a Rejoy-é lett a készülékem. 6/128-as volt, közel 3 éves, 39 eFt-ot kaptam érte. Update nincs, most még el tudtam adni, nem akartam, hogy végleg rajtam maradjon. Jó készülék volt, de a 240 Hz-es PWM és a DC dimming hiánya megpecsételte a sorsát nálam. A 750 Hz körüli Motorolákhoz képest borzasztó a kijelzője (annak, aki érzékeny a PWM-re). Egy Motorola G86 Power lett az utódja.
-
gerner1
nagyúr
Aki esetleg gondolkodna újabb készüléken....
Most van a Samu -nál megint többféle kupon használatra lehetőség. + arra van még az állandó készülékbeszámítás (nem sok, de az is lehet valami) . Akinek pedig a bankja "olyan" az még + visszatérítést is kaphat, ezeken felül..
Most 4db kuponkód is használható ( plö: BFHETEK +CPR+MAR+BHR kuponkódok ), ami egy ideje "ritka". Van, amit igényelni kell/lehet ( Plö itt : LINK ), és csak egyszer használhatók .
Plö: 3db kóddal (BFHETEK+CRP+WARRIOR), egy S25 FE 330e helyett, 239e -ért elhozható . Tehát 4db- bal (+ egyéb opciók: lsd: fent)... - még kevesebb is lehet (akármelyik)...
-
bul07
nagyúr
válasz
Elemental
üzenetére
Debreceni SES
debrecen.szerviz@ses.hu
2023 08, ezt válaszolták
Bruttó 23000 Ft-ba kerül az akkumulátor cseréje, jelenleg van polcon, adatmentés nem szükséges, a művelet során adatok nem vesznek el.
Hétfő-Szombat között 9-16:00 időintervallumban lehet behozni a készüléket, a javítás időtartama jellemzően 2-3 óra hossza.Keresd ki a legközelebbit hozzádés írj nekik hogy most mennyi
Hát úgy nézem nincs sok hely [link] -
bul07
nagyúr
válasz
Elemental
üzenetére
Ha a frissítés hiánya nem zavar, akkor szerintem még Samsunggal is megéri kicseréltetni
Frissítés azért számít mert ha zavar és e miatt már amúgy is gondolkoztál a cserén, akkor nem éri meg kicseréltetni mert nem nőne annyival a használt értéke mint amennyibe kerül az aksi csere
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
A teló még rendben van, de az akksi már katasztrófa, naponta 2x töltöm minimum. Van értelme akksit cseréltetni benne? Úgy értem, normálisan meg tudja-e csinálni valaki.
-
bul07
nagyúr
Öcsém vett a kislányának egy A56
Míg megcsináltuk rajta a kezdeti beüzemelést meg az ingyenes Fit3 igénylést addig fogdostam.Háttt
Borzalom hogy hogy kilóg a kamera sziget. Félelmetes.
Hogy a tokból se lógjon túl nem is tudom milyen vastag kell hogy legyen a tok.
Robotaszony szerint 2-3mm a sziget magassága. Csak viszonyításként a telefon vastagsága sziget nélkül 7.4mm.És ráadásul
Úgy van kialakítva a sziget hogy kalapja van a szigetnek. Ha valaki tolja be a zsebébe be tud akadni szerintem.Én magamnak biztos nem veszek A56
-
MrChris
nagyúr
A hívásrögzítő appom marhára elkezdte szívni az akkut, nemtom megállítani. Tud valaki ajánlani jó, megbízható progit?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233
üzenetére
Mi nem voltunk ilyen szerencsések . Csak az egyik oldalon, ~4-5cm hosszan vált fel :
& ami azt illeti, elég sok felpúposodott már nálunk. Legutóbb, ~10 hónaposan az S24U -nk (is) :
.. pedig abban a megelőző pletykák alapján már EV -s akku lett volna. Aztán jött a "puszi" . -
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233
üzenetére
A legnehezebb rész, hogy sérülés & maradvány nélkül leszedjem a régi tömítés maradékait.
Szerencsés, akinek a hátlap, a sok tekeredést/hajlást okozó használati/hordási jelleg miatt válik fel, mert ott elegendő ennyi is.Nálunk, ennél is az akku púposodott, és az nyomta fel. Így, a nyár elején én cseréltem azt is, de sajnos azok a posztok is elvesztek az ismert PH -s eseménysorral .
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1
üzenetére
Az oldal nekem is ment könyvjelzők közé.
Ugyanis nekem is elkezdett már szétválni a hátlap, de még abszolút nem vészesen és a tok ami rajta van teljesen a helyén tartja. De ha leválik már tudom mi kell hozzá amivel akár magam is tudom javítani a a hibát, és nem is olyan vészes áron. -
gerner1
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
"Egyébként ahogy nézetem, akinek biztos a keze, maga is meg tudja csinálni."
- Ebben van valami.👍🏻
Ráadásul, a gyári profiltömítés, házhozszállítással együtt kijön 5e alatt, vagy utángyártottal 3e alatt . -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Úgy lehetne véleményt mondani, ha mindkét telefonnal készülne azonos helyen kép.
De azért meglep, hogy még most is versenyképesnek mondható a készülék.
-
Zoli bácsi
őstag
Én egy Xiaomi 14T-re váltottam pár hónapja.
Azért megmaradt a Samsung is, mindegyikben van egy SIM.
A kamera minősége volt, ami miatt Xiaomi lett, az A56-volt még befutó.
Kb 3 hónapja használom párhuzamosan mind a két készüléket.
Gyorsabb az új, de ez inkább akkor vehető észre, ha a Sziamiau után használom a Samsungot, azért kissé döcögősebb. 6Gb RAM Vs 12GB. Ezt nem is érdemes ragozni, mindenesetre a Samsung mai napig tökéletesen helytáll. A Samsung előtti telefon is működik még, egy Redmi Note 8T, na fölötte tényleg eljárt az idő, döcögős, de ő is használható.
A 3,5 éves Samsung A52S készenléti, és üzemideje még mindig jobb mint az új telójé, érezhetően jobb.
Meg kisebb is.
A Samsung szoftverét stabilabbnak tartom, egyik nap végeztem a Sziamiau-val egy telefonálással, nem adta be a hívást bezáró képernyőt, illetve nem is bontotta a vonalat, mikor másik fél letette. Foglalt jelzést adott, és nem bontotta a vonalat....
Indítottam egy másik hívást, talán akkor bontotta az előzőt.
Ritkán, de előfordulnak nála ilyen anomáliák, a Samsugnál szinte soha.
Hardveres szempontból jobb a Kínai telefon kamerája, jobb a vonalélesség, a felbontás. De bekapcsolt HDR ide, vagy oda, látszólag a szoftver arra ügyel, beégés ne legyen. A kép árnyékos részei csúnyán bebukva, tiszta sötét. És nem véletlenszerűen....Nem képes a dinamikát kiegyenlíteni, amit a régi Samsung lazán megold.
SZóval lett egy kicsit gyorsabb telefonom, ami még frissül 2-3 évig, a képek egy részével utómunkázni kell, az új telefon fizikailag nagyobb, észrevehető a különbség. Üzemidőben megveri a Samsung az újat, kissé hangosabb, a beszéd hangerő, meg a csörgés is.
Én biztos nem adom el a Samsungot, mai napig megállja a helyét.
Hogy lássátok miről beszélek, asszonyt kivágtam a képről, szerintem a Samsung nem ilyen ramaty dinamikaátfogást végezne, bekapcsolt HDR-el. Egy kamerájával reklámozott készülék..A Samu nálam lett volna, azzal is meglövöm ugyanezt a képet, tuti vállalhatóbb.....Várom a Droid 16-ot, a HyperOS3-al, hátha javítanak.....
Nem igazából érzem előrelépésnek a váltást.
-
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Én az ez előtti telefonomat 2 évig használtam frissítés nélkül, semmi bajom nem lett. Viszont akkor játékon és fórumozáson kívül nem nagyon használtam semmire.
Most a fél életem ezen zajlik, ügyfélkapu azonosítás, több banki alkalmazás fut rajta, munkahelyi fiók adatai... Szóval már nem veszem ezt félvállról. Bár az is igaz, hogy ha nem tölt le az ember minden sz.t a telefonjára és nem látogat veszélyes oldalakra, nemigen lehet nagyobb gond, de reklámokba rejtve, kattintás nélkül is tudnak kártékony kódokat telepíteni a telefonodra, szóval...
-
pinnacle
nagyúr
Köszi cd930, AndrewBlase!
Párszor már én is leejtettem.
Tényleg az a legegyszerűbb ha beviszem az első szervizbe. Gondolom a visszaragasztás nem egy nem kunszt számukra. Nagyon szeretem ezt a telefont. Van még kettő belőle. Meddig lesz még ez a telefon használható? Ha nem lesznek már rá frissítések, az komoly biztonsági probléma vagy nem kell ezzel foglalkozni? -
-
thomasa
senior tag
Mi váltja ezt a telefont samsungéknál? Nem követtem a trendeket. Köszi.
-
desigo
senior tag
Ilyenkor púposodik az akksi vagy a ragasztó nem időtálló?
-
pinnacle
nagyúr
Kezd leválni a hátlap. Vissza tudom én azt ragasztani vagy szervíz kell hozzá? Elmentem az Aradi utca szervizbe (WestEndben megszűnt) a szűk előtérben nyomorogtak az ügyfelek. Szégyen, méltatlan a Samsunghoz. Régebben fent volt a szerviz, tágas helyen, segítőkész szervizesekkel.
-
MrChris
nagyúr
Köszi, így már megvan. Annyi különbséggel, hogy 'Beállítások - Telefon névjegye - Szoftver infó - Szoftver adatai - Build'
Közben meg hosszas levelezésből kiderült, hogy bocs, már nem 1-én, mint korábban, hanem 7-től kezdődik a számlázási ciklus. Hát...

Van valami jó applikáció ami mutatja az adatkeretet az értesítési sávban?
-
-
crok
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Inkább húzz egy bugreport-ot és nézd meg Battery Historian-el a mobiladat statisztikát.
Samsungon a fejlesztői beállításokban egyszerűen tudsz generálni bugreport.zip-et.
Bár ahogy most nézem mintha nálad be lenne kapcsolva a WLAN HotSpot.. nem-e valaki más húzta azt le.. hotspot-on keresztül.. -
MrChris
nagyúr
Az mitől lehet, hogy az 1GB-os alap mobil adatkeretem a szolgáltató szerint egy nap alatt el is fogyott, miközben a 'Mobiladat-használat' szerint 95MB volt a forgalom? Fél órás út alatt hallgattam egy kis youtube-ot.
Felkerestem a flotta ügyintézőt, de ő is azt írja elfogyott. Hogyan tudnám kideríteni mi csinálta a forgalmat?
-
Zssom
tag
válasz
orso0355
üzenetére
Olvasom, hogy az NFC-s gondod még nem oldódott meg.
A napokban jártam úgy, hogy nem működött nekem sem a fizetés. No, gondoltam ez is elbaltázódott. Nekem a simple appon keresztül megy a fizetés (korábban a simple classic-os keresztül minden gond nélkül.) Semmi másra nem használom az appot, csak az érintéses fizetésre. Kijött egy tájékoztató, hogy a classic megszűnik, mindenki váltson a sima simple-re. Korábban nem váltottam, mert olvastam, hogy mennyi probléma van az új verzióval, gondoltam, nekem jó a régi is. Jó is volt, de most október akárhanyadikától nem fog működni, ezért váltottam. Ment is rendesen egy darabig, mígnem egyik nap sikerült, másik nap már nem. Utána olvastam az app véleményeinél és kiderült, hogy többeknél jelentkezett a probléma, még az októberi frissítés előtt. Az ottani vélemények, tanácsok figyelembevételével, gyt törlés, adattörlés, majd teljes törlés és újratelepítés után megjavult a fizetés. Ez az app lényegesen rosszabb, mint az elődje volt, néha nagyon lassan megy a fizetés, még jó hogy a frissítések, újabb verziók csak a mi javunkat szolgálják.Lehet, hogy Nálad sem készülékprobléma, szerintem a végső feladás előtt ezt is kipróbálni. Veszíteni nem sokat lehet vele, ha megjavul, lehet örülni, ha nem, akkor csak némi idő ment kárba.
-
gerner1
nagyúr
~Pár hetes rágott csont, de hátha van, akivel még nem jött szembe : Nincs több bizt. frissítés .
-
orso0355
őstag
Nálam megint az égvilágon semmi nincs. Melegedés??? Mitől?
Igaz, az NFC-m nem megy továbbra sem (nyilván hardveres), de ilyen merülős melegedős stb dolgok nálam sosincsenek.Egyébként nem ez az első telefonom, ahol a frissítéseket ekézik, hanem legalább az ötödik. Nálam sosem eredményeztek a frissítések ilyesmiket. Érdekes.
Viszont a felhasználói szokásaink nyilván nagyon mások. Én játszom, netezem, streamelek stb, aztán töltöm, amikor kezemre esik. Nem érdekel a százalék, akkor töltöm, amikor töltő közelében vagyok 😃 vagy amikor lemerül annyira, hogy kell, nyilván. De nem is mérek semmit különösebben, egyszerűen csak használom.
-
válasz
gerner1
üzenetére
Végülis sokat nem számít, így is már szinte minden nap 2x töltöm, most majd nem 40%-nál teszem fel, hanem 10%-nál.

Phoen|x: én az elejétől állítom, hogy többféle hardver lehet benne, évjárattól vagy ki tudja mitől függően.
Az elején még volt egy Google űrlap, hogy kiderüljön, hogy melyik széria kapott vacak ujjlenyomatolvasót, ami aztán frissítésről frissítésre változott, ami jó volt, az rossz lett és vica versa. 
-
Én nem vettem észre, hogy melegedne. Érdekes ez a telefon.
A legjobb nekem még a lumia 950 volt talán. Azt csak úgy lehetett frissíteni, ha beraktam a hűtőbe, mert frissítés során túlmelegedett és folyton újraindította magát. Addig frissítgetett sikertelenül, amég le nem merült az aksi. De a hűtőben/télen kint az erkélyen frissítés megoldotta.
-
Azt kell mondjam, sajnos megint igazam volt.

Kíváncsi voltam és feltettem a frissítést, valóban pörgősebb lett a telefon. És melegszik. És merül, mint a kő. Az eddigi ~7 órás SOT most 5 óra alá esett.
De nézzük a dolog jó oldalát, a meleg jól esik ebben a hideg időben
-
judas13
veterán
Milxen Play áruházos alkalmazást tudtok ami mint az iPhone esetében kiírja a pontos aksi kapacítást.
Samsung Members Jó/normál/gyenge értékelése mellett (amúgy normál) a százalékos eredmény érdekelne jobban ennyi idő után.
Mivel valahogy - talán nem meglepő módon - úgy érzem egyre ernyébb mostanában a teljesítménye már neki.Tudom van ezer akku doktor és társai de melyik ami itt bevált.
-
Chiller
őstag
Sziasztok!
Hát itt jó sok hozzászólás elveszett...

Én voltam az indonéziai A52s 256GB-ossal, amit amazon.de-ről vettem.
Amivel nem volt rendes térerő valamiért az MTelekom hálózatán. Városokban oké, de itt falutanyán hiába az 1 csík, elérhetetlen voltam.
Anno ugye próbáltam új SW-t feltenni, de nem segített.Csak annyit akartam, hogy most megint frissítettem a legújabbra, de eredmény ugyanaz

Nagyon furcsa egyébként, mert látszik hogy "küzd" a telefon, (néha elkapja a jelet pár percre/másodpercre) de aztán mégis csak (általában) semmi ("csak segélyhívás lehetséges").
Lehet nem is csak SW-es a gond. Mindegy nem érdekel, én elég időt öltem bele, újabb tanulópénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése

biztos nem kéne.
.. pedig abban a megelőző pletykák alapján már
Másrészt az FE méretben is nagyobb, én pedig direkt kisebb készüléket szeretnék.