- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #13855 üzenetére
"Pedig ugyan úgy van használva a telefon, mint mindig."
- Persze, de használatról ⇒használatra egyre több adatot kell tárolni hozzá(juk). Főleg, ha bámelyik soc.mefia APP -ról van szó, amelyek használatával a legtöbb RAM -ot (is) feleslegesen terhelő szemét termelődik.. -
bmxbandita
tag
válasz
GEPESZ66 #13841 üzenetére
Megnéztem most, ~900 mega szabad hely volt. Most csináltam egy "tisztítást" és lett 1,8 giga.
Én mindig is azt hittem hogy ez csak egy kirakat dolog karöltve a sok-sok magát hiperszupernek hirdető cleaner appal, ami megnyugtatja az embert, hogy "na, jólvan kitisztítottam a memóriát". Nehogy már nekem kelljen ezt figyelgetni, hogy "tisztán tartsam" a telefon memóriáját, 2024-ben... elég jó vicc lenne -
BigBear
senior tag
válasz
GEPESZ66 #12676 üzenetére
Rendeltem, kidobtam.
Nem tudom, valahogy nekem nem bíztató, nagyon vékony, alapvetően műanyag fólia. Biztos jó, de amennyire tudom, pont a kritikus ütésektől kevésbé védi a kijelzőt. (Mondjuk a vékonysága és puha műanyag volta miatt ez adódik.) Inkább kidobok 1-1 üveget, ha kell. -
DrKapocs
őstag
válasz
GEPESZ66 #11605 üzenetére
Ahogyan crok fórumtárs is írta, EU-s vagy Világ licensz segítségével le tudod tölteni az osztrák térképet. Beállítások - térképek kezelése - "plusz jel"
Arra kell még figyelni, hogy a Sygicnek a régi csomagja lifetime volt, az új pedig már havidíjas. A kettő nem ugyan az, itt az összehasonlítás. A korábban linkelt helyen lifetime kapható, közlekedési infoval vagy nélküle, HUDal vagy nélküle. Az ügyfélszolgálat szerint a gyártótól szerzik be, ami hihető. Eredeti, papír alapú kód jön tőlük, postai úton, matrica, minden van. Én nem vagyok hajlandó havidíjat fizetni navigációért, azért, hogy (számomra) teljesen felesleges dolgokat kapjak, amit úgy sem használnék.
-
crok
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #11605 üzenetére
En valami 10..12EUR-ert megvettem a teljes Europa elettartam licensz csomagot anno, azt toltok le belole ami epp kell.
Amugy soha nem melegedett meg egy keszulekem se navigacio kozben - viszont soha nem hasznalok online navigaciot. A Waze-t kellett egyszer (massal utazva), de az konkretan forro is lett..
-
tibor23
senior tag
válasz
GEPESZ66 #11408 üzenetére
Bármit rakhatok rá, csak éppen a régi gyári hangjaimat nem....
Az A52s gyári hangok között nem találtam olyat, ami tetszene, a régi J5-ön több is volt, és megszoktam 5 év alatt...
Nem értem miért titkosítják ezeket a gyári csengőhangokat.
Amúgy meg a letölthető hangok minőségben és hangerőben sem biztosan egyeznek az eredetivel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged